Enkel glas vervangen?

Kom snel in contact met een glaszetter uit uw regio!

Bel: 088 444 7684


Nu bereikbaar.

Enkel glas vervangen

Moet uw enkel glas vervangen worden voor een nieuwe of wilt u uw enkel glas laten vervangen voor dubbel glas? Een glaszetter helpt u graag! Hij kan u advies geven, zowel over enkelglas als over dubbelglas en het vervangen hiervan. Daarnaast helpt hij u met het vervangen van uw enkelglas. Benieuwd wat dit kost?

Start gratis offerteaanvraag!

Hierna ontvangt u zo snel mogelijk een gratis prijsopgave op maat. Er zijn verschillende mogelijkheden wanneer uw enkelglas vervangen moet worden, waarbij een ervaren glaszetter u kan helpen. Daar leest u alles over op deze pagina.

Isoleren met isolatiefolie

Er zijn verschillende manieren om uw woning goed te isoleren. Zo kunt u er bij enkel glas voor kiezen om dit te vervangen door dubbel, wat vaak zorgt voor een goede isolatie. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om te isoleren met isolatiefolie. Isolatiefolie is goedkoper en kunt u eventueel zelf doen. Vooral bij bijvoorbeeld monumentale panden is het isoleren met isolatiefolie een uitkomst, omdat hier vaak geen dubbel glas geplaatst mag worden.

Wilt u een goedkope en redelijk makkelijke oplossing om uw ramen goed te isoleren? Dan kunt u het best kiezen voor isoleren met isolatiefolie. Onze glaszetter geeft u graag meer advies en informatie.

Vervangen door dubbel glas

Tegenwoordig wordt er vaak gekozen voor dubbelglas. Dit omdat het voor een goede isolatie zorgt en het zorgt ervoor dat het sterker wordt. Wel zijn er zaken waar rekening mee gehouden moet worden wanneer u enkel glas laat vervangen door dubbel. Zo moet er gekeken worden of het huidige kozijn geschikt is hiervoor. Daarnaast moet u een keuze maken voor een soort dubbel glas. Deze keuze kunt u maken aan de hand van de wensen die u heeft. Zo kan dubbelglas zelfreinigend gemaakt worden en kunt u denken aan inbraakwering en geluidswering, ook wel veiligheidsglas, als mogelijkheden. Een glaszetter kan u meer informatie geven over de verschillende mogelijkheden.

Meer informatie over:
Dubbel glas plaatsen in kunststof kozijnen.

Bespaar geld met isolatieglas

Isoleren is bij enkel glas vaak lastig. Daarom is een goede optie om te kiezen voor isolatieglas. Isolatieglas is een vorm van dubbel glas, waardoor het raam goed geïsoleerd wordt en uiteindelijk ervoor zorgt dat u bespaart op uw energierekening. Doordat u er met isoleren ervoor zorgt dat de warmte binnen blijft, hoeft u minder te stoken in huis. Hierdoor scheelt het u veel geld. Daarom is het verstandig om uw ramen te laten isoleren of te kiezen voor isolatieglas.

Doordat isolatieglas beter isoleert dan bijvoorbeeld isolatiefolie, zult u bij isolatieglas sneller een besparing merken. Onze glaszetter geeft u graag advies over isolatieglas.

Prijzen per m2

De prijs voor enkel glas kan verschillen. Zo hangt het ervan af of u het zelf plaatst of het laat plaatsen. Wanneer u een enkel raam laat plaatsen, betaalt u niet alleen voor het raam maar ook voor de servicekosten. Als u alleen een enkel raam bestelt, ligt de prijs rond de twintig euro per m2. Vaak is de prijs voor enkel glas per m2. Daarom bestelt u vaak ook enkelglas per m2. Als u meer informatie wilt over de prijzen per m2 voor enkelglas, dan kunt u advies vragen aan een professionele glaszetter.

Zelf enkelglas zetten

Het kan zijn dat u geld wilt besparen door zelf enkelglas te zetten of dubbelglas te installeren. Het is niet moeilijk om zelf enkelglas te plaatsen, zolang u weet wat u doet. Als u zelf enigszins handig bent, kunt u deze klus prima zelf af. Heeft u twee linkerhanden, dan is het verstandiger om een professionele glaszetter in te schakelen. Er komen veel zaken kijken bij het plaatsen van enkel glas. Zo is het belangrijk om het op de juiste manier vast te houden, het oude raam veilig te verwijderen en de maten voor het nieuwe enkelglas goed op te meten. Het belangrijkste is, als u niet zeker bent van uw zaak, schakel dan een glaszetter in. Dan weet u zeker dat het goed komt en creëert u geen onveilige situaties.

Kom in contact met een glaszetter

Wilt u uw ramen laten vervangen? Moet uw enkel glas vervangen worden? Bent u op zoek naar een goede vorm van isoleren van uw ramen? Schakel dan een professionele glaszetter in. Hij geeft u advies en informatie over enkel glas, het vervangen hiervan, dubbelglas, isolatieglas, isolatiefolie en nog veel meer op het gebied van glas. Bij ons ontvangt u een gratis en vrijblijvende offerte . Neem daarom nu contact met ons op en vraag via het contactformulier op onze website uw vrijblijvende offerte aan.

Start de gratis offerteaanvraag