Veiligheidsglas plaatsen?

Kom snel in contact met een glaszetter uit uw regio!

Bel: 088 444 7684


Nu bereikbaar.

Veiligheidsglas

Met veiligheidsglas voorkomt u letsel en andere problemen. Nu is de vraag, wat zorgt er voor dat veiligheidsglas zo veilig is? Bij normaal glas zouden er scherven en breuken ontstaan er een voorwerp tegen tegenaan botst. Dit kan al snel versplinteren in duizenden kleine stukjes waardoor er gevaarlijke situaties kunnen ontstaan. Dit gebeurt niet bij veiligheidsglas! Ook veiligheidsglas plaatsen?

Start gratis offerteaanvraag!

U ontvangt hierna zo snel mogelijk een gratis prijsopgave: helemaal vrijblijvend! Meer weten over veiligheidsglas? op deze pagina leest u meer over de verschillende soorten veiligheidsglas en de mogelijkheden hiervan.

Soorten veiligheidsglas

Onder veiligheidsglazen zijn verschillende soorten verkrijgbaar die allemaal gebruikt worden in andere situaties. Elke soort is zo behandeld dat het goedkoper is in de investeringkosten of juist duurder. Afhankelijk van de situatie is een bepaald soort veiligheidsglas nodig.

Zo is er bijvoorbeeld gehard glas waarbij het glas thermisch behandeld is. Wanneer deze geharde ruit breekt, ontstaan er allemaal korrels die geen letsel kunnen veroorzaken. Een ruit die minder vaak word toegepast is het draadglas. Het draadglas houdt de stukken glas bij elkaar zodra er een breuk ontstaat. Op deze manier kan er helaas nog wel een letsel ontstaan en daarom is dit glas niet overal toegestaan.

Veiligheidsglas combineren met isolatie

Wanneer u kiest voor veiligheidsglas betekent dit niet dat dit alleen voor veiligheid hoeft te zijn, u kunt veiligheidsglas namelijk prima combineren met isolatieglas. Met deze investering bent u verzekerd van veiligheid van uw personeel, maar ook van een lage energierekening. Wanneer u isolatieglas en veiligheidsglas met elkaar combineert, heeft u uw investering binnen tien jaar al volledig terug verdiend. Wilt u weten hoeveel de investering u precies gaat kosten? Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een offerte aan voor meer informatie.

Veiligheidsglas binnen uw bedrijf

Wat voor soort veiligheidsglas moet u aanschaffen? Één van onze specialisten helpt u graag met uw keuze. Soms is het verstandiger om te kiezen voor draadglas, maar in een andere situatie kan het beter zijn om te gaan voor gehard glas. Wij denken graag met u mee. Plaats gratis uw opdracht en wij zullen u vervolgens een offerte uit brengen zodat u zelf kunt bepalen waarin u graag investeert.

Start de gratis offerteaanvraag