Glasschade? Bel 088 444 7684!

24/7 spoedservice! Binnen 30 minuten aanwezig!

Bel de spoedservice

Glaszetter Rotterdam

glaszetter Rotterdam
Met spoed een glaszetter in Rotterdam nodig? Wanneer u een kapot raam heeft, wilt u uiteraard zo snel mogelijk geholpen worden. Met de spoedservice is er altijd een glasspecialist binnen 30 minuten bij u aanwezig op locatie. Bel hiervoor naar 088 444 7684 om direct in contact te komen met medewerker van een glashandel. Op deze pagina leest u meer over de glasservice, uw voordelen en het inschakelen van een glaszetter. Ook vertellen we u meer over de verschillende soorten glas, zoals dubbel glas, veiligheidsglas en zelfs triple glas. Vul het offerteformulier in om een offerte te ontvangen met scherpe prijs. Dit is geheel gratis en vrijblijvend.

Glasschade? 24/7 glasservice!

Wij bieden u een 24 uurs glasservice. De glaszetters uit Rotterdam aangesloten bij onze 24 uurs glasservice staan dag en nacht voor u klaar. Dit komt goed van pas wanneer u glasschade heeft. Nadat u gebeld heeft, staat er binnen een half uur een vakman bij u voor de deur die de schade direct herstelt. De glaszetter helpt u meteen door een tijdelijke oplossing aan te brengen of door het plaatsen van een nieuw raam.


Gratis offerte

Wat te doen bij glasschade in Rotterdam?

Niemand wil er aan denken, maar helaas kan iedereen met glasschade te maken krijgen. Ontdekt u bij thuiskomst een gebroken raam? Geen paniek: bel naar 088 444 7684 voor direct contact met een glaszettersbedrijf uit Rotterdam. Binnen een half uur staat er een vakman op de stoep die de schade direct herstelt. Controleer ondertussen of u verzekerd bent tegen glasschade en neem een paar foto’s voor uw verzekeraar. De glaszetter ruimt bij aankomst de scherven direct voor u op. Wanneer u echter kleine kinderen of huisdieren in huis heeft rondlopen, dan is het verstandig om de scherven zelf direct op te vegen.

Direct contact: 088 444 7684

Bent u nieuwsgierig naar ons werk in Rotterdam? Via ons contactformulier vraagt u eenvoudig een kosteloze en vrijblijvende offerte aan, zodat u een duidelijk inzicht krijgt in de prijs.

In geval van spoed is het uiteraard ook mogelijk om direct in contact te komen met een glashandel uit uw regio.

Bel dan naar 088 444 7684 en binnen een half uur is een glaszetter ter plaatse.

Wat doet een glaszetter?

Een glaszetter uit Rotterdam heeft diverse belangrijke taken. Allereerst is hij verantwoordelijk voor het plaatsen van nieuwe beglazing. Hij meet eerst uw raam vakkundig op, zodat u zeker weet dat de juiste afmetingen worden doorgegeven aan de glashandel. Daarnaast is de vakman verantwoordelijk voor het vervoeren van de beglazing en geeft hij u een persoonlijk advies over geschikte glassoorten. Hieronder staan de belangrijkste taken van glazenzetters kort opgesomd:

 • Veilig vervoeren van beglazing
 • Het verwijderen en plaatsen van dubbel isolatieglas
 • Het plaatsen van interieurglas
 • Informeren en adviseren over de vele verschillende glassoorten
 • Glasschade herstellen

Glas vervangen

Laat het glaswerk snel vervangen door een glaszetter uit de regio Rotterdam bij glasschade. Omdat de glashandel glasplaten in diverse maten beschikbaar heeft, kan de vakman uw ruit direct vervangen. Glasschade is echter niet de enige reden om beglazing te vervangen. Wanneer u in een oude woning met enkelglas in de ramen woont, heeft het uiteraard zijn voordelen om dit te vervangen.

Het plaatsen van HR++ of HR+++ (driedubbel glas) is ook een goed idee als u al standaard dubbel raam in uw kozijnen heeft zitten! Er zijn verschillende glassoorten bij de glashandel verkrijgbaar, waarmee u tevens de uitstraling van uw raam aanpast. Kies bijvoorbeeld voor melkglas als u de privacy in huis wilt vergroten.

Vrijblijvende offerte ontvangen

Glas reparatie

Is uw raam kapot? Dat is erg vervelend en een reparatie is dan spoedig nodig. Een reparatie is helaas niet altijd een optie en dan is het noodzakelijk om het raam te vervangen. Een reparatie van een barst is bijvoorbeeld niet mogelijk, bovendien is het raam dan niet meer waterdicht of veilig genoeg. De vakman verwijdert daarom het oude glas in plaats van een reparatie en plaatst vakkundig een nieuw glas. Wanneer het niet direct mogelijk is om een nieuw glas te plaatsen, bijvoorbeeld doordat het om een speciaal soort glas gaat of afwijkende maten, dan wordt er gezorgd voor een tijdelijke oplossing. Meestal plaatst de vakman een dunne plaat tegen het kapotte glas aan. Deze bevestigt hij met een speciaal soort lijm.

glas reparatie Rotterdam

Soorten glas

Zoals u in onderstaand rijtje al kunt zien zijn er vele soorten glas. U kent vast wel de gangbare soorten glas, zoals dubbel glas, HR-glas en glas-in-lood. Floatglas, melkglas en figuurglas zijn wat minder bekend. Gelaagd en gehard zijn veel gebruikte soorten veiligheidsglas. Niet alleen voor particulieren, maar ook voor bedrijven in Rotterdam. Heeft u altijd last van de zon in uw woning? Met zonwerend glas is dit verleden tijd. Schakel een glashandel uit Rotterdam in voor één van de volgende soorten glas:


dubbeglas Rotterdam

Dubbel glas

Heeft u regelmatig last van buitengeluiden of lawaai? Of merkt u juist dat de warmte in huis ’s winters snel wegtrekt? Dan is het aan te raden om de enkele beglazing te vervangen door dubbel glas. Met dubbel glas verhoogt u het rendement van uw pand in Rotterdam al enorm. Ter vergelijking: de U-waarde van een enkel raam ligt rond de 5,7 W/m²K in tegenstelling tot 3 W/m²K van dubbel glas. Dit is een verbetering van bijna 50%! Als u toch uw ramen moet herstellen in verband met glasschade, dan is het zeker verstandig om direct te kiezen voor dubbel glaswerk. Maar ook zonder glasschade heeft het voordelen om over te stappen op dubbele beglazing. Dubbel glas bestaat uit twee glasplaten. Hier tussenin zit een spouw met droge lucht, die de warmte beter vasthoudt. Voor een nog betere isolatiewaarde is het raadzaam om te kiezen voor isolatieglas.


HR-glas Rotterdam

HR+ glas en HR++ glas

De isolatiewaarde wordt aangegeven met een U-waarde. De U-waarde geeft aan hoeveel warmte u verliest. Hoe lager de waarde, hoe beter de isolatie is. HR-glas, dit is de meest simpele versie van isolatieglas, heeft een waarde tussen de 1,6 en 2,0 W/m²K.

De U-waarde van HR+ is al een stapje beter, namelijk tussen de 1,2 en 1,6 W/m²K, maar met HR++ behaalt u de beste waarde: lager dan 1,2 W/m²K. De isolatiewaarde is laag door het gebruik van edelgas in de spouw. Dit is de kleine ruimte tussen de twee glasplaten.

Ook is er een coating aangebracht die warmte weert. Van deze coating of het gas ziet u helemaal niets.

verschil dubbel en HR-glas

Verschil dubbel glas en HR-glas

Er zitten een aantal belangrijke verschillen in dubbel glas en HR-glas. Dit zorgt ervoor dat hoogrendementsglas een stuk beter isoleert. Dubbele ramen bestaan uit twee platen, met een spouw gevuld met droge lucht. In het verleden was dit de beste manier om de warmte in huis vast te houden maar in de afgelopen jaren is HR-glas enorm verbetert. Tegenwoordig bestaat hoogrendementsglas uit een spouw gevuld met edelgas, bijvoorbeeld bij HR++. Dit isoleert stukken beter dan droge lucht. Ook wordt er tijdens het productieproces van isolatieglas een extra coating aangebracht, die de warmte weerkaatst. ’s Zomers blijft het dus lekker koel in huis, terwijl het ’s winters juist heerlijk warm blijft!

Dubbel glas of isolatieglas aan laten brengen


triple glas

Triple glas

Triple glas is nog niet heel erg bekend, het is dan ook een redelijk nieuw soort glas. Triple glas wordt ook wel eens driedubbel glas genoemd of HR+++. Het is HR-glas dat bestaat uit maar liefst 3 glasplaten. De twee spouwen zijn gevuld met edelgas en er is een warmte werende coating aangebracht.

Het grootste voordeel van triple glas is de hoge isolatiewaarde. Maar HR+++ heeft ook een nadeel. Het glas wordt zwaarder en breder door het gebruik van een derde plaat. Daarom is driedubbel glas niet voor elk kozijn geschikt. Laat het controleren door een glaszetter, zodat u zeker weet of driedubbel glas in uw woning in Rotterdam mogelijk is.

Ervaringsverhaal: Enkelglas vervangen door triple glas

Subsidie op isolatieglas?

Tot een paar jaar geleden was het mogelijk om als particulier een subsidie aan te vragen voor het plaatsen van isolatieglas. Door de populariteit was het subsidiepotje snel leeg. Op dit moment is het alleen nog mogelijk voor een Vereniging van Eigenaren (VvE) om subsidie aan te vragen. Dit kan nog tot 1 januari 2019 en daarna stopt ook deze subsidiemogelijkheid. Hierover leest u meer over op rvo.nl. Een ander voordeel is dat op het plaatsen van HR-glas, het verlaagde tarief op btw geldt. Tot 1 januari 2019 is dit 6% en daarna wordt het verhoogd naar 9%. Het verlaagde btw-tarief geldt alleen voor de arbeidskosten. Over de materiaalkosten moet u gewoon 21% betalen. Lees hier meer over op belastingdienst.nl

Kosten isolatieglas

Benieuwd naar de prijzen voor het plaatsen van isolatieglas? De gemiddelde prijs voor isolatieglas ligt tussen de €130,- tot €220,- per vierkante meter. Hierbij is HR-glas de goedkoopste soort en HR+++, of triple glas, het duurste. HR++ heeft een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding, daarom wordt het vaak gekozen in Rotterdam. Vervangt u tien vierkante meter enkelglas? Dat is gemiddeld maar 3 à 4 ramen. Dan bespaart u jaarlijks al €230,- op de energiekosten. Dubbel glas isoleert al een stuk beter dan enkel, maar toch profiteert u nog van een jaarlijkse besparing van €140,- wanneer u het vervangt door isolatieglas.

Besparing glas vervangen door HR++ glas


Van:Naar:Jaarlijkse energiebesparing *
EnkelglasHR++ glas€230,-
Dubbel glasHR++ glas€140,-
Glas in loodHR++ glas€230,-
Figuur-/DraadglasHR++ glas€230,-

* Let op: Er is voor de jaarlijkse besparing uitgegaan van een woning waarbij 10 m² aan glas wordt vervangen. Vraag voor exacte prijzen vrijblijvend een offerte aan.

Waarvan zijn de kosten en terugverdientijd afhankelijk?

De terugverdientijd is onder andere afhankelijk van de totaalprijs, het glassoort waar u voor kiest en de buitentemperatuur. Bij een strenge winter moet u meer stoken, hierdoor bespaart u in verhouding nog meer op de kosten. Daarnaast is de overige woningisolatie ook van invloed.

Als uw ramen een optimale isolatie hebben, maar de gevel juist helemaal niet, schiet u niet veel op. De kosten voor een nieuw raam zijn ook afhankelijk van het glassoort. HR+++ is bijvoorbeeld duurder dan dubbel glas.

Bij het plaatsen moet u ook nog rekening houden met additionele kosten, wanneer er bijvoorbeeld een hoogwerker of steiger nodig is.

Kwalitatieve beglazing tegen scherpe prijzen!

Vraag vrijblijvend een kosteloze offerte aan of bel naar 088 444 7684 voor direct contact!

Offerte aanvragen

Glas op maat

De glashandel in Rotterdam levert diverse glasplaten in verschillende afmetingen. Heeft u te maken met een afwijkend formaat of heeft u specifieke wensen met betrekking tot de afwerking van de ruiten? De glashandel levert uw ruit altijd op maat. Wel is het uiteraard belangrijk dat u de juiste afmetingen opgeeft voor beglazing op maat. Is dit niet het geval, dan isoleert uw nieuwe isolatieglas op maat niet goed. U behaalt niet het hoogste rendement. Schakel een glaszetter in voor het opmeten. Hij heeft hier veel ervaring mee. Daarnaast weet de glaszetter hoeveel extra millimeter er nodig is om te zorgen dat een nieuw raam goed in de sponning past.


veiligheidsglas Rotterdam

Veiligheidsglas

Bij een glashandel is het zowel mogelijk om gelaagd- als gehard veiligheidsglas te kopen. Gelaagd en gehard hebben beide overeenkomende voordelen. Zo zijn beide glassoorten gericht op het voorkomen van inbraak én lichamelijk letsel. Geharde veiligheidsbeglazing is zo sterk dat het nauwelijks in te slaan is. Mocht dit toch onverhoopt gebeuren, dan barst het uiteen in duizenden gladde stukjes, zodat niemand zich hieraan kan verwonden. Gelaagd veiligheidsglas is zelfs onmogelijk in te slaan. Dit komt omdat de twee glaslagen door middel van een folie aan elkaar blijven kleven.


melkglas

Melkglas

Een speciale soort mat glas waar wij graag uw aandacht op willen vestigen is melkglas. Melkglas is op diverse manier te maken, onder andere door een behandeling met zuur, maar ook met behulp van de plaatsing van een dunne laag folie tussen twee glasplaten.

Het effect van melkglas is dat een glasplaat ondoorzichtig wordt, terwijl er onverminderd veel daglicht uw woning of bedrijfspand in Rotterdam binnen komt. Daarbij komt dat de zonwerendheid en isolatiewaarden van het melkglas vergelijkbaar zijn met standaard beglazing.


gelaagd glas

Gelaagd glas

Gelaagd glas bestaat evenals brandwerende glazen uit meerdere glasplaten. In plaats van brandvertragend schuim, zit tussen deze glasplaten een speciaal folie. Tijdens het verhittingsproces versmelt dit folie met het glas. Het gelaagd glaswerk zorgt er bij hevige impact voor dat scherven niet uit het raam vallen, maar dat het glas bij elkaar blijft. Door ramen met gelaagd glas te installeren bij uw woning of bedrijfspand in Rotterdam zorgt u dan ook voor een verhoogd inbraakveiligheid. Regelmatig vraagt men ons welke glassoort beter is: gelaagd of HR-glas zoals HR+, HR++ of HR+++. Dit is afhankelijk van uw wensen voor veiligheid.


gehard glas Rotterdam

Gehard glas

Een tweede glassoort waar wij u over willen informeren is gehard glas. Glasplaten die gehard zijn, bieden diverse voordelen. Het grootste voordeel is dat ze in duizenden kleine stukjes uit elkaar spatten wanneer deze kapot gaan.

Dit vermindert de kans op snijwondjes. Een ander voordeel is dat gehard glas niet snel breekt. Dit betekent dat geharde beglazing met name gebruikt wordt voor het maken van een binnendeur of schuifdeur. Hoewel het een vorm van veiligheidsbeglazing is, biedt het relatief weinig bescherming tegen inbraak.


draadglas

Draadglas

Draadglas is eveneens een soort veiligheidsglas dat steeds vaker gebruikt wordt. Draadglas wordt met name ingezet in kantoorpanden waar meerdere bedrijven werkzaam zijn of in studentenkamers. U herkent het draadglas eenvoudig aan de metalen draden die door de beglazing lopen. In tegenstelling tot wat vaak gedacht wordt, zorgt het metalen raster niet voor meer sterkte van het glas, maar houdt het de glasscherven stevig bij elkaar, hierdoor komt een potentiële inbreker niet binnen. Daarnaast is het veiliger, want de glasscherven van een kapot raam worden bij elkaar gehouden.


spiegelglas Rotterdam

Spiegelglas

Een speciale glassoort waar wij uw aandacht tevens nog even op willen vestigen is spiegelglas. Voor particulieren geldt dat spiegels (en daarmee ook spiegelglas) een uitstekende oplossing bieden voor het verkrijgen van meer licht en ruimte in huis. Een spiegel geeft niet alleen een optisch effect, maar reflecteert tegelijkertijd het binnenkomende licht. Voor bedrijven in Rotterdam is spiegelglas tevens een goede oplossing. Winkeliers hebben de optie om hiermee eventuele diefstal in de gaten te houden. Ook voor observatiecentra en politiebureaus vormt spiegelglas een uitkomst.

Glaszetter Rotterdam, vervanging van glas tegen een scherp tarief!

Op zoek naar een glashandel in Rotterdam? Vraag een vrijblijvende offerte aan of bel 088 444 7684.

Bel naar 088 444 7684

glas-in-lood

Glas in lood

Houdt u van sierlijke glassoorten en ambieert u de klassieke woningstijl? De glaszetter kan bij u thuis glas-in-lood installeren. Met een dergelijk glas-in-lood werk, haalt u een unieke woonaccessoire in huis. Bij een glaszetter die is gespecialiseerd in glas-in-lood hebt u de keuze uit vele ontwerpen en is het tevens een optie om zelf een ontwerp te maken voor het glas-in-lood paneel. Houd hierbij rekening met het feit dat hoe meer stukjes glaswerk er nodig zijn, hoe hoger de kosten worden.


floatglas Rotterdam

Floatglas

Tegenwoordig is floatglas zeer populair als basismateriaal voor verschillende glassoorten. Floatglas vormt onder andere de basis voor de verscheidene soorten veiligheidsbeglazing, brandwerende glasplaten en HR-glas. Het voordeel van floatglas is dat het zeer dunne is, dat echter een grote stevigheid kent. Specialisten maken floatglas door een vloeibare glasmassa op een tinbad te gieten en daarna snel af te koelen. Wij informeren u verder over floatglas en de productie.


enkelglas

Enkelglas

Enkelglas heeft een zeer lage isolatiewaarde. De U-waarde ligt rond de 5,1 W/m²K. Dit houdt in dat enkele beglazing warmte nauwelijks tot niet binnen houdt. Tegenwoordig wordt er bijna alleen nog maar kwalitatief HR++ of driedubbel (HR+++) geplaatst. Maar in oudere huizen komt het nog steeds voor dat de kozijnen van enkele beglazing voorzien zijn. Als dit het geval is, is het raadzaam om te investeren in betere beglazing. Vraag een glaszetter uit Rotterdam of uw kozijnen hier geschikt voor zijn.


Mat glas Rotterdam

Mat glas

Bent u op zoek naar een manier om voldoende licht in de kamer te houden, maar wel de privacy te verbeteren? Dan is wellicht mat glas een goede keuze voor u. Mat glas maakt men met behulp van een zuur dat in het oppervlak van de glasplaat bijt. Hierdoor wordt het oppervlak ruwer en wordt het licht gereflecteerd en verspreid. Het is nu niet meer mogelijk om naar binnen te kijken. Voordeel is dat u geniet van meer privacy, maar dat er nog steeds licht binnenkomt door het glas.

glasplaat Rotterdam

Glasplaat

Ook binnenshuis kan het nodig zijn een glasplaat te vervangen. Wellicht is de beglazing in uw authentieke buffetkast gebarsten, of bent u geïnteresseerd in een achterwand in uw keuken. Een glashandel levert ook beglazing voor diverse interieurdoeleinden. Wanneer u de juiste afmetingen doorgeeft, wordt de plaat volledig op maat voor u geproduceerd. Indien gewenst worden hier schuine randen of facetranden aan toegevoegd, voor een elegante uitstraling. De glaszetter zorgt voor een uitstekende plaatsing. Dit is niet alleen bevorderlijk voor het gebruiksgemak, maar ook voor de veiligheid.


zonwerend glas Rotterdam

Zonwerend glas

Het is vervelend als het ’s zomers binnen erg warm wordt, omdat de zon op de ramen schijnt. Dit voorkomt u door zonwerend glas te plaatsen. Het is dan niet meer nodig om de gordijnen dicht te doen of andere maatregelen te nemen.

Met dit glas blokkeert u de vervelende zonnestralen, zonder dat het donkerder wordt in uw woning in Rotterdam. Zonwerende beglazing heeft een speciale coating die de zonnestralen terugkaatsen.

Glashandel Rotterdam, voor alle soorten glas!

Laat uw huidige glas vakkundig vervangen voor HR++ glas door een glaszetter uit Rotterdam!

Offerte ontvangen

figuurglas in Rotterdam

Figuurglas

Wist u dat het mogelijk is om figuurglas te plaatsen in uw tussendeur of zelfs als geheel raam? Het is eenvoudig te beschrijven als glaswerk waarin een reliëf is verwerkt. Dit reliëf varieert van een eenvoudig ontwerp van strepen tot meer uitgebreide patronen als bladeren en bloemen. Dit glassoort brengt een tweeledige functie met zich mee: ten eerste is het zeer geschikt voor het creëren van privacy in bedrijfsruimtes, en ten tweede zorgt het voor meer sfeer en uitstraling in de kamer.


brandwerend glas

Brandwerend glas

Wat veel klanten van onze specialisten uit Rotterdam niet weten, is dat brand te vertragen is met behulp van brandwerende ruiten. Dit komt met name van pas in grotere woningen en kantoorpanden, om zo de veiligheid te garanderen. Brandwerend glas kan de vlammen en hitte tot wel 120 minuten tegenhouden, afhankelijk van de glassoort. Zo heeft u voldoende tijd om het pand bij brandveilig te verlaten! Ook blijven de vlammen zo lang mogelijk beperkt tot één ruimte, waardoor eventuele schade beperkt blijft.

Gekleurd glas

Op zoek naar een raam met een unieke uitstraling voor uw kantoor- of bedrijfspand? Of wilt u in uw woning een unieke kleur aan uw ramen toevoegen? Ga ook voor gekleurde glasplaten in een breed assortiment kleuren naar een glashandel uit de regio Rotterdam.

De kleuren ontstaan doordat er bepaalde kleurstoffen aan het productieproces worden toegevoegd.

Gekleurde ruiten worden tevens gebruikt voor de realisatie van glazen deuren en vloeren met een unieke uitstraling te creëren.

Prijzen van de belangrijkste glassoorten

Glas soortGemiddelde prijs per m²
Draadglas€100,-
Gehard glas€120,-
Gelaagd glas€150,-
Brandwerend glas€450,-

* Let op: dit zijn gemiddelde kosten inclusief montage en btw. Vraag voor exacte prijzen vrijblijvend een offerte aan.

Voorzetramen

Heeft u behoefte aan een beter isolatie van de woning, maar is het bouwtechnisch gezien onmogelijk om dubbele beglazing aan te brengen? Denk dan eens aan voorzetramen, een budgettaire vorm van HR-glas. Deze zijn tevens geschikt als isolatievorm voor glas-in-lood panelen. Voorzetramen vormen met name een populaire keuze onder monument eigenaren in Rotterdam. De voorzetramen verbeteren op een eenvoudige manier de isolatiewaarde van de ramen van het monumentale pand, zonder dat hiervoor grote verbouwingen nodig zijn. Schakel een glaszetter uit Rotterdam in voor een deskundige plaatsing.

Glazen deuren

Hoewel menig glaszetter uit ons netwerk zich voornamelijk richt op het produceren van glazen ramen, is het ook mogelijk om deuren met glas te produceren. Deuren met glaselementen zijn in de meeste gevallen schuifdeuren die doorgang geven naar het balkon of het terras.

Daarnaast doen schuifdeuren in bedrijven dienst als manier om de ruimte af te scheiden, terwijl er geen lichtinval verloren gaat. Komt er door de schuifdeuren te weinig privacy op het kantoor? Kies dan voor mat glasfolie of figuurglas om dit tegen te gaan.

Glasfolie

Naast matglas en melkglas bestaan er nog vele andere glasvormen waarmee u uw privacy beschermt. Hebt u maar weinig geld en wilt u toch een deel van de ruit afdekken? Overweeg dan om glasfolie te plaatsen. Folie is bij menig bouwmarkt verkrijgbaar tegen aantrekkelijke totaalprijzen en in verschillende designs. Kies zelf voor een standaard egaal matfolie of ga voor een speciaal design dat tevens enige uitstraling aan de ruimte geeft. Het glasfolie plaatst en verwijdert u gemakkelijk en zonder hulpmaterialen.

Ventilatieroosters

Wist u dat de medewerkers van een glashandel uit Rotterdam u niet alleen ondersteunen bij het monteren van veiligheidsglas, floatglas, spiegelglas of draadglas? Zij helpen u tevens met alle plezier bij het plaatsen van ventilatieroosters. Ventilatieroosters zorgen ervoor dat de lucht in huis droog blijft en dat vocht geen kans maakt. Dankzij de ventilatieroosters vermindert u de ernst van astma- en reumaklachten en verkleint u het risico op schimmel, houtrot en vochtproblemen. De prijs voor een ventilatierooster is bovendien vrij laag.

Met spoed op zoek naar een glaszetter uit Rotterdam?

Maak gebruik van onze 24/7 spoedservice! Bel naar 088 444 7684 voor direct contact!

Bel direct met 088 444 7684

Welke glasbewerkingen zijn er mogelijk?

Met glas is er meer mogelijk dan u in eerste instantie waarschijnlijk denkt. Wist u bijvoorbeeld dat het mogelijk is om een foto af te drukken op glas? Of dat u glasplaten kunt laten zandstralen voor een mat effect? Met een zeefdruk maakt een glashandel uit Rotterdam een prachtig effect met allerlei kleuren en licht. Schakel een glashandel uit Rotterdam in voor één van de volgende bewerkingen:

 • glas snijden, slijpen, frezen en boren
 • glas lamineren of zandstralen
 • glasplaten buigen
 • graveren, zeefdrukken van glas of plaatsen digitale print

Keurmerken en certificaten

Bij het zoeken naar een geschikte glaszetter is het verstandig om te kijken naar keurmerken. Eén van de belangrijkste keurmerken is het ISO 9001 keurmerk. Dit keurmerk krijgt een glashandel alleen wanneer het een constante hoge kwaliteit, servicegericht werken en betrouwbaar zijn. Het NEN controleert of de glashandels voldoen aan de eisen. Over dit keurmerk leest u meer op de website van het NEN.

Bij de aanschaf van nieuwe ramen kunt u kijken naar het Politiekeurmerk Veilig Wonen voor raambeslag. Deze wordt uitgegeven door de politie aan producten die voldoen aan de strenge veiligheidseisen. Kijk voor meer informatie op politiekeurmerk.nl.

15 jaar garantie op glas én montage

Eén van de grootste voordelen van onze glasservice, is dat u profiteert van een jarenlange garantie op het glas én de montage. De glazenzetters zijn allen ervaren en monteren glasplaten vakkundig. Soms kan het zijn dat er, door een fabricagefout, toch een probleem ontstaat. Gelukkig bent u in dat geval bij ons verzekerd van maar liefst 15 jaar garantie! Eén van de glaszetters uit Rotterdam komt spoedig langs om de ruiten te vervangen of te herstellen.

Afhandeling met de verzekering

Het laatste waar u bij glasschade zin in heeft, is een ingewikkelde en langdurige afwikkeling bij uw verzekering. Dit begrijpen wij maar al te goed. Daarom dienen wij de factuur van uw nieuwe beglazing rechtstreeks in bij uw verzekeraar. Het enige wat u hoeft te doen is een melding maken van de oorspronkelijke schade! Zo bespaart u een hoop tijd en energie.

Allround glashandel

De beglazing die in Rotterdam geplaatst wordt, wordt rechtstreeks geleverd vanuit een allround glashandel.

De glashandel beschikt over alle mogelijke glassoorten, zodat u altijd de keuze heeft uit een breed aanbod: denk aan dubbel glas, HR++, HR++ (of driedubbel) glas en diverse soorten veiligheidsglas.

Een glaszetter informeert u graag over de vele glassoorten, zodat u een weloverwogen keuze maakt.

Bel bij spoed: 088 444 7684
glazenzetter Rotterdam

Voordelen inschakelen glaszetter

Glaszetter gezocht? Het inschakelen van een glaszettersbedrijf heeft een aantal belangrijke voordelen. De belangrijkste voordelen zetten wij hieronder voor u op een rijtje:

 • U heeft tot 15 jaar garantie op materiaal én montage;
 • Wij regelen een snelle en directe afhandeling met de verzekeraar;
 • U bent verzekerd van een vakkundige plaatsing;
 • Glasschade wordt meestal binnen een half uur herstelt.
glaszetter Rotterdam

Direct contact met glazenzetter Rotterdam!

Een glaszetter uit Rotterdam kan veel voor u betekenen op het gebied van glaswerk. Laat uw enkele ramen vervangen door dubbel glas, HR+ of HR++ om uw wooncomfort te verbeteren. Of kies voor veiligheidsglas voor een goede bescherming van uw huis. Maak in het geval van glasschade gebruik van onze 24 uursservice. Bel 088 444 7684 voor direct contact met een glazenzetter uit uw regio. Er is altijd een glasspecialist bij u in de buurt, zodat er binnen 30 minuten iemand aanwezig is bij u voor een noodoplossing of een nieuw raam. Bent u nieuwsgierig naar de kosten? Doe dan een vrijblijvende offerteaanvraag via het offerteformulier.

Wij werken alleen samen met gerenommeerde bedrijven uit de omgeving van Rotterdam die jarenlange ervaring hebben in hun sector. Ze weten als geen ander hoe een ruit het beste vervangen moet worden bij glasschade en wat de beste oplossing is voor uw situatie. Elke glashandel en glaszetter die bij ons is aangesloten heeft zich bewezen in de eigen sector, of een specifiek gebied zoals glas-in-lood, veiligheid-, mat- of isolatieglas.

Alphen ad Rijn
Barendrecht
Capelle ad IJssel
Delft
Den Haag
Dordrecht
Gouda
Hellevoetsluis
Katwijk
Leiden
Ridderkerk
Rijswijk
Rotterdam
Schiedam
Spijkenisse
Vlaardingen