Over ons

Glas Nu richt zich op consumenten en bedrijven die op zoek zijn naar een erkende glashandel of glaszetter. Wij fungeren als een schakel tussen beide partijen. Via onze dienstverlening vergelijkt u op eenvoudige wijze aanbiedingen op prijs en kwaliteit. De service is geheel vrijblijvend en kosteloos. Geen addertjes onder het gras.

Kwaliteit gegarandeerd

Om u goed van dienst te kunnen zijn werken wij samen met diverse partijen. Hierdoor zijn wij in staat om een landelijke dekking te garanderen. Waar u zich in Nederland ook bevindt, onze glas experts staan altijd voor u klaar. Daarnaast is elk aangesloten bedrijf zorgvuldig door ons geselecteerd, dit biedt u zekerheid:

  • De aangesloten bedrijven worden continu gecontroleerd op bedrijfsvoering
  • Controle op kwaliteit van het geboden werk
  • U bent verzekerd van kwaliteit tegen een scherpe prijs!

Gerenommeerde bedrijven

Wij stellen een aantal kwaliteitseisen. Een bedrijf dat zich bij ons wilt aansluiten zal hier aan moeten voldoen. Voldoet het des betreffende bedrijf hier niet aan? Dan wordt het direct uitgesloten van deelname. Dit houdt in dat wij alleen samenwerken met erkende en betrouwbare glaszetters en glashandels.

Bovendien bewijzen de aangesloten bedrijven dagelijks dat goed werk niet ten koste hoeft te gaan van een scherpe prijs. Deze focus op kwaliteit is niet onopgemerkt gebleven. Glas Nu is in de loop der jaren uitgegroeid tot een speler van formaat op de glasbranche.

Een offerte aangevraagd, en nu?

Na het aanvragen van uw gratis offerte, wordt deze verzonden naar de aangesloten glaszetter bij u uit de buurt. Deze zal contact met u opnemen om de verdere gang van zaken te bespreken. Liever direct contact? Selecteer uw provincie en bel het nummer wat staat weergegeven. Wij garanderen u van een goede deal!

Start de gratis offerteaanvraag