Glaszetter Amsterdam

Glaszetter Amsterdam

Sinds 1 januari 2015 is het voor pandverkopers en –verhuurders verplicht om een energielabel te tonen. Hiervoor geldt dat hoe hoger het label, hoe hoger de prijswaarde van het pand is. Om dit energielabel te verbeteren kunt u verschillende dingen doen, zoals het isoleren van vloeren en muren, of door uw huidige beglazing te vervangen door een beter isolerende variant. Een glaszetter zal u helpen bij het maken van de keuze voor nieuw (HR++) dubbel isolatieglas en deze tevens voor u installeren. Daarnaast zit u bij menig glashandel eveneens op de juiste plek voor andere glassoorten zoals draadglas, floatglas, gehard en gelaagd veiligheidsglas of het ontwerpen van glas-in-lood panelen. Woont u in Amsterdam en bent u benieuwd naar waar een glaszetter u bij zou kunnen helpen? Vul dan ons contactformulier in of bel met 088 444 7684 voor direct contact.

24/7 glasservice

Is er bij u ingebroken, of is er een bal door uw ruiten geschopt? Dan is het zaak om de glasschade zo snel mogelijk te repareren. Schade ontstaat echter vrijwel altijd buiten kantooruren. Wij hebben daarom een 24uurs glasservice opgezet. Via het telefoonnummer 088 444 7684 krijgt u rechtstreeks verbinding met een erkend glaszetter uit Amsterdam die in een half uur bij u op de stoep staat om het probleem op te lossen. Dit nummer is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. De professional die bij u langs komt zal u niet alleen direct helpen, hij kan u ook van meer informatie voorzien over gehard en gelaagd veiligheidsglas of isolatieglas. Daarnaast helpt hij u met plezier bij het plaatsen van draadglas, mat- of melkglas, spiegelglas of floatglas.

Hoge kwaliteit, scherpe prijzen

Bij Glas Nu Amsterdam staan we voor een hoge kwaliteit van de uitgevoerde werkzaamheden. Om dit te blijven garanderen moet elke glashandel die zich bij ons aansluit voldoen aan diverse voorwaarden. De eerste is dat alle medewerkers de juiste diploma’s hebben, en een aantal jaar ervaring in het vakgebied. Dit betekent dat zij elke klus op het gebied van de glashandel vakkundig en snel kunnen uitvoeren. Daarnaast vragen wij dat alle bedrijven een ISO 9001 certificaat dragen. Wanneer zij aan deze certificering voldoen dan betekent dit dat zij hoge ogen scoren op het gebied van betrouwbaarheid en klantvriendelijkheid. De garantie van een uitstekende kwaliteit werk gaat bij ons bovendien niet ten koste van de prijzen. Of u nu op zoek bent naar mat glas, floatglas, spiegelglas of draadglas, of een glaszetter voor het plaatsen van isolatieglas: wij hebben de juiste persoon in ons netwerk zitten.

Allround glashandel

Naast de bovenstaande voorwaarden bestaan er ook andere eisen die wij stellen aan de bij ons aangesloten bedrijven. Zo verwachten wij dat elke glashandel een allround service kan leveren. Van het plaatsen van standaard dubbel glas tot het ontwerpen van glas-in-lood panelen, en van het geven van informatie over veiligheidsglas tot het inbraak proof maken van uw pand in Amsterdam, dit moet allemaal geen belemmering vormen. Bovendien gaan we er vanuit dat elk bedrijf haar medewerkers regelmatig informeert over de nieuwe ontwikkelingen die hebben plaatsgevonden binnen het vakgebied. Zo kunnen wij garanderen dat u altijd volgens de laatste methodes en meest duurzame technieken bent geholpen.

088 444 7684 voor direct contact!

Hebt u per direct een glaszetter nodig in Amsterdam die u met spoed kan helpen met het heerstellen van glasschade? Via ons nummer 088 444 7684 komt u rechtstreeks in verbinding met een vakman die u graag van dienst is. Hebt u een vraag over het effect van mat- of melkglas? Of wilt u weten wat de voordelen zijn van dubbel isolatieglas? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Wij zorgen ervoor dat uw hulpvraag in twee werkdagen wordt beantwoord. Wij hopen snel van u te horen!

Direct contact

Uw gegevens worden alleen gebruikt voor uw aanvraag.

Glaszetter spoedserviceGlashandel Amsterdam

Onze glashandel staat voor vakmanschap, snelle service en scherpe prijzen!

Ruit kapot

Raam vervangen Amsterdam

Indien een ruit kapot gaat, dan zal deze in de meeste gevallen moeten worden vervangen. Hoewel dit in eerste instantie zeer vervelend is, kunt u hier ook voordeel uithalen. Vervang bijvoorbeeld uw enkel glas door dubbel isolatieglas, of kiest voor veiligheidsglas om problemen in de toekomst te voorkomen. Maakt u de keuze voor dubbel glas dan zorgt u voor een verlaging van uw stookkosten, waardoor u op de lange termijn uw investering in beter isolerende ramen terugverdient. Kies voor driedubbel isolatieglas als u energieneutraal wilt leven.

Enkel glas

enkele ruit vervangen

Enkel glas werd jaren terug gebruikt als standaard beglazing voor panden in Amsterdam. De laatste jaren is echter vanuit de overheid meer aandacht gekomen voor duurzaamheid en milieu. Daarom is in het Bouwbesluit van 2012 opgenomen dat vanaf dan dubbel glas het minimum is. Enkel floatglas pas men daarom voornamelijk binnenshuis toe. Denk bijvoorbeeld aan glazen panelen in een schuifdeur of mat glas tussen kantoren. Het voordeel van enkel glas is nog steeds wel dat het relatief goedkoop is, waardoor het een prima budgetoplossing vormt.

Voorzetramen

Voorzet ramen Amsterdam

Voor mensen die maar een beperkt budget hebben is het laten monteren van hoogwaardig isolatieglas vaak te duur. Er is echter een oplossing die verhoudingsgewijs weinig geld kost, maar wel een vergelijkbaar effect hebben als dubbel glas: voorzetramen. In eerste instantie werden voorzetramen gemaakt voor monumentale panden waar geen dubbel isolatieglas mocht worden geplaatst, maar tegenwoordig vindt u voorzetramen op veel plekken. Vraag uw lokale glaszetter naar de mogelijkheden, en of een voorzetraam past bij uw woning. U profiteert zeker van een verhoogd wooncomfort.

Glas in lood

Glas in lood bestellen

Er bestaan vele bewerkingen voor glas. Eén van de bewerkingen die men van oudsher al toepast is het ontwerpen van glas-in-lood ramen. Hoewel dit bedoeld was als een manier om het plaatsen van grote ramen te voorkomen, kreeg het ook een educatieve en decoratieve functie. Vandaag de dag wordt glas-in-lood steeds populairder. De steeds veranderende lichtinval en warme lichtfiltering die volgen op de installatie van glas-in-lood panelen kent vele liefhebbers. Bij menig glashandel in Amsterdam is het mogelijk om zelf uw ontwerp in te dienen.

HR++ isolatieglas

HR++ isolatieglas Amsterdam

Dubbele glazen zijn momenteel vrij standaard op het gebied van isolatie van ramen. Het is echter mogelijk om te kiezen voor hoog rendement (HR) dubbel isolatieglas waarbij de warmteweerstand nog hoger is. Dit komt doordat de twee glasplaten niet worden gescheiden door lucht, maar door een specifiek isolatiegas op basis van argon. HR++ isolatieglas kent een naar verhouding goede prijs, welke investering u op de lange termijn gemakkelijk terugverdiend dankzij de verbeterde isolering van uw pand. Een glaszetter kan u hierover meer vertellen.

Veiligheidsglas

veiligheidsglas prijzen

Veiligheidsglas is vanwege twee redenen gecreëerd. De eerste is een beperking van de kans op ongewenste snijwonden door glasbreuk. Gehard veiligheidsglas barst in duizenden ronde stukjes uiteen, en gelaagd beveiligingsglas blijft in een stalen netwerk hangen. Bij impact hebt u dus geen risico op ongevallen. Daarnaast is gelaagd veiligheidsglas bedoelt als barrière voor inbrekers. In vergelijking met standaard dubbel glas is de kans op inbraak met 30% kleiner door veiligheidsglas. Kies dan wel voor een beveiligingsglas dat het Politiekeurmerk Veilig Wonen draagt.

Gelaagd glas

Gelaagde veiligheidsglazen

Op deze pagina gaven wij eerder al aan wat de voordelen van veiligheidsglas. Bent u van plan om veiligheidsglas aan te schaffen ter verbetering van de inbraakveiligheid van uw woning of bedrijfspand in Amsterdam? Dan moet u een keuze maken uit de diverse soorten veiligheidsglas die door onze glaszetters worden aangeboden. Eén van deze glassoorten is gelaagd glas. Gelaagd glas bestaat uit meerdere glasplaten, met daartussen een speciaal folie. De versmelting van het glas met de folie zorgt voor veel stevigheid.

Spiegelglas

Glazen met spiegels Amsterdam

Bent u de eigenaar van een winkel in Amsterdam, en wilt u zorgen dat er niets van wat er in de winkel gebeurt u ontgaat? Dan kunt u overwegen om spiegelglas te laten installeren. Spiegelglas ziet er aan de ene zijde uit als een spiegel, terwijl u vanaf de andere zijde gewoon door een raam kunt kijken. Voor politiebureaus en observatiecentra is dit spiegelglas tevens een oplossing. Bij menig glaszetter kunt u bovendien diverse soorten spiegels kopen, zoals verwarmde spiegels voor in de badkamer.

Glazen deuren

Deur met glazen Amsterdam

Glazen deuren kunnen op diverse manieren gemaakt worden, afhankelijk van de toepassing die u wenst. Zo bestaan er volledig glazen deuren die geschikt zijn voor de doorgang naar het terras of balkon, en die de sfeer van buiten al een beetje naar binnen halen. Daarnaast zijn er tevens deuren waarvan (een deel van) het binnenpaneel uit glas bestaat. Op deze manier creëert u meer licht en ruimte in huis, terwijl er nog wel echt een deur staat. Wilt u geen privacy verliezen door de deur? Plaats dan mat glasfolie op een deurdeel.

Mat glas

Mat glas prijs Amsterdam

Mat glas is een glasvorm die voor veel mensen weinig kansen biedt. Toch kan mat glas zeer handig zijn. Zo is het een ideale glassoort voor woningen die direct aan een doorgaande weg staan. Daarnaast past men mat glas vaak toe bij kantoorpanden om de privacy van werknemers te beschermen. Mat glas maakt men met behulp van een slijpmiddel of door toepassing van een speciaal zuur. Het gevolg is dat het licht niet meer direct naar binnen schijnt, maar diffuus verspreid wordt. Eventueel is mat glasfolie een alternatieve optie.

Floatglas

Floatglas bestellen Amsterdam

Door zand, kalk en glasstukken met elkaar te versmelten op zeer hoge temperatuur, en deze substantie vervolgens op een tinbad te gieten, ontstaat floatglas. Floatglas is zeer dun maar tegelijkertijd erg sterk en dient daarom als basis voor veel verschillende glassoorten. Zo worden zowel veiligheidsglas als isolatieglas van floatglas gemaakt. De prijzen voor een glasplaat van floatglas hangen af van de gekozen afmeting en glashandel uit Amsterdam. Vraag via het contactformulier prijzen aan!

Brandvertragend glas

Brandvertragend glas Amsterdam

Bent u de eigenaar van een bedrijfspand in Amsterdam waar u veel waardevolle papieren opslaat? Wellicht is het dan handig te kijken naar de voordelen en kosten van brandvertragend glas. Deze glassoort bestaat uit twee glasplaten, waartussen een ondoorzichtig schuim is gespoten. Dit schuim wordt zichtbaar zodra het in aanraking komt met vlammen. Hiermee vertraagt men de brand met enkele minuten tot een half uur, afhankelijk van het soort vertraging. Een glaszetter voorziet u van meer informatie.

Nu bereikbaar via 088 444 7684. 24 uurs glasservice in Amsterdam!

Melkglas

melkglas plaatsen Amsterdam

Bij een glashandel uit Amsterdam is het mogelijk om een groot aantal glassoorten te bestellen. Eén van de speciale soorten die wij graag voor u willen uitlichten is het melkglas. Melkglas is een soort mat glas, die met een speciale bewerking een witte kleur heeft gekregen. Het melkglas zorgt ervoor dat direct daglicht nog wel de woning binnenkomt, maar diffuus verspreid wordt. Hierdoor heeft u geen kunstlicht nodig, maar is het daglicht niet storend. Het melkglas krijgt bovendien steeds vaker een decoratieve functie.

Gehard glas

gehard draadglas

Een tweede glassoort die u via een glaszetter uit ons bedrijf in Amsterdam kunt verkrijgen is gehard glas. Gehard glas valt in de categorie veiligheidsglas, maar is niet gecreëerd om inbrekers tegen te houden. Glasplaten van gehard glas hebben een geheel andere functie die gericht is op de veiligheid van gebruikers van het materiaal. Bij een hoge impact zal een glazen deur met een gehard raam als basis namelijk in honderden stukjes breken, die de kans op glaswonden aanzienlijk verkleinen.

Draadglas

draadglas pvw

Bij een glashandel koopt u naast gehard en gelaagd glas ook draadglas. Dit is een vorm van inbraakwerende beglazing. In het draadglas bevindt zich een metalen raster. Dit raster heeft als effect dat glasscherven in het de draden blijven hangen, zodra er sprake is van een slag of stoot. Door uw beglazing te vervangen door draadglas zult u de kans op een gelegenheidsinbraak met ongeveer 50% verlagen. Kies dan wel voor draadglas met het Politiekeurmerk Veilig Wonen voor de beste veiligheid.

Figuurglas

figuurglas zetten

Zoekt u naar een speciaal soort beglazing? Dan moet u bij een glashandel of glaszetter eens informeren naar de mogelijkheden voor figuurglas. Figuurglas is simpelweg te omschrijven als een beglazing met daarin een reliëf. Het reliëf zorgt ervoor dat mensen niet zomaar bij u naar binnen kunnen kijken, maar biedt tevens een unieke uitstraling aan een ruimte. Lange tijd werd figuurglas alleen maar bij particuliere woningen ingezet, maar tegenwoordig is het ook bij de groothandel verkrijgbaar voor toepassingen in bedrijven en kantoren.

Glasfolie

glasfolie

Wij begrijpen dat matglas, melkglas of figuurglas een relatief grote kostenpost is wanneer u net begint met een eigen bedrijf. Wilt u toch de privacy van een kantoorruimte creëren? Overweeg dan om glasfolie aan te schaffen. Glasfolie is een soort plakfolie met een matte afwerking, die ervoor zorgt dat niemand meer bij u naar binnen kijkt. Bij de meeste bouwmarkten in Amsterdam is glasfolie in diverse designs verkrijgbaar. Zo is het tevens mogelijk om hiermee enige sfeer te verkrijgen in de ruimte.

Ventilatieroosters

ventilatierooster isolatieglas

Ventilatieroosters vormen ten slotte dé oplossing voor een hoge luchtvochtigheid in huis. Een hoge luchtvochtigheid ontstaat wanneer er te weinig ventilatie plaatsvindt. De installatie van een ventilatierooster zal een continue stroom van frisse lucht opgang brengen, die de luchtvochtigheid zal laten dalen. De prijs voor de installatie van ventilatieroosters is afhankelijk van diverse factoren. Wij raden aan om hier altijd een erkend glaszetter uit Amsterdam voor in te schakelen. Zo weet u zeker dat de veiligheid van het woonpand gewaarborgd blijft.

driedubbel isolatieglas

Wat is driedubbel HR+++ isolatieglas?

Nu er zoveel aandacht is vanuit de overheid op het gebied van duurzaamheid, komen er steeds meer vormen van isolatieglas op de markt, de een nog beter isolerend dan de ander. Naast standaard dubbel glas en hoog rendement dubbelglas is er bijvoorbeeld driedubbel hoog rendement beglazing verkrijgbaar bij menig glashandel. Deze ramen bestaan uit drie glasplaten die elk van elkaar gescheiden worden door middel van een isolerend gas. Het geeft een goede isolatie, maar vele specialisten stellen dat de prijzen niet opwegen tegen de voordelen. Gekeken naar prijs-kwaliteit verhouding en de mate van isolering is hoog rendement dubbelglas de beste keuze.

Besparen door dubbel glas

Wanneer u dubbel glas installeert dan profiteert u van diverse voordelen zoals een vermindering van geluidsoverlast en meer koelte binnenshuis tijdens de zomerdagen. Het grootste voordeel van dubbele glazen is echter de mate van besparing die dit oplevert. Doordat de warmte het huis minder snel verlaat, bespaart u namelijk sterk op uw stookkosten. Deze besparing kan zelfs oplopen tot 15% per jaar. Dit betekent dat u de kosten – afhankelijk van hoeveel u bespaart – binnen 4 tot 8 jaar zult terugverdienen.

Bewerkingen die wij kunnen uitvoeren

Bij vrijwel elke glaszetter of glashandel uit Amsterdam kunt u terecht voor de aanschaf van vele glassoorten, of het verhelpen van glasschade. Wist u echter dat een glaszetter voor u tevens de beglazing kan bewerken? Denk hierbij bijvoorbeeld aan het poly of rond slijpen van de ramen, of het matteren dan wel zandstralen van een glazen binnendeur. De kosten hiervoor variëren per specialist en hangen af van de exacte glasbewerking waar u voor kiest. Tot slot is het bij veel glaszetters eveneens een optie om speciaal glasfolie te bestellen. Dit folie zal tijdens de zomermaanden de zon weerkaatsen, zodat het lekker koel blijft in huis. U hoeft op deze manier geen zonwering te kopen, waardoor u flink bespaart. Weet u nog niet of u moet kiezen voor figuurglas, melkglas, draadglas of gehard en gelaagd beveiligingsglas? En hebt u geen idee welke bewerking past? Wij geven u graag meer informatie als u uw wensvraag invult op het contactformulier.

ISO 9001 gecertificeerd

Wanneer een glashandel uit Amsterdam zich aan ons wil verbinden, dan moet deze aan diverse voorwaarden voldoen. Eén daarvan is dat zij een ISO 9001 normering moeten dragen. De ISO 9001 normering is de internationale norm voor de kwaliteit en betrouwbaarheid van bedrijven. Wanneer een bedrijf hieraan wil voldoen, dan moeten zij minimaal drie maandenlang voldoen aan een voorwaardenpakket van de ISO dat is gericht op het kwaliteitssysteem. De bedrijven worden maandelijks getest op basis van hun betrouwbaarheid en klanttevredenheid. Zijn de drie maanden succesvol verlopen, dan wordt de normering toegekend maar ondergaat het bedrijf jaarlijks nog steeds interne en externe audits om de hoge kwaliteit te blijven waarborgen. In Nederlands is testbedrijf NEN verantwoordelijk voor deze audits. Heeft u nog verdere vragen over de 9001 certificering? Neem dan via 088 444 7684 contact met één van onze experts uit Amsterdam. Wij garanderen een snelle en vakkundige hulp.

Altijd binnen 30 minuten op locatie

Dankzij ons landelijke netwerk kunnen wij u garanderen dat er altijd een glasspecialist in uw regio actief is. Of u nu midden in de nacht wordt opgeschrikt door glasschade in verband met een inbraak, of ’s middags plotseling een voetbal door het raam heeft: wij kunnen binnen het half uur bij u op de stoep staan. Bij spoed raden wij u dan ook aan te bellen met 088 444 7684.

Wat zijn de voordelen van Glas Nu?

Wanneer u gebruik maakt van de diensten van Glas Nu dan profiteert u allereerst van een 24uurs glasservice. Wat het probleem met uw ramen ook is en op welk tijdstip dit ontstaat, er is altijd een glaszetter uit ons netwerk bij u in de regio actief. Dit betekent dat u niet lang hoeft te wachten op hulp, en vervolgens weer met een gerust met de dag verder kan. Een tweede voordeel is dat u via het contactformulier vrijblijvend een offerte kan aanvragen.

Wat gebeurt er na mijn aanvraag?

Wanneer u een offerte heeft aangevraagd versturen wij deze naar een glaszetter uit Amsterdam. Hij maakt een offerte op maat voor u aan en verstuurt deze naar uw adres. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Glaszetter glasserviceGlashandel in Amsterdam
Wilt u graag in contact komen met een erkend glaszetter uit Amsterdam? Dan bent u bij Glas Nu aan het juiste adres. Wij beheren een netwerk van glashandels over heel Nederland, en hebben daarom ook bij u in de provincie een samenwerkingsverband met verscheidene specialisten. In onderstaande lijst vindt u een overzicht van de grootste plaatsen waar wij actief zijn in uw regio. Wilt u graag een rechtstreekse verbinding met een professional? Bel dan met 088 444 7684. Wij werken onder meer in de volgen plaatsen in uw provincie:

Alkmaar
Amstelveen
Amsterdam
Beverwijk
Bussum
Den Helder
Haarlem
Heemskerk
Heerhugowaard
Hilversum
Hoofddorp
Hoorn
Huizen
Ijmuiden
PurmerendZaandam