Glas nu offerte

Glas offerte aanvragen

Via Glas Nu komt u snel, eenvoudig en bovenal gratis in contact met diverse erkende glaszetters uit uw omgeving. Wij garanderen u aan landelijke dekking. Waar u zich ook bevindt in Nederland, wij zijn altijd snel bij u ter plaatse om u van dienst te zijn. In spoedgevallen zijn wij binnen 30 minuten bij u op locatie. Wijn zijn 24 uur per dag bereikbaar via 088 444 7684 en het contactformulier. Wel zo’n prettige wetenschap indien u glasschade heeft en met spoed een glaszetter nodig heeft!

Waarom via Glas Nu?

  • 7 dagen per week bereikbaar, 24 uur per dag!
  • Scherpe prijzen
  • Binnen 30 minuten op locatie bij spoedgevallen

Wij plaatsen alle soorten glas

Iedere glashandel die deelneemt aan onze dienstverlening biedt een allround dienstverlening aan. Wij zijn snel ter plaatse bij noodgevallen en leveren een breed scala aan glassoorten. Via ons bestelt u isolerend glas, dubbel glas maar ook HR++ isolatie glas. Ook voor veiligheidsglas of brandwerend glas bent u bij ons aan het juiste adres. Voor de liefhebbers van een klassieke uitstraling is er de mogelijk uw woning te voorzien van loodglas of glas-in-lood.

Glashandel telefonisch contact

Gratis offerte
Alleen erkende glaszetters

Elke glaszetter die bij ons is aangesloten is zorgvuldig door ons geselecteerd waardoor wij de kwaliteit kunnen waarborgen. Dit houdt in dat iedere glaszetter of glashandel continu gecontroleerd wordt op de bedrijfsvoering en de kwaliteit van hun geleverde werk. Gezien het actieve beleid met focus op kwaliteit geeft dit u de zekerheid dat u met een vakman te maken zult krijgen.

Gratis offerte aanvragen

Ent u geïnteresseerd in onze service en wilt u weten wat de prijs is van een bepaald soort glas? Neem dan eens gratis en volledig vrijblijvend contact op met Glas Nu. Vul in het contactformulier uw gegeven in en leg ons uit wat voor klus u wilt laten uitvoeren. Wij zullen vervolgens uw aanvraag zo snel mogelijk doorsturen naar verschillende bedrijven bij u uit de buurt. U zet de prijsopgaven op een rijtje en u heeft uw glaszetter of glashandel snel gevonden. De dienstverlening is gratis en vrijblijvend, u zit nergens aan vast!