Glasschade? Bel 088 444 7684!

24/7 spoedservice! Binnen 30 minuten aanwezig!

Bel de spoedservice

Glaszetter Groningen

glaszetter Groningen
Ging er een voetbal door uw raam heen? Dan heeft u met spoed een glaszetter uit Groningen nodig. Met de glasservice is er binnen 30 minuten een medewerker van de glashandel bij u op locatie. Over de voordelen van de glasservice leest u meer op deze pagina. Daarnaast geven we u meer informatie over wat u moet doen bij glasschade en de verschillende soorten glas, zoals dubbel glas, veiligheidsglas en andere speciale glassoorten. Bel direct naar 088 444 7684 om in contact te komen met de glaszetter. De glasservice is elke dag 24 uur bereikbaar. Dus ook in het weekend en buiten kantoortijden. Wilt u meer informatie over het plaatsen van een nieuw glas en de kostprijzen? Vul dan het offerteformulier in voor een gratis en geheel vrijblijvende offerte.

Glasschade? 24/7 glasservice!

Glasschade? Maak dan gebruik van de 24/7 glasservice. Bel naar 088 444 7684 en kom direct in contact met een medewerker van een glashandel. Indien nodig is er een glaszetter binnen 30 minuten bij u op locatie in Groningen. Hij plaatst direct een nieuw glas, of zorgt voor een tijdelijke oplossing. U krijgt altijd 15 jaar garantie op dubbel glas en de montage.


Gratis offerte

Wat te doen bij glasschade in Groningen?

Het zal u maar gebeuren: na een avondje uit komt u thuis en is er een raam ingeslagen. Wat nu? Allereerst is het belangrijk om de situatie in kaart te brengen. Wat is er precies gebeurd? Indien u verzekerd bent tegen glasschade is het belangrijk om de schade direct te fotograferen, zodat de schade voor de verzekeraar duidelijk is. Bel vervolgens naar 088 444 7684 voor direct contact met een glashandel uit uw regio. De glashandel beschikt over glasplaten van vele verschillende formaten en herstelt de glasschade voor u direct. De goedkope glaszetter is binnen een half uur bij u aanwezig en nog dezelfde avond kunt u weer met een gerust hart naar bed.

Direct contact: 088 444 7684

Wilt u meer informatie ontvangen over de mogelijkheden in Groningen? Vraag dan via ons contactformulier een gratis en vrijblijvende offerte aan van een glashandel uit uw regio.

In sommige gevallen is het echter belangrijk dat u direct contact heeft met een glashandel, bijvoorbeeld als u gebruik wilt maken van onze 24/7 glasservice.

Bel dan naar 088 444 7684. U staat dan in direct contact met een glaszetter.

Wat doet een glaszetter?

De werkzaamheden van een ervaren glaszetter uit Groningen lopen flink uiteen. Eén van de voordelen van het inschakelen van een glashandel, is dat u een persoonlijk en professioneel advies krijgt over de verschillende mogelijkheden. Een glaszetter kunt u ook inschakelen voor het plaatsen van interieurglas: Denk hierbij aan het herstellen of vervangen van een tafelblad of achterwand in de keuken. De belangrijkste taken zijn:

 • Het veilig vervoeren van glasplaten
 • Het informeren en adviseren over verschillende glassoorten
 • Het plaatsen van enkel-, dubbel- en isolatieglas
 • Het plaatsen van interieurglas
 • Het herstellen van glasschade

Glas vervangen

Er zijn diverse redenen waarom iemand zijn ruit zou willen vervangen. Bijvoorbeeld door een barst. Dan is het noodzakelijk om de ramen zo spoedig mogelijk te vernieuwen wanneer het raam kapot is. Ook zonder glasschade is er voldoende reden om uw ruiten te vervangen. Wellicht woont u in een oude woning waar op dit moment enkelglas aanwezig is.

Door dubbel of zelfs driedubbel HR-glas te plaatsen, verhoogt u niet alleen uw woongenot, maar verbetert u ook de isolatiewaarde van het huis. Doordat u jaarlijks op de energiekosten gaat besparen, verdient u de investering in de ramen na het vervangen vanzelf weer terug.

Vrijblijvende offerte ontvangen

Glas reparatie

In de meeste gevallen is een reparatie niet mogelijk. Beschadigingen zoals scheuren sterretjes tasten het glas aan. De isolatie werkt niet meer goed, het glas is niet meer waterdicht en daarnaast niet meer veilig. Een reparatie helpt dan niet meer. Belangrijk dus om het glas te vervangen. Bij de reparatie van glasschade en vervangen van een raam met spoed probeert de glaszetter altijd meteen een nieuw glas te plaatsen. Dit is echter niet altijd mogelijk, bijvoorbeeld omdat het glas afwijkende maten heeft. In dit geval plaatst de glaszetter een tijdelijke reparatie. Vaak bestaat deze reparatie uit een dunne plaat die op het raam wordt geplakt.

glas reparatie Groningen

Soorten glas

Er bestaan vele soorten glas. Voor de ramen is het verstandig om te kiezen voor isolatieglas zoals dubbel-, HR++- of triple glas. In de badkamer wordt meestal melkglas gebruikt voor meer privacy. Gehard of gelaagd glas zien we vaak terug bij bedrijven in Groningen. Uiteraard is het ook mogelijk om te kiezen voor speciale glassoorten van een glashandel. Wat denkt u bijvoorbeeld van zonwerend glas, spiegelglas of floatglas. Alle soorten glas op een rijtje:


dubbel glas Groningen

Dubbel glas

Nadat ontdekt werd dat enkelglas de warmte in huis slecht vasthoudt, is men begonnen met de installatie van standaard dubbel glas. Dubbel glas heeft als voordeel dat de energiekosten tot wel 20% verminderd worden ten opzichte van enkel glaswerk. Een dubbel raam bestaat uit twee glasplaten, met daar tussenin een spouw. De spouw is gevuld met droge lucht. Tegenwoordig beschikt de glashandel uit Groningen ook over nog vele betere opties dan standaard dubbel glas. Kies voor dubbel- of driedubbel HR+++-glas om de warmte in huis nog beter vast te ouden en een nog hogere besparing op de energiekosten te behalen. Daarbij draagt deze glassoort bij aan het beperken van geluidsoverlast en het verbeteren van de inbraakpreventie. Vraag een glaszetter uit uw regio naar de mogelijkheden en totaalprijzen van dubbele beglazing.


HR-glas Groningen

HR+ glas en HR++ glas

Isolatieglas of HR-glas wordt tegenwoordig veel gekozen in Groningen. Dit heeft goede redenen. HR-glas bestaat uit verschillende glasplaten met een spouw ertussen. Deze is gevuld met edelgas. In combinatie met een coating zorgen de platen en het gas voor een uitstekende isolatie.

HR++ heeft een hogere isolatiewaarde dan HR+ of HR. We drukken de isolatiewaarde uit met een U-waarde, hoe lager deze waarde hoe beter. HR-glas heeft een U-waarde tussen de 1,6 en 2,0 W/m²K, HR+ tussen de 1,2 en 1,6 W/m²K en HR++ minder dan 1,2 W/m²K. Over het algemeen wordt er vaak gekozen voor HR++ vanwege de goede prijs-kwaliteitsverhouding.

verschil dubbel en HR-glas

Verschil dubbel glas en HR-glas

Er is zeker een verschil tussen dubbel- en isolatieglas. Waar dubbel glas enkel gebruik maakt van droge lucht om te isoleren, is er bij HR-glas sprake van zowel een speciale coating als een spouw gevuld met edelgas. Dit zorgt ervoor dat hoogrendementsglas zeker de beste optie is op het gebied van isolatie.

De prijs van HR-beglazing ligt echter ook een stuk hoger, maar u bespaart hier ook meer mee op de energiekosten. Uw investering verdient u terug door deze besparing. Voor een optimale isolatie is het daarom verstandig om minstens te kiezen voor HR-glas, maar liever nog voor HR++.

Dubbel glas of isolatieglas aan laten brengen


triple glas Groningen

Triple glas

Veel mensen kennen deze glassoort nog niet. Triple glas wordt ook wel driedubbel- of HR+++-glas genoemd. Driedubbel geeft al aan om hoeveel glasplaten het hier gaat: 3! Triple glas heeft twee spouwen, elk gevuld met edelgas en er zit een speciale warmtewerende coating op. Van deze coating ziet u helemaal niets. Door de extra plaat van driedubbel glas is het breder en zwaarder. Alhoewel dit een voordeel oplevert op het gebied van energiebesparende maatregelen, is het een nadeel wanneer uw kozijn niet geschikt is voor driedubbel glas. Dan is het namelijk niet mogelijk om het HR+++-glas te laten plaatsen. De glaszetter uit Groningen geeft u graag deskundig advies en controleert wat er mogelijk is met HR+++.

Ervaringsverhaal: Enkelglas vervangen door triple glas

Subsidie op isolatieglas?

Benieuwd of u nog kunt profiteren van een isolatiesubsidie? Het potje voor particulieren is al een tijdje op, maar voor een Vereniging van Eigenaren is er nog wel een mogelijkheid. Tot 1 januari 2019 is er namelijk een subsidie voor net nemen van isolerende maatregelen, zoals het plaatsen van HR+-, HR++- of driedubbel beglazing. Na 1 januari 2019 stopt ook dit potje. Hierover leest u meer over op rvo.nl. Soms zijn er nog lokale of provinciale potjes mogelijk. Op energiesubsidiewijzer.nl controleert u of uw gemeente ook subsidie verstrekt. Op de arbeidskosten voor het plaatsen van isolerende beglazing geldt het lage btw-tarief van 6%. Dit geldt alleen op de arbeidskosten, niet op de materiaalkosten. Lees hier meer over op belastingdienst.nl.

Kosten isolatieglas

Glaszetter gezocht en benieuwd naar de totaalkosten? De kosten voor nieuw isolatieglas zijn afhankelijk van een aantal factoren. De gemiddelde prijs is €130,- tot €220,- per vierkante meter. Wanneer u tien vierkante meter enkelglas laat vervangen door HR++, bespaart u ongeveer €230,- per jaar.

HR++-glas in plaats van dubbel glas levert een besparing op van gemiddeld €140,- per jaar. Dubbel glas isoleert al een stuk beter dan enkel, maar de isolatiewaarde is niet zo goed als dat van HR-glas en hoger. Na een aantal jaar heeft u de investering weer terugverdiend en u blijft daarna besparen op de energiekosten.

Besparing glas vervangen door HR++ glas


Van:Naar:Jaarlijkse energiebesparing *
EnkelglasHR++ glas€230,-
Dubbel glasHR++ glas€140,-
Glas in loodHR++ glas€230,-
Figuur-/DraadglasHR++ glas€230,-

* Let op: Er is voor de jaarlijkse besparing uitgegaan van een woning waarbij 10 m² aan glas wordt vervangen. Vraag voor exacte prijzen vrijblijvend een offerte aan.

Waarvan zijn de kosten en terugverdientijd afhankelijk?

De kosten voor het plaatsen van nieuw glas zijn afhankelijk van het soort glas dat u laat plaatsen en het aantal vierkante meters. Triple glas of HR+++-glas is duurder dan dubbel glas, maar hiermee profiteert u wel van een optimale isolatie. U bespaart dus meer op de stookkosten.

Houd daarnaast nog rekening met de arbeidskosten, de kosten voor het verwijderen en afvoeren van de oude beglazing en materiaalkosten. Is er bijvoorbeeld een hoogwerker nodig? Dan moet u rekening houden met een hogere prijs.

De terugverdientijd wordt beïnvloed door de totaalprijs, de woningisolatie en hoeveel uw stookt per jaar.

Kwalitatieve beglazing tegen scherpe prijzen!

Vraag vrijblijvend een kosteloze offerte aan of bel naar 088 444 7684 voor direct contact!

Offerte aanvragen

Glas op maat

Bij het plaatsen of vervangen van ruiten is het belangrijk om glas op maat te bestellen. In de meeste gevallen gaat het om standaardmaten, die kant en klaar vanuit de glashandel geleverd worden. Heeft u uw raam een afwijkende maat? Dan is het belangrijk om de maten door te geven aan de glashandel. U kunt ervoor kiezen om zelf de maten door te geven, of deze op te laten meten door het glaszettersbedrijf. Let op: als u de dagmaat opgeeft, dan is het belangrijk hier nog ongeveer 24 millimeter aan toe te voegen. De dagmaat is de afstand van het glas van kozijn tot kozijn. Er is echter iets meer ruimte nodig om de glasplaat in de sponning te kunnen plaatsen.


veiligheidsglas

Veiligheidsglas

Veiligheidsglas is zo samengesteld, dat er bij glasschade in Groningen geen gevaarlijke situaties staan. Dit wordt gerealiseerd door het toevoegen van verschillende lagen pvb-folie of door een proces van verhitten en afkoelen, waardoor een spanningsveld in het glas ontstaat. Er bestaan verschillende varianten veiligheidsbeglazing. Zo hebt u bij de glashandel uit Groningen keuze uit gehard en gelaagd veiligheidsglas, maar ook draadglas is bij ons te bestellen. Kijk daarbij tevens naar de brandwerende eigenschappen van het veiligheidsglas voor een dubbel zo veilig pand.


melkglas Groningen

Melkglas

Waar de meeste mensen de term mat glas wel kennen, is melkglas een onbekendere glassoort. Melkglas is een speciale vorm van mat glas, dat wordt gemaakt door één zijde van een glasplaat te behandelen met een speciaal zuur. Dit zuur tast de bovenlaag van de plaat aan, en zorgt ervoor dat het melkglas ondoorzichtig wordt, maar nog wel licht doorlaat. Bij menig glashandel uit Groningen is melkglas verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder brons, grijs en blauw. Kies de kleur die bij uw interieur past!


gelaagd glas Groningen

Gelaagd glas

Wij spraken hierboven al kort over de voordelen van veiligheidsglas. Veiligheidsglas is verkrijgbaar in soorten en maten. Eén variant is gelaagd glas. Gelaagde ruiten zijn ramen die evenals de brandwerende ramen uit meerdere glaslagen bestaan. Tussen deze glasplaten zit echter een speciaal folie dat ervoor zorgt dat bij breuk de scherven niet uiteenvallen. Het raam blijft dus zelfs bij hevige impact in stand. Gelaagde ramen vormen daarom een uitstekende keuze voor het verkleinen van de kans op inbraak.


gehard glas

Gehard glas

Wist u dat er veel vormen van veiligheidsglas bestaan? De meeste van onze klanten uit Groningen denken bij de term veiligheidsglas direct aan een glassoort die hun beschermt tegen een inbraak, maar er bestaan eveneens veiligheidsglazen die een andere functie hebben. Zo ook gehard glas. Een geharde glasplaat breekt niet minder snel. Als de geharde glasplaat toch breekt, dan valt het uiteen in duizenden stukjes. Dit heeft als groot voordeel dat snijwonden worden voorkomen mocht iemand onverhoopt door een glazen deur vallen.


draadglas Groningen

Draadglas

Draadglas is een goede keuze wanneer u uw woning in Groningen wilt beschermen tegen een gelegenheidsinbraak. Draadglas valt onder de categorie veiligheidsglas en bestaat uit twee glasplaten met daartussen een metalen raster. De draden van dit raster houden de glasscherven vast, waardoor er zelfs bij hoge impact geen open ruimtes ontstaan. Naast een goede beveiliging tegen inbraak, is het draadglas ook een goed materiaal voor lichtkappen. Wanneer er bijvoorbeeld brand uitbreekt knapt het glas op een gegeven moment door de hitte, maar door het draad valt het niet naar beneden.


spiegelglas Groningen

Spiegelglas

Een spiegel is een uitstekende manier om ruimte optisch groter te laten lijken. Daarnaast hebben spiegels ook een ‘verlichtend’ effect, doordat ze het binnenvallende licht reflecteren. Naast de standaard spiegels, bent u bij menig glaszettersbedrijf ook aan het juiste adres voor speciaal spiegelglas.

Gespiegelde ruiten zijn aan de ene zijde een spiegel, terwijl aan de andere zijde het raam gewoon doorzichtig is. Dit maakt spiegelglas een uitstekende keuze voor winkeliers en bedrijfspanden.

Glaszetter Groningen, vervanging van glas tegen een scherp tarief!

Op zoek naar een glashandel in Groningen? Vraag een vrijblijvende offerte aan of bel 088 444 7684.

Bel naar 088 444 7684

glas-in-lood

Glas in lood

Om binnenshuis een authentieke uitstraling te krijgen, kunt u kiezen voor glas-in-lood. Tegenwoordig is dit zelfs als dubbel glas te verkrijgen, zodat u ook met uniek glas een goede isolatie bereikt. Voeg de huidige technologie samen met oude expertise voor een uniek raam, dat volledig aansluit bij uw interieur. Maak bijvoorbeeld zelf een ontwerp voor het glas-in-lood, of laat een foto van uw gezin tot een glas-in-lood paneel verwerken. Kies eventueel voor mat glaswerk om het licht nog diffuser in huis te krijgen.


floatglas Groningen

Floatglas

Veel van de speciale glassoorten worden gemaakt met floatglas als basis. Floatglas is vergelijkbaar met enkelglas, maar dan wordt het volgens een speciale techniek gemaakt, dat het glas sterker maakt. In dit proces worden glasscherven met diverse andere producten versmolten, en vervolgens uitgegoten op een tinbad. Omdat het glas op het tin blijft drijven, ontstaat er een zeer dunne glaslaag, die daarna snel afgekoeld wordt. Onder andere veiligheidsbeglazing, brandwerend glas en spiegelglas hebben floatglas aan de basis.


enkelglas Groningen

Enkelglas

Enkele ramen biedt weinig tot geen bescherming tegen warmteverlies. Het vervangen van een raam met enkele glasplaten is een eenvoudige service, die uw wooncomfort enorm verhoogt en waarmee u flink bespaart op uw stookkosten. U kunt enkele ramen door standaard dubbel glas op maat vervangen. Maar HR++ op maat biedt tegenwoordig een nog betere bescherming tegen de kou van buitenaf. Voor een optimaal resultaat is het belangrijk om het zetten van de ramen over te laten aan een erkend glaszetter uit Groningen.


Mat glas

Mat glas

Mat glas is een glassoort waarbij het glas bewerkt is met een speciaal zuur. Door dit zuur wordt het glasoppervlak aangetast, waardoor dit wat ruwer wordt. Dit ruwe oppervlak zorgt ervoor dat het licht dat op de beglazing valt verspreid wordt. Daardoor is het niet mogelijk recht door het glas te kijken.

Het grote voordeel van mat glaswerk is dat u geniet van een verhoogde privacy, zonder dat u hoeft in te leveren op de hoeveelheid licht in huis.

glasplaat Groningen

Glasplaat

Een glashandel uit Groningen levert graag de gewenste glasplaten bij u af. Glas vormt steeds vaker een onderdeel van het interieur. Als dit beschadigd raakt, dan wilt u dit natuurlijk vervangen. Interieurglas wordt bijvoorbeeld gebruikt in vitrinekasten. Tegenwoordig worden glasplaten ook geregeld gebruikt als achterwand in de keuken. Heeft u een nieuwe glasplaat nodig? Een glaszetter uit Groningen levert de glasplaat op maat af, helemaal afgestemd voor uw gebruik. Uiteraard plaatst de glaszetter van de glashandel de glasplaat moeiteloos.


zonwerend glas Groningen

Zonwerend glas

Zonwerend glas heeft twee belangrijke functies: allereerst zorgt het ervoor dat u minder last heeft van de schitteringen van de zon. Ten tweede houdt dit de warmte van buiten tegen. Zonwerend glas is een geschikte keuze voor kantoren en woonkamers, omdat dit een aangename binnentemperatuur bevorderd. U hoeft niet bang te zijn dat zonwerende ramen ervoor zorgen dat er minder licht naar binnen komt. Want, hoewel de warmte wordt weerkaatst, wordt het licht wel doorgelaten.

Glashandel Groningen, voor alle soorten glas!

Laat uw huidige glas vakkundig vervangen voor HR++ glas door een glaszetter uit Groningen!

Offerte ontvangen

figuurglas Groningen

Figuurglas

Figuurglas is een soort beglazing waarin een reliëf is verwerkt. Hierbij gaat het om diverse reliëfs, met strepen, bolletjes, een bladmotief of een heel ander ontwerp. Figuurglas heeft in praktijk een tweeledige functie. Zo kiest men bij veel bedrijven voor figuurglas vanwege de privacy die dit biedt. Daarnaast is het tevens een populaire oplossing voor het creëren van een unieke uitstraling van een tussendeur of ander soort raamwerk. Figuurglas is perfect aansluitbaar bij elk soort interieur, door de grote variatie die het biedt.


brandwerend glas in Groningen

Brandwerend glas

Voor grotere woningen of bedrijven, is brandwerende beglazing een goede manier om de veiligheid te waarborgen. Brandwerende beglazing is bestand tegen grote hitte en barst daardoor niet snel. Dit zorgt er tevens voor dat de vlammen minder snel overslaan naar andere ruimtes. Medewerkers of bewoners krijgen zo de kans om de woning veilig te verlaten. Brandwerende beglazing is verkrijgbaar in diverse gradaties: 30, 60, 90 en zelfs 120 minuten. Dit houdt in dat de ramen 30 tot 120 minuten bestand zijn tegen hitte van vlammen.

Gekleurd glas

Wilt u gebruik maken van een unieke glassoort? Kies dan voor gekleurd glas. Om de beglazing te kleuren, worden er tijdens het productieproces bepaalde grondstoffen toegevoegd, vlak voordat de ruiten de oven in gaan.

Dit geeft het raam een unieke kleur. Er zijn diverse grondstoffen die zorgen voor verschillende kleuren.

Gekleurde ramen zijn verkrijgbaar in diverse varianten, waaronder gehard- en enkelglas. Vraag een glashandel uit Groningen naar de kosten en mogelijkheden.

Prijzen van de belangrijkste glassoorten

Glas soortGemiddelde prijs per m²
Draadglas€100,-
Gehard glas€120,-
Gelaagd glas€150,-
Brandwerend glas€450,-

* Let op: dit zijn gemiddelde kosten inclusief montage en btw. Vraag voor exacte prijzen vrijblijvend een offerte aan.

Voorzetramen

Voorzetramen worden gezien als een budgettair alternatief voor dubbel isolatieglas. Daarnaast kunt u voorzetramen gebruiken als isoleringsmethode van glas-in-lood ramen, of wanneer uw pand is aangemerkt als monument. Bij monumenten is het bijvoorbeeld niet toegestaan om dubbel isolatie- of veiligheidsbeglazing te installeren, waardoor vaak heel wat warmte verloren gaat. Voorzetramen gaan dit warmteverlies tegen, maar tasten de integriteit en bouwconstructie van het monument niet aan. Zoek altijd een erkende glashandel om beschadigingen te voorkomen.

Glazen deuren

Een glazen deur is een uitstekende keuzes wanneer u meer licht in uw woon- of slaapkamer wilt creëren. Met een glazen schuifdeur creëert u bovendien een eenvoudige doorloop naar het balkon of terras. Daarnaast vormt een binnendeur met glaselementen en wanden een leuke optie voor het afscheiden van diverse ruimtes in één kantoor. Dankzij het glas zorgt u nog steeds voor openheid en ruimtelijkheid in het kantoor, terwijl u de overlast van collega’s tot een minimum beperkt. Kies eventueel voor mat glaswerk voor meer privacy.

Glasfolie

Bent u net van kantoor gewisseld en vindt u het vervelend dat mensen steeds bij u naar binnen kijken? Overweeg dan om met behulp van glasfolie enige privacy te verkrijgen. Glasfolie is tegen lage kostprijzen verkrijgbaar bij de meeste bouwmarkten in Groningen, en is bovendien te koop in een groot aantal designs. Kies voor een strak en elegant design, of creëer enige sfeer in de ruimte met behulp van een speciaal motief. U moet rekening houden met kosten rond €12,50 per vierkante meter. Neem contact met ons voor een prijsofferte.

Ventilatieroosters

Iedereen weet dat door koken, douchen en het ophangen van de was er veel vocht in de lucht komt. Deze vocht moet op de één of andere manier verdwijnen, en plaatsmaken voor frisse en droge lucht. Dit doet u door ventilatie. Hebt u vaste ramen in uw pand? Dan biedt een ventilatierooster wellicht uitkomst.

De installatie van een ventilatierooster is het beste over te laten aan een ervaren glaszetter uit Groningen. Zo weet u zeker dat de woningbeveiliging in goede staat blijft.

Met spoed op zoek naar een glaszetter uit Groningen?

Maak gebruik van onze 24/7 spoedservice! Bel naar 088 444 7684 voor direct contact!

Bel direct met 088 444 7684

Welke glasbewerkingen zijn er mogelijk?

Met glas is steeds meer mogelijk. We zien bijvoorbeeld bij bedrijven in Groningen steeds vaker een digitale print op glas. Perfect voor uw logo of een statement muur. Met een zeefdruk creëert de glashandel effecten met licht en kleuren. Dit is niet alleen geschikt voor bedrijven, maar ook voor particulieren. Bijvoorbeeld als achterwand in uw moderne keuken. Wilt u een matglas? Dit is mogelijk door het materiaal te laten zandstralen. Schakel een glaszetter in voor:

 • het snijden, slijpen, frezen of boren van glas;
 • het lamineren en zandstralen van glasplaten;
 • het buigen van een glas;
 • een digitale print op glas, een zeefdruk of gravure.

Keurmerken en certificaten

Bent u op zoek naar een glaszetter uit Groningen? Let dan op de keurmerken en brancheverenigingen waar hij bij aangesloten is. Eén van de belangrijkste certificaten is het ISO 9001 certificaat. Deze wordt uitgegeven door het NEN. Een glashandel krijgt het ISO 9001 keurmerk alleen als het voldoet aan de eisen op het gebied van kwaliteit, klantgerichtheid en betrouwbaarheid. Lees hier meer over op het nen.nl.

Een ander keurmerk wordt uitgegeven door de politie. Dit is het Poltiekeurmerk Veilig Wonen. Speciaal voor producten die voldoen aan de eisen van de politie op het gebied van veiligheid. Vooral bij veiligheidsbeglazing is dit belangrijk.

15 jaar garantie op glas én montage

Laat de nieuwe beglazing plaatsen door één van de glaszetters uit Groningen, en profiteer van maar liefst 15 jaar garantie op uw nieuwe ruiten! Doordat het plaatsen vakkundig en professioneel gebeurt, is de kans op beschadigingen of problemen klein. Mochten deze onverhoopt toch ontstaan, dan bent u hiertegen verzekerd.

Afhandeling met de verzekering

Wij begrijpen dat glasschade enorm vervelend is en u niet zit te wachten op lange en ingewikkelde procedures bij uw verzekering. Wij helpen u bij een correcte en snelle afhandeling! De factuur declareren wij direct bij uw verzekeraar. Dit bespaart u een hoop tijd en energie en zo geniet u direct van uw nieuwe ruiten.

Allround glashandel

De glashandel in Groningen plaatst diverse glassoorten bij u thuis: glas-in-lood, HR-beglazing, isolatieglas en natuurlijk dubbel glas. Zoekt u naar hoogwaardig kwaliteitsglas of wilt u de ruiten laten vervangen na glasschade? Maak dan gebruik van onze service. Via de glashandel beschikt de glaszetter over kant en klare ruiten die binnen een half uur geplaatst kunnen worden.

Bel bij spoed: 088 444 7684
glazenzetter in Groningen

Voordelen inschakelen glaszetter

Schakel een glaszetter uit de omgeving van Groningen in voor het herstellen van een beschadiging of de plaatsing van glas. De glaszetter heeft veel ervaring en hierdoor verloopt het plaatsen van een raam zonder problemen. De glaszetter zorgt voor een goede afwerking en uitstekende isolatie. Profiteer van de volgende voordelen:

 • U profiteert van een 15 jaar lange garantie.
 • U weet zeker dat de ruiten op professionele wijze geplaatst zijn.
 • De klus is een stuk sneller geklaard.
 • U hebt een garantie op het geleverde werk.
glaszetter Groningen

Direct contact met glazenzetter Groningen!

Glaszetter gezocht? Wanneer u het glas in uw kozijnen wilt laten vervangen door dubbel- of HR++-glas, dan bent u waarschijnlijk benieuwd naar de totaalprijzen. Vraag dan direct een kosteloze en vrijblijvende offerte aan. Met een glashandel in Groningen bent u verzekerd van een uitstekende service tegen een scherpe prijs. Mocht het aanbod u desondanks niet aanspreken, dan zit u nergens aan vast. Heeft u met spoed de hulp van een glaszetter nodig? Neem dan direct contact op met een medewerker van een glashandel door te bellen naar 088 444 7684. Binnen een half uur staat een glaszetter bij u in Groningen voor de deur om uw glasschade te herstellen.

Wij werken alleen samen met gerenommeerde bedrijven uit de omgeving van Groningen die jarenlange ervaring hebben in hun sector. Ze weten als geen ander hoe een ruit het beste vervangen moet worden bij glasschade en wat de beste oplossing is voor uw situatie. Elke glashandel en glaszetter die bij ons is aangesloten heeft zich bewezen in de eigen sector, of een specifiek gebied zoals glas-in-lood, veiligheid-, mat- of isolatieglas.

Appingedam
Bedum
Delfzijl
Groningen
Haren
Hoogezand
Leek
Marum
Pekela
Stadskanaal
Veendam
Winschoten
Winsum