Reviews van onze klanten

De service van Glas Nu is bekend in heel Nederland. Jaarlijks helpen wij vele particulieren en bedrijven die op zoek zijn naar een glaszetter. Wij vragen onze klanten om hun ervaring met ons te delen, zodat wij onze dienstverlening nog verder kunnen verbeteren.

Klanten over ons

Informatie op de website 8,4
Beoordeling snelle 24/7 service 9,8
Beoordeling geleverde werk 9,4
Gemiddelde beoordeling 9,2

Heb jij recent gehad met Glas Nu voor het vervangen van glas? Dan vragen wij je vriendelijk om je ervaring met ons te delen. Alvast bedankt!

Klanten over Glas Nu

Goede, snelle glasservice!

Heb een raam van 104 cm bij 66 cm laten vervangen op de 1e etage. Het glas was enkelzijdig en 4 mm dik. Had een offerte aangevraagd, vervolgens zeer snel ontvangen. De verschillende bedrijven met elkaar vergeleken. Ten slotte heeft het bedrijf contact met mij gezocht die als eerste zich tot beschikking stelde. Ze zijn langsgekomen en hebben het raam vervangen.
RichardAmsterdamGem. boordeling 8,6

Prima offertes en service

Heb een ruit laten vervangen met condensatie van 180cm op 90cm. Dit wou ik voor september laten gebeuren. Offerte voor aangevraagd en meteen offertes terug ontvangen. Vergeleken en vervolgens de voordeligste gekozen. Voor september is mijn ruit vervangen, prima service.
GerardRotterdamGem. boordeling 8,5

Glas in lood

Er zaten totaal 60 glas in loodraampjes in de deur (beetje gelig, bruin glas). Het derde raampje in de onderste rij was kapot geslagen met de stofzuigerslang . Meteen gebeld in de ochtend, en in de middag was er al iemand langsgekomen en had het probleem verholpen.
JuliaGeldermalsenGem. boordeling 8,7

Dubbel glas geleverd

Had dubbel glas nodig voor achterdeur ,dubbel glas voor klein venstertje ,dubbel glas voor groter venster in badkamer. Gebeld in de middag en de volgende dag stond er al een bedrijf voor de stoep om deze ramen te vervangen. Hele snelle service.
TheoBadhoevedorpGem. boordeling 8,1

2 kleine ruitjes vervangen.

2 kleine ruitjes waren ingeslagen, in de middag gebeld rond 1 uur en rond 4 uur stonden ze al bij ons huis om deze ruitjes te vervangen, top service en echt een aanrader om via deze website je te laten adviseren.
ReginaHattemGem. boordeling 8,4

Prima offertes

Ik had een nieuw enkel glas nodig voor mijn raam, omdat er een aantal barstjes inzaten. Had offertes aangevraagd, vervolgens zeer snel binnen gekregen van verschillende bedrijven uit mijn regio. Vergeleken en de voordeligste uitgekozen. Bedrijf is snel langsgekomen en heeft er een nieuw enkel glas ingezet.
WilcoLarenGem. boordeling 8,9

Glas in de deur geknapt

Glas in de deur was geknapt. Afmetingen (in cm) betreffen: 17l x 11,5b , 3l x 11,5b (in het donkergeel). Offerte aangevraagd via deze website, al redelijk snel de offertes mogen ontvangen. Goed met elkaar kunnen vergelijken en een keuze kunnen maken voor een juist bedrijf.
PaulVenrayGem. boordeling 7,9

Vlotte service

Mijn kinderen waren buiten aan het spelen, kwamen vervolgens naar binnen en klapten keihard de deur dicht. Het was blijkbaar iets te hard, want het raam barste. Had daarna meteen gebeld naar het nummer van de website. Vervolgens kwam de volgende dag al iemand langs om het ruit in de deur te vervangen.
YvetAmstelveenGem. boordeling 9,2

Gewoon zeer goede service

1 raam op de tweede van drie verdiepingen had een barst aan de binnenkant van het dubbel glas, de afmeting was 91 op 79 cm. Offerte aangevraagd via de website, en 2 offertes ontvangen van bedrijven in de regio. Bedrijven met elkaar vergeleken en een keuze gemaakt. Vervolgens zijn de langsgekomen en hebben het raam vervangen.
AchmedDelftGem. boordeling 8,6

Verduurzamen woning

Ik had van een vriendin gehoord dat je je woning ook kunt verduurzamen door middel van glasisolatie. Dit sprak mij erg aan en ik ging meteen die zelfde dag nog hiervoor offertes aanvragen, die kwamen al snel binnen. Toen heb ik de prijzen met elkaar vergeleken en een bedrijf uitgekozen die mij het beste leek. Mijn glazen zijn nu vervangen en mij woning is verduurzaamd.
LotteDordrechtGem. boordeling 9,3

Dubbele beglazing vervangen

Mijn onze buren was afgelopen weekend ingebroken, dit kwam mede doordat zij alleen maar enkele glazen in hun ramen hadden. Om dit te voorkomen wou ik ook graag dubbele beglazing in mijn ramen in plaats van enkele beglazing. Hiervoor heb ik een offertes aangevraagd, toen die binnenkwamen heb ik ze vergeleken ,en vervolgens een keuze gemaakt voor een bedrijf die mij kon helpen.
VincentHeerenveenGem. boordeling 8,1

Dubbele beglazing op zolder

Mijn zoon slaapt op zolder en had het altijd heel erg koud in de winter, toen lazen wij op internet dat enkele beglazing ook een probleem daarvan is. Daarom wou mijn zoon graag dubbele beglazing bij zijn zolder ramen. We hebben toen naar het nummer van de website gebeld en die hebben toen een bedrijf uit de regio aan ons gekoppeld. Dat bedrijf heeft toen contact met ons opgenomen en zijn een week later langsgekomen op de enkele beglazing te vervangen voor de dubbele beglazing.
DiederikRaalteGem. boordeling 8,9

Ruit vervangen – Gewoon top!

Ik wou 1 ruit vervangen van 2m25 op 1m25 omdat er barstjes in zaten. Offerte aangevraagd en meteen ontvangen. Waren ook nog eens bedrijven uit de regio, dit was top. Hierdoor konden zij snel bij ons zijn en het ruit vervangen.
ReinderWaalwijkGem. boordeling 8,1

Glas in Lood

Het ging hier om een reparatie van meerdere (schuif)deuren en ramen. Sommige ramen wouden we in dubbel glas plaatsen. Prima geluisterd naar de eisen die wij stelden, want dat zag je terug in de offertes die wij hadden aangevraagd. Bedrijf kon snel langskomen en heeft de reparatie uitgevoerd.
JokeEmmenGem. boordeling 8,2

Start de gratis offerteaanvraag