Glaszetter Heerenveen

Glaszetter Heerenveen

Dat enkel glas enorm verouderd is, is in Heerenveen algemeen bekend. Maar wist u dat ook standaard dubbel glas niet langer meer de beste keuze is om uw ramen te isoleren? Door enkel of dubbel glas te vervangen door speciaal isolerend glas, bespaart u op de lange termijn flink op uw energiekosten!

Bent u uw hoge energiekosten helemaal zat? Of ziet u dat uw raam met enkel glas dagelijks beslaat en wilt u dit voorkomen? Schakel dan een glaszetter uit Heerenveen in. Vul het formulier in en ontvang een vrijblijvende offerte. Of bel naar 088 444 7684 voor contact met een glaszettersbedrijf uit uw regio!

Glasschade? 24/7 glasservice!

Wij bieden u een 24 uurs glasservice. De glaszetters uit Heerenveen aangesloten bij onze 24 uurs glasservice staan dag en nacht voor u klaar. Dit komt goed van pas wanneer u glasschade heeft. Nadat u gebeld heeft, staat er binnen een half uur een vakman bij u voor de deur die de schade direct herstelt. Zo kunt u nog dezelfde avond met een gerust hart slapen.

 • 24 uurs glasservice
 • Binnen 30 minuten professionele hulp
 • Tot wel 15 jaar garantie

15 jaar garantie op glas én montage

Eén van de grootste voordelen van onze glasservice, is dat u profiteert van een jarenlange garantie op het glas én de montage. De glazenzetters zijn allen ervaren en monteren elke glasplaat vakkundig. Soms kan het zijn dat er, door een fabricagefout, toch een probleem ontstaat. Gelukkig bent u in dat geval bij ons verzekerd van maar liefst 15 jaar garantie! Eén van de glaszetters uit Heerenveen komt spoedig langs om de ruiten te vervangen of te herstellen.

Afhandeling met de verzekering

Het laatste waar u bij glasschade zin in heeft, is een ingewikkelde en langdurige afwikkeling bij uw verzekering. Dit begrijpen wij maar al te goed. Daarom dienen wij de factuur van uw nieuwe beglazing rechtstreeks in bij uw verzekeraar. Het enige wat u hoeft te doen is een melding maken van de oorspronkelijke schade! Zo bespaart u een hoop tijd en energie.

Wat te doen bij glasschade in Heerenveen?

Niemand wil er aan denken, maar helaas kan iedereen met glasschade te maken krijgen. Ontdekt u bij thuiskomst een gebroken raam? Geen paniek: bel naar 088 444 7684 voor direct contact met een glaszettersbedrijf uit Heerenveen. Binnen een half uur staat er een vakman op de stoep die de schade direct herstelt. Controleer ondertussen of u verzekerd bent tegen glasschade en neem een paar foto’s voor uw verzekeraar. De glaszetter ruimt bij aankomst de scherven direct voor u op. Wanneer u kleine kinderen of huisdieren heeft, is het verstandig om de scherven zelf direct op te vegen.

Direct contact

















Uw gegevens worden alleen gebruikt voor uw aanvraag.

Glaszetter spoedserviceErkend glaszetter Heerenveen

De voordelen op een rij

 • 24 uurs glasservice
 • 15 jaar garantie op glas én montage
 • Binnen een half uur een glaszetter ter plaatse
 • Snelle afhandeling met de verzekeraar

Allround glashandel

De beglazing die in Heerenveen geplaatst wordt, wordt rechtstreeks geleverd vanuit een allround glashandel. De glashandel beschikt over alle mogelijke glassoorten, zodat u altijd de keuze heeft uit een breed aanbod: denk aan enkel- en dubbel glas, isolatieglas en diverse soorten veiligheidsglas. Een glaszetter informeert u graag over de vele glassoorten, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken.

Direct contact: 088 444 7684

Bent u nieuwsgierig naar ons werk in Heerenveen? Via ons offerteformulier vraagt u eenvoudig een kosteloze en vrijblijvende offerte aan, zodat u een duidelijk inzicht krijgt in de prijs. In geval van spoed is het uiteraard ook mogelijk om direct in contact te komen met een glashandel uit uw regio. Bel dan naar 088 444 7684 en binnen een half uur is een glaszetter ter plaatse.

Glasschade? Bel naar 088 444 7684!

Maak gebruik van onze 24 uursglasservice en laat uw gebroken raam direct vervangen!

Bel nu glasservice

Wat doet een glaszetter?

Een glaszetter uit Heerenveen heeft diverse belangrijke taken. Allereerst is hij verantwoordelijk voor het plaatsen van nieuwe beglazing. Hij zal hiervoor uw raam vakkundig opmeten, zodat u zeker weet dat u de juiste afmetingen doorgeeft aan de glashandel. Daarnaast is de vakman verantwoordelijk voor het vervoeren van de beglazing en geeft hij u een persoonlijk advies over geschikte glassoorten. Hieronder staan de belangrijkste taken van glazenzetters kort opgesomd:

 • Veilig vervoeren van beglazing
 • Het verwijderen en plaatsen van dubbel isolatieglas
 • Het plaatsen van interieurglas
 • Informeren en adviseren over de vele verschillende glassoorten
 • Glasschade herstellen

Glas vervangen

Bij glasschade kunt u het glaswerk eenvoudig laten vervangen door een glaszetter in Heerenveen. Omdat de glashandel glasplaten in diverse maten beschikbaar heeft, kan de vakman uw ruit direct vervangen. Glasschade is echter niet de enige reden om beglazing te vervangen. Wanneer u in een oude woning met enkel glas in de ramen woont, heeft het uiteraard zijn voordelen om dit te vervangen.

Het plaatsen van isolatieglas is ook een goed idee als u al standaard dubbel raam in uw kozijnen heeft zitten! Er zijn verschillende glassoorten bij de glashandel verkrijgbaar, waarmee u tevens de uitstraling van uw raam kunt aanpassen. Kies bijvoorbeeld voor melkglas als u de privacy in huis wilt vergroten.

Vrijblijvende offerte ontvangen

Enkel glas

Enkel glas heeft een zeer lage isolatiewaarde. De U-waarde ligt rond de 5,1 W/m²K. Dit houdt in dat enkele beglazing warmte nauwelijks tot niet binnen houdt. Tegenwoordig wordt er alleen nog maar kwalitatief isolatieglas geplaatst.

Maar in oudere huizen komt het nog steeds voor dat de kozijnen van enkel glas voorzien zijn. Als dit het geval is, is het raadzaam om te investeren in betere beglazing. Vraag een glaszetter uit Heerenveen of uw kozijnen hier geschikt voor zijn.

Kosten

Veel klanten uit Heerenveen vragen naar de kosten. Het is echter lastig een indicatie te geven, omdat de prijs per situatie verschilt. De kosten zijn onder meer afhankelijk van de afmetingen van de ramen, het glassoort waar u voor kiest en de locatie waar u de beglazing laat monteren. Stel dat u HR++ beglazing van één vierkante meter laat plaatsen. Hiervoor liggen de kosten rond de €218,-, inclusief materiaal, montage, btw en voorrijkosten. Bij grotere afmetingen zal de prijs per vierkante meter dalen: voor een raam van 2 vierkante meter betaalt u bijvoorbeeld €382,-. Vraag voor een duidelijke prijsindicatie een vrijblijvende offerte aan.

Floatglas

Float glas Heerenveen
Tegenwoordig is floatglas zeer populair als basismateriaal voor verschillende glassoorten. Floatglas vormt onder andere de basis voor de verscheidene soorten veiligheidsglas, branderwerende glasplaten en isolatieglas. Het voordeel van floatglas is dat het een zeer dunne enkele glasplaat is, dat echter een grote stevigheid kent.

Specialisten maken floatglas door een vloeibare glasmassa op een tinbad te gieten en daarna snel af te koelen. Wij informeren u verder over floatglas en de productie.

Glasplaat

enkel glas
Ook binnenshuis kan het nodig zijn een glasplaat te vervangen. Wellicht is de beglazing in uw authentieke buffetkast gebarsten, of bent u geïnteresseerd in een glazen achterwand in uw keuken. Een glashandel levert ook beglazing voor diverse interieurdoeleinden. Wanneer u de juiste afmetingen doorgeeft, wordt de glazen plaat volledig op maat voor u geproduceerd. Indien gewenst worden hier schuine randen of facetranden aan toegevoegd, voor een elegante uitstraling. U kunt ervoor kiezen om de glazen platen zelf te monteren, maar een glaszetter is hier ook voor in te schakelen.

Veiligheidsglas

veiligheidsglas Heerenveen
Bij elke glashandel en glaszetter kunt u zowel gelaagd als gehard veiligheidsglas kopen. Gelaagd en gehard veiligheidsglas hebben beide overeenkomende voordelen. Zo zijn beide glassoorten gericht op het voorkomen van inbraak én lichamelijk letsel. Gehard veiligheidsglas is zo sterk dat het nauwelijks in te slaan is. Mocht dit toch onverhoopt gebeuren, dan barst het uiteen in duizenden stukjes, zodat niemand zich kan verwonden. Gelaagd veiligheidsglas is zelfs onmogelijk in te slaan. Dit komt omdat de twee glaslagen door middel van een folie aan elkaar blijven kleven.

Gelaagd glas

Gelaagd glas Heerenveen
Gelaagd glas bestaat evenals brandwerende glazen uit meerdere glasplaten. In plaats van brandvertragend schuim, zit tussen deze glasplaten een speciaal folie. Tijdens het verhittingsproces versmelt dit folie met het glas. Het gelaagd glaswerk zorgt er bij hevige impact voor dat scherven niet uit het raam vallen, maar dat het glas bij elkaar blijft. Door ramen met gelaagd glas te installeren bij uw woning of bedrijfspand in Heerenveen zorgt u dan ook voor een verhoogd inbraakveiligheid. Regelmatig vraagt men ons welke glassoort beter is: gelaagd of isolatieglas. Dit is afhankelijk van uw wensen voor veiligheid.

Gehard glas

gehard glas Heerenveen
Een tweede glassoort waar wij u over willen informeren is gehard glas. Een glasplaat die gehard is, biedt diverse voordelen. Het grootste voordeel is dat de glasplaat in duizenden kleine stukjes uit een zal spatten wanneer iemand hier doorheen valt.

Gehard glaswerk is bovendien heel stevig, dus een valpartij zal in veel gevallen voorkomen worden. Dit betekent dat geharde beglazing met name gebruikt wordt voor het maken van glazen deuren. Hoewel het een vorm van veiligheidsglas is, biedt het relatief weinig bescherming tegen inbraak.

Draadglas

draadglas
Draadglas is eveneens een soort veiligheidsglas dat steeds vaker gebruikt wordt. Draadglas wordt met name ingezet in kantoorpanden waar meerdere bedrijven werkzaam zijn of in studentenkamers. U herkent het draadglas eenvoudig aan de metalen draden die door de beglazing lopen.

In tegenstelling tot wat vaak gedacht wordt, zorgt het metalen raster niet voor meer sterkte van het glas, maar houdt het de glasscherven stevig bij elkaar, zodat een potentiële inbreker niet naar binnen kan komen.

Brandwerend glas

brandwerend glas
Wat veel klanten van onze specialisten uit Heerenveen niet weten, is dat brand te vertragen is met behulp van brandwerende ruiten. Dit komt met name van pas in grotere woningen en kantoorpanden, om zo de veiligheid te garanderen. Brandwerend glas kan de vlammen en hitte tot wel 120 minuten tegenhouden, afhankelijk van de glassoort. Zo heeft u voldoende tijd om het pand bij brandveilig te verlaten! Ook blijven de vlammen zo lang mogelijk beperkt tot één ruimte, waardoor eventuele schade beperkt blijft.

Zonwerend glas

zonwerend glas Heerenveen
Het is vervelend als het ’s zomers binnen erg warm wordt, omdat de zon op de ramen schijnt. U kunt ervoor kiezen om uw raambekleding te sluiten, om zo de warmte te weren. Het nadeel hiervan is echter dat het binnenshuis een stuk donkerder wordt, wat uw productiviteit enorm verlaagd.

Wist u dat het ook mogelijk is om zonwerend glas te plaatsen? Dit glas heeft een speciale coating, die de warmte weerkaatst maar die het zonlicht wel doorlaat.

Mat glas

Matte beglazing Heerenveen
Bent u op zoek naar een manier om voldoende licht in de kamer te houden, maar wel de privacy te verbeteren? Dan is wellicht mat glas een goede keuze voor u. Mat glas maakt men met behulp van een zuur dat in het oppervlakte van de glasplaat bijt. Hierdoor wordt het oppervlak ruwer, en zal het licht gereflecteerd en verspreid worden. Het gevolg hiervan is dat mensen niet meer rechtstreeks door het glas kunnen kijken, terwijl er nog steeds veel licht de kamer binnen komt. Mat glasfolie is de goedkope oplossing voor eenzelfde effect.

Nu bereikbaar via 088 444 7684. 24 uurs glasservice in Heerenveen!

Bel de glasservice

Melkglas

melkglas Heerenveen
Een speciale soort mat glas waar wij graag uw aandacht op willen vestigen is melkglas. Melkglas is op diverse manier te maken, onder andere door een behandeling met zuur, maar ook met behulp van de plaatsing van een dunne laag folie tussen twee glasplaten.

Het effect van melkglas is dat een glasplaat ondoorzichtig wordt, terwijl er onverminderd veel daglicht uw woning in Heerenveen binnen komt. Daarbij komt dat de zonwerendheid en isolatiewaarden van het melkglas vergelijkbaar zijn met standaard beglazing.

Voorzetramen

Voorzetramen
Heeft u behoefte aan een beter isolatie van de woning, maar is het bouwtechnisch gezien onmogelijk om dubbele beglazing aan te brengen? Denk dan eens aan voorzetramen, een budgettaire vorm van isolatieglas. Deze zijn tevens geschikt als isolatievorm voor glas-in-lood panelen. Voorzetramen vormen met name een populaire keuze onder monument eigenaren in Heerenveen. De voorzetramen verbeteren de lage isolatiewaarde van de monumentale beglazing zonder schade aan te brengen aan het pand. Een glaszetter van onze glashandel plaats de voorzetramen vakkundig.

Glas in lood

Glas in lood Heerenveen
Houdt u van sierlijke glassoorten en ambieert u de klassieke woningstijl? De glaszetter kan bij u thuis glas-in-lood installeren. Met een dergelijk glas-in-lood werk, haalt u een unieke woonaccessoire in huis.

Bij een glaszetter die is gespecialiseerd in glas-in-lood hebt u de keuze uit vele ontwerpen en is het tevens een optie om zelf een ontwerp te maken voor het glas-in-lood paneel. Houd hierbij rekening met het feit dat hoe meer stukjes glaswerk er nodig zijn, hoe hoger de kosten worden.

Spiegelglas

Spiegelglas Heerenveen
Een speciale glassoort waar wij uw aandacht tevens nog even op willen vestigen is spiegelglas. Voor particulieren geldt dat spiegels (en daarmee ook spiegelglas) een uitstekende oplossing bieden voor het verkrijgen van meer licht en ruimte in huis. Een spiegel geeft niet alleen een optisch effect, maar zal binnenkomend licht eveneens weer reflecteren. Voor bedrijven in Heerenveen is spiegelglas tevens een goede oplossing. Winkeliers hebben de optie om hiermee eventuele diefstallen in de gaten te houden, en ook voor observatiecentra en politiebureaus vormt het spiegelglas een uitkomst.

Glazen deuren

Glazen deuren Heerenveen
Hoewel menig glaszetter uit ons netwerk zich voornamelijk richt op het produceren van glazen ramen, kunnen natuurlijk tevens glazen deuren worden geproduceerd. Glazen deuren zijn in de meeste gevallen schuifdeuren die doorgang geven naar het balkon of het terras. Daarnaast doen schuifdeuren in bedrijven dienst als manier om de ruimte af te scheiden, terwijl er geen lichtinval verloren gaat. Komt er door de schuifdeuren te weinig privacy op het kantoor? Kies dan voor mat glasfolie of figuurglas om dit tegen te gaan. Neem vrijblijvend contact op.

Figuurglas

figuurglas
Wist u dat het mogelijk is om figuurglas te plaatsen in uw tussendeur of zelfs als geheel raam? Figuurglas is eenvoudig te beschrijven als glaswerk waarin een reliëf is verwerkt. Dit reliëf varieert van een eenvoudig ontwerp van strepen tot meer uitgebreide patronen als bladeren en bloemen.

Het figuurglas brengt een tweeledige functie met zich mee: ten eerste is het zeer geschikt voor het creëren van privacy in bedrijfsruimtes, en ten tweede zorgt het voor meer sfeer en uitstraling in de kamer.

Glasfolie

glasfolie
Naast matglas, melkglas en figuurglas bestaan er nog vele andere glasvormen waarmee u uw privacy beschermt. Hebt u maar weinig geld en wilt u toch een deel van de ruit afdekken? Overweeg dan om glasfolie te plaatsen. Glasfolie is bij menig bouwmarkt verkrijgbaar tegen aantrekkelijke prijzen en in verschillende designs. Kies zelf voor een standaard egaal matfolie of ga voor een speciaal design dat tevens enige uitstraling aan de ruimte geeft. Het glasfolie plaatst en verwijdert u gemakkelijk en zonder hulpmaterialen.

Ventilatieroosters

ventilatierooster in glas Heerenveen
Wist u dat de medewerkers van een glashandel uit Heerenveen u niet alleen kunnen ondersteunen bij het installeren van veiligheidsglas, floatglas, spiegelglas of draadglas? Zij helpen u tevens met alle plezier bij het plaatsen van ventilatieroosters. Ventilatieroosters zorgen ervoor dat de lucht in huis droog blijft en dat vocht geen kans maakt. Dankzij de ventilatieroosters vermindert u de ernst van astma- en reumaklachten en verkleint u het risico op schimmel, houtrot en andere vochtproblemen. De prijs voor een ventilatierooster is bovendien vrij laag.

Gekleurd glas

gekleurd glas Heerenveen
Op zoek naar een raam met een unieke uitstraling voor uw kantoor- of bedrijfspand? Of wilt u in uw woning een unieke kleur aan uw ramen toevoegen?

Bij een glashandel kunt u tevens terecht voor gekleurde glasplaten. U heeft de keuze uit diverse kleuren. De kleuren ontstaan doordat er bepaalde kleurstoffen aan het productieproces worden toegevoegd. Gekleurde ruiten worden tevens gebruikt voor de realisatie van glazen deuren en vloeren met een unieke uitstraling te creëren.

Dubbel glas

Heeft u regelmatig last van buitengeluiden of lawaai? Of merkt u juist dat de warmte in huis ’s winters snel wegtrekt? Dan is het aan te raden om de enkele beglazing te vervangen door dubbel glas. Met dubbel glas verhoogt u het rendement van uw pand in Heerenveen al enorm. Ter vergelijking: de U-waarde van een enkel raam ligt rond de 5,7 W/m²K in tegenstelling tot 3 W/m²K van dubbel glas. Dit is een verbetering van bijna 50%! Als u toch uw ramen moet herstellen in verband met glasschade, dan is het zeker verstandig om direct te kiezen voor dubbel glaswerk. Maar ook zonder glasschade heeft het voordelen om over te stappen op dubbele beglazing. Dubbel glas bestaat uit twee glasplaten. Hier tussenin zit een spouw met droge lucht, die de warmte beter vasthoudt. Voor een nog betere isolatiewaarde is het raadzaam om te kiezen voor isolatieglas.

Dubbel glas of isolatieglas aanbrengen

Isolatieglas

In plaats van dubbel glas kunt u ook isolatieglas plaatsen. Isolatieglas noemt men ook wel hoogrendementsglas en is verkrijgbaar in diverse varianten: HR+, HR++ en HR+++. De U-waarde van deze beglazing varieert van gemiddeld 1,2 W/m²K bij HR+ beglazing tot maar liefst 0,5 W/m²K bij HR+++ beglazing. Heeft u op dit moment enkel glas en laat u dit vervangen door hoogrendementsglas? Per vierkante meter beglazing bespaart u dan tot maar liefst €23,- per jaar! Bij oude woningen en oude kozijnen komt het voor dat deze niet geschikt zijn voor de toepassing van dubbel of zelfs driedubbel glas. Oudere kozijnen zijn een stuk smaller, omdat de glasplaten uiteraard ook een stuk dunner zijn. Het komt regelmatig voor dat het kozijn vervangen moet worden voor het plaatsen van driedubbel glas. De meeste mensen kiezen daarom juist voor dubbele ramen.

Verschil HR glas en dubbel glas

Er zitten een aantal belangrijke verschillen in dubbel glas en isolatieglas. Dit zorgt ervoor dat hoogrendementsglas een stuk beter isoleert. Dubbele ramen bestaan uit twee platen, met een spouw gevuld met droge lucht. In het verleden was dit de beste manier om de warmte in huis vast te houden maar in de afgelopen jaren is isolatieglas enorm verbetert.

Tegenwoordig bestaat hoogrendementsglas uit een spouw gevuld met edelgas. Dit isoleert stukken beter dan droge lucht. Ook wordt er tijdens het productieproces van isolatieglas een extra coating aangebracht, die de warmte weerkaatst. ’s Zomers blijft het dus lekker koel in huis, terwijl het ’s winters juist heerlijk warm blijft!

Goedkope en ervaren glaszetters uit Heerenveen

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de kosten!

Offerte aanvragen

Subsidie op isolatieglas?

De Nederlandse overheid stimuleert zuinig wonen. De afgelopen jaren is er dan ook flink geïnvesteerd in energiebesparende maatregelen. Tot voor kort konden woningbezitters namelijk een mooie subsidie aanvragen wanneer zij minimaal twee energiebesparende maatregelen met elkaar combineerden. Deze subsidie was erg populair, wat blijkt uit het feit dat het budget inmiddels volledig vergeven is. In een aantal gemeentes wordt echter nog wel een gemeentelijke subsidie gegeven. Wilt u weten of dit in uw gemeente ook het geval is? Een glaszetter uit Heerenveen is op de hoogte van alle lokale regelingen. Hij kan u hierover verder informeren.

Welke glasbewerkingen zijn er mogelijk?

Elke glaszetter en glashandel uit Heerenveen waar wij mee samenwerken, voorziet u graag van verschillende glassoorten, evenals van alle materialen die nodig zijn om de ramen te bevestigen. Denk hierbij aan enkel-, dubbel- en isolatieglas. Maar ook voor diverse glasbewerkingen bent u bij een glaszetter uit Heerenveen aan het juiste adres. Laat de glazen randen bijvoorbeeld slijpen wanneer u de glasplaat wilt gebruiken voor uw interieur. Soms is het ook mogelijk om gaten in het glas te boren, of een uitsparing te maken. Dit komt van pas wanneer u een kattenluik in een glazendeur wilt plaatsen. Andere mogelijkheden zijn het buigen of zandstralen van beglazing.

Glas op maat

De glashandel in Heerenveen levert diverse glasplaten in verschillende afmetingen. Heeft u te maken met een afwijkend formaat of heeft u specifieke wensen met betrekking tot de afwerking van de ruiten? De glashandel levert uw ruit altijd op maat. Wel is het uiteraard belangrijk dat u de juiste afmetingen opgeeft. Is dit niet het geval, dan zal uw nieuwe isolatieglas niet optimaal isoleren. In principe kunt u het zichtbare glaswerk opmeten. Het is wel belangrijk dat u hier ongeveer 24 millimeter aan toevoegt, zodat er voldoende glas is om in de sponning te plaatsen.

Keurmerken en certificaten

Wij garanderen u altijd de beste service. Wanneer u van onze service gebruik maakt om een glaszetter te vinden, dan kunt u ervan uitgaan dat deze in ieder geval over een ISO 9001 certificaat beschikt. Dit certificaat is uitgegeven door Kiwa en houdt in dat het glaszettersbedrijf voldoet aan een wereldwijde standaardnorm voor kwaliteit. Het glaszettersbedrijf met dit certificaat stelt de behoefte van de klant voorop en biedt persoonlijke service. Ook levert de glashandel enkel beglazing met een CE keurmerk. Dit geeft aan dat het materiaal voldoet aan alle wettelijke eisen.

Voordelen inschakelen glaszetter

Het inschakelen van een glaszettersbedrijf heeft een aantal belangrijke voordelen. De belangrijkste voordelen zetten wij hieronder voor u op een rijtje:

 • U heeft tot 15 jaar garantie op materiaal én montage;
 • Wij regelen een snelle en directe afhandeling met de verzekeraar;
 • U bent verzekerd van een vakkundige plaatsing;
 • Glasschade wordt meestal binnen een half uur herstelt.

Direct contact met glazenzetter Heerenveen!

Een glaszetter uit Heerenveen kan veel voor u betekenen op het gebied van glaswerk. Laat uw enkele ramen vervangen door dubbel glas om uw wooncomfort te verbeteren. Of kies voor veiligheidsglas voor een goede bescherming van uw huis. Maak in het geval van glasschade gebruik van onze 24 uursservice. Bel 088 444 7684 voor direct contact met een glazenzetter uit uw regio. Doordat wij werken met meerdere specialisten is er altijd iemand in de regio van Heerenveen beschikbaar om direct bij u langs te komen. Bent u nieuwsgierig naar de kosten? Doe dan een vrijblijvende offerteaanvraag via het offerteformulier.

Glaszetter Heerenveen 24-uursserviceGlashandel Heerenveen
Wij werken alleen samen met gerenommeerde bedrijven uit de omgeving van Heerenveen die jarenlange ervaring hebben in hun sector. Ze weten als geen ander hoe een ruit het beste vervangen moet worden bij glasschade en wat de beste oplossing is voor uw situatie. Elke glashandel en glaszetter die bij ons is aangesloten heeft zich bewezen in de eigen sector, of een specifiek gebied zoals glas-in-lood, veiligheid-, mat- of isolatieglas.

Beek
Brunssum
Echt
Geleen
Heerlen
Hoensbroek
Kerkrade
Landgraaf
Maastricht
Roermond
Sittard
Valkenburg
Venlo
Venray
Weert