Glasschade? Bel 088 444 7684!

24/7 spoedservice! Binnen 30 minuten aanwezig!

Bel de spoedservice

Glaszetter Den Haag

glaszetter Den Haag
Schrikt u elke maand opnieuw van uw energierekening? Grote kans dat uw enkel- of dubbel glas de boosdoener is! Een glaszetter uit Den Haag vervangt uw glas snel met isolerend HR-glas zodat u snel profiteert van een betere isolatie. Ook bij glasschade kunt u de hulp van een glaszettersbedrijf inzetten, door te bellen naar 088 444 7684. U komt dan in direct contact met een glaszetter bij u uit de buurt. Op deze pagina leest u meer over de verschillende glassoorten die een glashandel levert, hoe een reparatie in z’n werk gaat en hoe u moet handelen in het geval van glasschade. Wilt u een duidelijk overzicht van de kosten? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan van een glaszetter uit de regio Den Haag.

Glasschade? 24/7 glasservice!

Bij glasschade maakt u het beste gebruik van onze 24/7 glasservice! Met deze glasservice wordt u 7 dagen per week, 24 uur per dag geholpen als spoedreparatie nodig is. Zo kunt u ’s avonds met een gerust hart slapen zonder zorgen. Maak gebruik van deze glasservice door te bellen naar 088 444 7684. U komt dan direct in contact met een glaszetter uit uw eigen regio.


Gratis offerte

Wat te doen bij glasschade in Den Haag?

Weet u precies wat u moet doen bij glasschade? Er zijn een aantal stappen die u moet doorlopen. De eerste stap is dat u de schade moet opmeten. Bekijk wat er kapot is gegaan en maak er foto’s van. Dit kan later handig zijn voor de verzekering. Liggen er overal glasscherven? Dan is het verstandig om de glasscherven op te ruimen, zodat niemand zich eraan bezeert. De glaszetter staat dan ook voor u klaar. Neem contact op met een glaszetter via 088 444 7684 of het formulier. U hoeft daarna alleen nog de schade te melden bij uw verzekeraar als u een glasverzekering heeft.

Direct contact: 088 444 7684

Raam kapot? Bel vandaag nog naar 088 444 7684 en kom direct in contact met een medewerker van een glashandel uit de regio Den Haag.

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden of heeft u vragen over de garantievoorwaarden? Vul dan het formulier in en u ontvangt spoedig antwoord. Bel ook naar 088 444 7684 als u met spoed geholpen moet worden.

Wat doet een glaszetter?

Een glaszetter heeft een breed takenpakket. Neem contact op met een glaszetter voor een spoedreparatie van glasschade, maar ook voor het herstellen van schade of het monteren van nieuwe beglazing. Wilt u graag uw glas-in-lood laten herstellen? Ook dan staat een glaszetter voor u klaar. Ook het vervangen van enkelglas voor matglas is een taak voor glaszetters. Een glaszetter meet al uw ramen nauwkeurig op. Vaak wordt de nieuwe beglazing door meer dan één glaszetter geplaatst. De beglazing is erg zwaar en tegelijkertijd enorm kwetsbaar. Een paar extra handen komt dan goed van pas. Uiteraard geeft een glaszetter ook deskundig advies over de verschillende glassoorten. Hieronder staan de meest voorkomende werkzaamheden van een glashandel.

 • Advies over de mogelijkheden
 • Reparatie en herstellen
 • Plaatsen of vervangen van glas

Glas vervangen

Het vervangen van glas heeft diverse redenen. Het is bijvoorbeeld mogelijk dat het raam beschadigd is of dat u de ramen wilt laten vervangen door isolatieglas. Een glaszetter van een deskundige glashandel uit Den Haag ondersteunt u hierbij.

De glaszetter verwijdert de oude glasplaten en zorgt voor de afvoer. Daarnaast verwijdert hij alle kitresten en plaatst hij het nieuwe raam. Het nieuwe raam wordt netjes afgewerkt.

Ook voor het vervangen van een glasplaat van een salontafel of vervanging van glazen deuren schakelt u een glaszetter in.

Vrijblijvende offerte ontvangen

Glas reparatie

Bij glasschade maakt u gebruik van de 24/7 glasservice voor een snelle glas reparatie. In tegenstelling tot wat de term reparatie doet vermoeden, bestaat dit eigenlijk altijd uit het vervangen van glas. Als er eenmaal een beschadiging in de ruit zit, dan is dit vaak niet op te lossen met een reparatie. Bij een glas reparatie vervangt de vakman de gebroken ruit dus zo snel mogelijk. In de meeste gevallen kan dit direct gebeuren, doordat de glashandel verschillende glassoorten in vele afmetingen op voorraad heeft. Is dit toch niet mogelijk, vanwege een afwijkend formaat of bijzondere glassoort? Dan zorgt de glaszetter uit Den Haag voor een tijdelijke noodoplossing.

glas reparatie in Den Haag

Soorten glas

Glasschade is uiteraard niet de enige reden om beglazing te vervangen. Misschien wilt u de isolatie verbeteren of bent u op zoek naar manieren om de privacy te verhogen. Er zijn verschillende glassoorten met verschillende functionele eigenschappen. Zo is HR-glas of isolatieglas enorm geschikt voor het verbeteren van de isolatie terwijl gelaagd veiligheidsglas wordt ingezet voor de beveiliging van douchewanden of en-suite deuren.


dubbel glas Den Haag

Dubbel glas

Wanneer u enkele ramen laat vervangen door dubbel glas levert dit niet alleen een vermindering van geluidsoverlast op. Het grootste voordeel is dat dubbel glas een stuk beter isoleert dan enkelglas. De isolatiewaarde wordt aangegeven met de U-waarde. Deze warmtedoorgangscoefficiënt geeft aan hoeveel warmte er per tijdseenheid en vierkante meter verloren gaat bij een temperatuurverschil tussen binnen en buiten van 1 graad. Enkelvoudig glas heeft een U-waarde van 5,8 en dubbel glas een waarde van 2,9. Een ander voordeel ten opzichte van enkelglas is dat u geen last meer heeft van vorming van condens aan de binnenzijde van uw ramen. Ook tocht is verleden tijd. Voor een betere isolatie is HR-glas zeker de beste optie.


HR-glasin Den Haag

HR+ glas en HR++ glas

HR-glas is verkrijgbaar in diverse gradaties: HR+, HR++ of HR+++. HR+ glas is een dubbel raam, gevuld met edelgas en een warmtewerende coating. Hierdoor isoleert het stukken beter dan een standaard dubbel raam, dat gevuld is met droge lucht. Tegenwoordig is HR+ glas eigenlijk al verouderd. Daarom wordt HR+ alleen nog toegepast bij vervangingen. HR++ beglazing is momenteel de meest gekozen glassoort. Glaszetters raden HR++ vaak aan vanwege de goede prijs-kwaliteit verhouding. Bij HR++ beglazing wordt namelijk argongas gebruikt, waardoor de isolatiewaarde nog hoger ligt dan bij HR+ ramen. Het voordeel hiervan ten opzichte van HR+++ of triple glas is dat de meeste kozijnen geschikt zijn voor het plaatsen van HR++ ramen.

verschil dubbel glas en HR-glas

Verschil dubbel glas en HR-glas

Zowel HR als dubbel glas bestaat uit meerdere glasplaten met een ruimte ertussen. Bij dubbel glas is deze ruimte gevuld met lucht, maar bij HR-beglazing wordt meestal een edelgas gebruikt. De luchtcirculatie en de isolerende eigenschappen van dit gas zijn een stuk beter dan lucht.

Daarnaast is er bij hoogrendementsglas nog een coating van metaal aan de binnenkant aangebracht. Deze coating is onzichtbaar, maar verhoogt de isolatiewaarde. De U-waarde van dubbel glas is 2,6. Bij HR- glas ligt deze tussen de 1,1 en 0,6. Hierbij geldt: hoe lager hoe beter. Geluid van buiten wordt al gedempt door dubbel glas, maar dit is bij HR-glas nog een stuk beter.

Dubbel glas of isolatieglas aan laten brengen


triple glas in Den Haag

Triple glas

De meest isolerende soort HR-glas is driedubbel HR+++ beglazing. In de volksmond wordt dit ook wel driedubbel of triple glas genoemd. Driedubbel glas bestaat, zoals de naam al doet vermoeden, uit drie glasplaten. Net als HR++ beglazing is de spouw van driedubbel glas gevuld met argongas en zijn de ramen bewerkt met een warmtewerende coating. Door de extra glasplaat isoleert HR+++ of triple glas stukken beter. Toch raden glaszetters voornamelijk HR++ in plaats van driedubbel glas aan. Dit komt omdat driedubbel glas te dik is voor de meeste kozijnen. Als u ook de kozijnen moet vervangen komen de arbeidskosten hiervan bovenop de prijs van het driedubbel raam. Hierdoor duurt het lang voordat u de investering in driedubbel of triple glas terugverdient.

Ervaringsverhaal: Enkelglas vervangen door triple glas

Subsidie op isolatieglas?

Isolatieglas laten plaatsen? U profiteert dan van een verlaagd btw-tarief. Tot 2019 betaalt u slechts 6% btw over alle arbeids- en materiaalkosten. Voorwaarde hiervoor is wel dat uw woning minimaal 2 jaar oud is. Per 1 januari 2019 is er een wijziging in de wet, waardoor u 9% btw betaalt. Dit is nog steeds een stuk lager dan de standaard 21%, maar u betaalt meer dan in 2018. Voor Verenigingen van Eigenaren (VvE’s) is het nog wel mogelijk om een subsidie aan te vragen, maar wees er snel bij! Deze vervalt ook per 1 januari 2019. Meer over de regels en voorwaarden omtrent deze subsidie leest u op rvo.nl.

Kosten isolatieglas

Wilt u uw beglazing laten vervangen door HR-glas? Gemiddeld liggen de prijzen hiervoor tussen de €130,- en €220,- per m². In het geval van 10 m² aan beglazing betaalt u dus een totaalprijs van ongeveer €1.300,- tot €2.200,-. Deze prijzen zijn inclusief btw en montage. Dat klinkt misschien als een grote investering, maar houd er wel rekening mee dat u de investering na verloop van tijd weer terugverdient. Met 10 m² isolatieglas bespaart namelijk zo’n €140,- tot wel €230,- per jaar! Hiermee verdient u de investering in ongeveer 5 tot 10 jaar weer terug. Wilt u precies weten wat uw nieuwe glaswerk kost? Vraag dan een gratis en kosteloze offerte aan.

Besparing glas vervangen door HR++ glas


Van:Naar:Jaarlijkse energiebesparing *
EnkelglasHR++ glas€230,-
Dubbel glasHR++ glas€140,-
Glas in loodHR++ glas€230,-
Figuur-/DraadglasHR++ glas€230,-

* Let op: Er is voor de jaarlijkse besparing uitgegaan van een woning waarbij 10 m² aan glas wordt vervangen. Vraag voor exacte prijzen vrijblijvend een offerte aan.

Waarvan zijn de kosten en terugverdientijd afhankelijk?

De prijs voor nieuwe ramen is afhankelijk van verschillende factoren: het oppervlak van het raam en de glassoort die u kiest.

Heeft u glasschade en laat u uw ramen repareren, dan zijn de kosten bovendien afhankelijk van het moment waarop u hulp nodig hebt.

Op een doordeweekse ochtend zijn de tarieven bijvoorbeeld een stuk lager dan in het weekend of in de avonden.

Hoe lang het duurt voordat u de investering terugverdient, verschilt ook per situatie. Hierop is onder andere het stookgedrag van invloed, evenals het soort beglazing dat u heeft vervangen en de oppervlakte van de ramen.

Benieuwd naar de mogelijkheden en kosten voor vervanging van uw glas?

Vul het offerteformulier in voor vrijblijvende prijzen van een erkend glaszetter!

Offerte aanvragen

Glas op maat

Voor figuurglas of grote ramen is het niet altijd mogelijk om standaard maten te gebruiken. Hiervoor is het noodzakelijk dat het op maat wordt gemaakt. Speciale glassoorten zoals veiligheidsglas worden ook vaak op maat gemaakt. Hetzelfde geldt voor glasplaten voor eettafels of de wand van een douchecabine. Een glashandel uit de regio Den Haag heeft hier veel ervaring mee. Alles wordt nauwkeurig opgemeten door een medewerker van de glashandel. Daarna bestelt de glaszetter uit Den Haag het glas en levert en monteert dit zo snel mogelijk. Neem contact op via het offerteformulier voor uw glassoort op maat.


veiligheidsglas

Veiligheidsglas

Veiligheidsglas is ontwikkeld om diverse redenen. Ten eerste is het erg moeilijk om in te breken wanneer dit soort glas is geplaatst. En ten tweede is gehard veiligheidsglas zo opgebouwd dat de kans op snijwonden wordt verminderd bij glasbreuk. Gehard glas breekt bij een breuk niet in scherpe scherven, maar in heel veel losse korrels. Draadglas is een ander type. Draadglas is veiligheidsglas met een metalen frame. Ga ook voor extra beveiliging en laat veiligheidsglas plaatsen in Den Haag.


melkglas in Den Haag

Melkglas

Er bestaan zoals gezegd vele glassoorten, die allemaal verkrijgbaar zijn bij een glaszetter of glashandel uit de regio Den Haag. Een speciale soort die wij hier voor u willen uitlichten is het melkglas. Melkglas is een ondoorzichtig materiaal, dat echter nog wel al het beschikbare daglicht doorlaat. Het voordeel van melkglas is dat dit het licht diffuus verspreid, zodat u tijdens het werk geen last hebt van direct daglicht. Een tweede positieve eigenschap is dat u door het melkglas geen inkijk meer heeft van nieuwsgierige buren.


gelaagd glas

Gelaagd glas

Een ander speciaals soort glas is veiligheidsglas. Deze glassoort is om diverse redenen ontwikkeld. Ten eerste bemoeilijkt gelaagd beveiligingsglas inbrekers bij hun inbraakpoging. Daarnaast is gelaagd glas zo opgebouwd dat de kans op ongewenste snijwonden door glasbreuk sterk wordt verlaagd. Bij gelaagd glas zijn twee glasplaten aan elkaar vast gesmolten. Bij een poging tot inbraak of bij glasschade blijven de scherven dus aan elkaar plakken. Hierdoor ontstaat er geen opening voor een eventuele inbreker en lopen uw kinderen, huisdieren of andere huisgenoten geen risico op verwondingen door glasscherven.


gehard glas

Gehard glas

Eén van de soorten veiligheidsglas die wij aanbieden is gehard glas. Dit heel moeilijk te breken, en is daardoor een uitstekend inbraakpreventie middel. Mocht het onder hoge impact toch breken, dan spat het uiteen in duizenden kleine, gladde stukjes.

Dit betekent dat gehard glas risicovolle situaties voorkomt, mocht er iemand door de glazen deur of douchewand heen vallen. Het is namelijk niet mogelijk om u te verwonden aan de gladde glasstukjes. Gehard glas wordt voornamelijk ingezet bij deuren, glazen wanden en balustrades.


draadglas

Draadglas

Een andere vorm van veiligheidsglas die bij een glashandel of glaszetter uit Den Haag verkrijgbaar is, is draadglas. De veiligheid van het draadglas wordt verkregen door een metalen mat tussen de twee glasplaten in. Op het moment dat iemand een slag of stoot tegen het raam aangeeft, dan blijven de glasscherven aan de metalen draden hangen, waardoor een inbraak nog steeds niet mogelijk is. Het draadglas met het Politiekeurmerk Veilig Wonen is de meest veilige oplossing om inbraak tegen te gaan.


spiegelglas Den Haag

Spiegelglas

Wanneer wij spreken over spiegelglas dan denken veel inwoners uit Den Haag als eerste aan het spiegelglas in winkels en politiebureaus. Spiegelglas in de oorspronkelijk vorm was echter een gewone spiegel, en bij glaszetters uit Den Haag is het dan ook nog steeds mogelijk gewone spiegels te bestellen. Tegenwoordig hebt u daarbij de keuze uit verschillende spiegelsoorten, waaronder verwarmde spiegels voor in de badkamer. Wilt u graag een spiegel in een speciale vorm of met bepaald slijpwerk? Wij bieden vele soorten spiegelglas aan.

Glaszetter Den Haag, vervanging van glas tegen een scherp tarief!

Op zoek naar een glashandel in Den Haag? Vraag een vrijblijvende offerte aan of bel 088 444 7684.

Bel naar 088 444 7684

glas-in-lood Den Haag

Glas in lood

Glas-in-lood is een glassoort die van oudsher werd toegepast in kerken en monumentale panden. Het wordt gemaakt van verschillende kleine glasstukken die met elkaar verbonden worden door een loodstreepje. Hiermee maken glasspecialisten zowel abstracte vormen als specifieke afbeeldingen. Sinds een aantal jaar is glas-in-lood tevens populair als glassoort voor in huis. Wilt u graag een unieke sfeer creëren binnenshuis door een uniek lichtspel en gefilterd licht? Kijk dan bij een glashandel voor het ontwerpen van een glas-in-lood paneel.


floatglas Den Haag

Floatglas

Wanneer we het hebben over speciale glassoorten, dan mag floatglas zeker niet ontbreken. Floatglas vormt namelijk de basis voor menig glassoort, zoals isolatieglas. Floatglas ontstaat door de samensmelting van diverse grondstoffen als zand, kalk en glasscherven. Als deze samengesmolten zijn, giet men de vloeistof in een bak met een dun laagje tin. Deze vloeistof blijft op het tin drijven en wordt teruggekoeld. Het resultaat is een splinter dunne, maar zeer stevige en rechte glaslaag. Bij uw glashandel in Den Haag helpt men u graag aan meer toepassingen van floatglas.


enkelglas Den Haag

Enkelglas

Vroeger was enkelglas nog steeds een gebruikelijk product voor ramen. Tegenwoordig wordt er aangeraden om geen enkelglas meer te plaatsen. Deze glassoort voldoet niet meer aan de huidige standaard voor isolatie.

Het warmteverlies is niet alleen erg hoog via enkelglas, maar condensvorming komt ook vaak voor aan de binnenzijde. Kies daarom minstens voor dubbel glas voor uw woning of bedrijfspand in Den Haag.


Mat glas

Mat glas

Mat glas ontstaat door de behandeling van een glasplaat met een zuur of slijpmiddel. Deze zorgen ervoor dat de plaat van helder naar troebel zich gaat. Het gevolg van de behandeling is feitelijk dat licht niet meer rechtstreeks de kamer of werkruimte in schijnt, maar dat het licht verstrooid wordt. Daarnaast is mat glas uitermate geschikt voor het verhogen van uw privacy op het werk of thuis. Hebt u een beperkt budget? Bij menig bouwmarkt in Den Haag koopt u glasfolie met een mat effect. De kosten van glasfolie liggen vele malen lager en is niet moeilijk om aan te brengen.

glasplaat

Glasplaat

Heeft u een moderne ruit van melkglas als achterwand in uw keuken nodig? Of een geharde glasplaat voor uw tafel? Deze wordt meestal op maat voor gemaakt.

Zo weet u zeker dat de plaat perfect aansluit. Spiegelglas is vaak ook een mooie blikvanger op een bijzettafel in uw woning in Den Haag. Een moderne tafel in uw vergaderruimte? Ook dat is een optie.


zonwerend glas Den Haag

Zonwerend glas

Zonwerend glas beperkt de lichtinval van de zon en is warmtewerend. Wanneer u zonwerende beglazing laat plaatsen verlaagt u ook nog eens uw stookkosten. De zonnestralen worden gereflecteerd en komen minder fel binnen in uw huis of bedrijf in Den Haag. U heeft geen last meer van vervelende schitteringen of opwarming van uw huis door de zon. Daarnaast hoeft u geen andere zonwering meer te plaatsen aan de buitenzijde van uw woning.

Glashandel Den Haag, voor alle soorten glas!

Laat uw huidige glas vakkundig vervangen voor HR++ glas door een glaszetter uit Den Haag!

Offerte ontvangen

figuurglas

Figuurglas

Een glassoort die steeds vaker vergeten wordt door onze klanten in Den Haag is figuurglas. Het was lange tijd zeer populair omdat het een tweeledige functie heeft. Het zorgt namelijk ten eerste voor een verhoogde privacy bij een woning, en creëert daarnaast een bepaalde sfeer. Omdat er een grote variatie aan figuurglas bestaat, is het aan u om te kiezen voor het design dat het beste bij uw wensen aansluit. Tegenwoordig is het bij de specialisten uit ons netwerk te krijgen, vul het contactformulier in.


brandwerend glas

Brandwerend glas

Wilt u uw bedrijfspand in Den Haag of uw bezittingen beschermen tegen brand? Kijk dan naar de mogelijkheden van brandvertragend glas. Brandwerende glasplaten zijn ontworpen om de verspreiding van vuur te blokkeren. Een brand wordt zo tot 30 of 60 minuten vertraagd. Ook voorkomt brandwerend glas rookschade omdat het geen rook doorlaat. Brandwerende beglazing is ook erg aantrekkelijk om uw bedrijfsvoorraad te beschermen.

Gekleurd glas

Gekleurd glas wordt op verschillende manieren gemaakt. Glas is een kleurloos materiaal, dus het is altijd nodig om kleur toe te voegen om gekleurd glas te maken. Dit wordt onder andere gedaan tijdens het smeltproces. Er wordt dan kleurstof toegevoegd en gemengd met het gesmolten glas.

Daarnaast wordt het glas beschilderd met een speciale verflaag of brengt de glashandel een laklaag aan. Glas-in-lood wordt vaak nog met de hand beschilderd. U heeft dan altijd een uniek product. Gekleurd glas wordt ook veel gebruikt voor douchecabines of in kantoren.

Prijzen van de belangrijkste glassoorten

Glas soortGemiddelde prijs per m²
Draadglas€100,-
Gehard glas€120,-
Gelaagd glas€150,-
Brandwerend glas€450,-

* Let op: dit zijn gemiddelde kosten inclusief montage en btw. Vraag voor exacte prijzen vrijblijvend een offerte aan.

Voorzetramen

Wanneer u in een monumentaal pand in Den Haag woont, dan hebt u vaak niet de mogelijkheid om andere glassoorten zoals gelaagd of gehard veiligheidsglas te plaatsen. Het is evenmin mogelijk om isolatieglas te installeren. Wilt u toch graag uw bijdrage leveren aan een beter milieu, en de warmte binnenshuis houden? Kies dan voor goedkope voorzetramen. Door voorzetramen voor het raam te plaatsen, creëert onze glaszetter een soort dubbel glas. Dankzij het unieke plaatsing systeem is hiervoor geen intensieve verbouwing nodig.

Glazen deuren

In de afgelopen decennia werd een glazen binnendeur of schuifdeur steeds populairder bij klanten uit Den Haag. Dit komt doordat het tegenwoordig ook mogelijk is om een deur enkel deels van glas te voorzien. Deze deuren zorgen voor meer licht en (optische) ruimte in huis, terwijl geluidsoverlast beperkt blijft tot een minimum. Daarnaast verkoopt de glashandel in Den Haag ook volledig glazen deuren voor de toegang naar het terras of een balkon. Vraag een glaszetter uit ons netwerk om meer informatie voor deuren van glas bij u thuis. Direct contact? Bel ons op: 088 444 7684.

Glasfolie

Een regelmatige gehoorde klacht in bedrijven is dat de privacy steeds kleiner wordt. Men wil het liefst een eigen kantoor, zonder dat u last hebt van inkijk van buitenaf. Omdat wij begrijpen dat een werkgever niet alle glazen deuren en ramen wil vervangen door mat glas, melkglas of figuurglas, bieden wij verscheidene designs glasfolie aan. Glasfolie is tegen lage prijzen te koop en zorgt voor een goede privacy. Het glasfolie is bovendien eenvoudig te plaatsen en verwijderen, mocht het toch niet het gewenste resultaat opleveren.

Ventilatieroosters

Ventilatieroosters werden in de jaren tachtig veel geplaatst in particuliere woningen. Een ventilatierooster zorgt ervoor dat een gezond binnenklimaat ontstaat, doordat de luchtvochtigheid laag blijft.

Een lage luchtvochtigheid voorkomt ongedierte en verlaagt de ernst van ademhaling- en reumaklachten. Hebt u ruimtes in huis waar er geen raam open wil? Overweeg dan om ventilatieroosters te laten plaatsen door een erkend glaszetter uit Den Haag.

Direct een glaszetter nodig voor het herstellen van glasschade?

Bel naar 088 444 7684 en kom direct in contact met een glaszetter. Binnen 30 minuten op locatie!

Bel direct met 088 444 7684

Welke glasbewerkingen zijn er mogelijk?

Naast de vele verschillende glassoorten, is het ook mogelijk te kiezen voor verschillende glasbewerkingen. Met een glasbewerking krijgt uw ruit een andere uitstraling, die volledig aan uw wensen aansluit. Heeft u bijvoorbeeld een afwijkende vorm kozijn dan kunt u ruiten door de glashandel laten buigen. Daarnaast is het mogelijk een uitsparing te maken in een glasplaat ten behoeve van een honden- of kattenluik en kunt u de randen van een glasplaat rond laten slijpen. Hieronder staan een aantal veel gebruikte glasbewerkingen in Den Haag:

 • glas snijden, slijpen of frezen;
 • glasboringen ten behoeve van een uitsparing;
 • glas buigen;
 • glasplaten bedrukken met onder andere zeefdrukken.

Keurmerken en certificaten

Een glashandel uit de regio Den Haag kan beschikken over diverse keurmerken en certificaten. Eén daarvan is de ISO 9001 certificering. Dit certificaat wordt gecontroleerd en uitgegeven in Nederland door de NEN. Wilt u meer weten over deze procedure en waar de NEN op let? Lees dan verder op nen.nl. Glashandels die voldoen aan de ISO 9001 richten zich op betrouwbaarheid en klanttevredenheid.

Wanneer u veiligheidsglas laat plaatsen is het belangrijk om te kijken naar het Politie Keurmerk Veilig Wonen. Dit keurmerk wordt gegeven aan producten die inbraakwerend en extra veilig zijn. De voorwaarden en voordelen hiervan leest u op politiekeurmerk.nl. Daarnaast laten gecertificeerde glaszetters zich regelmatig bijscholen, zodat ze goed op de hoogte zijn van recente ontwikkelingen en technieken.

15 jaar garantie op glas én montage

Wanneer u gebruik maakt van de glasservice of een nieuw ruit laat plaatsen door één van de glaszetters profiteert u van een aantal voordelen. U krijgt namelijk altijd 15 jaar garantie op het plaatsen van het raam en de beglazing zelf. Krijgt u later toch problemen? Maak dan kosteloos gebruik van deze garantieregeling.

Afhandeling met de verzekering

Heeft u een glasverzekering? Dien de schade dan in bij de verzekeraar. Het is alleen nodig om uw schade te melden bij de verzekeraar, daarna wordt alles geregeld voor u. Laat de schade afhandelen door een glaszettersbedrijf door middel van een akte van cessie. Geen gedoe meer voor u, dit nemen de glaszetters voor u uit handen.

Allround glashandel

Een glashandel die zich bij ons netwerk in Den Haag heeft aangesloten biedt een allround service. Zij helpen u met het bestellen, leveren en monteren van glas.

Dubbel glas, matglas of isolatieglas, maar ook het ontwerpen van glas-in-lood op maat, het is allemaal mogelijk. Daarnaast zijn glaszetters u uiteraard ook van dienst voor het vervangen en monteren van nieuwe ramen.

Bel bij spoed: 088 444 7684
glazenzetter Den Haag

Voordelen inschakelen glaszetter

Profiteer ook van de voordelen en schakel een glaszetter in. Door uw glas te laten plaatsen of vervangen door een glazenzetter bent u verzekerd van een goede kwaliteit en snelle hulp. De glaszetter voert daarnaast ook uw oude beglazing af. Een medewerker van een glashandel voorziet u ook graag van advies en handige tips.

 • Perfecte kwaliteit
 • 24 uur per dag, binnen 30 minuten aanwezig
 • Handige tips en advies
 • Snelle en professionele plaatsing
glaszetter Den Haag

Direct contact met glazenzetter Den Haag!

Glashandel gezocht? Bel naar 088 444 7684 en kom direct in contact met een erkende glaszetter. Heeft u met spoed een glaszetter nodig? Bel dan direct! Binnen 30 minuten is er dan een medewerker van een glashandel aanwezig op uw locatie. Wilt u uw beglazing vervangen door isolatieglas? Of wilt u gelaagd of gehard veiligheidsglas plaatsen in uw woning of bedrijfspand in Den Haag? Vul dan het offerteformulier in en u ontvangt snel antwoord van een glazenzetter uit de omgeving van Den Haag. Voordeel is dat u meteen geholpen wordt door een glashandel met deskundig advies en veel ervaring.

Wij werken alleen samen met gerenommeerde bedrijven uit de omgeving van Den Haag die jarenlange ervaring hebben in hun sector. Ze weten als geen ander hoe een ruit het beste vervangen moet worden bij glasschade en wat de beste oplossing is voor uw situatie. Elke glashandel en glaszetter die bij ons is aangesloten heeft zich bewezen in de eigen sector, of een specifiek gebied zoals glas-in-lood, veiligheid-, mat- of isolatieglas.

Alphen ad Rijn
Barendrecht
Capelle ad IJssel
Delft
Den Haag
Dordrecht
Gouda
Hellevoetsluis
Katwijk
Leiden
Ridderkerk
Rijswijk
Rotterdam
Schiedam
Spijkenisse
Vlaardingen