Glasschade? Bel 088 444 7684!

24/7 spoedservice! Binnen 30 minuten aanwezig!

Bel de spoedservice

Glaszetter Almere

glaszetter Almere
Is er een glas kapot door een voetbal of gebarsten? Bel dan naar 088 444 7684 om direct in contact te komen met een glaszetter uit de regio Almere. Op deze pagina leest u meer over het inzetten van de glasservice, wat u moet doen bij glasschade en het inschakelen van de glashandel. Daarnaast vertellen we meer over de verschillende glassoorten zoals dubbel en triple glas, veiligheidsbeglazing en speciale glassoorten. Heeft u met spoed een glaszetter nodig? Bel dan naar 088 444 7684. Wilt u graag meer informatie over de kostprijzen voor een nieuwe glasplaat of raam? Vul dan het offerteformulier in. U ontvangt dan een gratis en vrijblijvende offerte van een specialist uit de buurt.

Glasschade? 24/7 glasservice!

Heeft u glasschade? Wat vervelend! Maak gebruik van de glasservice door naar 088 444 7684 te bellen. Met de glasservice komt u meteen in contact met een medewerker van een glashandel bij u in de regio. Een glaszetter is binnen 30 minuten aanwezig om u te helpen aan een nieuw raam of een tijdelijke reparatie. U krijgt bovendien garantie op het glas en de montage door de glaszetter. De glasservice is elke dag 24 uur te bereiken, ook in het weekend!


Gratis offerte

Wat te doen bij glasschade in Almere?

Helaas gebeurt het regelmatig dat er schade ontstaat. Dit kan diverse oorzaken hebben: misschien heeft één van uw buurjongens een voetbal tegen de ramen geschopt, of wellicht is er een poging tot inbraak gedaan. Hoe dan ook: het is belangrijk dat glasschade zo spoedig mogelijk hersteld wordt. Bel allereerst naar 088 444 7684 zodat de glaszetter van een glasservice onderweg is. Neem eventueel wat foto’s voor de verzekering en houd uw kinderen en huisdieren uit de buurt van de scherven. Veeg de scherven alvast bij elkaar of ruim ze op, zodat niemand hier zich aan kan bezeren. De glaszetter kan dit ook voor u doen. De glaszetter zorgt dan voor een nieuw glas of reparatie.

Direct contact: 088 444 7684

Heeft u schade opgelopen en wilt direct contact met een glashandel uit Almere? Bel dan naar 088 444 7684. Zo komt u gelijk in contact te staan met een erkende glaszetter uit uw regio. In het geval van nood staat er al binnen een half uur iemand bij u op de stoep, om de schade te herstellen.

Bent u benieuwd naar de totaalprijzen en mogelijkheden? Neem dan via het formulier contact met ons op. Wij sturen u dan gratis en vrijblijvend een offerte van een glaszetter uit Almere.

Wat doet een glaszetter?

Het zetten van een nieuwe glasplaat is uiteraard niet de enige taak die een glaszetter uit Almere uitvoert. Sterker nog: de werkzaamheden van een glaszetter lopen aardig uiteen. De glaszetter geeft u graag persoonlijk advies over de meest geschikte glassoorten. Daarnaast zorgt hij ervoor dat uw beglazing op maat geleverd wordt en perfect geplaatst wordt in het kozijn. In Almere zijn dit de meest voorkomende taken van een erkend glaszetter:

 • een glaszetter herstelt glasschade;
 • hij informeert over de verschillende glassoorten;
 • hij meet uw ramen op en snijdt een nieuwe ruit op maat;
 • glazenzetters zorgen voor veilig vervoer voor de beglazing;
 • een glaszetter plaatst tevens interieurglas.

Glas vervangen

In het geval van glasschade is het belangrijk om de ramen zo spoedig mogelijk te vervangen of herstellen. Met een reparatie voorkomt u onnodig warmteverlies en waterschade. In de meeste gevallen is de schade zo groot dat herstel van ruitschade niet mogelijk is en het raam volledig vervangen moet worden.

Natuurlijk is glasschade niet de enige reden om ramen te vervangen. U kunt hier ook voor kiezen als uw huidige beglazing een slechte isolatiewaarde heeft, of als u graag een andere glassoort wilt laten plaatsen. Overweeg bijvoorbeeld de keuze voor veiligheidsbeglazing om glasschade in de toekomst te voorkomen. Of kies voor matglas als u iets meer privacy in huis wilt hebben!

Vrijblijvende offerte ontvangen

Glas reparatie

Bij een beschadiging van een raam is het vaak niet mogelijk om het glas te repareren, de glaszetter uit Almere plaatst dan nieuw (dubbel) glas voor u. Wanneer het glas niet op voorraad is bij de glashandel of wanneer het om een speciaal glas gaat (bijvoorbeeld afwijkende maten), dan zorgt de vakman voor een tijdelijke reparatie. Meestal wordt er met deze reparatie gekozen om een dunne plaat tegen het raam aan te plakken. Een gebarsten of beschadigd raam isoleert niet meer en is daarnaast niet goed voor de veiligheid, een reparatie of vervanging is dus zeer belangrijk.

glas reparatie Almere

Soorten glas

U bent vast wel bekend met dubbel- en HR++-glas, maar wist u dat er tegenwoordig ook triple glas bestaat? Dit glas isoleert uitstekend door de meerdere glasplaten, coating en speciaal edelgas. Daarnaast bestaan er ook nog allerlei soorten veiligheidsbeglazing. Denk hierbij aan gelaagd en gehard glas. In een badkamer en voordeur wordt vaak gekozen voor melkglas, omdat dit meer privacy biedt. Kies uit één van de volgende glassoorten van de glashandel:


dubbe glas Almere

Dubbel glas

Het vervangen van uw enkelglas door een dubbel, HR-glas of zelfs een driedubbel raam, levert jaarlijks een mooie besparing op van uw stookkosten. Dubbel isolatieglas is bij een glashandel leverbaar in vele verschillende varianten, met elk een eigen isolatiewaarde en prijs. Wanneer u de prijzen met elkaar vergelijkt, ziet u al snel dat HR++ beglazing verhoudingsgewijs de meest voordelige vorm van dubbel glas is. HR++ ramen hebben namelijk een hoge isolatiewaarde en zijn minder kostbaar dan bijvoorbeeld een driedubbel gelaagde ruit. Daarnaast bieden dubbele ramen tevens voordeel op het gebied van brandveiligheid, inbraakpreventie en het voorkomen van geluidsoverlast.


HR-glas Almere

HR+ glas en HR++ glas

Tegenwoordig wordt er vaak gekozen voor het plaatsen van HR+ en HR++ glas. HR-glas heeft een hoge isolatiewaarde. Het bestaat uit twee of drie glasplaten met een kleine ruimte ertussen, de spouw. Deze spouw is gevuld met een edelgas en daarnaast is er een coating aangebracht. De combinatie van deze onderdelen zorgt voor een uitstekende isolatie van HR+ en HR+++. Bij de aanschaf van HR-glas is het belangrijk om te kijken naar de dikte van de kozijnen, want soms zijn de ramen te dik voor het kozijn. De isolatiewaarde wordt aangegeven met een U-waarde, hierbij geldt: hoe lager, hoe beter. HR-glas heeft een waarde tussen de 1,6 en 2,0 W/m²K, HR+ tussen de 1,2 en 1,6 W/m²K en HR++ minder dan 1,2 W/m²K.

verschil dubbel en HR-glas Almere

Verschil dubbel glas en HR-glas

Veel klanten en websites gebruiken de termen HR-glas (zoals HR++ en HR+++) en dubbel glas door elkaar. Maar hierin zit wel degelijk een verschil. Dubbel glas is een dubbele glaslaag. Hierin zitten twee glaslagen tegen elkaar aan, met daartussen een spouw gevuld met droge lucht. In het geval van HR-glas is de spouw echter gevuld met een edelgas. Dit isoleert beter dan droge lucht, waardoor de U-waarde een stuk beter is. Daarnaast bevat hoogrendementsglas een speciale coating die warmte van de zon weerkaatst, waardoor de HR-beglazing een betere werking heeft dan een standaard dubbel raam.

Dubbel glas of isolatieglas aan laten brengen


triple glas Almere

Triple glas

Er bestaat ook nog triple glas, dit wordt ook wel driedubbel glas genoemd of HR+++. Dit glastype bestaat uit drie glasplaten. Tussen elke plaat zit een hele kleine ruimte die gevuld is met edelgas. Daarnaast is er een speciale coating aangebracht. Overigens zit u daar helemaal niets van. Het nadeel van triple glas is dat uw kozijn er wel geschikt voor moet zijn. Het is namelijk zwaarder dan gewoon dubbel- of HR-glas en iets breder door de extra plaat. Een glazenzetter komt graag bij u kijken of het mogelijk is op triple glas te platen. Hiermee behaalt u een optimale isolatie.

Ervaringsverhaal: Enkelglas vervangen door triple glas

Subsidie op isolatieglas?

Het subsidiepotje voor particulieren is al een paar jaar op, maar voor een Vereniging van Eigenaren (een VvE) is het nog wel mogelijk om subsidie aan te vragen voor energiebesparende maatregelen. Echter moet u er dan wel snel bij zijn, want vanaf 1 januari 2019 stopt ook de subsidie voor VvE’s. Op de website voor de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland leest u hier meer over. Voor een woning die ouder is dan twee jaar geldt dat u profiteert van het verlaagde btw-tarief van 6% op de arbeidskosten. Dit geldt alleen voor het plaatsen van isolatieglas. De materiaalkosten vallen onder het normale hogere tarief. Vanaf 1 januari 2019 wordt dit tarief verhoogd naar 9%. Op belastingdienst.nl leest u meer over het tarief.

Kosten isolatieglas

De gemiddelde kosten voor het plaatsen van isolatieglas, HR++ in dit geval, kost gemiddeld tussen de €130,- en de €220,- per vierkante meter. Door HR++ isolatieglas te plaatsen door een glaszetter bespaart u aanzienlijk op de energiekosten. Enkelglas voldoet helemaal niet meer een de huidige isolatie-eisen. Uw jaarlijkse besparing is gemiddeld €230,- voor 10 vierkante meter aan glas. Ook ten opzichte van dubbel glas bespaart u met HR++ isolatieglas, namelijk gemiddeld €140,-. Het voordeel is dat u nadat u de investering heeft terugverdiend blijft besparen op de energiekosten. De prijs is afhankelijk van een aantal factoren. Vraag daarom offertes aan voor exacte kostprijzen.

Besparing glas vervangen door HR++ glas


Van:Naar:Jaarlijkse energiebesparing *
EnkelglasHR++ glas€230,-
Dubbel glasHR++ glas€140,-
Glas in loodHR++ glas€230,-
Figuur-/DraadglasHR++ glas€230,-

* Let op: Er is voor de jaarlijkse besparing uitgegaan van een woning waarbij 10 m² aan glas wordt vervangen. Vraag voor exacte prijzen vrijblijvend een offerte aan.

Waarvan zijn de kosten en terugverdientijd afhankelijk?

De totaalkosten en de terugverdientijd zijn van een aantal factoren afhankelijk. De belangrijkste factor is het glastype waar u voor kiest.

Triple glas is bijvoorbeeld duurder dan dubbel, maar hierbij bespaart u wel meer op de energiekosten.

Andere factoren die de prijs beïnvloeden zijn de arbeidskosten, het aantal vierkante meters die u nodig heeft en de kosten voor het verwijderen van de oude beglazing.

Daarnaast zijn er nog een paar factoren waar u geen invloed op heeft, bijvoorbeeld de buitentemperatuur. Bij een erg koude winter stookt u meer, waardoor u ook meer energie verbruikt.

Kwalitatieve en goedkope glaszetters uit Almere

Vraag vrijblijvend en gratis een offerte aan van een glaszettersbedrijf uit uw regio!

Offerte aanvragen

Glas op maat

Het is natuurlijk erg belangrijk dat glasplaten volledig op maat geleverd worden. Bij enkelglas is de plaat eenvoudig op maat te snijden, maar met moderne beglazing is dit niet altijd mogelijk. Daarom levert een glashandel glasplaten tegenwoordig volledig op maat. Het is dus belangrijk dat u bij uw bestelling het juiste formaat doorgeeft. Dit doet u door de dagmaat op te nemen, en hier ongeveer 24 millimeter bij op te tellen. De dagmaat is het glas dat u kunt zien: het is gemeten van kozijn tot kozijn. Er is echter iets meer ruimte nodig om de beglazing goed te bevestigen.


veiligheidsglas Almere

Veiligheidsglas

Vaak komt veiligheidsglas goed van pas. Veiligheidsglas voorkomt namelijk gevaarlijke situaties, doordat het niet breekt. Er bestaan verschillende soorten veiligheidsglas. Zo is gehard glas zo sterk dat dit nauwelijks kapot te slaan is. Gelaagd glas blijft bij schade juist aan elkaar kleven, zodat glasscherven ontstaan. Een glashandel uit Almere biedt daarnaast ook draadglas of brandwerend glas. Met veiligheidglas verkleint u de kans op een geslaagde inbraak en beschermt u bovendien uw kinderen tegen verwondingen.


melkglas

Melkglas

Zoals u wellicht al weet, is het mogelijk om diverse glassoorten te bestellen bij een glashandel in Almere. Wij bespraken hierboven al de voordelen van mat glaswerk, maar wist u dat er ook een speciaal soort mat glas verkrijgbaar is bij uw glaszetter dat melkglas genoemd wordt? Het melkglas ontstaat door een behandeling met zuur, wat ertoe leidt dat het melkglas ondoorzichtig wordt, maar nog wel licht doorlaat. Melkglas is niet alleen geschikt als glasplaat, men gebruikt het tevens voor serviezen.


gelaagd glas Almere

Gelaagd glas

Gelaagd glas is in Almere een bekende vorm van veiligheidsglas. Gelaagd veiligheidsglas is geproduceerd van meerdere glaslagen, die middels een folie aan elkaar gesmolten zijn. Deze folie zorgt ervoor dat de glasscherven bij elkaar gehouden worden. Dit heeft twee belangrijke voordelen. Allereerst werkt een gelaagd raam inbraakvertragend: de scherven worden bij elkaar gehouden, waardoor het voor een inbreker niet mogelijk is om een gat in het raam te slaan. Daarnaast ontstaan er een losse scherven, waaraan u en uw kinderen en huisdieren zich kunnen verwonden.


gehard glas Almere

Gehard glas

Om de veiligheid van een deur met glaselementen te garanderen is het mogelijk te kiezen voor een soort veiligheidsglas genaamd gehard glas. Gehard veiligheidsglas kan niet snel breken. Wanneer het wel breekt, breekt het af in duizenden stukjes.

Deze vele stukken voorkomen dat er snijwonden en andere wonden ontstaan. Hoewel veel mensen bij de term veiligheidsglas direct denken aan beglazing die beschermt tegen een gelegenheidsinbraak, is dat niet waarvoor het gehard glas geschikt is.


draadglas Almere

Draadglas

Een andere glassoort die in Almere geregeld gebruikt wordt is draadglas. Draadglas wordt als veiligheidsglas veel gebruikt in bedrijfspanden en bij studentenkamers. Het glas is eenvoudig te herkennen door het metalen raster dat in de beglazing is verwerkt. Men denkt vaak dat draadglas, net als gehard glas, erg sterk is. Draadglas werkt echter doordat het metalen raster de glasscherven bij schade bij elkaar houdt. Wanneer u draadglas laat plaatsen verkleint u de kans op een gelegenheidsinbraak met wel 50%!


spiegelglas Almere

Spiegelglas

Spiegelglas is een raam dat aan de ene zijde eruit ziet als een spiegel, terwijl het aan de andere zijde als raam fungeert. Winkeliers gebruiken regelmatig een vorm van spiegelglas omdat zij zo een eventuele diefstal kunnen registreren. Daarnaast is spiegelglas zeer gebruikelijk bij politiebureaus en observatiekamers. Voor particulieren geldt dat spiegelglas een prettige manier is om de kamer optisch groter te laten lijken. Omdat spiegelglas relatief duur is om aan te schaffen, moet u goed nadenken voordat u deze glassoort aanschaft.

Glaszetter Almere, vervanging van glas tegen een scherp tarief!

Op zoek naar een glashandel in Almere? Vraag een vrijblijvende offerte aan of bel 088 444 7684.

Bel naar 088 444 7684

glas-in-lood glas Almere

Glas in lood

Houdt u van sierlijke glassoorten en ambieert u de klassieke woningstijl? De glaszetter monteert glas-in-lood bij u thuis. Met een dergelijk glas-in-lood werk, haalt u een unieke woonaccessoire in huis. Het grote voordeel van glas-in-lood ramen is dat u deze op maat kunt laten maken. Laat bijvoorbeeld een foto van uw gezin in een glas-in-lood paneel verwerken of ontwerp een eigentijds design. Een glaszetter uit Almere met een specialisatie in glas-in-lood kan dit vervolgens voor u tot een raam verwerken. Kom met ons in contact via het contactformulier!


floatglas Almere

Floatglas

De term floatglas staat voor de enkele glasplaten die men verkrijgt door het toepassen van een speciale techniek. Floatglas wordt gemaakt door glas en andere basismaterialen te smelten, en in vloeibare vorm uit te gieten in een bad met een laag tin. Het glas blijft op het laagje tin drijven (vandaar de naam) en de bovenkant wordt met vuur gepolijst. Deze techniek voor floatglas creëert een zeer helder glasblad met een constante dikte. Het wordt gebruikt als basis voor allerlei glassoorten, onder andere spiegelglas.


enkelglas Almere

Enkelglas

In veel oudere woningen in Almere is standaard enkelglas geplaatst. Het glas is echter enorm verouderd en heeft een lage isolatiewaarde. De U-waarde van dit glas ligt rond de 5,1 W/m²K! Het is dan ook een waardevolle investering om een enkel raam te vervangen door HR-glas zoals HR+, HR++ of HR+++ (driedubbel). Hiermee kunt u jaarlijks flink op uw energiekosten besparen! Wilt u profiteren van een optimale isolatie? Dan raden wij u aan om een dubbel- of zelfs driedubbel raam te laten plaatsen als vervangende ruit. Een driedubbel raam levert op lange termijn de beste resultaten op. De kosten voor de aanschaf van een dubbel raam liggen relatief hoog, maar dankzij de besparing op de stookkosten verdient u dit na een aantal jaar weer terug.


Mat glas Almere

Mat glas

De term mat glas staat voor de glassoort die gedeeltelijk tot geheel troebel is. Mat glas wordt veelal toegepast in kantoorpanden, om de privacy te vergroten. Een glashandel levert diverse soorten mat glas.

Allereerst is gestraalde beglazing in Almere erg populair. Deze wordt mat gemaakt door een straalmiddel onder hogedruk tegen het oppervlak te blazen. Door beglazing deels te stralen, verkrijgen glazenzetters unieke designs.

Een tweede glassoort is satijnglas. Hierbij wordt één zijde bewerkt met een zuur, waarna deze zijde mat wordt.

glasplaat Almere

Glasplaat

Een glashandel uit de regio Almere levert uw benodigde glasplaat op maat. Misschien heeft u een tafel waarvan de plaat beschadigd is geraakt, of bent u op zoek naar een glasplaat voor de achterwand van uw keuken! De glashandel uit Almere levert verschillende soorten glasplaten die voor dergelijke doeleinden geschikt zijn. In sommige gevallen is het gewenst dat de plaat een schuine zijde heeft. Ook deze klus voert een erkend glaszetter graag voor u uit.


zonwerend glas Almere

Zonwerend glas

Verandert uw woonkamer ’s zomers ook in een sauna wanneer de zon op de ramen schijnt? Dan is het plaatsen van een zonwerend raam een goede optie! Zonwerende ramen hebben reflecterende eigenschappen. Deze werken zodanig, dat het zonlicht wel wordt toegelaten maar de warmte van de zonnestralen niet. Hierdoor houdt u de temperatuur ’s zomers lekker koel zonder dat u de gordijnen de hele dag dicht moet houden. Een ander groot voordeel is dat u geen ander type zonwering meer nodig hebt!

Glashandel Almere, voor alle soorten glas!

Laat uw huidige glas vakkundig vervangen voor HR++ glas door een glaszetter uit Almere!

Offerte ontvangen

figuurglas Almere

Figuurglas

Figuurglas is eenvoudig omschreven een glasplaat waarin men een reliëf heeft verwerkt. Het krijgt daarmee een tweeledige functie: ten eerste biedt het privacy, en ten tweede creëert u zo een speciale sfeer in huis.

Dankzij de diversiteit die het biedt is het mogelijk een variant te kiezen die precies aansluit bij uw wensen en interieur. De kosten voor figuurglas hangen met name af van het soort en de afmetingen die u kiest. Wilt u figuurglas laten plaatsen? Neem contact met ons op!


brandwerend glas Almere

Brandwerend glas

Een derde soort veiligheidsbeglazing, zijn brandwerende ramen! Er is een breed aanbod aan brandwerende ruiten verkrijgbaar, die de veiligheid in uw woning of bedrijfspand vergroot. Brandwerende glazen zijn verkrijgbaar in diverse gradaties: 30, 60, 90 of zelfs 120 minuten! Dit betekent dat een brandwerende ramen maar liefst 30 tot 120 minuten langer volhouden onder extreme hitte. Doordat de ramen niet barsten, krijgen inwoners of medewerkers de kans het pand veilig te verlaten.

Gekleurd glas

Met gekleurd glas in huis creëert u een unieke sfeer. Een voorbeeld van gekleurde beglazing, is glas-in-lood.

Maar het is ook mogelijk om de gehele raam in één kleur te produceren. Bij een erkend glashandel uit Almere heeft u hierbij de keuze uit verschillende kleuren.

Gekleurde glasplaten worden veel gebruikt bij de productie van meubilair met glaselementen, maar ze worden ook steeds vaker toegepast bij deuren. De kleur ontstaat door bepaalde grondstoffen aan het glas toe te voegen.

Prijzen van de belangrijkste glassoorten

Glas soortGemiddelde prijs per m²
Draadglas€100,-
Gehard glas€120,-
Gelaagd glas€150,-
Brandwerend glas€450,-

* Let op: dit zijn gemiddelde kosten inclusief montage en btw. Vraag voor exacte prijzen vrijblijvend een offerte aan.

Voorzetramen

Voorzetramen bieden de uitkomst voor isolering wanneer uw pand niet geschikt is voor het monteren van dubbel- of HR+-, HR++- of HR+++-glas, of wanneer het pand staat aangeschreven als monument. Voorzetramen zijn een relatief goedkope vorm van isolering en passen ook over glas-in-lood ramen. De plaatsing van voorzetramen dient zeer voorzichtig te gebeuren, omdat zij precies over het bestaande kozijn moeten passen. Daarom raden wij aan een glaszetter van onze glashandel uit Almere voor deze klus in te schakelen.

Glazen deuren

Glazen deuren zijn een uitstekende keuze voor de doorgang naar het balkon of terras. Met name een schuifdeur of binnendeur wordt door onze specialisten uit Almere van glas gemaakt. Ze deuren bieden bovendien een uitkomst voor u op kantoor. Met een tussenwand of schuifdeur met glas zorgt u voor een ruimtelijke aanblik, terwijl u toch eventuele overlast van collega’s tot een minimum beperkt. Wilt u voorkomen dat iedereen zomaar naar binnen kijkt? Kies dan voor mat glas. Glazen deur kapot? Bel 088 444 7684 voor glasreparatie!

Glasfolie

Hebt u een beperkt budget, maar wilt u er toch voor zorgen dat uw ramen goed afgeschermd zijn tegen blikken van buitenaf? Het plaatsen van glasfolie is dan een goede optie. Bij de meeste bouwmarkten schaft u eenvoudig folie aan in vele designs en afmetingen. Kies bijvoorbeeld voor eenvoudig mat folie of een speciaal folie met een bloemendesign. De kosten voor glasfolie komen op ongeveer €10,- tot €15,- per vierkante meter. Wilt u glasfolie verwijderen? Gebruik hiervoor dan de juiste materialen.

Ventilatieroosters

Een goede ventilatie in huis is zeer belangrijk. Door een pand goed te ventileren zorgt u ervoor dat de kans op vochtproblemen en daarbij horende klachten geen kans maken. Ventileren is relatief gemakkelijk. Het enige wat u hoeft te doen is het openzetten van een raampje. Is dat niet mogelijk? Overweeg dan om een ventilatierooster te laten installeren door een erkend glaszetter uit Almere. Als het ventilatierooster op professionele wijze wordt geplaatst, dan is de beveiliging optimaal.

Glaszetter gezocht voor glasschade? Bel 088 444 7684!

Maak gebruik van onze 24/7 spoedservice en uw ruit wordt binnen 30 minuten vervangen!

Bel direct met 088 444 7684

Welke glasbewerkingen zijn er mogelijk?

Er zijn een aantal glasbewerkingen mogelijk door een glashandel. Wat dacht u van een modern gebogen glasplaat of het glas laten zeefdrukken door een glashandel uit Almere voor een effect met kleur en licht. Door een glasplaat te laten zandstralen wordt het mat. Tegenwoordig is het zelfs mogelijk om digitaal te printen op interieurglas. Erg mooi als blikvanger in een woning, en zeer geschikt voor bedrijfspanden in Almere. De verschillende bewerkingen:

 • Glas snijden, slijpen, frezen en boren
 • Glas lamineren of zandstralen
 • Glas buigen voor afwijkende ramen
 • Zeefdrukken, graveren of digitaal printen op glas

Keurmerken en certificaten

Eén van de keurmerken waar u op kunt letten bij de aanschaf van een raam bij een glashandel uit de regio Almere is het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Lees er meer op de website van het politiekeurmerk. De producten die dit keurmerk hebben voldoen aan de strenge eisen op het gebied van veiligheid. Dit is voornamelijk van belang bij veiligheidsbeglazing.

Keurmerken die zich richten op de kwaliteit van een glashandel is het ISO 9001 keurmerk. De NEN controleert of een glashandel voldoet aan de eisen. Dit keurmerk staat voor klantgerichtheid, service en een hoge betrouwbaarheid. U leest u meer over op nen.nl.

15 jaar garantie op glas én montage

Het heeft een aantal voordelen om het plaatsen van uw nieuwe beglazing uit te besteden aan een erkend glaszettersbedrijf uit Almere. Maak gebruik van onze glasservice en profiteer niet alleen van een kwalitatieve en vakkundige montage, maar ook van garantie van uw dubbel glas tot wel 15 jaar lang.

Afhandeling met de verzekering

Glasschade is al vervelend genoeg zonder de langdurige afhandeling met uw verzekering. Goed nieuws: wij zorgen voor een correcte en volledige afhandeling met de verzekering! De rekening wordt, indien u verzekerd bent, rechtstreeks naar de verzekeraar gestuurd. Dit bespaart u veel tijd en energie en uw raam is direct gerepareerd.

Allround glashandel

Wanneer u gebruik maakt van onze service, dan bent u verzekerd van de hulp van een allround glashandel. Zo is elke glaszetter uit ons netwerk ervaren in het plaatsen van hoogrendementsglas en isolatieglas.

Tevens helpen zij u uitstekend bij het plaatsen van authentiek glas-in-lood. Omdat de glashandel beschikt over diverse formaten beglazing, kan uw gebroken raam in de meeste gevallen direct vervangen worden!

Bel bij spoed: 088 444 7684
glazenzetter Almere

Voordelen inschakelen glaszetter

De glaszetter ondersteunt u bij het herstellen van schade en het plaatsen van een nieuw glas. Daarnaast geeft hij u ook graag deskundig advies over glassoorten en de mogelijkheden voor u. De glaszetter zorgt ervoor dat alles perfect wordt opgemeten. Daarnaast zorgt hij voor een nette afwerking bij de plaatsing. De voordelen:

 • U profiteert van een 15 jaar lange garantie!
 • Het isolatieglas is snel en vakkundig geplaatst.
 • U bespaart uzelf een hoop tijd en energie.
 • U bent verzekerd van kwaliteit!
glaszetter in Almere

Direct contact met glazenzetter Almere!

Bent u inmiddels overtuigd van de voordelen van dubbel isolatieglas en bent u benieuwd naar de prijzen? Of heeft u in verband met schade behoefte aan direct contact met een glaszetter? Bel dan gelijk naar 088 444 7684 en kom in contact met een glaszetter uit uw regio. Als u gebruik maakt van deze 24/7 service is er al binnen een half uur iemand bij u voor de deur staan.

Geen haast? Vraag dan via het offerteformulier een kosteloze en vrijblijvende offerte aan bij een vakman uit de buurt.

Wij werken alleen samen met gerenommeerde bedrijven uit de omgeving van Almere die jarenlange ervaring hebben in hun sector. Ze weten als geen ander hoe een ruit het beste vervangen moet worden bij glasschade en wat de beste oplossing is voor uw situatie. Elke glashandel en glaszetter die bij ons is aangesloten heeft zich bewezen in de eigen sector, of een specifiek gebied zoals glas-in-lood, veiligheid-, mat- of isolatieglas.

Almere
Dronten
Emmeloord
Lelystad
Urk
Zeewolde