Glaszetter Etten-Leur

Glaszetter Etten-Leur

Hoewel de meeste mensen contact opnemen met een glaszetter in het geval van glasschade, bestaan er diverse andere werkzaamheden die een glaszetter voor u uit wil voeren. Zo helpt een erkend glaszetter u graag bij het installeren van isolatieglas, het ontwerpen van een glas-in-lood paneel, of het repareren van uw glazen binnendeur. Waar u ook een glasspecialist voor nodig heeft, bij Glas Nu zorgen wij ervoor dat u gemakkelijk en snel in verbinding wordt gebracht met een glashandel uit uw regio. Alle betrokken bedrijven bieden een ruim assortiment aan glassoorten zoals draadglas, mat glas, gehard en gelaagd veiligheidsglas, spiegelglas, floatglas en isolatieglas en helpen u graag bij al uw glasproblemen. Hebt u een vraag over onze werkzaamheden in Etten-Leur, of bent u benieuwd naar de kosten? Vul dan vandaag nog ons contactformulier in.

24/7 glasservice

Glasschade ontstaat meestal op het moment dat de standaard kantoortijden voorbij zij. Omdat wij begrijpen dat u niet een hele nacht wilt wachten op nieuw dubbel glas, hebben wij een 24uurs glasservice ingesteld. Via deze service is er 24 uur per dag, 7 dagen per week een glaszetter bereikbaar in de regio Etten-Leur. Is er ’s nachts ingebroken en moet uw raam met spoed gerepareerd worden, of valt er iemand door de schuifdeur? Een medewerker van onze glashandel zal binnen het half uur bij u op de stoep staan om de schade te verhelpen. Desgewenst kan hij ook uw standaard dubbel glas vervangen door speciaal gelaagd veiligheidsglas. Bel voor spoedhulp naar 088 444 7653.

Hoge kwaliteit, scherpe prijzen

Wanneer een glashandel zich wil aansluiten bij ons netwerk, dan dient deze aan diverse voorwaarden te voldoen. Ten eerste eisen wij dat elke betrokken glaszetter uitstekend gediplomeerd is, en een ruime ervaring heeft binnen het vakgebied. Daarnaast verwachten wij dat het werk snel en vakkundig is uitgevoerd. Dit controleren wij door het toepassen van regelmatige evaluaties van de diverse bedrijven. Zo kunnen wij u garanderen dat uw matglas of isolatieglas op de juiste wijze geïnstalleerd wordt. Ondanks deze hoge kwaliteitsgarantie blijven wij onze diensten tegen scherpe prijzen aanbieden. Via ons netwerk vergelijkt u het assortiment van verschillende professionals Etten-Leur. Zowel de aanbiedingen voor spiegelglas, draadglas, als gelaagd beveiligingsglas vergelijkt u zo eenvoudig en snel.

Allround glashandel

Naast de kwaliteitseisen moet een betrokken glashandel tevens een allround service aanbieden. Dit betekent dat zij u zowel met de installatie van dubbel en mat glas moeten kunnen helpen, als met het ontwerpen van een glas-in-lood raam, of het maken van een keuze tussen isolatieglas en gehard en gelaagd veiligheidsglas. Wat uw wensen ook zijn, wij verwachten dat een glaszetter hieraan kan voldoen. Daarnaast verwachten wij dat alle betrokken professionals zich regelmatig laten bijscholen in de nieuwe technieken en gereedschappen voor het plaatsen van glas. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de ontwikkelingen binnen de isolatiebranche, of het verlagen van de kans op inbraak.

088 444 7653 voor direct contact!

Bent u op zoek naar een erkend glaszetter in Etten-Leur voor het vervangen van uw huidige dubbel glas of het verhelpen van glasschade? Wilt u meer weten over de voordelen van mat glas, of hebt u vragen over onze garantievoorwaarden? Vul dan het contactformulier in. Een medewerker van een glashandel uit uw regio zal binnen twee werkdagen antwoord geven. Hebt u liever direct contact met een vakman? Bel dan met 088 444 7653.

Direct contactcaptcha
Uw gegevens worden alleen gebruikt voor uw aanvraag.

Glaszetter spoedserviceGlashandel Etten-Leur

Onze glashandel staat voor vakmanschap, snelle service en scherpe prijzen!

Ruit kapot

Ruit vervangen Etten-Leur

Er bestaan diverse manieren waarop een raam kapot kan gaan. Veel voorkomende redenen zijn sporen van inbraak, huis- tuin- en keukenongelukken, en schade door extreme weersomstandigheden. Een vakman uit Etten-Leur kan de schade vaak eenvoudig repareren, of desnoods het kapotte ruit vervangen door dubbel of mat glas. In veel gevallen is deze nieuwe beglazing voordeliger dan een reparatie, doordat hierbij tevens de isolatiewaarde stijgt. U verdient zo de kosten voor de installatie op de lange termijn terug.

Enkel glas

enkel glas herstellen Etten-Leur

Tot een aantal jaar terug was enkel glas nog steeds een gebruikelijk product voor ramen. Tegenwoordig is het echter vanuit de overheid vastgesteld dat de isolatiewaarde van de glazen moet voldoen aan een zeker minimum. Dit betekent dat momenteel alleen nog dubbel glas, of speciaal isolatieglas kan worden geïnstalleerd. Doordat dankzij het isolatiegas de luchtcirculatie sterk vermindert, blijft het binnen langer warm, wat leidt tot een besparing van de stookkosten. Dit betekent tevens dat er minder fossiele brandstoffen worden verbruikt.

Voorzetramen

Voorzetramen plaatsen

Wanneer u in een monumentaal pand in Etten-Leur woont, dan hebt u vaak niet de mogelijkheid om andere glassoorten zoals gelaagd of gehard veiligheidsglas te plaatsen. Het is evenmin mogelijk om isolatieglas te installeren. Wilt u toch graag uw bijdrage leveren aan een beter milieu, en de warmte binnenshuis houden? Kies dan voor voorzetramen. Door voorzetramen voor het enkel glas te plaatsen, creëert onze glaszetter een soort dubbele ramen. Dankzij het unieke plaatsing systeem is hiervoor geen intensieve verbouwing nodig.

Glas in lood

Glas in lood vervangen

Glas-in-lood is een glassoort die van oudsher werd toegepast in kerken en monumentale panden. Glas-in-lood wordt gemaakt van verschillende kleine glasstukken die met elkaar verbonden worden door een loodstreepje. Hiermee maken glasspecialisten zowel abstracte vormen als specifieke afbeeldingen. Sinds een aantal jaar is glas-in-lood tevens populair als glassoort voor in huis. Wilt u graag een unieke sfeer creëren binnenshuis door een uniek lichtspel en gefilterd licht? Kijk dan bij een glashandel voor het ontwerpen van een glas-in-lood paneel.

HR++ isolatieglas

HR++ isolatieglas bestellen

Wilt u uw woning op de juiste wijze isoleren? Dan raden wij aan te kijken naar de verschillende soorten isolatieglas die worden aangeboden. Zo is er standaard dubbel glas als optie, maar kunt u ook kiezen voor hoog rendementglas. Dit zogeheten HR++ isolatieglas bestaat even als dubbel glas uit twee glasplaten, waar men in plaats van lucht een speciaal isolatiegas tussen spuit. HR++ isolatieglas beschikt, anders dan HR+++ over glas een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. Neem contact op met een glaszetter voor meer informatie voorzien.

Veiligheidsglas

veiligheidsglas op maat maken

Een ander speciaals soort glas is veiligheidsglas. Deze glassoort is om diverse redenen ontwikkelt. Ten eerste bemoeilijkt gelaagd beveiligingsglas inbrekers bij hun inbraakpoging. Daarnaast is gehard veiligheidsglas zo opgebouwd dat de kans op ongewenste snijwonden door glasbreuk sterk wordt verlaagd. Het glas kunt u zowel in gelaagde als geharde versie bestellen bij menig glashandel. De glasplaat zal ofwel in duizenden kleine stukjes zonder scherpe randen uiteenspatten, of de glasstukken blijven bij impact in een stalen netwerk hangen, afhankelijk van de bewerking.

Gelaagd glas

Veiligheidsglas gelaagd

Een ander speciaals soort glas is veiligheidsglas. Deze glassoort is om diverse redenen ontwikkelt. Ten eerste bemoeilijkt gelaagd beveiligingsglas inbrekers bij hun inbraakpoging. Daarnaast is gehard veiligheidsglas zo opgebouwd dat de kans op ongewenste snijwonden door glasbreuk sterk wordt verlaagd. Het glas kunt u zowel in gelaagde als geharde versie bestellen bij menig glashandel. De glasplaat zal ofwel in duizenden kleine stukjes zonder scherpe randen uiteenspatten, of de glasstukken blijven bij impact in een stalen netwerk hangen, afhankelijk van de bewerking.

Spiegelglas

Spiegelglazen Etten-Leur

Wanneer wij spreken over spiegelglas dan zullen veel van onze klanten als eerste denken aan het spiegelglas in winkels en politiebureaus. Spiegelglas in de oorspronkelijk vorm was echter een gewone spiegel, en bij menig glaszetter kunt u dan ook nog steeds gewone spiegels bestellen. Tegenwoordig hebt u daarbij de keuze uit verschillende spiegelsoorten, waaronder verwarmde spiegels voor in de badkamer. Wilt u graag een spiegel in een speciale vorm of met bepaald slijpwerk? Wij bieden vele soorten spiegelglas aan.

Glazen deuren

Volledig glazen deuren

In de afgelopen decennia werden glazen deuren steeds populairder bij onze klanten uit Etten-Leur. Dit komt doordat het tegenwoordig ook mogelijk is om een deur enkel deels van glas te voorzien. Deze deuren zorgen voor meer licht en (optische) ruimte in huis, terwijl geluidsoverlast beperkt blijft tot een minimum. Daarnaast verkopen wij ook volledig glazen deuren die gebruikt kunnen worden als doorgang naar het terras of balkon. Vraag een glaszetter uit ons netwerk om meer informatie voor glazen deuren bij u thuis. Direct contact? Bel ons op: 088 444 7653.

Mat glas

Mat glas in Etten-Leur

Mat glas ontstaat door de behandeling van een glasplaat met een zuur of slijpmiddel. Deze zorgen ervoor dat de glasplaat van helder naar troebel zich gaat. Het gevolg van de behandeling is feitelijk dat licht niet meer rechtstreeks de kamer of werkruimte in schijnt, maar dat het licht verstrooid wordt. Daarnaast is mat- of melkglas uitermate geschikt voor het verhogen van uw privacy op het werk of thuis. Hebt u een beperkt budget? Bij menig bouwmarkt in Etten-Leur kunt u glasfolie kopen dat een mat effect heeft. De kosten van glasfolie liggen vele malen lager en is niet moeilijk om aan te brengen.

Floatglas

Floatglas prijzen

Wanneer we het hebben over speciale glassoorten, dan mag floatglas zeker niet ontbreken. Floatglas vormt namelijk de basis voor menig glassoort, zoals isolatieglas en veiligheidsglas. Floatglas ontstaat door de samensmelting van diverse grondstoffen als zand, kalk en glasscherven. Als deze samengesmolten zijn, giet men de vloeistof in een bak met een dun laagje tin. De vloeistof zal hierop blijven drijven, en teruggekoeld vormt dit een zeer dunne maar stevige glaslaag. Bij uw glashandel in Etten-Leur helpt men u graag aan meer toepassingen van floatglas.

Brandvertragend glas

Brandvertragend glas plaatsen

Hoewel mat en dubbel glas de meest voorkomende glassoorten vormen, heeft een erkende glashandel uit Etten-Leur vaak vele andere soorten in het assortiment. Eén hiervan is brandvertragend glas. Dergelijke beglazing bestaat uit glasplaten die men heeft voorzien van een extra tussenlaag van onzichtbaar schuim. Deze extra laag zorgt ervoor dat vlammen tussen de 5 en 30 minuten vertraagd worden, doordat het opschuimt bij contact met vuur. Om dit goed te laten functioneren maakt men gebruik van gehard en uv-bestendig veiligheidsglas. Draadglas is tevens een goede optie voor brandwerende oplossingen.

Nu bereikbaar via 088 444 7653. 24 uurs glasservice in Etten-Leur!

Melkglas

melkglas plaatsen

Er bestaan zoals gezegd vele glassoorten, die u allen bij een glaszetter of glashandel uit Etten-Leur kunt bestellen. Een speciale soort die wij hier voor u willen uitlichten is het melkglas. Melkglas is een ondoorzichtig glas, dat echter nog wel al het beschikbare daglicht doorlaat. Het voordeel van melkglas is dat dit het licht diffuus verspreid, zodat u tijdens het werk geen last hebt van direct daglicht. Een tweede positieve eigenschap is dat u door het melkglas geen inkijk meer heeft van nieuwsgierige buren.

Gehard glas

gehard glas balustrade

Eén van de soorten veiligheidsglas die wij aanbieden is gehard glas. Een glasplaat die gehard is, heeft als groot voordeel dat het bij een hoge impact in duizenden stukjes zal breken. Dit betekent dat er geen risicovolle situaties ontstaan mocht er iemand door het een glazen deur of scheidingswand vallen. Geharde glazen zet men daarom met name in als basis van deuren, wanden en balustrades in kantoorruimtes. Trappen van gehard glas vormen eveneens een optie, mits u over voldoende budget beschikt.

Draadglas

draadglas kapot

Een andere vorm van veiligheidsglas die u bij een glashandel of glaszetter uit Etten-Leur kunt krijgen is draadglas. De veiligheid van het draadglas wordt verkregen door een metalen mat tussen de twee glasplaten in. Op het moment dat iemand een slag of stoot tegen het raam aangeeft, dan zal het in de metalen draden blijven hangen, waardoor een inbraak nog steeds niet mogelijk is. Het draadglas met het Politiekeurmerk Veilig Wonen is de meest veilige oplossing om inbraak tegen te gaan.

Figuurglas

gekleurd figuurglas

Een glassoort die steeds vaker vergeten wordt door onze klanten in Etten-Leur is figuurglas. Figuurglas was lange tijd zeer populair omdat het een tweeledige functie heeft. Figuurglas zorgt namelijk ten eerste voor een verhoogde privacy bij een woning , en creëert daarnaast een bepaalde sfeer. Omdat er een grote variatie aan figuurglas bestaat, is het aan u om te kiezen voor het design dat het beste bij uw wensen aansluit. Tegenwoordig is figuurglas tevens bij ons te krijgen, vul het contactformulier in.

Glasfolie

glasfolie verwijderen

Een regelmatige gehoorde klacht in bedrijven is dat de privacy steeds kleiner wordt. Men wil het liefst een eigen kantoor, zonder dat anderen hier naar binnen kunnen kijken. Omdat wij begrijpen dat een werkgever niet alle glazen deuren en ramen wil vervangen door mat glas, melkglas of figuurglas, bieden wij verscheidene designs glasfolie aan. Glasfolie is tegen lage prijzen te koop en zorgt voor een goede privacy. Het glasfolie is bovendien eenvoudig te plaatsen en verwijderen, mocht het toch niet het gewenste resultaat opleveren.

Ventilatieroosters

ventilatierooster Etten-Leur

Ventilatieroosters werden in de jaren tachtig veel geplaatst in particuliere woningen. Een ventilatierooster zorgt ervoor dat een gezond binnenklimaat ontstaat, doordat de luchtvochtigheid laag blijft. Een lage luchtvochtigheid voorkomt ongedierte en verlaagt de ernst van ademhaling- en reumaklachten. Hebt u ruimtes in huis waar er geen raam open wil? Overweeg dan om ventilatieroosters te laten plaatsen door een erkend glaszetter uit Etten-Leur.

ISO 9001 gecertificeerd

Elke glashandel uit de regio Etten-Leur die zich bij ons aansluit moet voldoen aan diverse voorwaarden. Eén daarvan is de ISO 9001 certificering. Deze certificering is feitelijk de internationale basisnorm voor de kwaliteit van producten binnen installatiebedrijven. Bedrijven die willen voldoen aan de ISO 9001 moeten zich richten op betrouwbaarheid en klanttevredenheid. Daarnaast moet men er voortdurend naar streven om aan alle wettelijke eisen voor het product te voldoen. Voordat men vervolgens het certificaat krijgt dient men zich drie maanden lang aan het voorwaarden pakket te houden. Na verkrijging van de ISO 9001 norm wordt het bedrijf jaarlijks middels interne en externe audits gecontroleerd. In Nederland worden deze audits uitgevoerd door de NEN.

Bewerkingen die wij kunnen uitvoeren

Naast vele glassoorten zoals draadglas, floatglas en spiegelglas kunt u bij menig glashandel uit Etten-Leur terecht voor diverse bewerking van een eenvoudige glasplaat. Zo kan een glaszetter voor u de ramen rond en poly slijpen, of deze te zandstralen dan wel te matteren. Deze bewerkingen kosten niet zoveel, maar zorgen voor een zeer verzorgd resultaat. Wanneer u op zoek bent naar een manier om uw huis te beschermen tegen de zon, maar geen zonwering wilt kopen, overweeg dan om speciaal glasfolie te bestellen. Dit weerkaatst het zonlicht, waardoor uw woon- of slaapkamer beter gekoeld blijft. Elke bewerking voeren wij snel en vakkundig voor u uit.

Besparen door dubbel glas

Wanneer u enkele ramen laat vervangen door dubbel glas, dan levert dit niet alleen een vermindering van geluidsoverlast op. Het grootste voordeel is de hoge besparing op stookkosten. Vergeleken met de enkele variant, dan bespaart u per jaar ongeveer 15% op de standaard kosten. Afhankelijk van uw verbruik en de hoeveelheid geplaatste ramen zult u het dubbel glas binnen 5 tot 10 jaar hebben terugverdiend. Hebt u vragen over de mogelijkheden van dubbel glas bij u in Etten-Leur? Schroom niet en vul het contactformulier in.

Wat is driedubbel HR+++ isolatieglas?

Zoals aangegeven bij de bovenstaande afbeeldingen bestaan er diverse vormen van beglazing waarmee de isolatiewaarde van uw pand stijgt. Zo hebben we het gehad over gewoon dubbel glas, en specifiek HR++ (hoog rendement) isolatieglas. Naast deze dubbele variant is er tevens een driedubbele variant van de hoog rendement ruiten. HR+++ isolatieglas bestaat uit drie platen die van elkaar geschieden worden door een speciaal argon gas dat de confectie vermindert. De prijs voor HR+++ isolatieglas is echter zeer hoog. Menig professioneel glaszetter raadt daarom ook aan te kiezen voor de dubbele versie. Qua verhouding levert dit het beste en goedkoopste resultaat op.

Altijd binnen 30 minuten op locatie

Door ons landelijke netwerk kunnen wij garanderen dat er altijd binnen het half uur een specialist bij u op de stoep kan staan om glasschade te repareren. Deze spoedservice is momenteel alleen via het telefoonnummer 088 444 7653 bereikbaar. Voor andere vragen kunt u het beste het contactformulier in vullen. Bent u benieuwd naar de voordelen van HR++ glas, of wilt u weten wat de kosten zijn voor een mat glazen deur? Wij helpen u graag verder en hopen u snel te zien in Etten-Leur!

Wat zijn de voordelen van Glas Nu?

Er zijn diverse voordelen te ontdekken in de werkwijze van Glas Nu. Het eerste grote voordeel is dat u altijd rechtstreeks in verbinding kunt komen met een erkend glaszetter uit de omgeving van Etten-Leur. Daarnaast is het mogelijk om in het contactformulier uw wensen in te vullen voor het vervangen van uw draadglas, floatglas, of figuurglas. Wij zorgen ervoor dat u een offerte ontvangt van een specialist uit uw regio. Vergelijk deze eenvoudig en snel op basis van prijs en aanbod, en beslis of u met deze prijsindicatie akkoord gaat.

Wat gebeurt er na mijn aanvraag?

Wanneer u een offerte heeft aangevraagd versturen wij deze naar een glaszetter uit Etten-Leur. Hij maakt een offerte op maat voor u aan en verstuurt deze naar uw adres. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Glaszetter snelle serviceGlashandel prijsofferte
Het netwerk van Glas Nu bestaat uit bedrijven van over het hele land. Wij garanderen dat elke betrokken glashandel u op de juiste wijze van dienst zal zijn, en hoge kwaliteit biedt tegen lage prijzen. Geef op het contactformulier aan wat een glaszetter voor u kan betekenen. Wij werken onder meer in de onderstaande plekken binnen uw provincie:

Bergen op Zoom
Best
Breda
Den Bosch
Eindhoven
Etten-Leur
Geldrop
Helmond
Roosendaal
Rosmalen
Tilburg
Uden
Valkenswaard
Veghel
Veldhoven
Waalwijk