Glasschade? Bel 088 444 7653!

24/7 spoedservice! Binnen 30 minuten aanwezig!

Bel de spoedservice

Glaszetter Etten-Leur

glaszetter Etten-Leur
Glasschade is ontzettend vervelend en wilt u natuurlijk het liefst direct laten repareren: dat kan! Met het gebruik van onze 24/7 glasservice! Daarnaast is een glaszetter uit Etten-Leur natuurlijk ook inzetbaar voor het vervangen van enkel- of dubbel glas en geven zij meer informatie over de verschillende verkrijgbare glassoorten. Op deze pagina leest u meer over die verschillende glassoorten en vindt u een indicatie van de kosten en besparingen. Ook leest u welke glasbewerkingen een glashandel uit Etten-Leur uitvoert en wat de voordelen zijn van een 24/7 glasservice. Direct een glaszetter uit Etten-Leur gezocht? Bel dan naar 088 444 7653! Wilt u een prijsopgave ontvangen? Vraag dan een gratis en vrijblijvende offerte aan.

Glasschade? 24/7 glasservice!

Bel bij glasschade zo snel mogelijk 088 444 7653 om gebruik te maken van de 24/7 glasservice. De glasservice houdt in dat er 24 uur per dag, 7 dagen per week een glaszetter uit Etten-Leur beschikbaar is voor een reparatie: het maakt niet uit of het vrijdagmiddag is of zaterdagnacht. Het grote voordeel is dat uw woning direct tocht- en winddicht is en u beschermd blijft tegen inbraak of vandalisme.


Gratis offerte

Wat te doen bij glasschade in Etten-Leur?

Heeft u glasschade aan uw woning of bedrijfspand in Etten-Leur? Breng dan eerst de schade in kaart. Neem een aantal foto’s voor de verzekeraar en ruim de glasscherven op. Zo vormen de glasscherven geen risico meer voor uw huisdieren, kinderen of andere huisgenoten. Neem vervolgens contact op met een glashandel en glaszetter door te bellen naar 088 444 7653 of door het offerteformulier in te vullen. Bij spoed is er glaszetter binnen 30 minuten aanwezig. Als laatste moet u dan nog de schade bij uw verzekeraar melden.

Direct contact: 088 444 7653

Glasschade en direct een glaszetter in Etten-Leur nodig? Via het telefoonnummer 088 444 7653 komt u direct in contact met een erkende glaszetter. Deze adviseert u en beantwoord al uw vragen.

Voor meer informatie is het verstandig om het offerteformulier in te vullen. U ontvangt spoedig antwoord van een glashandel bij u uit de regio Etten-Leur.

Wat doet een glaszetter?

Een glaszetter helpt u met diverse zaken. Zo staan glaszetters uit Etten-Leur voor u klaar voor het herstellen van beglazing of glasplaten, maar ook voor het vervangen van uw ramen. Voor het plaatsen van ramen werkt een glaszetter vaak samen. Grote ramen zijn erg zwaar en daarom komt een glaszetter vaak samen met minimaal een van z’n collega’s. De glaszetters plaatsen uw nieuwe ramen niet alleen, maar zorgen ook voor het verwijderen en afvoeren van de oude ramen. Met een glaszetter bent u verzekerd van de beste kwaliteit, garantie en snelle hulp. Voordelen van een glaszetter:

 • Beste kwaliteit en garantie
 • Snelle hulp
 • Deskundig advies

Glas vervangen

Hebben de buurkinderen een voetbal door het raam geschopt? Of is er op een andere manier glasschade ontstaan? Om verdere problemen te voorkomen, is het aan te raden spoedig de hulp in te schakelen van een glaszetter. Een glaszetter verstevigt uw raam tijdelijk, zodat er geen andere problemen ontstaan. Wanneer u de ruit laat vervangen is het verstandig om te kijken naar de mogelijkheden voor dubbel of driedubbel isolatieglas. Driedubbel isolatieglas levert niet alleen een waardestijging op van uw woning, maar merkt u ook door een lagere energierekening. Een glaszetter verwijdert de oude glazen en kitranden. Daarna plaatst de vakman de nieuwe beglazing in het kozijn en zorgt hij voor een goede afwerking.

Vrijblijvende offerte ontvangen

Glas reparatie

Bij glasschade is een reparatie noodzakelijk. In principe houdt dit in dat de gebroken ruit vervangen wordt door een nieuwe ruit. De glashandel levert verschillende soorten glasplaten direct op maat, waardoor het voor de glaszetter uit Etten-Leur vaak mogelijk is direct te repareren. In sommige gevallen is dit niet mogelijk, bijvoorbeeld als u een bijzondere glassoort in uw ramen heeft of als het gaat om een afwijkend formaat. In dat geval voert de glaszetter een noodreparatie uit. De reparatie bestaat dan uit het plaatsen van een noodruit, bijvoorbeeld een raam met enkelglas die uw woning afsluit tot de gewenste glassoort geleverd wordt.

glas reparatie Etten-Leur

Soorten glas

Er is een breed aanbod aan glassoorten beschikbaar, waardoor er altijd een geschikte keuze is. Wilt u uw woning beter isoleren, kijk dan naar de mogelijkheid van HR-glas. HR-glas komt in verschillende soorten; HR+, HR++ en HR+++. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een raam met een bijzondere afwerking te plaatsen. Melkglas houdt inkijk van buitenaf bijvoorbeeld tegen, dat komt goed van pas bij huizen langs drukke straten. U heeft onder andere de keuze uit de volgende glassoorten:


dubbel glas in Etten-Leur

Dubbel glas

Dubbel glas bestaat uit twee glasplaten die tegen elkaar aan geplaatst zijn. Tussen de beide platen zitten een hele kleine ruimte, dit wordt de spouw genoemd. In de spouw is lucht gespoten. Door de dubbele glasplaten en de spouw heeft dubbel glas een hogere isolatiewaarde dan enkele glasplaten. De isolatiewaarde beperkt het warmteverlies. Deze glassoort heeft tevens een goede geluidsisolatie. Geen last meer van ongewenste geluiden van buiten. Laat het monteren door een vakman. Bij een verkeerde plaatsing is het mogelijk dat er vocht tussen de platen komt. Wanneer dit gebeurt is een reparatie geen optie en is vervanging de enige oplossing.

Alhoewel de isolatiewaarde van dubbel glas een stuk hoger is ten opzichte van enkelglas, willen we u erop wijzen dat hoogrendementsglas nog beter is. Een driedubbele isolatieglas heeft een hogere isolatiewaarde en biedt betere geluidsisolatie.


HR-glas

HR+ glas en HR++ glas

Als u geïnteresseerd bent in HR-glas dan heeft u de keuze uit HR+, HR++ en HR+++. HR+++ wordt ook wel driedubbel of triple glas genoemd. Een driedubbel raam bestaat uit drie glasplaten en is de meest kostbare optie.

HR++ wordt door inwoners uit Etten-Leur het vaakst gekozen omdat deze goed isoleert en relatief betaalbaar is. HR+ is vaak nog iets goedkoper, maar HR+ beglazing isoleert minder dan HR++ ramen. Zowel HR++ als HR+ ramen bestaan uit twee glasplaten, met daar tussenin een spouw. Deze spouw is gevuld met gas, wat zorgt voor een goede isolatie.

Bij HR++ gebruikt men argongas, wat een betere isolatie heeft dan het gas in HR+ beglazing.

verschil dubbel glas en HR-glas

Verschil dubbel glas en HR-glas

Het verschil tussen HR-glas en dubbel glas zien we in de U-waarde van het materiaal. Het verschil is tamelijk groot, dit betekent dat HR-glas een stuk beter isoleert. Ook al bestaan beide soorten beglazing uit meerdere glasplaten met een met lucht of gas gevulde tussenruimte, HR-glas heeft ook nog een speciaal metaallaagje. HR+++ verschilt nog van dubbel glas, omdat er een derde glasplaat en tweede ruimte met isolatiegas is toegevoegd.

Met dubbel glas houdt u al veel warmteverlies tegen, maar dit wordt nog groter met HR-glas. Daarnaast werkt HR-glas nog beter op het gebied van geluidsisolatie en inbraak.

Dubbel glas of isolatieglas aan laten brengen


triple glas Etten-Leur

Triple glas

HR+++ beglazing of triple glas is allebei een andere benaming voor driedubbel glas. Driedubbel glas bestaat uit drie glasplaten, met daar tussenin een spouw. Net als bij standaard HR-glas is ook triple glas gevuld met edelgas en afgewerkt met een warmtewerende coating. Door de extra glaslaat is triple glas één van de meet isolerende glassoorten. Helaas heeft driedubbel glas één nadeel. Triple glas is namelijk een stuk breder dan standaard HR-glas. Hierdoor zijn de meeste kozijnen in Etten-Leur niet geschikt voor driedubbel glas. Kiest u toch voor triple glas, dan moet u meestal ook uw kozijnen vervangen. Hierdoor wordt het plaatsen van triple glas een grote investering. De glashandel uit Etten-Leur raadt daarom HR++ beglazing aan.

Ervaringsverhaal: Enkelglas vervangen door triple glas

Subsidie op isolatieglas?

In 2018 is het als Vereniging van Eigenaren (VvE) nog mogelijk om een subsidie voor isolatieglas aan te vragen, want deze subsidie vervalt per januari 2019. Meer over deze subsidie voor VvE’s leest u op rvo.nl. Voor particulieren is er op dit moment geen subsidie beschikbaar. Wel profiteert u van een verlaagd btw-tarief op de materiaal- en arbeidskosten van isolatieglas. In 2018 ligt dit btw-tarief nog op slechts 6% maar dit verhoogt per 1 januari 2019. Dit houdt in dat u in 2019 een btw-tarief van 9% betaalt. Dat ligt nog steeds lager dan het standaardtarief van 21%, maar om zoveel mogelijk te besparen is het verstandig om zo snel mogelijk uw ramen te vervangen.

Kosten isolatieglas

Laat u HR++ glas plaatsen, dan betaalt u gemiddeld €130,- tot €220,- per m². Bij de berekening van de totale kosten is het daarnaast belangrijk om rekening te houden met de besparing die u doet en de daarbij horende terugverdientijd. Gemiddeld verdient u HR++ beglazing namelijk al in 5 tot 10 jaar terug.

Laat u dubbel glas vervangen door isolatieglas, dan bespaart u al snel tot €140,- per jaar. Heeft u op dit moment enkelglas en laat u dit vervangen door isolatieglas, dan bedraagt de besparing gemiddeld €230,- per jaar! Hierbij is er uitgegaan van het vervangen van 10 m².

Besparing glas vervangen door HR++ glas


Van:Naar:Jaarlijkse energiebesparing *
EnkelglasHR++ glas€230,-
Dubbel glasHR++ glas€140,-
Glas in loodHR++ glas€230,-
Figuur-/DraadglasHR++ glas€230,-

* Let op: Er is voor de jaarlijkse besparing uitgegaan van een woning waarbij 10 m² aan glas wordt vervangen. Vraag voor exacte prijzen vrijblijvend een offerte aan.

Waarvan zijn de kosten en terugverdientijd afhankelijk?

Voor een precies overzicht van de kosten is het verstandig om een gratis en vrijblijvende offerte aan te vragen. De kostprijs is namelijk afhankelijk van een aantal factoren: de arbeidskosten, het formaat van de ruiten en het soort glas dat u wilt plaatsen. K

iest u voor bijzondere glasbewerkingen dan liggen de kostprijzen hoger. De terugverdientijd is gemiddeld 5 tot 10 jaar, maar ook dit verschilt per situatie. Hoe meer glas u vervangt, des te hoger de besparing. Bovendien heeft de glassoort die u kiest een grote invloed op de terugverdientijd.

Hoe snel u de investering terugverdient is natuurlijk ook afhankelijk van de totale kosten die u betaalt.

Raam kapot en benieuwd naar de kosten?

Schakel een erkend glashandel in. Vul het offerteformulier in voor vrijblijvend contact!

Offerte aanvragen

Glas op maat

Het is niet altijd mogelijk om standaardramen te plaatsen. Dit heeft meestal te maken met afwijkende maten van de ramen. Ook voor speciaal glas, zoals brandvertragend glas, zijn de kant-en-klare ramen niet altijd geschikt. Een uniek raam vraagt ook om uniek glas. Het is daarom altijd mogelijk om glas op maat te bestellen. Hiervoor is het noodzakelijk dat het meetwerk met veel precisie wordt uitgevoerd, zodat het daarna perfect past en goed aansluit. Bestel ook uw glasplaten op maat voor uw douchecabine, eettafel of vitrinekast.


veiligheidsglas in Etten-Leur

Veiligheidsglas

De naam zegt het natuurlijk al. Veiligheidsglas zorgt voor meer veiligheid. Veiligheidsglas heeft twee specifieke functies. De eerste is dat veiligheidsglas een betere bescherming biedt tegen inbraak. De tweede functie is de beperking van de kans op snijwonden na beschadiging van het glas of wanneer het veiligheidsglas breekt. Gelaagd draadglas breekt in losse stukken, maar deze blijven hangen in een metalen frame. Hierdoor heeft u geen last van losse glasscherven die zorgen voor letsel of schade. Bekijk ook de mogelijkheden voor uw woning of bedrijf in Etten-Leur en vul het offerteformulier in.


melkglas in Etten-Leur

Melkglas

Wist u dat er verschillende soorten matte beglazing bestaan? Eén van de vormen is melkglas, ook wel acide matglas of satijnglas genoemd. Dit melkglas heeft traditioneel een witte kleur, en heeft als groot voordeel dat het licht gewoon doorlaat, maar dit tot een diffuus licht verspreidt.

Het melkglas is op diverse manieren te maken, waaronder met behulp van een zuur of speciaal mat PVB-folie. Tegenwoordig biedt menig glashandel uit Etten-Leur tevens gekleurd melkglas aan. Kies uit grijs, brons, blauw of groen melkglas.


gelaagd glas Etten-Leur

Gelaagd glas

Zoekt u naar een manier om uw woning beter te beschermen tegen een inbraak, en is veiligheidsglas de gemaakte keuze? Dan moet u daarna nog kiezen uit de verschillende soorten veiligheidsglas die wij aanbieden. Eén van deze glassoorten is gelaagd veiligheidsglas. Gelaagd glas bestaat uit meerdere glaslagen met daartussen een speciaal folie. De folie wordt versmolten met de glasplaat, waardoor een zeer stevig raam ontstaat, dat zelfs bij hoge impact niet te breken is. Deze glassoort wordt steeds populairder in Etten-Leur.


gehard glas

Gehard glas

Bent u van plan om uw woonkamer in tweeën te delen met een schuifdeur? Maar wilt u geen risico lopen op glaswonden, mocht er ooit iemand door de deur vallen? Dan is gehard glas de beste keuze voor de basis van de schuifdeur. Geharde glasplaten ontstaan door een speciaal verhitting- en afkoelingsproces dat ervoor zorgt dat er een grote spanning op komt te staan. Bij een hoge impact spat de beglazing uiteen in duizenden kleine, gladde stukjes. Vraag een offerte aan voor een indicatie van de prijs.


draadglas

Draadglas

Een volgende glassoort waar wij uw aandacht op willen vestigen is draadglas. Draadglas is eveneens een vorm van veiligheidsglas, deze keer echter gericht op het voorkomen van een inbraak. Draadglas bestaat uit twee glasplaten met daartussen een metalen raster.

Dankzij dit metalen raster blijven de glasstukken in het raam zitten als iemand hier tegenaan slaat. Wilt u zeker weten dat uw woning goed beveiligd is tegen inbraak? Kies dan voor draadglas met een Politiekeurmerk Veilig Wonen.


spiegelglas Etten-Leur

Spiegelglas

In vrijwel elke woning in Etten-Leur zijn spiegels een gebruikelijk item. Spiegelglas werd voor het eerst gemaakt in de zeventiende eeuw in Frankrijk, met als specifiek doel om iets anders te creëren dan standaard doorzichtig glas. Vandaag de dag is spiegelglas in vele soorten en maten verkrijgbaar. Zo is er ten eerste het bekende spiegelglas dat gebruikt wordt in observatiecentra en winkels, maar standaard spiegels maken wij eveneens van spiegelglas. Zoekt u een spiegel voor in de badkamer? Overweeg dan om verwarmd spiegelglas aan te schaffen.

Glaszetter Etten-Leur, vervanging van glas tegen een scherp tarief!

Op zoek naar een glashandel in Etten-Leur? Vraag een vrijblijvende offerte aan of bel 088 444 7653.

Bel naar 088 444 7653

glas-in-lood Etten-Leur

Glas in lood

Glas-in-lood wordt over het algemeen geassocieerd met kathedralen en oude gebouwen. Het is tegenwoordig echter ook mogelijk om een glas-in-lood paneel door een glaszetter uit Etten-Leur te laten ontwerpen voor uw huis. Dit varieert van een glas-in-lood ruit in de schuifdeur, tot een los paneel voor aan de muur. Met deze glassoort haalt u een unieke sfeer in huis, doordat het licht gefiltreerd wordt, en telkens een nieuwe aanblik biedt. De prijzen zijn soms aan de hoge kant, maar u krijgt er dan ook veel voor terug. Een alternatief is figuurglas.


floatglas

Floatglas

Wanneer we het hebben over speciale glassoorten, dan mag floatglas zeker niet ontbreken. Floatglas vormt namelijk de basis voor menig glassoort, zoals isolatieglas. Floatglas ontstaat door de samensmelting van diverse grondstoffen als zand, kalk en glasscherven. Als deze samengesmolten zijn, giet men de vloeistof in een bak met een dun laagje tin. De vloeistof blijft hierop drijven en eenmaal teruggekoeld vormt dit een zeer dunne maar stevige glaslaag. Bij uw glashandel in Etten-Leur helpt men u graag aan meer toepassingen van floatglas.


enkelglas Etten-Leur

Enkelglas

Tegenwoordig is het niet meer verstandig om enkelglas te plaatsen. Enkelglas bestaan maar uit, de naam zegt het al, één glasplaat. Het grootste nadeel is dat het bijna niet isoleert. U verliest hierdoor veel warmte.

Andere nadelen zijn condensvorming en tocht in uw woning in Etten-Leur. Een alternatief is om te kiezen voor dubbel of hoogrendementsglas. Deze beglazing heeft een hogere isolatiewaarde en hierdoor heeft u geen last van condens of tocht.


Mat glas

Mat glas

Mat glas is een uitstekende keuze voor de ramen van uw kantoor, of voor de glazen van een binnendeur of schuifdeur. Matglas wordt mat gemaakt met behulp van een slijpmiddel of een behandeling met een speciaal zuur. Dankzij deze behandeling schijnt het licht niet direct naar binnen. Bovendien biedt het bescherming tegen ongewenste pottenkijkers. Voorbeelden van mat glas die wij aanbieden zijn figuur- en melkglas. Wilt u wel mat glas, maar heeft u hier het budget niet voor? Een glaszetter wil u tevens helpen aan goedkope glasfolie dat eenzelfde mat resultaat oplevert.

glasplaat Etten-Leur

Glasplaat

Een glasplaat voor een eettafel of salontafel is vaak gemaakt van gehard glas. Deze glassoort is niet alleen erg stevig, maar ook een stuk veiliger als het kapot gaat. Geharde glasplaten spatten namelijk uiteen in losse korrels en dit voorkomt schade en letsel. Daarnaast is het verstandig om de hoeken en de randen van het glas voor een tafel af te schuinen. Een plaat als achterwand in uw keuken geeft uw keuken een prachtige uitstraling en deze wand is erg praktisch in gebruik.


zonwerend glas

Zonwerend glas

Het is mogelijk om allerlei zonweringen te installeren om de zon tegen te gaan, maar dit zorgt vaak voor een donkere woning en vaak is het niet mogelijk om vrij naar buiten te kijken. Door zonwerend glas te plaatsen heeft u dit probleem niet, maar houdt u wel de felle zonnestralen tegen. Uw woning of bedrijf in Etten-Leur wordt hierdoor niet donkerder. Daarnaast werkt zonwerende beglazing ook warmtewerend. Ideaal in de warmere zomermaanden, want u geniet dan van een aangename temperatuur in huis.

Glashandel Etten-Leur, voor alle soorten glas!

Laat uw huidige glas vakkundig vervangen voor HR++ glas door een glaszetter uit Etten-Leur!

Offerte ontvangen

figuurglas

Figuurglas

Bent u op zoek naar een manier om meer privacy te creëren in uw kantoorruimte in Etten-Leur, maar wilt u niet ondoorzichtige beglazing van melkglas of matglas? Overweeg dan de plaatsing van figuurglas. Dit is beglazing waarbij in het oppervlak een reliëf is gecreëerd. Dit reliëf is soms zeer eenvoudig, maar bestaat soms tevens uit een ingewikkeld ontwerp van bloemen en bladeren. Het is aan u om te beslissen welke uitstraling het figuurglas moet geven.


brandwerend glas Etten-Leur

Brandwerend glas

Heeft u voorraad opgeslagen in uw bedrijfspand? Of wilt u uw huis extra beveiligen tegen brand? Dan is het interessant om brandvertragend glas te plaatsen. De glashandel levert ook brandvertragende glazen. Deze beglazing zorgt voor een aanzienlijke vertraging van het vuur dat zich meestal snel verspreidt. Bescherm ook uw eigendommen of bedrijfsvoorraad en laat brandwerende ramen plaatsen. Tussen de glasplaten zit een speciale schuimlaag welke zorgt voor de vertraging.

Gekleurd glas

Glas is een materiaal dat van zichzelf geen kleur heeft. Toch is het mogelijk om kleur toe te voegen. Dit wordt gedaan door het toevoegen van een kleurstof tijdens het smeltproces.

Een andere mogelijkheid is een speciale verf of laklaag die op het glasoppervlak wordt aangebracht.

Bij glas-in-lood zien we vaak dat het glas geverfd wordt, dit geeft het de unieke uitstraling. Gekleurd glas kunt u inzetten op vele manieren in uw woning. Denk bijvoorbeeld aan de balustrade rond de trap.

In een kantoor wordt het vaak gebruikt om ruimtes af te scheiden.

Prijzen van de belangrijkste glassoorten

Glas soortGemiddelde prijs per m²
Draadglas€100,-
Gehard glas€120,-
Gelaagd glas€150,-
Brandwerend glas€450,-

* Let op: dit zijn gemiddelde kosten inclusief montage en btw. Vraag voor exacte prijzen vrijblijvend een offerte aan.

Voorzetramen

Bij monumentale panden is het lastig om nieuwe ruiten te plaatsen. Dit komt doordat deze aan vele eisen en voorwaarden verbonden zitten. Een goed alternatief in dat geval zijn voorzetramen. Voorzetramen zorgen voor een verbeterde isolatie omdat zij op alternatieve wijze dubbel glas creëren. Wanneer u een beperkt budget hebt zijn voorzetramen tevens een goed idee. De prijs hiervan is laag in vergelijking met wat het oplevert. Glas-in-lood panelen worden tevens in voorzetramen toegepast.

Glazen deuren

Glazen deuren werden lange tijd alleen gebruikt als doorgang naar het terras of het balkon. De laatste jaren wordt het echter steeds gebruikelijker om te kiezen voor deuren in huis. Met een glazen deur creëert u op eenvoudige wijze meer licht en (optische) ruimte in huis, wat de woonsfeer ten goede komt. Wilt u op kantoor de open ruimte behouden, maar de geluidsoverlast op de werkvloer verminderen? Dan vormen wanden en deuren wellicht eveneens een goede oplossing. Neem vrijblijvend contact met ons op via het offerteformulier.

Glasfolie

Wij begrijpen dat wanneer u op kantoor zit, u liever niet de hele dag de blikken van anderen in uw ruimte wilt hebben. Privacy wordt dan ook steeds belangrijker. Is het vervangen van alle beglazing door matglas of melkglas te duur? Overweeg dan de mogelijkheden van glasfolie. Glasfolie is bij vrijwel elke bouwmarkt uit Etten-Leur te koop tegen lage prijzen. Het is eenvoudig op uw ramen te plakken en in veel gevallen zonder resten te verwijderen van het oppervlak.

Ventilatieroosters

Het ventileren van woningen heeft vele positieve gevolgen. Zo zorgt een juiste ventilatie voor een kleinere kans op ademhaling- en reumaklachten en is ook de kans op ongedierte een stuk lager dankzij een betere ventilatie. Heeft u vaste ramen in uw keuken of badkamer? Overweeg dan om een ventilatierooster te laten monteren door een ervaren glaszettersbedrijf uit Etten-Leur. Het ventilatierooster geeft voldoende frisse lucht, maar houdt uw woningbeveiliging intact.

Heeft u met spoed een glaszetter nodig in verband met glasschade?

Bel direct naar 088 444 7653 of vul het offerteformulier in voor spoedservice!

Bel direct met 088 444 7653

Welke glasbewerkingen zijn er mogelijk?

Als u een glasplaat op maat besteld bij een glashandel in Etten-Leur, dan zijn er verschillende glasbewerkingen mogelijk. Met glasbewerkingen wordt het glas volledig naar wensen gemaakt. Heeft u bijvoorbeeld een glazen deur waarin u een kattenluik wilt plaatsen? De glashandel kan zorgen voor een uitsparing in uw glasplaat, zodat het luik direct in het glas bevestigd kan worden. Een aantal populaire glasbewerkingen zijn:

 • het snijden, slijpen of frezen van het glas;
 • het boren van glas om een uitsparing te realiseren;
 • glas buigen voor bijzondere of afwijkende raamkozijnen;
 • bedrukken door middel van zeefdrukken, graferen of digitaal printen.

Keurmerken en certificaten

Elke glashandel of glaszetter die zich aansluit bij ons netwerk in Etten-Leur moet voldoen aan een aantal eisen. Hierbij is de ISO 90010 norm erg belangrijk. Deze internationale norm staat voor kwaliteit en richt zich met name op klanttevredenheid en betrouwbaarheid. Een glashandel dat zich houdt aan de voorwaarden van de ISO 9001 ontvangt een certificaat en is altijd bezig met het verhogen van de klanttevredenheid. In Nederland voert de NEN de controle en het uitgeven van het certificaat uit. Meer hierover leest u op nen.nl. Daarnaast moeten gecertificeerde glaszetters zich regelmatig laten bijscholen op het gebied van glas, ontwikkelingen en innovaties. Er worden niet alleen keurmerken en certificaten overhandigd aan een glashandel, maar ook de raamkozijnen zelf kunnen een keurmerk krijgen. Bijvoorbeeld het Politie Keurmerk voor inbraakwerende ramen. Meer hierover leest u op politiekeurmerk.nl.

15 jaar garantie op glas én montage

Laat u uw glas vervangen door één van de glaszetters? Dan profiteert u niet alleen van de beste kwaliteit, maar ook meteen van 15 jaar garantie. Deze garantie geldt zowel voor het raam als op de montage. Ontstaan er later problemen met de beglazing of de manier van monteren? Maak dan gebruik van de garantie en alles wordt voor u opgelost.

Afhandeling met de verzekering

Bent u bang dat het veel gedoe is om uw schade te claimen bij uw verzekeraar? Dan kunnen we u geruststellen. Het enige wat u namelijk zelf moet doen is de schade melden bij uw verzekeraar. De glaszetter regelt verder alles met uw verzekeraar. De schade wordt eenvoudig ingediend bij uw verzekeraar door de glashandel.

Allround glashandel

Een glashandel levert niet alleen hoogwaardig dubbel glas op maat en driedubbel glas, maar heeft ook erkende glaszetters in dienst voor het plaatsen en monteren.

Een vakman uit Etten-Leur is u graag van dienst. De medewerker van een glashandel voorziet u daarnaast van deskundig advies op het gebied van beglazing en de mogelijkheden.

Bel bij spoed: 088 444 7653
glazenzetter Etten-Leur

Voordelen inschakelen glaszetter

Profiteer ook van de voordelen van een glaszetter van een glashandel! Het vervangen en monteren van ramen is nauwkeurig werk dat met veel precisie uitgevoerd moet worden. Wanneer het niet goed geplaatst wordt, is de isolatie niet op orde, ontstaan er mogelijk problemen met vocht en kan de ruit er zelfs uitvallen. Dit wilt u uiteraard voorkomen. Ga ook voor de beste kwaliteit, snelle glasservice en natuurlijk garantie door een glaszetter in te schakelen. De voordelen van een glaszetter op een rij:

 • Beste kwaliteit
 • Later geen problemen door slechte plaatsing
 • Snelle glasservice
 • Garantie op glas en montage
glaszetter in Etten-Leur

Direct contact met glazenzetter Etten-Leur!

Wanneer u glasschade heeft, wilt u uiteraard direct contact met een glashandel. Bel naar 088 444 7653 of vul het offerteformulier in voor een gratis en vrijblijvende offerte. Met de spoedservice is er binnen 30 minuten een glaszetter aanwezig. Deze glasservice is er niet alleen voor particulieren, maar ook voor bedrijven in Etten-Leur. Wilt u uw beglazing een upgrade geven met isolatieglas of een nieuwe ruit bestellen voor uw douchecabine. Bel dan ook naar 088 444 7653! U komt dan direct in contact met een erkend glaszetter die u verder helpt. Uiteraard is het ook mogelijk om al uw wensen voor het glas aan te geven op het offerteformulier. U wordt dan zo spoedig mogelijk geholpen door de glashandel.

Wij werken alleen samen met gerenommeerde bedrijven uit de omgeving van Etten-Leur die jarenlange ervaring hebben in hun sector. Ze weten als geen ander hoe een ruit het beste vervangen moet worden bij glasschade en wat de beste oplossing is voor uw situatie. Elke glashandel en glaszetter die bij ons is aangesloten heeft zich bewezen in de eigen sector, of een specifiek gebied zoals glas-in-lood, veiligheid-, mat- of isolatieglas.

Bergen op Zoom
Best
Breda
Den Bosch
Eindhoven
Etten-Leur
Geldrop
Helmond
Roosendaal
Rosmalen
Tilburg
Uden
Valkenswaard
Veghel
Veldhoven
Waalwijk