Glaszetter Enschede

Glaszetter Enschede

Zoekt u een deugdelijke glaszetter in Enschede? Glas Nu staat voor u klaar met uitstekende glasservice voor de meest scherpe tarieven. Voor het zetten van uw enkel of dubbel glas werken wij in Enschede samen met diverse partijen, die allen veel ervaring hebben met het werk in de glasservice. Daarnaast is het mogelijk u in contact te brengen met een glaszetter voor het plaatsen van glas-in-lood of isolatieglas. Tot slot bieden wij directe hulp bij glasschade. Iedere glashandel werkt met de laatste technieken en materialen, met als doel uw glaswerk op een degelijke manier te plaatsen. U kunt ons bereiken door een offerte aan te vragen via het contactformulier. Tevens kan u ons bij glasschade of spoed bellen via 088 444 7684. Wij staan altijd voor u klaar als het gaat om het vinden van een glashandel!

Snelle 24-uur glasservice, scherpe prijzen

Heeft u glasschade en met spoed een glaszetter nodig? Dankzij onze glasservice kan er binnen het half uur een specialist bij u in Enschede op de stoep staan. Uw glasschade is zo verholpen. Voor onze 24uurs glasservice hoeft u bovendien geen torenhoge kosten te verwachten. Wij werken namelijk met een handig vergelijkingssysteem, waardoor u offertes van diverse specialisten zelf met elkaar vergelijkt. Hebt u een voorstel gevonden van een glashandel dat u interessant vindt voor uw situatie, dan kunt u deze partij persoonlijk benaderen. Wanneer u ons uw wensen duidelijk maakt via het contactformulier: gaat het bijvoorbeeld om glas-in-lood of het plaatsen van isolatieglas? Dan passen wij hier de offerte op aan. Door een vergelijking te maken, krijgt u altijd de voordeligste prijs voor onder meer dubbel- en isolatieglas.

  • Altijd binnen 30 minuten ter plaatse
  • 15 jaar garantie
  • 24uurs glasservice
  • Verschillende glasbewerkingen

Hoogwaardige kwaliteit

Het is belangrijk dat uw beglazing in perfecte staat is, zodat u lang kan genieten van uw ramen in Enschede. Aangezien iedere aangesloten glashandel ruim ervaren is in deze sector, kunnen wij de kwaliteit van hun werk alsmede hun glas garanderen. ‘Liefde voor glas’, is een uitdrukking die de glashandel niet onbekend is en in Enschede helpen de bedrijven u graag door het geven van een gratis adviesgesprek. Ondanks de hoge kwaliteit van onze producten, kan het voorkomen dat er toch glasschade ontstaat. Dit moet natuurlijk niet een nadeel voor u vormen, daarom geven wij met onze glasservice op zowel het dubbel- als isolatieglas 15 jaar garantie op zowel de glazen als de montage.

Direct contactcaptcha
Uw gegevens worden alleen gebruikt voor uw aanvraag.

Glaszetter spoedserviceErkend glaszetter

Allround glashandel

Wij zijn een allround glashandel, wat inhoudt dat wij u in Enschede kunnen helpen aan diverse soorten glas. Zo is iedere aangesloten glaszetter ervaren in de installatie van HR ++ isolatieglas, dubbel glas en bijvoorbeeld glas-in-lood. Is uw ruit kapot, dan kan de glaszetter uw beglazing gemakkelijk vervangen door nieuw glaswerk. Een glaszetter uit ons landelijk netwerk staat in Enschede altijd voor uw klaar!

Direct contact: 088 444 7684

Wilt u weten welke glashandel u bij kan staan met uw glasschade in Enschede? Bent u op zoek naar de beste glaszetter voor glas-in-lood in de regio? Of wilt u meer informatie over onze 24uurs glasservice? Neem dan contact op door het contactformulier in te vullen. Wij verzenden u offertevoorstellen van aangesloten specialisten in de regio. Door te vergelijken, bespaart u op de totaalkosten voor uw beglazingswerk!

Onze glashandel staat voor vakmanschap, snelle service en scherpe prijzen!

Glas vervangen

Glas vervangen Enschede

Bij glasschade is het van belang om uw ramen spoedig te vervangen of herstellen. Hierdoor verkomt u onnodig warmteverlies of waterschade. In de meeste gevallen is het herstel van de schade geen optie meer. Onder andere na een inbraak of een bal door het raam is het noodzakelijk het hele raam te vervangen. Overweeg om te kiezen voor veiligheidsglas, isolatieglas of draadglas om glasschade in de toekomst te voorkomen. Een glaszetter uit Enschede is u met plezier van dienst bij het verhelpen van glasschade.

Enkel glas

enkel glas

Enkel glas is in veel oudere woningen standaard geplaatst. Enkel glas kent echter een zeer lage isolatiewaarde, en een U-waarde (warmteverlies) van 5.1! Het vervangen van een enkel raam, heeft dan ook veel invloed op uw energiekosten. U kunt jaarlijks €300,- besparen. Wij adviseren om een dubbel ruit of driedubbel isolatieglas te laten plaatsen als vervangend materiaal. Dit levert de beste resultaten. De kosten voor het aanschaffen van een dubbel ruit zijn relatief hoog, maar op de lange termijn verdient u deze terug.

Voorzetramen

Voorzetramen Enschede

Voorzetramen bieden de uitkomst voor isolering wanneer uw pand niet geschikt is voor het monteren van dubbel- of isolatieglas, of wanneer het pand staat aangeschreven als monument. Voorzetramen zijn een relatief goedkope vorm van isolering en passen ook over glas-in-lood ramen. De plaatsing van voorzetramen dient zeer voorzichtig te gebeuren, omdat zij precies over het bestaande kozijn moeten passen. Daarom raden wij aan een glaszetter van onze glashandel uit Enschede voor deze klus in te schakelen.

Glas in lood

Glas in lood

Houdt u van sierlijke glassoorten en ambieert u de klassieke woningstijl? De glaszetter kan bij u thuis glas-in-lood installeren. Met een dergelijk glas-in-lood werk, haalt u een unieke woonaccessoire in huis. Het grote voordeel van glas-in-lood ramen is dat u deze op maat kunt laten maken. Laat bijvoorbeeld een foto van uw gezin in een glas-in-lood paneel verwerken of ontwerp een eigentijds design. Een glaszetter uit Enschede met een specialisatie in glas-in-lood kan dit vervolgens voor u tot een raam verwerken. Kom met ons in contact via het contactformulier!

Brandwerend glas

brandwerend glas Enschede

Goed dubbel glas is isolerend, geluidswerend en.. brandwerend! Onze vakmannen kunnen brandwerende glassoorten bij u thuis installeren die vuur 20 minuten kunnen weerstaan. De meeste brandwerende beglazing bestaat uit twee of meer glasplaten met daartussen een onzichtbaar schuim. Dit schuim krijgt vorm zodra het in aanraking komt met zeer hoge temperaturen. Wist u trouwens dat draadglas tevens een optie is als brandveilige beglazing? Onder andere voor lichtkappen passen wij dit regelmatig toe. Draadglas voorkomt dat glasscherven springen en vallen bij een brand.

Veiligheidsglas

veiligheidsglas Enschede

Wanneer ramen breken, dan zorgt dit soms voor gevaarlijke situaties. Kies daarom voor veiligheidsglas. Deze glassoort beschermt u tegen het oplopen van wonden bij glasschade of een gebroken raam. De term veiligheidsglas staat voor een aantal verschillende varianten. Zo bieden wij bij onze glashandel in Enschede zowel gehard als gelaagd veiligheidsglas aan. Welke variant veiligheidsglas ook uw voorkeur krijgt, wij garanderen dat het veiligheidsglas uw woning beter beschermt tegen de kans op een gelegenheidsinbraak, of tegen gevaarlijke situaties in en om huis.

Gelaagd glas

Gelaagd glas Enschede

Gelaagd glas is een vorm van veiligheidsglas. Deze soort veiligheidsglas maakt men van meerdere glaslagen, die aan elkaar gesmolten zijn met daartussen een folie. Deze folie zorgt er bij inbraak voor dat het raam niet uiteenvalt, maar dat de eventuele scherven bijeen blijven. De kosten voor het aanschaffen van gelaagd glas zijn afhankelijk van diverse factoren. Enkel gelaagd glaswerk komt rond de €110,- per vierkante meter, tweezijdig rond de €150,-. Het vergelijken van diverse varianten dubbel veiligheidsglas levert aanzienlijke kostenbesparingen op.

Spiegelglas

Spiegelglas

Spiegelglas is een raam dat aan de ene zijde eruit ziet als een spiegel, terwijl het aan de andere zijde als raam fungeert. Winkeliers gebruiken regelmatig een vorm van spiegelglas omdat zij zo een eventuele diefstal kunnen registreren. Daarnaast is spiegelglas zeer gebruikelijk bij politiebureaus en observatiekamers. Voor particulieren geldt dat spiegelglas een prettige manier is om de kamer optisch groter te laten lijken. Omdat spiegelglas relatief duur is om aan te schaffen, moet u goed nadenken voordat u deze glassoort aanschaft. Wij helpen u graag.

Glazen deuren

Glazen deuren Enschede

Glazen deuren zijn een uitstekende keuze voor de doorgang naar het balkon of terras. Met name schuifdeuren worden door onze specialisten uit Enschede van glas gemaakt. Glazen deuren kunnen bovendien een uitkomst vormen voor op kantoor. Met een glazen tussen wand of schuifdeur zorgt u voor een ruimtelijke aanblik, terwijl u toch eventuele overlast van collega’s tot een minimum beperkt. Wilt u voorkomen dat iedereen zomaar naar binnen kijkt? Overweeg dan de plaatsing van mat glasfolie. Glazen deur kapot? Bel 088 444 7684 voor glasschade!

Mat glas

Matte beglazing

De term mat glas staat voor de glassoort die (deels) niet doorzichtbaar is. Bedrijven passen daarom veelal mat glas toe, met name ter verhoging van de privacy. Het aanschaffen van mat glas is relatief duur. Hebt u een beperkt budget? Dan adviseren wij om te kiezen voor speciaal glasfolie dat een vergelijkbaar effect creëert. Naast matglas bestaat er ook nog zogeheten melkglas. Over deze vorm van mat glaswerk geven wij u hieronder graag meer informatie. Kies eventueel voor mat folie voor eenzelfde effect.

Floatglas

Float glas Enschede

De term floatglas staat voor de enkele glasplaat die men verkrijgt door het toepassen van een speciale techniek. Floatglas wordt gemaakt door glas en andere basismaterialen te smelten, en in vloeibare vorm uit te gieten in een bad met een laag tin. Omdat het glas minder massa heeft dan het tin, zal het hierop blijven drijven. Zo wordt een zeer dunne glasplaat gecreëerd die uitermate geschikt is voor diverse toepassingen. Floatglas vormt de basis voor onder andere gelaagd glas en spiegelglas.

Brandvertragend glas

Brandvertragende beglazing Enschede

Wilt u uw bedrijf of woning in Enschede zo goed mogelijk tegen brand beschermen? Overweeg dan om brandvertragende glazen te plaatsen. Brandwerende ruiten bestaan uit twee of meer glasplaten, waartussen een speciale transparante laag is geplaatst. Deze tussenlaag is doorzichtig totdat het door een extreme hitte omgezet wordt tot schuim dat de brand vertraagt. Uit hoe meer glasplaten met tussenlagen het is opgebouwd, hoe langer de brand vertraagd zal worden. Een glasspecialist informeert u over de mogelijkheden.

Nu bereikbaar via 088 444 7684. 24 uurs glasservice in Enschede!

Melkglas

melkglas

Zoals u wellicht al weet, is het mogelijk om diverse glassoorten te bestellen bij een glashandel in Enschede. Wij bespraken hierboven al de voordelen van mat glaswerk, maar wist u dat er ook een speciaal soort mat glas verkrijgbaar is bij uw glaszetter dat melkglas genoemd wordt? Het melkglas ontstaat door een behandeling met zuur, wat ertoe leidt dat het melkglas ondoorzichtig wordt, maar nog wel licht doorlaat. Melkglas is niet alleen geschikt als glasplaat, men gebruikt het tevens voor serviezen.

Gehard glas

gehard glas

Om de veiligheid van een glazen deur te garanderen is het mogelijk te kiezen voor een soort veiligheidsglas genaamd gehard glas. Gehard veiligheidsglas zal niet snel breken, maar als het dat doet in duizenden stukjes uiteenbreken. Deze vele stukken voorkomen dat er snijwonden en andere wonden ontstaan. Hoewel veel mensen bij de term veiligheidsglas direct denken aan beglazing die beschermt tegen een gelegenheidsinbraak, is dat niet waarvoor het gehard glas geschikt is.

Draadglas

draadglas

Bent u op zoek naar een manier om uw bedrijfspand in Enschede op de juiste wijze te beveiligen tegen inbraak? Overweeg dan om de ramen van draadglas te laten maken. Draadglas heeft een groot inbraakwerend effect, dat de kans op een gelegenheidsinbraak met wel 50% verkleint. Naast inbraakveiligheid wordt ook de veiligheid van u en uw werknemers verbeterd ten tijde van brand. Door uw lichtkappen van mat draadglas te maken weet u zeker dat er tijdens een brand geen glasscherven rond zullen vliegen.

Figuurglas

figuurglas

Figuurglas is eenvoudig omschreven een glasplaat waarin men een reliëf heeft verwerkt. Figuurglas krijgt daarmee een tweeledige functie: ten eerste biedt het privacy, en ten tweede creëert u zo een speciale sfeer in huis. Dankzij de diversiteit die het figuurglas biedt is het mogelijk een variant te kiezen die precies aansluit bij uw wensen en interieur. De kosten voor figuurglas hangen met name af van het soort en de afmetingen die u kiest. Wilt u figuurglas laten plaatsen? Neem contact met ons op!

Glasfolie

glasfolie

Hebt u een beperkt budget, maar wilt u er toch voor zorgen dat uw ramen goed afgeschermd zijn tegen blikken van buitenaf? Het plaatsen van glasfolie is dan een goede optie. Bij de meeste bouwmarkten schaft u eenvoudig glasfolie aan in vele designs en afmetingen. Kies bijvoorbeeld voor eenvoudig mat glasfolie of een speciaal folie met een bloemendesign. De kosten voor glasfolie komen op ongeveer €10,- tot €15,- per vierkante meter. Wilt u glasfolie verwijderen? Gebruik hiervoor dan de juiste materialen.

Ventilatieroosters

ventilatierooster in glas

Een goede ventilatie in huis is zeer belangrijk. Door een pand goed te ventileren zorgt u ervoor dat de kans op vochtproblemen en daarbij horende klachten geen kans maken. Ventileren is relatief gemakkelijk. Het enige wat u hoeft te doen is het openzetten van een raampje. Is dat niet mogelijk? Overweeg dan om een ventilatierooster te laten installeren door een erkend glaszetter uit Enschede. Als het ventilatierooster op professionele wijze wordt geplaatst, dan zal de beveiliging van uw optimaal blijven.

Wat is driedubbel HR+++ isolatieglas?

Het is relatief eenvoudig om te besparen op uw stookkosten door enkel glas te vervangen door een glassoort met een hogere isolatiewaarde. De glassoort die momenteel de hoogste isolatiewaarde heeft, is HR+++ glas. Deze glasvorm heeft een U-waarde (warmteverlies) van maximaal 0.9, wat betekent dat er bijna geen warmte verloren gaat. Het gevolg is dat u hiermee jaarlijks tot wel €300,- kunt besparen. De investering in driedubbel glas is vrij hoog (€120,00 per vierkante meter), het is dan ook aan te raden voor de aanschaf contact op te nemen met een ervaren glashandel uit Enschede. Deze kan u van de voor- en nadelen op de hoogte stellen, en samen met u de juiste keuze maken. In de meeste gevallen is het voldoende om voor dubbel in plaats van driedubbel glas te kiezen. Direct contact? Bel 088 444 7684.

Bewerkingen die wij kunnen uitvoeren

Bij alle erkende glashandels kunt u verschillende glassoorten aanschaffen: denk bijvoorbeeld aan veiligheidsglas, isolatieglas, brandwerende glazen, enkel glas of glas-in-lood. Daarnaast bestaan er nog vele mogelijkheden waarmee u uw raamoppervlakken kunt personaliseren of bewerken. De bewerkingen die elke gemiddelde glashandel of glaszetter voor u uit kan voeren zijn: scherpaf, rond poly, plat poly en facetslijpen, gaten boren, handgrepen slijpen, zandstralen, matteren en folie monteren. Deze laatste bewerking is gericht op het weerkaatsen van het zonlicht. Door een zonwerend folie over de glasplaat te plakken, houdt u zomers de temperatuur binnenshuis heerlijk koel. Tot slot kunt u ook bij de glasservice terecht voor het verstevigen van uw ramen na glasschade.

Besparen door dubbel glas

Het vervangen van uw enkel glas door de dubbele variant levert jaarlijks een mooie besparing op van uw stookkosten. Dubbel glas is leverbaar in verschillende varianten, met elk een eigen isoleringniveau, en bijkomstige prijzen. Wanneer deze met elkaar vergeleken worden, blijkt dat HR++ glazen verhoudingsgewijs de meest voordelige vorm van dubbel glas vormen. Deze hebben een hoge isolatiewaarde en kennen lage prijzen. Daarnaast bieden dubbele ramen tevens voordeel op het gebied van brandwerendheid, inbraakpreventie, en het voorkomen van geluidsoverlast. Bent u geïnteresseerd in de aanschaf van dubbele ruiten? Ga voor een passend advies en meer informatie over de prijzen naar een glaszetter uit Enschede, of vult het contactformulier op de website in.

ISO 9001 gecertificeerd

Een glaszetter of glashandel uit Enschede moet van ons ISO 9001/NEN-EN-ISO 9001:2008 certificaten hebben. Deze normering is een internationale standaard voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Bedrijven die deze normering willen ontvangen moeten als doel hebben de klant centraal te stellen, de behoeften van de klant proberen te ondervangen en achteraf een tevredenheid-check uit te voeren. Dit moeten ze minimaal 3 maanden bewijzen met een door de ISO geaccepteerd kwaliteitssysteem. Het is tot slot belangrijk dat het bedrijf aantoont dat het zich voortdurend verbetert. Dit wordt getest door middel van interne en externe audits, alsmede door een klanttevredenheidsmeting. Het kwaliteitscertificaat wordt in Nederland uitgegeven door de NEN.

Altijd binnen 30 minuten op locatie

Doordat we bij Glas Nu werken met een landelijk netwerk, verzekeren wij u dat er met onze glasservice altijd binnen het half uur een glaszetter bij u in Enschede is. Dit betekent dat u nooit lang hoeft te blijven zitten met de nadelige gevolgen van glasschade. Bovendien is het met onze glasservice altijd mogelijk om direct in contact te komen met een erkende glashandel. De medewerkers beantwoorden graag uw vragen over de aanschaf van isolerende beglazing, inbraakveiligheid, en bijvoorbeeld de kosten voor een glas-in-lood paneel. Waar u ook een glashandel of glaszetter uit Enschede voor nodig heeft, wij staan voor u klaar.

Wat zijn de voordelen van Glas Nu?

Bent u op zoek naar een geschikte glaszetter in Enschede, dan helpen wij u hierbij. Via ons vraagt u namelijk gemakkelijk en snel offertes aan bij een menig gerenommeerd glashandel of glaszetter in Enschede. Wij werken samen met diverse professionals in uw regio, die u te allen tijde kunnen helpen met het plaatsen van nieuw dubbel-, mat- of isolatieglas ter vervanging van een enkel raam, voor bijvoorbeeld een beter geïsoleerde woning of bedrijfspand.

Wat gebeurt er na mijn aanvraag?

Wanneer u een offerte heeft aangevraagd versturen wij deze naar een glaszetter uit Enschede. Hij maakt een offerte op maat voor u aan en verstuurt deze naar uw adres. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Glaszetter 24-uursserviceGlashandel
Wij werken alleen samen met gerenommeerde bedrijven uit de omgeving van Enschede die jarenlange ervaring hebben in hun sector. Ze weten als geen ander hoe een ruit het beste vervangen moet worden bij glasschade en wat de beste oplossing is voor uw situatie. Elke glashandel en glaszetter die bij ons is aangesloten heeft zich bewezen in de eigen sector, of een specifiek gebied zoals glas-in-lood, veiligheid-, mat- of isolatieglas.

Almelo
Borne
Deventer
Enschede
Haaksbergen
Hardenberg
Hengelo
Kampen
Nijverdal
Oldenzaal
Raalte
Rijssen
Steenwijk
Wierden
Zwolle