Glasschade? Bel 088 444 7684!

24/7 spoedservice! Binnen 30 minuten aanwezig!

Bel de spoedservice

Glaszetter Assen

glaszetter Assen
Glasschade? Met de glasservice is er een glaszetter binnen 30 minuten bij u op locatie in Assen. Op deze pagina leest u meer over deze service van de glashandel, de verschillende glassoorten en wat u moet doen bij glasschade. Wist u bijvoorbeeld dat u garantie krijgt op de montage van dubbel glas en het materiaal? Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan via het offerteformulier.

Spoed? Bel dan meteen naar 088 444 7684 om in contact te komen met een medewerker van een glashandel. U krijgt bovendien tot 15 jaar garantie op de montage en het plaatsen van dubbel glas als u gebruik maakt van de glasservice.

Glasschade? 24/7 glasservice!

Wij bieden u een 24uurs spoedservice aan. Dit houdt in dat u bij glasschade te allen tijde profiteert van onze diensten in Assen. Neem direct contact op via 088 444 7684 zodat u direct in verbinding staat met een glazenzetter uit uw regio. Binnen een half uur kan er al een glaszetter bij u op de stoep staan, zodat de schade dezelfde dag of avond nog is hersteld.


Gratis offerte

Wat te doen bij glasschade in Assen?

Heeft u glasschade ontdekt? Maakt u zich geen zorgen. Met een reparatie van een erkend glaszetter is de schade spoedig weer hersteld. Bel in ieder geval naar 088 444 7684 om gebruik te maken van onze 24uurs glasservice, zodat er in ieder geval een glaszetter onderweg is. Ga ondertussen na of u verzekerd bent tegen glasschade en neem foto’s van de schade, voor het geval uw verzekeraar hier om vraagt. De glashandel uit Assen levert glasplaten in vele verschillende afmetingen, zodat de glaszetter in de meeste gevallen direct een nieuwe ruit kan plaatsen. Wanneer het toch gaat om een afwijkend formaat zorgt hij voor een goede tijdelijke reparatie, zodat u warmteverlies zoveel mogelijk voorkomt.

Direct contact: 088 444 7684

Bent u benieuwd naar de tarieven van een glashandel in Assen?

Of wilt u weten wat de glaszetter hanteert voor de installatie van dubbel glas, isolatieglas of glas-in-lood? Via ons offerteformulier vraagt u kosteloos een vrijblijvende offerte aan.

Bel in het geval van glasschade naar 088 444 7684. U krijgt dan direct een glashandel uit de regio aan de lijn, die vervolgens binnen een half uur bij u is.

Wat doet een glaszetter?

Klanten vragen ons geregeld wat een glaszetter uit Assen allemaal doet. Zijn werkzaamheden lopen, in tegenstelling tot wat vaak gedacht wordt, redelijk uiteen. Het begint al bij het vervoeren van de beglazing en het plaatsen nieuwe glasplaten. Een glaszetter wordt echter ook ingeschakeld bij het zetten van nieuw interieurglas of bij het herstellen van glasschade. Hieronder staan de belangrijkste werkzaamheden van een glaszetter uit Assen.

 • Veilig vervoeren van de beglazing;
 • Het plaatsen van dubbel glas, isolatieglas en veiligheidsglas;
 • Het plaatsen van interieurglas;
 • Het herstellen van glasschade;
 • Het informeren en adviseren over diverse glassoorten.

Glas vervangen

Glaszetter gezocht voor het vervangen? Er zijn diverse redenen om uw beglazing te vervangen. Glasschade is hier één van. Wanneer er glasschade is ontstaan, is het namelijk belangrijk om dit zo snel mogelijk te herstellen. Zo voorkomt u warmteverlies en zorgt u ervoor dat inbrekers geen vrij spel hebben. Ook wanneer uw ruiten nog volledig intact zijn, heeft het z’n voordelen om de ramen te vervangen. Bijvoorbeeld wanneer u enkel of dubbel glas heeft en graag de isolatiewaarde van het huis in Assen wilt verbeteren. Of misschien wilt u de standaard beglazing vervangen door veiligheidsbeglazing om inbrekers tegen te gaan. Een glaszetter informeert u met plezier over alle mogelijke glassoorten.

Vrijblijvende offerte ontvangen

Glas reparatie

Een kapot raam moet zo snel mogelijk gerepareerd of vervangen worden. Vaak is een reparatie niet mogelijk. Een barst in het glas zorgt er bijvoorbeeld voor dat het raam niet meer waterdicht is en niet meer goed isoleert. Daarnaast kan een kleine barst snel een grote barst worden. De vakman verwijdert daarom het beschadigde glas en vervangt deze met een nieuw exemplaar. Wanneer het niet direct mogelijk is om het glas te vervangen zorgt de glaszetter voor een tijdelijke noodoplossing. Vaak is dit een dunne plaat die op het kapotte glas wordt gelijmd.

glas reparatie Assen

Soorten glas

Eén van de meest gezette glassoorten is HR-glas. HR-glas isoleert namelijk nog een stuk beter dan dubbel glas en biedt vele voordelen. Voornamelijk HR++-glas is zeer populair. Bedrijven in Assen plaatsen vaak veiligheidsbeglazing, bijvoorbeeld gelaagd of gehard glas. De voordelen van veiligheidsbeglazing leest u op deze pagina. Daarnaast zijn er nog speciale glassoorten. Bijvoorbeeld melkglas dat meer privacy geeft en zonwerend glas. Lees meer over deze glassoorten van de glashandel uit de omgeving van Assen:


dubbel glas in Assen

Dubbel glas

In oude woningen in Assen komt het nog regelmatig voor dat de kozijnen voorzien zijn van enkelglas. Door de ramen te vervangen door dubbel glas behaalt u een hoge besparing op uw stookkosten. Dubbel glas bestaat uit twee glasplaten. De ruimte tussen de twee glasplaten, spouw genoemd, is gevuld met lucht. Hierdoor isoleert het een stuk beter dan enkel gelaagde ramen. Tegenwoordig bestaan er echter alweer nieuwe varianten. HR++ is een verbeterde variant. Hierbij is de spouw gevuld met een edelgas en er is een speciale coating aangebracht. Met dubbel glas bespaart u dus al op de energiekosten, maar met HR-glas behaalt u nog een betere isolatiewaarde.


HR-glas

HR+ glas en HR++ glas

Eén van de meest geplaatste glassoorten is HR++. HR++ biedt namelijk een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Er bestaat zelfs driedubbel glas. Hoogrendementsglas bestaat uit twee of drie glasplaten. De ruimte tussen de glasplaten van HR-glas is niet gevuld met droge lucht, maar met een edelgas. Daarnaast is er een onzichtbare warmte werende coating aangebracht. Deze elementen zorgen ervoor dat HR+ en HR++ uitstekend isoleren. Gewoon HR-glas heeft een isolatiewaarde tussen de 1,6 en 2,0 W/m²K, HR+ tussen de 1,2 en 1,6 W/m²K en HR++ zelfs minder dan 1,2 W/m²K. Hierbij geldt dat deze waarde, de U-waarde, zo laag mogelijk moet zijn. Hoe lager de U-waarde, hoe beter het materiaal isoleert.

verschil dubbel- en HR-glas

Verschil dubbel glas en HR-glas

Dubbel- en hoogrendementsglas wordt geregeld door elkaar gehaald. Dit is echter niet hetzelfde! Dubbel glas bestaat uit twee glaslagen met daartussen een spouw gevuld met droge lucht. Hoewel dit beter isoleert dan een enkele beglazing, heeft HR-glas een nog veel betere isolatiewaarde.

HR-glas is namelijk dubbel of zelfs driedubbel glas, met een spouw gevuld met edelgas. Dit isoleert nog beter dan droge lucht. Daarnaast is HR-glas uitgerust met een speciale warmtekerende coating. Deze coating weerkaatst de warmte van de zon, waardoor de binnentemperatuur ’s zomers een stuk prettiger is.

Dubbel glas of isolatieglas aan laten brengen


triple glas Assen

Triple glas

Wilt u nog een stapje verder gaan dan HR+- of HR++-glas? Ga dan voor triple glas. Deze glassoort wordt ook wel driedubbel glas genoemd of HR+++. De naam geeft al aan uit hoeveel glasplaten triple glas bestaat, namelijk drie. Dit betekent ook dat er twee spouwen zijn die gevuld zijn met lucht. Ook de warmte werende coating is aangebracht. Het nadeel van triple of driedubbel glas is dat het breder is dan andere varianten, dit komt door de extra plaat. Hierdoor is een driedubbel raam ook een stuk zwaarder. Niet elk kozijn is geschikt voor HR+++, sommige hebben bijvoorbeeld geen ruimte voor het bredere driedubbel glas. De glaszetter geeft u graag advies en controleert wat er mogelijk is met HR+++.

Ervaringsverhaal: Enkelglas vervangen door triple glas

Subsidie op isolatieglas?

De overheid geeft subsidie voor het nemen van energiebesparende maatregelen. In het verleden was deze subsidie zo populair dat het subsidiepotje voor particulieren nu op is. Voor Verenigingen van Eigenaren (VvE’s) is het nog wel mogelijk om subsidie aan te vragen. Dit is echter nog mogelijk tot 1 januari 2019, daarna stopt ook de subsidie voor een VvE. Op rvo.nl leest u meer over deze subsidie. Alhoewel u misschien geen subsidie krijgt, profiteert u wel van het verlaagde btw-tarief van 6%. Dit geldt alleen voor de arbeidskosten. Voor het materiaal en andere benodigdheden betaalt u wel gewoon het normale tarief van 21%. Let erop: vanaf 1 januari 2019 wordt het verlaagde tarief 9% in plaats van 6%. Lees hier meer over op de website van de Belastingdienst.

Kosten isolatieglas

Met HR++-glas behaalt u een uitstekend rendement. Het plaatsen van dit type glas kost gemiddeld tussen de €130,- en de €220,- per vierkante meter. De prijzen zijn niet alleen afhankelijk van de grootte van het glas, maar ook van de arbeidskosten en eventuele extra opties. Zonwerend glas is bijvoorbeeld duurder. Door HR++-glas te plaatsen bespaart u aanzienlijk op de energiekosten. Ten opzichte van 10 vierkante meter enkelglas bespaart u maar liefst €230,- per jaar op de stookkosten. Daarnaast heeft u ook geen last meer van tocht of condens aan de binnenzijde van uw ramen. Ook als u dubbel glas heeft loont het om isolatieglas te plaatsen. Met HR++ bespaart u ongeveer €140,- per jaar per 10 vierkante meter raam.

Besparing glas vervangen door HR++ glas


Van:Naar:Jaarlijkse energiebesparing *
EnkelglasHR++ glas€230,-
Dubbel glasHR++ glas€140,-
Glas in loodHR++ glas€230,-
Figuur-/DraadglasHR++ glas€230,-

* Let op: Er is voor de jaarlijkse besparing uitgegaan van een woning waarbij 10 m² aan glas wordt vervangen. Vraag voor exacte prijzen vrijblijvend een offerte aan.

Waarvan zijn de kosten en terugverdientijd afhankelijk?

De terugverdientijd van de investering van isolatieglas is afhankelijk van een aantal factoren. Niet alleen de isolatiewaarde van het glas is van invloed, ook de woningisolatie bepaalt hoeveel u kunt besparen op de stookkosten. Daarnaast is ook het materiaal van het kozijn van invloed op de terugverdientijd. Hout en kunststof isoleren bijvoorbeeld beter dan aluminium of staal.

Daarnaast ligt het er ook aan hoeveel u stookt. Met een koude winter zult u meer stoken en daarom uw investering nog sneller terugverdienen. De kosten voor nieuw isolatieglas worden beïnvloed door het aantal vierkante meters, de arbeidskosten en of er hulpmiddelen nodig zijn. Is er bijvoorbeeld een steiger of hoogwerker nodig voor het plaatsen van ramen op de eerste verdieping? Dan zijn de kosten hoger.

Kwalitatieve glaszetters tegen scherpe tarieven!

Vraag een vrijblijvende offerte aan of bel naar 088 444 7684 voor direct contact.

Offerte aanvragen

Glas op maat

Vanuit de glashandel zijn vele verschillende formaten direct leverbaar. Dit maakt het in de meeste gevallen mogelijk om glasschade direct te herstellen. Wanneer u echter een afwijkend formaat ruit heeft, of als u een unieke glassoort wilt bestellen, levert de glashandel uit Assen glas uiteraard volledig op maat. Geef de correcte afmetingen door aan de glashandel. Bent u bang dat u de afmetingen incorrect doorgeeft? In dat geval is het ook mogelijk een glaszetter in te schakelen. Hij meet dan uw ruiten op de juiste wijze op, zodat u verzekerd bent van glas op maat.


veiligheidsglas in Assen

Veiligheidsglas

Om uw pand extra te beschermen tegen inbraak, kiest u het beste voor veiligheidsglas. Er bestaan verschillende soorten veiligheidsglas, die elk naast een inbraakwerende werking ook een bescherming vormen tegen letsel. Bij menig glashandel uit Assen hebt u de keuze uit zowel gehard als gelaagd glas. Gehard glas is een goede oplossing ter voorkoming van snijwonden. Gelaagd glas biedt de meeste voordelen op het gebied van inbraakbeveiliging. De kosten voor het aanschaffen van veiligheidsbeglazing hangen af van de afmetingen en stevigheid van het materiaal.


melkglas Assen

Melkglas

Een glassoort die steeds populairder is onder onze klanten uit Assen is melkglas. Mat melkglas heeft kort gezegd drie grote voordelen: het voorkomt inkijk van de buren in uw woning of bedrijfspand, het geeft een witte reflectie aan de binnenzijde en zorgt ten derde voor een mat licht.

Hierbij verliest u geen isolatiemogelijkheden, en blijft de zonwerendheid van het raam gelijk aan standaard glas. Melkglas is te creëren op diverse manieren, met een speciaal zuur of met een folie.


gelaagd glas Assen

Gelaagd glas

Hoewel brandwerende ramen uit een soort gelaagd glaswerk bestaan, bestaat er ook speciaal gelaagd glas. Dit is een vorm van veiligheidsbeglazing, dat met name bekend staat om de goede bestendigheid tegen hoge impact. Gelaagd glas heeft meerdere enkele glaslagen met daartussen een folie. Tijdens een smeltproces worden de glaslagen en het folie met elkaar versmolten, waardoor een zeer stevig raam ontstaat. Zelfs bij een hoge impact blijft gelaagd glas in de sponning zitten. Er vliegen geen stukken glas rond en dit voorkomt schade.


gehard glas

Gehard glas

Gehard glas is een glassoort die onder de veiligheidsbeglazing valt. Het is echter niet een beglazing die beschermt tegen inbraak. Het grote voordeel van een plaat die gehard is, is dat deze pas bij een heel hoge impact in stukken breekt. Het spat dan in duizenden stukjes uiteen, die de kans op een wond aanzienlijk verkleint.

Dit betekent dat gehard glas zeer populair is voor het maken van glazen deuren of scheidingswanden. Bij een glashandel kan men u meer informatie geven.


draadglas

Draadglas

Op deze pagina vindt u diverse vormen van beglazing, die elk hun eigen voor- en nadeel hebben. Een soort veiligheidsglas waar wij graag uw aandacht op willen vestigen is draadglas. Draadglas bestaat uit twee glasplaten met daartussen een soort metalen raster. Het metalen raster houdt bij glasbreuk de scherven bij elkaar. Hierdoor is het tevens een soort veiligheidsglas die wordt gebruikt voor lichtkappen en dergelijke, en behoort het daarmee tot de brandvertragende materialen.


spiegelglas Assen

Spiegelglas

Voor kleinere woningen zijn spiegels uitermate geschikt, omdat zij optisch meer ruimte in een kamer creëren. Hiervoor kan gebruik gemaakt worden van standaard spiegels, maar ook van spiegelglas. Spiegelglas is een glassoort waarbij de ene zijde er uitziet als een spiegel, terwijl deze aan de andere zijde fungeert als raam. Dit maakt het spiegelglas zeer bruikbaar voor winkeliers die hun winkel in de gaten willen houden, en voor observatiecentra of politiebureaus. Het aanschaffen van spiegelglas is relatief duur.

Glaszetter Assen, vervanging van glas tegen een scherp tarief!

Op zoek naar een glashandel in Assen? Vraag een vrijblijvende offerte aan of bel 088 444 7684.

Bel naar 088 444 7684

glas-in-lood Assen

Glas in lood

Een authentieke uitstraling in uw woning krijgt u door middel van glas-in-lood. Deze methode gebruikt men al eeuwenlang als decoratie van het huis. Tegenwoordig zelfs als dubbel glas te verkrijgen waardoor het ook mogelijk is om de buitenramen te voorzien van glas-in-lood zonder dat u te veel warmte verliest door het glas. Bij een gespecialiseerde glashandel in Assen bestelt u eenvoudig glas-in-lood panelen naar eigen ontwerp, of kiest u uit één van de bestaande glas-in-lood ontwerpen. Let op: hoe meer glasstukken het patroon vraagt, hoe hoger de kosten en hoe langer de productietijd.


floatglas

Floatglas

Tegenwoordig is floatglas zeer populair bij glasmakers. Dit komt doordat floatglas een zeer dunne glasvorm is, die wel een goede stevigheid biedt. Hierdoor gebruikt men floatglas als basis voor verschillende glassoorten. Onder andere veiligheidsglas en spiegelglas hebben floatglas als basis. De glasplaten worden zo dun gemaakt, doordat het vloeibare glas op een tinbad is uitgegoten. Het mengsel blijft op het tin drijven. Floatglas betekent dan ook letterlijk drijfglas. Door het drijven op tin ontstaat er een sterke, egale en zeer dunne plaat. Het wordt gebruikt als basis voor veel glassoorten, onder andere spiegelglas.


enkelglas Assen

Enkelglas

Woningen die voor de jaren tachtig gebouwd zijn, hebben standaard enkelglas als beglazing. De glashandel levert enkelglas direct op maat, zodat uw beglazing bij schade zo spoedig mogelijk vervangen wordt. Om de isolatiewaarde van het pand in Assen te verhogen en om jaarlijks te besparen op uw stookkosten raden wij u echter aan om te kiezen voor dubbele glazen. Laat u bijvoorbeeld 20 vierkante meter enkelglas vervangen door dubbel glas? Dan bespaart u al snel tot wel €140,- per jaar.


Mat glas Assen

Mat glas

Wilt u graag meer privacy in huis, maar bent u bang om veel lichtinval te verliezen? Dan is mat glas de perfecte oplossing voor u. Mat glaswerk creëert men met behulp van een speciaal zuur dat in de oppervlakte bijt.

Als gevolg hiervan wordt het oppervlak ruw, wat het inkomende zonlicht verspreid. Dit betekent dat mensen niet meer rechtstreeks bij u naar binnen kunnen kijken, maar dat de hoeveelheid lichtinval gelijk blijft. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden voor mat glas.

glasplaat Assen

Glasplaat

Bij een glashandel in Assen bent u tevens aan het juiste adres wanneer u op zoek bent naar een simpele glasplaat op maat. Deze gebruikt u bijvoorbeeld als achterwand voor uw keuken. De glashandel levert dan een hittebestendige glasplaat die voor dit doeleinde gebruikt kan worden. Een glasplaat wordt niet alleen gebruikt in de keuken, maar ook voor een vitrinekast, glazen binnendeur of schuifdeur of tafel. Voor elk doeleinde is er een geschikte glasplaat. Voor een salon- of eettafel wordt vaak veiligheidsglas gebruikt en voor een vitrinekast juist een dunne glasplaat. De glaszetter uit Assen geeft u graag advies.


zonwerend glas Assen

Zonwerend glas

Voor woningen en kantoorpanden in Assen is zonwerende beglazing een aantrekkelijke optie. Hierbij is een speciale coating op het glas aangebracht. Deze coating zorgt ervoor dat de zonnestralen wel worden toegelaten, maar de warmte niet.

Zo gaat u de warmte van de zon zo veel mogelijk tegen, zonder dat u daarbij uw lichtinval hoeft op te offeren. Daarnaast zorgt zonwerende beglazing ervoor dat u geen last heeft van vervelende schitteringen op uw beeldscherm, wat zeker in uw werkkamer goed van pas komt.

Glashandel Assen, voor alle soorten glas!

Laat uw huidige glas vakkundig vervangen voor HR++ glas door een glaszetter uit Assen!

Offerte ontvangen

figuurglas Assen

Figuurglas

Een glashandel met een zeer uitgebreid assortiment heeft naast het veiligheidsglas, HR-glas en glas-in-lood ook figuurglas. Het is te omschrijven als beglazing met een in het oppervlak verweven reliëf. Dit reliëf heeft een dubbele functie: het zorgt voor meer privacy en biedt sfeer.

Omdat dit type in een groot aantal designs te maken is, past het altijd binnen de uitstraling en het interieur van de kamer of kantoorruimte. Het is dan ook niet alleen voor particulieren geschikt, veel bedrijven profiteren al van de voordelen.


brandwerend glas Assen

Brandwerend glas

Een ander soort veiligheidsglas is brandwerende beglazing. Glaszetters uit de omgeving van Assen raden brandwerend glas aan om de veiligheid te verhogen en uw spullen te beschermen. Bijvoorbeeld voor het gebouw waar u de voorraad van uw bedrijf in Assen heeft opgeslagen. Brandwerende glasplaten zijn goed bestand tegen extreme hitte. Hierdoor spatten de ramen niet uit elkaar wanneer er brand uitbreekt. Dit geeft u de mogelijkheid om het pand veilig te verlaten. De glashandel levert zelfs een speciaal vlamdicht raam, wat ook vlamoverslag grotendeels tegenhoudt. Zo blijft het vuur beperkt tot één ruimte en blijft de schade beperkt.

Gekleurd glas

Bent u op zoek bent naar goedkope beglazing met een unieke uitstraling? Kijk dan eens naar de mogelijkheden van gekleurd glas op maat.

Gekleurde glasplaten zijn verkrijgbaar in een breed aanbod aan kleuren. In de meeste gevallen ontstaat deze kleur doordat er grondstoffen aan het productieproces worden toegevoegd.

Er zijn ook andere manieren om gekleurd glas te produceren. Zo kan de glashandel een speciaal folie tussen twee glasplaten aanbrengen.

Een derde mogelijkheid is het vullen met gekleurde giethars.

Prijzen van de belangrijkste glassoorten

Glas soortGemiddelde prijs per m²
Draadglas€100,-
Gehard glas€120,-
Gelaagd glas€150,-
Brandwerend glas€450,-

* Let op: dit zijn gemiddelde kosten inclusief montage en btw. Vraag voor exacte prijzen vrijblijvend een offerte aan.

Voorzetramen

Bij sommige woningen in Assen kan een glaszetter geen dubbele glasplaten plaatsen. Dit is soms het gevolg van bouwtechnische beperkingen of doordat het pand monumentale waarde heeft. Een oplossing is om te kiezen voor voorzetramen. Dit scheelt tot wel 50% op het warmteverlies. De glaszetter plaatst de voorzetramen voorzichtig over de bestaande kozijnen. Voor mensen met een beperkt budget vormen voorzetramen tevens een ideale oplossing. De energiezuinige werking van de voorzetramen is niet optimaal, maar een stuk beter dan die van enkele ruiten.

Glazen deuren

Om in huis geen afgesloten kamers te krijgen, is het een optie om deuren met glaselementen te plaatsen. Het gaat dan om deuren die volledig van glas zijn gemaakt, maar ook een enkel binnenpaneel kan uit een glaspaneel bestaan. Over het algemeen worden deuren echter gebruikt voor doorgangen naar het terras of balkon. Een doorzichtige deur geeft hierbij een openlijk en ruimtelijk gevoel, alsof u ook binnen al op het terras zit. Hoewel wij een glaspaneel meestal van enkelglas maken, is figuurglas of melkglas tevens een optie.

Glasfolie

Mensen die maar een beperkt budget hebben voor de inrichting van een kantoorruimte, vinden de kosten voor figuurglas, melkglas of matglas vaak te hoog. Het alternatief dat wij u adviseren is de plaatsing van glasfolie. Folie is tegen lage prijzen verkrijgbaar bij vrijwel elke bouwmarkt in Assen. Het is gemakkelijk te plaatsen en verwijderen, en bovendien aan te schaffen in een groot aantal designs. Het is aan u of u kiest voor een eenvoudig egaal glasfolie, of één met een speciaal design. Neem vrijblijvend contact met ons op!

Ventilatieroosters

Tijdens het koken, was ophangen of douchen ontstaat er veel vocht in de lucht. Een hoge luchtvochtigheid binnenshuis brengt vervelende gevolgen met zich mee. Zo verhoogt dit de kans op ademhalingsproblemen en is ook het risico op houtrot en schimmel groter. U gaat de vochtproblemen tegen door een goede ventilatie. Dit doet u door ramen te openen, of als dit geen optie is: door de installatie van ventilatieroosters. Laat een erkend glaszetter uit Assen de ventilatieroosters plaatsen, voor het beste leefklimaat.

Met spoed op zoek naar een glaszetter uit Assen?

Bel naar 088 444 7684 en maak gebruik van onze 24 uursservice.

Bel direct met 088 444 7684

Welke glasbewerkingen zijn er mogelijk?

Er zijn diverse glasbewerkingen mogelijk. De glashandel kan bijvoorbeeld glas snijden of boren, maar ook zandstralen. Met zandstralen krijgt u een mat finish. Eén van de modernste technieken is om glas te buigen. Een andere nieuwe techniek is het digitaal printen van glas. Hiermee wordt er een afbeelding op het glas geprint. Dit is vooral erg mooi voor bedrijven in Assen. Laat bijvoorbeeld een afbeelding van een project of uw logo op een glasplaat afdrukken. Zeefdrukken geeft ook een erg mooi effect met kleur en licht. Ideaal als blikvanger in uw woning of bedrijfspand. Kies uit één van de volgende glasbewerkingen:

 • Snijden, slijpen, frezen en boren
 • Lamineren of zandstralen
 • Glas buigen
 • Zeefdrukken, graveren of digitaal printen

Keurmerken en certificaten

Er bestaan verschillende soorten keurmerken voor een glashandel. Eén van de belangrijkste keurmerken is de ISO 9001 certificering. Deze wordt uitgegeven door het NEN. Glashandels die voldoen aan de normen voor ISO 9001 hebben een uitstekende service en kwaliteit.

De NEN controleert de glashandel regelmatig en geeft de certificaten af. Meer informatie vindt u op de website van het NEN.

Een ander keurmerk is het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Dit keurmerk wordt gegeven aan producten die voldoen aan de strenge eisen op het gebied van veiligheid, bijvoorbeeld raambeslag. U leest hier meer over op politiekeurmerk.nl.

15 jaar garantie op glas én montage

Wanneer u een erkend glaszetter uit Assen inschakelt, bent u verzekerd van vakkundige montage. Een groot voordeel hiervan, is bovendien dat u profiteert van 15 jaar lange garantie op zowel de montage als op het glas! Mochten er onverhoopt toch problemen ontstaan of raakt uw dubbel glas lek? Dan komt een glaszettersbedrijf dit kosteloos voor u herstellen!

Afhandeling met de verzekering

Bent u verzekerd voor glasschade? Goed nieuws: in de meeste gevallen krijgt u alle schade in dat geval gewoon vergoed van de verzekering. Helaas hebben veel klanten te maken met vervelende en langdurige procedures bij hun verzekeraar. Wij helpen u met een snelle afhandeling met de verzekeraar. Het enige wat u hoeft te doen, is een melding van de schade. Wij dienen de factuur dan rechtstreeks in bij uw verzekeraar!

Allround glashandel

Iedere aangesloten glaszetter in Assen is onderdeel van een allround glashandel. Dit betekent dat de glaszetters precies weten hoe zij verschillende klussen moeten uitvoeren en op welke manier dit snel en efficiënt gerealiseerd kan worden.

Bovendien levert een allround glashandel vele verschillende glassoorten: onder meer veiligheidsglas, HR-glas en decoratieglas zoals glas-in-lood. Hiermee verhoogt u de waarde van uw woning en haalt u een unieke vorm van decoratie in huis.

Bel bij spoed: 088 444 7684
glazenzetter Assen

Voordelen inschakelen glaszetter

Als u een glaszetter uit Assen inschakelt, bent u verzekerd van vakkundige hulp. Daarnaast heeft het inzetten van een glaszettersbedrijf nog meer belangrijke voordelen:

 • U heeft tot 15 jaar garantie op het materiaal en de montage;
 • U verkleint de kans op beschadigingen of een incorrecte montage;
 • U heeft de keuze uit een ruim aanbod aan glassoorten;
 • U bent verzekerd van de beste kwaliteit!
glaszetter Assen

Direct contact met glazenzetter Assen!

Bent u benieuwd naar de prijzen? Of hebt u met spoed een glaszetter nodig om eventuele schade te herstellen? Vul het contactformulier in en vraag kosteloos een vrijblijvende offerte aan van een glashandel uit uw regio. Wij bieden u de beste kwaliteit voor scherpe tarieven en u zit na uw offerteaanvraag nergens aan vast! Liever direct contact met een glashandel? Bel dan naar 088 444 7684. Wanneer er sprake is van spoed, dan staat de glaszetter binnen een half uur al bij u op de stoep.

Wij werken alleen samen met gerenommeerde bedrijven uit de omgeving van Assen die jarenlange ervaring hebben in hun sector. Ze weten als geen ander hoe een ruit het beste vervangen moet worden bij glasschade en wat de beste oplossing is voor uw situatie. Elke glashandel en glaszetter die bij ons is aangesloten heeft zich bewezen in de eigen sector, of een specifiek gebied zoals glas-in-lood, veiligheid-, mat- of isolatieglas.

Assen
Beilen
Coevorden
Eelde
Emmen
Gieten
Hoogeveen
Meppel
Peize
Roden
Tynaarlo
Westerbork
Westerveld
Zuidwolde
Zuidlaren