Glasschade? Bel 088 444 7684!

24/7 spoedservice! Binnen 30 minuten aanwezig!

Bel de spoedservice

Glaszetter Assen

glaszetter Assen
Wilt u het glas in uw woning vervangen? Dan kunt u het beste een ervaren glaszetter uit Assen inschakelen. Of uw oude beglazing nou beschadigd is of niet: het plaatsen van nieuwe glasplaten is een klus die vakkundig aangepakt moet worden. Op deze pagina leest u meer over de glassoorten die een glashandel levert en vindt u meer informatie over de algemene werkzaamheden van een glaszetter uit Assen. Ook leest u wat het verschil is tussen dubbel- en HR-glas en krijgt u meer informatie over de besparing en terugverdientijd. Direct een glaszettersbedrijf uit de regio Assen nodig? Bel dan naar 088 444 7684. Wilt u meer informatie over de tarieven, vraag dan een gratis en vrijblijvende offerte aan.

Glasschade? 24/7 glasservice!

Bij glasschade kunt u direct gebruik maken van onze 24/7 glasservice. Dit houdt in dat er bij spoed op elk moment binnen een half uur al een glaszetter ter plaatse is. Hij vervangt direct de beschadigde ruit waardoor u ’s avonds met een gerust hart kan slapen. Bent u verzekerd tegen glasschade? Dan handelt de glashandel de kosten direct af met uw verzekeraar.


Gratis offerte

Wat te doen bij glasschade in Assen?

Glasschade ontstaat door een breuk, een klap of door inbraak. Bij glasschade is het belangrijk om direct te reageren. Maak een aantal foto’s voor uw verzekeraar. Liggen er losse glasscherven? Pas dan op dat niemand zich hieraan bezeert. Bel 088 444 7684 om direct in contact te komen met een glaszetter. Alleen als een reparatie niet gelijk mogelijk is (bijvoorbeeld omdat het glas op maat gemaakt moet worden) plaatst de glaszetter eerst een tijdelijke oplossing. Daarna moet u contact opnemen met uw verzekeraar om de schade te melden. De stappen in het kort:

 • Opmeten van glasschade
 • Eventueel opruimen van glasscherven
 • Bel 088 444 7684 voor een glaszetter
 • Meld de schade bij uw verzekeraar

Direct contact: 088 444 7684

Bel 088 444 7684 en u hebt direct contact met een glaszetter uit de omgeving van Assen. De glaszetter helpt u met uw glasschade en stuurt, als dat nodig is, een medewerker van een glashandel naar u toe.

Wilt u uw dubbel glas vervangen door hoogwaardig geïsoleerd glas? Of wilt u meer informatie over de tarieven voor matglas of melkglas? Neem dan contact op via het offerteformulier. U ontvangt spoedig antwoord.

 • Directe hulp bij spoed
 • Keuze uit diverse soorten beglazing
 • 24 uur per dag bereikbaar
 • Erkende en ervaren glaszetters

Wat doet een glaszetter?

Een glaszetter uit Assen staat voor u klaar om uw oude beglazing te vervangen en nieuwe ramen te plaatsen. De oude ramen voert de glaszetter af, zodat u daar niet meer om hoeft te denken. Voor het plaatsen van nieuwe beglazing werkt een glaszetter samen met meerdere collega’s. Daarnaast is het mogelijk om de glaszetters uit Assen in te schakelen voor reparatie. Een glaszetter schakelt u in voor:

 • Vervanging en montage;
 • Uitvoeren van reparatie;
 • Advies op het gebied van beglazing.

Glas vervangen

Een ruit dat kapot is gegaan is vaak niet meer te herstellen. Bij glasbreuk, glasschade of een compleet kapotte ruit moet het glas vervangen worden. Wilt u uw ruiten vervangen met isolatieglas?

De glaszetter meet dan eerst alle ramen op. Hij voert de oude ruit professioneel af en werkt alle oude resten netjes weg. De nieuwe beglazing wordt daarna geplaatst. Dit wordt meestal gedaan door meerdere glaszetters. Na het vervangen werken de glaszetters alles netjes af en ruimen het afval op.

Vrijblijvende offerte ontvangen

Glas reparatie

Veel mensen schakelen een glaszetter in voor een glasreparatie. Belangrijk om te weten dat een reparatie van een beschadigde ruit in de meeste gevallen niet mogelijk is. Een reparatie bestaat daarom praktisch altijd uit het vervangen van de beglazing.

In de meeste gevallen is de benodigde glassoort direct op maat leverbaar vanuit de glashandel, maar in enkele gevallen beschikt de glaszetter niet over een glasplaat van het juiste formaat. In dit geval voert hij een reparatie met een noodoplossing op. Bijvoorbeeld met het tijdelijk plaatsen van een enkel raam of het lijmen van de beschadigde ruit.

glas reparatie in Assen

Soorten glas

Er zijn verschillende glassoorten verkrijgbaar, elk met hun eigen eigenschappen. Wilt u graag een nieuwe glasplaat voor de douchewand of voor uw glazen binnendeur? Dan is veiligheidsglas de beste optie. Denk bijvoorbeeld aan gehard of gelaagd glas. Wilt u juist de privacy verhogen, dan is melkglas een goede keuze. Bij de glashandel uit Assen bent u ook aan het juiste adres voor interieurglas, zoals gekleurd-, figuur- of spiegelglas. U heeft onder andere de keuze uit de volgende glassoorten:


dubbel glas Assen

Dubbel glas

Wanneer u dubbel glas installeert profiteert u van diverse voordelen zoals een vermindering van geluidsoverlast. Daarnaast warmt uw huis minder op door de zon in de warmere maanden. Het grootste voordeel van dubbel glas ten opzichte van enkelglas is de besparing op de energierekening. Doordat er in de winter minder warmte verloren gaat via de ramen is het mogelijk om uw huis efficiënter te verwarmen. Doordat de warmte het huis minder snel verlaat, bespaart sterk op uw stookkosten. Daarnaast zult u geen last hebben van tocht of vocht aan de binnenzijde van uw woning. Dubbel glas bestaat uit twee glasplaten. Deze worden tegen elkaar bevestigd met een ruimte ertussen. Deze ruimte wordt ook wel de spouw genoemd en is meestal 1 tot 1,5 centimeter dik. De spouw wordt gevuld met lucht. De lucht met de twee glasplaten werkt warmtewerend en deze combinatie is ideaal voor isolatie.


HR-glasin Assen

HR+ glas en HR++ glas

Isolatieglas, ook wel HR-glas genoemd, is de meest gekozen glassoort voor raamkozijnen. Dat komt omdat het de isolatiewaarde van het pand enorm verbetert. Dit zorgt voor een hoger wooncomfort en ook voor een lagere energierekening. HR+ glas is een dubbel raam gevuld met edelgas.

HR++ is tevens een dubbel raam, maar hierbij is de spouw gevuld met argongas. Het argongas heeft een betere isolatiewaarde, waardoor er met HR++ glazen een hogere besparing valt te behalen. HR+ wordt op dit moment alleen nog gebruikt voor het vervangen van beschadigde ruiten. HR++ is op dit moment de meest gangbare vorm van isolatieglas.

verschil dubbel glas en HR-glas

Verschil dubbel glas en HR-glas

Weet u precies wat het verschil is tussen HR-glas en dubbel glas? Op het eerste gezicht lijken dubbele beglazing en glas met een hoog rendement veel op elkaar. Beide bestaan uit glasplaten waarbij de spouw, de ruimte tussen de glasplaten, gevuld is. Echter is deze ruimte bij dubbel glas gevuld met lucht en bij HR-glas vaak met edelgas. Daarnaast bestaat er hoogrendementsglas met driedubbel glas. Deze beglazing heeft twee ruimtes die gevuld worden met het isolatiegas. Aan de binnenkant van de glasplaten wordt ook nog een dun metaallaagje aangebracht voor extra isolatie. Deze laag is compleet onzichtbaar.

Dubbel glas of isolatieglas aan laten brengen


triple glas in Assen

Triple glas

Naast HR+ en HR++ is er ook nog de keuze uit HR+++ beglazing. HR+++ glas wordt ook wel driedubbel- of triple glas genoemd. Triple glas is een glasplaat van 3 lagen, waarbij de spouw gevuld is met argonglas. Doordat triple glas een extra glaslaag heeft, zorgt HR+++ beglazing voor een optimale isolatie van de ramen. Hierdoor valt er met driedubbel glas een maximale besparing te behalen. Het nadeel van triple glas is de relatief hoge kosten. Omdat veel mensen ook het kozijn moeten aanpassen voordat triple glas geplaatst kan worden, liggen de kosten van de investering in HR+++ beglazing erg hoog. Glaszetters raden daarom eerder dubbel dan triple isolatieglas aan.

Ervaringsverhaal: Enkelglas vervangen door triple glas

Subsidie op isolatieglas?

Op dit moment is het voor particulieren niet meer mogelijk om een subsidie aan te vragen voor het plaatsen van isolatieglas. U profiteert echter wel van een verlaagd btw-tarief. In 2018 betaalt u slechts 6% btw op materiaal en montage. Let op: per 1 januari 2019 wordt dit btw-tarief verhoogd naar 9%! Wilt u dus profiteren van een zo’n laag mogelijk btw-tarief, laat dan zo snel mogelijk dubbel of driedubbel glas installeren. Voor Verenigingen van Eigenaren is het op dit moment nog wel mogelijk om een subsidie aan te vragen. Meer hierover leest u op rvo.nl. Ook deze subsidie vervalt per 1 januari 2019, dus wees er snel bij!

Kosten isolatieglas

In de hiernavolgende tabel vindt u informatie over de besparing die u doet bij het vervangen van verschillende glassoorten. Bij het vervangen van 10 m² aan glas bespaart u ongeveer €140,- tot €230,- per jaar, afhankelijk van de glassoort die u laat plaatsen. U betaalt ongeveer €130,- tot €220,- per m² voor HR++ glas. Voor 10 m² liggen de tarieven dus ongeveer tussen de €1.300,- tot €2.200,-. Dat betekent dat u de investering in ongeveer 5 tot 10 jaar terugverdient. Wilt u meer informatie over de kostprijzen van dubbel of triple glas? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan bij een glashandel uit Assen.

Besparing glas vervangen door HR++ glas


Van:Naar:Jaarlijkse energiebesparing *
EnkelglasHR++ glas€230,-
Dubbel glasHR++ glas€140,-
Glas in loodHR++ glas€230,-
Figuur-/DraadglasHR++ glas€230,-

* Let op: Er is voor de jaarlijkse besparing uitgegaan van een woning waarbij 10 m² aan glas wordt vervangen. Vraag voor exacte prijzen vrijblijvend een offerte aan.

Waarvan zijn de kosten en terugverdientijd afhankelijk?

Hoe lang het precies duurt voordat u de investering in dubbel of driedubbel glas heeft terugverdient, is uiteraard afhankelijk van de hoogte van uw investering. Deze is afhankelijk van de glassoort die u laat plaatsen en de totale oppervlakte.

Wat ook van invloed is op de terugverdientijd, is de temperatuur buiten en uw eigen stookgedrag. Stookt u normaal gesproken heel veel, dan is de besparing met HR-glas een stuk hoger dan wanneer u ’s winters maar weinig stookt. En hoe groter het raamoppervlak, des te hoger de besparing.

Een glaszetter uit Assen informeert en adviseert u graag persoonlijk over de terugverdientijd.

Benieuwd naar de mogelijkheden en kosten voor vervanging van uw glas?

Vul het offerteformulier in voor vrijblijvende prijzen van een erkend glaszetter!

Offerte aanvragen

Glas op maat

Soms is het mogelijk om standaardramen te leveren en te plaatsen in uw woning of bedrijfspand in Assen. Maar dit is niet altijd het geval. Bij speciaal glas, afwijkende afmetingen of aanvullende eisen moet het glas op maat gemaakt worden. Met op maat gemaakte glassoorten bent u ervan verzekerd dat het precies past. Uiteraard gelden hier ook dezelfde kwaliteitsnormen. Ramen en glas die op maat gemaakt worden zien we vaak bij figuurglas en bij toepassingen in kantoren en woningen. Bijvoorbeeld bij lange wanden, douchecabines en langs een trap.


veiligheidsglas Assen

Veiligheidsglas

Veiligheidsglas is vanwege twee redenen gecreëerd. De eerste is een beperking van de kans op ongewenste snijwonden door glasbreuk. Gehard glas barst in duizenden ronde stukjes uiteen, en gelaagd beveiligingsglas blijft in een stalen netwerk hangen. Bij impact hebt u dus geen risico op ongevallen.

Daarnaast is gelaagd glas bedoelt als barrière voor inbrekers. In vergelijking met standaard dubbel glas is de kans op inbraak kleiner door het glas. Kies dan wel voor een veiligheidsglas dat het Politiekeurmerk Veilig Wonen draagt.


melkglas Assen

Melkglas

Bij een glashandel uit Assen is het mogelijk om een groot aantal glassoorten te bestellen. Eén van de speciale soorten die wij graag voor u willen uitlichten is het melkglas.
Melkglas is een soort mat glas, die met een speciale bewerking een witte kleur heeft gekregen. Het melkglas zorgt ervoor dat direct daglicht nog wel de woning binnenkomt, maar diffuus verspreid wordt. Hierdoor heeft u geen kunstlicht nodig, maar is het daglicht niet storend. Het melkglas krijgt bovendien steeds vaker een decoratieve functie.


gelaagd glas Assen

Gelaagd glas

Op deze pagina gaven wij eerder al aan wat de voordelen van veiligheidsglas. Bent u van plan om dit aan te schaffen ter verbetering van de inbraakveiligheid van uw woning of bedrijfspand in Assen? Dan moet u een keuze maken uit de diverse soorten veiligheidsbeglazing die door onze glaszetters worden aangeboden. Eén van deze glassoorten is gelaagd glas. Gelaagd glas bestaat uit meerdere glasplaten, met daartussen een speciaal folie. De versmelting met de folie zorgt voor veel stevigheid.


gehard glas Assen

Gehard glas

Een tweede glassoort die u via een glaszetter uit ons bedrijf in Assen kunt verkrijgen is gehard glas. Deze glassoort valt in de categorie veiligheidsglas, maar is niet gecreëerd om inbrekers tegen te houden. Geharde glasplaten hebben een geheel andere functie die gericht is op de veiligheid van gebruikers van het materiaal. Bij een hoge impact barst een gehard raam namelijk in duizenden kleine, gladde stukken. Hierdoor is de kans op glaswonden een stuk kleiner dan bij reguliere glassoorten.


draadglas Assen

Draadglas

Bij een glashandel koopt u naast gehard en gelaagd glas ook draadglas. Dit is een vorm van inbraakwerende beglazing. In het draadglas bevindt zich een metalen raster. Dit raster heeft als effect dat glasscherven in het de draden blijven hangen, zodra er sprake is van een breuk. Door uw beglazing te vervangen met draadglas verlaagt u de kans op een gelegenheidsinbraak met ongeveer 50%. Kies wel voor draadglas met het Politiekeurmerk Veilig Wonen voor de beste veiligheid.


spiegelglas Assen

Spiegelglas

Bent u de eigenaar van een winkel in Assen, en wilt u zorgen dat er niets van wat er in de winkel gebeurt u ontgaat? Dan kunt u overwegen om spiegelglas te laten installeren. Spiegelglas ziet er aan de ene zijde uit als een spiegel, terwijl u vanaf de andere zijde gewoon door een raam kunt kijken. Voor politiebureaus en observatiecentra is dit spiegelglas tevens een oplossing. Bij menig glaszetter kunt u bovendien diverse soorten spiegels kopen, zoals verwarmde spiegels voor in de badkamer.

Glaszetter Assen, vervanging van glas tegen een scherp tarief!

Op zoek naar een glashandel in Assen? Vraag een vrijblijvende offerte aan of bel 088 444 7684.

Bel naar 088 444 7684

glas-in-lood Assen

Glas in lood

Er bestaan vele bewerkingen voor glas. Eén van de bewerkingen die men van oudsher al toepast is het ontwerpen van glas-in-lood ramen. Hoewel dit bedoeld was als een manier om het monteren van grote ramen te voorkomen, kreeg het ook een educatieve en decoratieve functie. Vandaag de dag wordt glas-in-lood steeds populairder. De steeds veranderende lichtinval en warme lichtfiltering die volgen op de installatie van glas-in-lood panelen kent vele liefhebbers. Bij menig glashandel is het mogelijk om zelf uw ontwerp in te dienen.


floatglas Assen

Floatglas

Door zand, kalk en glasstukken met elkaar te versmelten op zeer hoge temperatuur, en deze substantie vervolgens op een tinbad te gieten, ontstaat floatglas. Floatglas is zeer dun maar tegelijkertijd erg sterk en dient daarom als basis voor veel verschillende glassoorten. Zo worden zowel veiligheidsglas als isolatieglas van floatglas gemaakt.
De prijzen voor een glasplaat van floatglas hangen af van de gekozen afmeting en glashandel uit Assen. Vraag via het offerteformulier prijzen aan!


enkelglas Assen

Enkelglas

Enkelglas werd jaren terug gebruikt als standaard beglazing voor panden in Assen. Tegenwoordig wordt het bijna niet meer geplaatst vanwege de lage isolatiewaarde. Voor ramen is het niet meer geschikt. Kies dan altijd voor dubbel of driedubbel glas. We komen dit nog wel tegen binnenshuis, bijvoorbeeld met floatglas of in een schuifdeur. Heeft u deuren met een glazen inzet in uw woning? Waarschijnlijk gaat het hier om een enkelglas. Deze kunt u laten vervangen door een glaszetter. Laat het glas in uw ramen ook vervangen door een glaszetter.


Mat glas Assen

Mat glas

Matglas is een glasvorm die voor veel mensen weinig kansen biedt. Toch kan matglas zeer handig zijn. Zo is het een ideale glassoort voor woningen die direct aan een doorgaande weg staan. Daarnaast past men mat glas vaak toe bij kantoorpanden om de privacy van werknemers te beschermen. Mat glas maakt men met behulp van een slijpmiddel of door toepassing van een speciaal zuur. Het gevolg is dat het licht niet meer direct naar binnen schijnt, maar diffuus verspreid wordt. Eventueel is goedkope mat glasfolie een alternatieve optie.

glasplaat Assen

Glasplaat

Heeft u een glazen douchecabine in uw woning in Assen? Of wordt uw inloopdouche of bad afgescheiden met een wand? Het is mogelijk dat de glasplaat onbedoeld beschadigt raakt en daardoor in enkele gevallen soms breekt. Een glaszetter verwijdert de oude glasplaat eenvoudig en plaatst snel een nieuwe. Ook voor een glasplaat voor een grote tafel, plankje in het toilet of als afscheiding van een kantoorruimte schakelt u een glaszettersbedrijf in. Het afschuinen van de hoeken en de randen van een glasplaat is handig voor een eettafel, zo heeft u geen last van scherpe randen.


zonwerend glas Assen

Zonwerend glas

Twijfelt u nog of u zonwering wilt laten plaatsen aan de buitenzijde van uw woning of bedrijfspand in Assen? Bekijk ook eens de mogelijkheden voor het plaatsen van zonwerend glas.

Zonwerende glasplaten weerkaatsen de zonnestralen en zorgen ervoor dat u geen last heeft van de zon in uw woning. De beglazing is daarnaast isolerend en warmtewerend. U hoeft niet bang te zijn dat het donker wordt in uw huis. Het werkt als een filter.

Glashandel Assen, voor alle soorten glas!

Laat uw huidige glas vakkundig vervangen voor HR++ glas door een glaszetter uit Assen!

Offerte ontvangen

figuurglas Assen

Figuurglas

Zoekt u naar een speciaal soort beglazing? Dan moet u bij een glashandel of glaszetter eens informeren naar de mogelijkheden voor figuurglas. Figuurglas is simpelweg te omschrijven als een beglazing met daarin een reliëf. Het reliëf zorgt ervoor dat mensen niet zomaar bij u naar binnen kunnen kijken, maar biedt tevens een unieke uitstraling aan een ruimte. Lange tijd werd figuurglas alleen maar bij particuliere woningen ingezet, maar tegenwoordig is het ook bij de groothandel verkrijgbaar voor toepassingen bij bedrijven.


brandwerend glas Assen

Brandwerend glas

Brandwerend glas wordt voornamelijk geplaatst in bedrijfspanden met waardevolle papieren of grote voorraden. Daarnaast kan het ook erg geschikt zijn voor particulieren met huizen met dure bezittingen. Door het plaatsen van brandvertragend glas wordt de brand vertraagd. Afhankelijk van het type is een vertraging van 30 minuten tot een uur mogelijk. Daarnaast zorgt het glas ervoor dat er minder rook wordt doorgelaten en voorkomt daarmee veel rookschade. Wilt u meer informatie over het plaatsen van dit soort glas in Assen? Vul dan het offerteformulier in.

Gekleurd glas

Gekleurd glas is niet alleen interessant voor woningen in Assen, maar ook voor bedrijfspanden.

Wilt u uw vergaderruimte afscheiden met een glazen wand? Dan is gekleurd glas erg geschikt. Daarnaast zien we gekleurd glas uiteraard in glas-in-lood. Glas is kleurloos en de kleur wordt toegevoegd door het materiaal te verven, te lakken of door kleurstof toe te voegen tijdens het smeltproces.

Geverfd glas-in-lood is een ambachtelijk product en maakt elk glas uniek.

Prijzen van de belangrijkste glassoorten

Glas soortGemiddelde prijs per m²
Draadglas€100,-
Gehard glas€120,-
Gelaagd glas€150,-
Brandwerend glas€450,-

* Let op: dit zijn gemiddelde kosten inclusief montage en btw. Vraag voor exacte prijzen vrijblijvend een offerte aan.

Voorzetramen

Voor mensen die maar een beperkt budget hebben is het laten monteren van hoogwaardig dubbel glas vaak te duur. Er is echter een oplossing die verhoudingsgewijs weinig geld kost, maar wel een vergelijkbaar effect hebben als dubbel glas: voorzetramen. In eerste instantie werden voorzetramen gemaakt voor monumentale panden waar geen dubbel isolatieglas mocht worden geplaatst, maar tegenwoordig vindt u voorzetramen op veel plekken. Vraag uw lokale glaszetter naar de mogelijkheden, en of een voorzetraam past bij uw woning.

Glazen deuren

Glazen deuren kunnen op diverse manieren gemaakt worden, afhankelijk van de toepassing die u wenst. Zo bestaan er volledig glazen deuren die geschikt zijn voor de doorgang naar het terras of balkon, en die de sfeer van buiten al een beetje naar binnen halen. Daarnaast zijn er tevens deuren waarvan (een deel van) het binnenpaneel uit glas bestaat. Op deze manier creëert u meer licht en ruimte in huis, terwijl er nog wel echt een deur staat. Wilt u geen privacy verliezen door de deur? Plaats dan mat glasfolie op een deurdeel.

Glasfolie

Wij begrijpen dat matglas, melkglas of figuurglas een relatief grote kostenpost is wanneer u net begint met een eigen bedrijf. Wilt u toch de privacy van een kantoorruimte creëren? Overweeg dan om glasfolie aan te schaffen.

Glasfolie is een soort plakfolie met een matte afwerking, die ervoor zorgt dat niemand meer bij u naar binnen kijkt.
Bij de meeste bouwmarkten in Assen is glasfolie in diverse designs verkrijgbaar. Zo is het tevens mogelijk om hiermee enige sfeer te verkrijgen in de ruimte.

Ventilatieroosters

Ventilatieroosters vormen ten slotte dé oplossing voor een hoge luchtvochtigheid in huis. Een hoge luchtvochtigheid ontstaat wanneer er te weinig ventilatie plaatsvindt. De installatie van een ventilatierooster zorgt ervoor dat er een continue stroom van frisse lucht binnenkomt. Hierdoor daalt de luchtvochtigheid en ontstaat er een gezonder leefklimaat. De prijs voor de installatie van ventilatieroosters is afhankelijk van diverse factoren. Wij raden aan om hier altijd een erkend glaszetter uit Assen voor in te schakelen. Zo weet u zeker dat de veiligheid van het woonpand gewaarborgd blijft.

Direct een glaszetter nodig voor het herstellen van glasschade?

Bel naar 088 444 7684 en kom direct in contact met een glaszetter. Binnen 30 minuten op locatie!

Bel direct met 088 444 7684

Welke glasbewerkingen zijn er mogelijk?

Naast verschillende glassoorten is er ook de keuze uit diverse glasbewerkingen. Met een glasbewerking past u het glas aan, aan uw persoonlijk voorkeuren. Stel dat u een glazen deur heeft, waarin u een kattenluik wilt hebben. Bij een aantal glassoorten is het dan mogelijk om een uitsparing te maken, door middel van een glasboring. Zo kan het kattenluik in de glazen deur geplaatst worden! Andere voorbeelden van glasbewerkingen zijn het zandstralen of bedrukken van glasplaten. Hieronder staat een lijst met veelvoorkomende glasbewerkingen:

 • Glas snijden, slijpen of frezen.
 • Het uitvoeren van glasboringen
 • Glas buigen
 • Glasplaten bedrukken met tekst of een logo.

Keurmerken en certificaten

Er zijn vele soorten keurmerken en certificaten te behalen op het gebied van glas. Eén van de belangrijkste certificaten die een glashandel kan behalen is de ISO 9001. De ISO 9001 is een internationale normering die staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en klanttevredenheid. Een glashandel moet minstens drie maanden voldoen aan de eisen van de ISO, voordat het certificaat uitgereikt wordt. Daarna worden ze regelmatig gecontroleerd door de NEN. Meer over de NEN leest u op nen.nl.

Met een glashandel met ISO 9001-normering bent u dus zeker van snelle en vakkundige hulp en staat klanttevredenheid altijd voorop. De Nationale Beveiligingsrichtlijn en de politie geven daarnaast keurmerken voor inbraakwerende maatregelen. Glas met het Politie Keurmerk Veilig Wonen is uitermate veilig. Meer hierover leest u op politiekeurmerk.nl.

15 jaar garantie op glas én montage

Wanneer u gebruik maakt van de service van één van de glaszetters of glashandels uit ons netwerk in Assen bent u verzekerd van 15 jaar garantie. Deze garantie geldt zowel op het glas als op de montage door de glaszetter. Deze zekerheid heeft u ook als u de schade met spoed laat repareren.

Afhandeling met de verzekering

Vaak is men bang dat het indienen en claimen van de schade bij een glasverzekering veel gedoe is. Gelukkig neemt de glashandel uit Assen bijna alles voor u uit handen. U hoeft alleen de schade te melden bij uw verzekeraar. Met een akte van cessie dient de glaszetter de schade voor u in.

Allround glashandel

De glashandel uit Assen die aangesloten is bij ons netwerk is een allround glashandel, van het bestellen tot het plaatsen. De medewerkers zijn u snel van dienst.

Laat daarom uw beglazing door een glaszettersbedrijf uit ons netwerk plaatsen. U krijgt 15 jaar garantie op het glas en de installatie.

Bel bij spoed: 088 444 7684
glazenzetter in Assen

Voordelen inschakelen glaszetter

Van het monteren van nieuwe beglazing of veiligheidsglas tot het repareren van beglazing of andere herstelwerkzaamheden. De glaszetter is u graag van dienst. Met een glaszetters bent u verzekerd van een hoge kwaliteit. Het inschakelen van een glaszetter via de glasservice biedt u vele voordelen:

 • Hoge kwaliteit
 • Garantie op het glas en de montage
 • Met spoed binnen 30 minuten aanwezig
 • Professionele glasservice en advies
glaszetter Assen

Direct contact met glazenzetter Assen!

Glaszetter gezocht? Neem contact op met een glazenzetter uit de omgeving van Assen door te bellen naar 088 444 7684 of door het formulier in te vullen. Wanneer u belt naar 088 444 7684 komt u direct in contact met een glaszetter. Wilt u graag inzicht in de kosten voor het vervangen van uw glas? Of juist voor het plaatsen van nieuw glas? Dan is het verstandig om het offerteformulier in te vullen. U ontvangt dan snel een gratis en volledig vrijblijvende offerte. Is het geen spoedgeval? Bel dan meteen naar 088 444 7684 om in contact te komen met een medewerker van een glashandel. U wordt gelijk geholpen en het is zelfs mogelijk dat er een glaszetter binnen 30 minuten in Assen aanwezig is.

Wij werken alleen samen met gerenommeerde bedrijven uit de omgeving van Assen die jarenlange ervaring hebben in hun sector. Ze weten als geen ander hoe een ruit het beste vervangen moet worden bij glasschade en wat de beste oplossing is voor uw situatie. Elke glashandel en glaszetter die bij ons is aangesloten heeft zich bewezen in de eigen sector, of een specifiek gebied zoals glas-in-lood, veiligheid-, mat- of isolatieglas.

Assen
Beilen
Coevorden
Eelde
Emmen
Gieten
Hoogeveen
Meppel
Peize
Roden
Tynaarlo
Westerbork
Westerveld
Zuidwolde
Zuidlaren