Glaszetter Woerden

Glaszetter Woerden

Schade aan uw glas en met spoed een glaszetter in Woerden nodig? Wilt u uw enkel of dubbel glas laten vervangen door hoogwaardig isolatieglas? Heeft u glasschade? Of wilt u uw bedrijfsband beveiligen met brandvertragende beglazing? Lees op deze pagina meer over de glassoorten, voor- en nadelen. Bel direct naar 088 444 7684 of vul het formulier in voor de spoedservice. Een glaszetter kan dan binnen 30 minuten op locatie zijn. De spoedservice van de glashandel is de gehele dag en nacht bereikbaar voor glasschade. U kunt ook het formulier invullen voor vervanging, een nieuwe glasplaat of andere glaszaken.

Glasschade? 24/7 glasservice!

Bij glasschade wilt u uiteraard direct geholpen worden. Of dat nou om 5 uur ’s nachts is of overdag tijdens kantoortijden. Bij een kapotte ruit in uw woning is het belangrijk dat er snel een glaszetter aanwezig is voor het verhelpen van de schade. De glasservice is 24 uur per dag bereikbaar. Er komt dan binnen 30 minuten een glaszetter uit Woerden om u te helpen. Bel naar 088 444 7684 voor direct contact met een glaszetter. Deze dienst is voor particulieren en voor bedrijven. De voordelen op een rij:

 • Spoedservice 24 uur per dag
 • Binnen 30 minuten in Woerden
 • Snelle hulp en reparatie

15 jaar garantie op glas én montage

Wanneer u gebruik maakt van de glasservice of een nieuw ruit laat plaatsen door één van de glaszetters profiteert u van een aantal voordelen. U krijgt altijd 15 jaar garantie op het plaatsen van het raam en de beglazing. Krijgt u toch problemen? Maak dan gebruik van de garantieregeling.

Afhandeling met de verzekering

Heeft u een glasverzekering? Dan kunt u de schade indienen bij uw verzekeraar. Het is alleen nodig om uw schade te melden bij de verzekeraar, daarna wordt alles geregeld voor u. Laat de schade afhandelen door een glaszettersbedrijf door middel van een akte van cessie. Geen gedoe en geregel meer voor u, dit nemen de glaszetters voor u uit handen.

Allround glashandel

Een glashandel die zich bij ons netwerk in Woerden heeft aangesloten biedt een allround service. Zij helpen u met het bestellen, leveren en monteren van glas. Dubbel glas, matglas of isolatieglas, maar ook het ontwerpen van glas-in-lood op maat, het is allemaal mogelijk. Daarnaast zijn glaszetters u uiteraard ook van dienst voor het vervangen en monteren van nieuwe ramen.

Direct contact

Uw gegevens worden alleen gebruikt voor uw aanvraag.

Glaszetter spoedserviceErkend glaszetter Woerden

De voordelen op een rij

 • 24-Uurs service
 • Binnen een halfuur aanwezig
 • Erkende glaszetters
 • 15 jaar garantie

Wat te doen bij glasschade in Woerden?

Weet u precies wat u moet doen bij glasschade? Er zijn een aantal stappen die u moet doorlopen. De eerste stap is dat u de schade moet opmeten. Bekijk wat er kapot is gegaan en maak er foto’s van. Dit kan later handig zijn voor de verzekering.

Liggen er overal glasscherven? Dan is het verstandig om de glasscherven op te ruimen, zodat niemand zich eraan bezeert. De glaszetter staat dan ook voor u klaar.

Neem contact op met een glaszetter via 088 444 7684 of het formulier. U hoeft daarna alleen nog de schade te melden bij uw verzekeraar als u een glasverzekering heeft.

Direct contact: 088 444 7684

Raam kapot? Bel vandaag nog naar 088 444 7684 en kom direct in contact met een medewerker van een glashandel uit de regio Woerden. Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden of heeft u vragen over de garantievoorwaarden? Vul dan het formulier in en u ontvangt spoedig antwoord. Bel ook naar 088 444 7684 als u met spoed geholpen moet worden.

 • directe hulp bij spoed;
 • keuze uit diverse soorten beglazing;
 • 24 uur per dag bereikbaar;
 • erkende en ervaren glaszetters.

Direct een glaszetter nodig voor het herstellen van glasschade?

Bel naar 088 444 7684 en kom direct in contact met een glaszetter. Binnen 30 minuten op locatie!

Bel nu glasservice

Wat doet een glaszetter?

Een glaszetter heeft een breed takenpakket. Neem contact voor een spoedreparatie van glasschade, maar ook voor het herstellen van schade of voor nieuwe beglazing. Wilt u graag uw glas-in-lood herstellen? Ook dan staat een glaszetter voor u klaar. Ook het vervangen van enkel glas voor matglas is een taak voor glaszetters. Een glaszetter meet bij het vervangen van uw beglazing alle ramen nauwkeurig op. Vaak werken glaszetters samen bij de plaatsing, want beglazing kan erg zwaar zijn. Een paar extra handen is dan handig. Uiteraard kunt u ook contact opnemen met een erkende glaszetter voor advies. Bij de glaszetter kunt u terecht voor:

 • Advies over de mogelijkheden
 • Reparatie en herstellen
 • Plaatsen of vervangen

Glas vervangen

Er kunnen diverse redenen zijn waarom u uw glas moet vervangen. Het is bijvoorbeeld mogelijk dat het raam beschadigd is of dat u de ramen wilt laten vervangen door isolatieglas. Een glaszetter van een deskundige glashandel uit Woerden ondersteunt u hierbij.

De glaszetter verwijdert de oude glasplaten en zorgt voor de afvoer. Daarnaast verwijdert hij alle kitresten en plaatst hij het nieuwe raam. Het nieuwe raam wordt netjes afgewerkt.

Ook voor het vervangen van een glasplaat van een salontafel of vervanging van glazen deuren schakelt u een glaszetter in.

Vrijblijvende offerte ontvangen

Enkel glas

Vroeger was enkel glas nog steeds een gebruikelijk product voor ramen. Tegenwoordig wordt er aangeraden om geen enkel glas meer te plaatsen.

Deze glassoort voldoet niet meer aan de huidige standaard voor isolatie. Het warmteverlies is niet alleen erg hoog via enkel glas, maar condensvorming komt ook vaak voor aan de binnenzijde.

Kies daarom minstens voor dubbel glas voor uw woning in Woerden.

Kosten

Er zijn een aantal factoren die invloed hebben op de kosten. De grootte en het type de manier van plaatsen zijn hierbij belangrijk. Extra opties zoals matglas of melkglas kosten vanzelfsprekend extra. Dubbel glas is goedkoper dan hoogrendementsglas. Maar een investering in HR-glas verdient u weer terug via besparing op de stookkosten. HR+ van 1 bij 1 meter kost gemiddeld tussen de €120,- en de €150,-. De kosten voor HR+++ zijn iets hoger. Een raam met dezelfde afmetingen kost dan ongeveer €170,-. Deze prijzen zijn exclusief het plaatsen.

Floatglas

Float glas Woerden
Wanneer we het hebben over speciale glassoorten, dan mag floatglas zeker niet ontbreken. Floatglas vormt namelijk de basis voor menig glassoort, zoals isolatieglas. Floatglas ontstaat door de samensmelting van diverse grondstoffen als zand, kalk en glasscherven. Als deze samengesmolten zijn, giet men de vloeistof in een bak met een dun laagje tin. De vloeistof zal hierop blijven drijven, en teruggekoeld vormt dit een zeer dunne maar stevige glaslaag.

Glasplaat

enkel glas Woerden
Heef u een moderne glasplaat van melkglas als achterwand in uw keuken nodig? Of een geharde glasplaat voor uw tafel? Deze wordt meestal op maat voor gemaakt. Zo weet u zeker dat de plaat perfect aansluit.

Spiegelglas is vaak ook een mooie blikvanger op een bijzettafel in uw woning in Woerden. Een moderne tafel in uw vergaderruimte? Ook dat is een optie.

Veiligheidsglas

veiligheidsglas
Veiligheidsglas is ontwikkeld om diverse redenen. Ten eerste is het erg moeilijk om in te breken wanneer dit soort glas is geplaatst. En ten tweede is gehard veiligheidsglas zo opgebouwd dat de kans op snijwonden wordt verminderd bij glasbreuk. Gehard en gelaagd glas breekt bij een breuk niet in scherpe scherven, maar in heel veel losse korrels. Draadglas is een ander type. Draadglas is gehard of gelaagd met een metalen frame.

Gelaagd glas

Gelaagd glas Woerden
Gelaagd glas is om diverse redenen ontwikkeld. Ten eerste bemoeilijkt gelaagd beveiligingsglas inbrekers bij hun inbraakpoging. Daarnaast is gehard glas zo opgebouwd dat de kans op ongewenste snijwonden door glasbreuk sterk wordt verlaagd. Het glas kunt u zowel in gelaagde als geharde versie bestellen. De glasplaat zal ofwel in duizenden kleine stukjes zonder scherpe randen uiteenspatten, of de glasstukken blijven bij impact in een stalen netwerk hangen, afhankelijk van de bewerking.

Gehard glas

gehard glas
Eén van de soorten veiligheidsglas die wij aanbieden is gehard glas. Een glasplaat die gehard is, heeft als groot voordeel dat het bij een hoge impact in duizenden stukjes zal breken. Dit betekent dat er geen risicovolle situaties ontstaan mocht er iemand door het een glazen deur of scheidingswand vallen. Geharde glas zet men daarom met name in als basis van deuren, wanden en balustrades in kantoorruimtes. Trappen vormen eveneens een optie, mits u over voldoende budget beschikt.

Draadglas

draadglas
Een andere vorm van veiligheidsglas die u bij een glashandel of glaszetter uit Woerden kunt krijgen is draadglas. De veiligheid van het draadglas wordt verkregen door een metalen mat tussen de twee glasplaten in. Op het moment dat iemand een slag of stoot tegen het raam aangeeft, dan zal het in de metalen draden blijven hangen, waardoor een inbraak nog steeds niet mogelijk is. Het draadglas met het Politie Keurmerk Veilig Wonen is de meest veilige oplossing om inbraak tegen te gaan.

Brandwerend glas

brandwerend glas
Wilt u uw bedrijfspand in Woerden of uw bezittingen beschermen tegen brand? Kijk dan naar de mogelijkheden van brandvertragend glas. Brandwerende glasplaten zijn ontworpen om de verspreiding van vuur te blokkeren. Een brand wordt zo tot 30 of 60 minuten vertraagd.

Ook voorkomt brandwerend glas rookschadeomdat het geen rook doorlaat. Brandwerende beglazing is ook erg aantrekkelijk om uw bedrijfsvoorraad te beschermen.

Zonwerend glas

zonwerend glas Woerden
Zonwerend glas beperkt de lichtinval van de zon en is warmtewerend. Wanneer u zonwerende beglazing laat plaatsen verlaagt u ook nog eens uw stookkosten. De zonnestralen worden gereflecteerd en komen minder fel binnen in uw huis of bedrijf in Woerden. U heeft geen last meer van vervelende schitteringen of opwarming van uw huis door de zon.

Daarnaast hoeft u geen andere zonwering meer te plaatsen aan de buitenzijde van uw woning.

Mat glas

Matte beglazing Woerden
Mat glas ontstaat door de behandeling van een glasplaat met een zuur of slijpmiddel. Deze zorgen ervoor dat de plaat van helder naar troebel zich gaat. Het gevolg van de behandeling is feitelijk dat licht niet meer rechtstreeks de kamer inschijnt, maar verstrooid wordt. Daarnaast is mat- of melkglas geschikt voor het verhogen van uw privacy op het werk of thuis. Hebt u een beperkt budget? Bij menig bouwmarkt in Woerden kunt u glasfolie kopen dat een mat effect heeft.

Nu bereikbaar via 088 444 7684. 24 uurs glasservice in Woerden!

Bel de glasservice

Melkglas

melkglas
Er bestaan zoals gezegd vele glassoorten, die u allen bij een glaszetter of glashandel uit Woerden kunt bestellen. Een speciale soort die wij hier voor u willen uitlichten is het melkglas. Melkglas is een ondoorzichtig materiaal, dat echter nog wel al het beschikbare daglicht doorlaat. Het voordeel van melkglas is dat dit het licht diffuus verspreid, zodat u tijdens het werk geen last hebt van direct daglicht. Een tweede positieve eigenschap is dat u door het melkglas geen inkijk meer heeft van nieuwsgierige buren.

Voorzetramen

Voorzetramen Woerden
Wanneer u in een monumentaal pand in Woerden woont, dan hebt u vaak niet de mogelijkheid om andere glassoorten zoals gelaagd of gehard veiligheidsglas te plaatsen. Het is evenmin mogelijk om isolatieglas te installeren. Wilt u toch graag uw bijdrage leveren aan een beter milieu, en de warmte binnenshuis houden? Kies dan voor goedkope voorzetramen. Door voorzetramen voor het raam te plaatsen, creëert onze glaszetter een soort dubbel glas. Dankzij het unieke plaatsing systeem is hiervoor geen intensieve verbouwing nodig.

Glas in lood

Glas in lood
Glas-in-lood is een glassoort die van oudsher werd toegepast in kerken en monumentale panden. Het wordt gemaakt van verschillende kleine glasstukken die met elkaar verbonden worden door een loodstreepje. Hiermee maken glasspecialisten zowel abstracte vormen als specifieke afbeeldingen. Sinds een aantal jaar is glas-in-lood tevens populair als glassoort voor in huis. Wilt u graag een unieke sfeer creëren binnenshuis door een uniek lichtspel en gefilterd licht? Kijk dan bij een glashandel voor het ontwerpen van een glas-in-lood paneel.

Spiegelglas

Spiegelglas Woerden
Wanneer wij spreken over spiegelglas dan zullen veel van onze klanten als eerste denken aan het spiegelglas in winkels en politiebureaus. Spiegelglas in de oorspronkelijk vorm was echter een gewone spiegel, en bij menig glaszetter kunt u dan ook nog steeds gewone spiegels bestellen. Tegenwoordig hebt u daarbij de keuze uit verschillende spiegelsoorten, waaronder verwarmde spiegels voor in de badkamer. Wilt u graag een spiegel in een speciale vorm of met bepaald slijpwerk? Wij bieden vele soorten spiegelglas aan.

Glazen deuren

Glazen deuren Woerden
In de afgelopen decennia werd een glazen binnendeur of schuifdeur steeds populairder bij klanten uit Woerden. Dit komt doordat het tegenwoordig ook mogelijk is om een deur enkel deels van glas te voorzien. Deze deuren zorgen voor meer licht en (optische) ruimte in huis, terwijl geluidsoverlast beperkt blijft tot een minimum. Daarnaast verkopen wij ook volledig glazen deuren die gebruikt kunnen worden als doorgang naar het terras of balkon. Vraag een glaszetter uit ons netwerk om meer informatie voor deuren van glas bij u thuis.

Figuurglas

figuurglas
Een glassoort die steeds vaker vergeten wordt door onze klanten in Woerden is figuurglas. Het was lange tijd zeer populair omdat het een tweeledige functie heeft. Het zorgt namelijk ten eerste voor een verhoogde privacy bij een woning , en creëert daarnaast een bepaalde sfeer. Omdat er een grote variatie aan figuurglas bestaat, is het aan u om te kiezen voor het design dat het beste bij uw wensen aansluit. Tegenwoordig is het bij de specialisten uit ons netwerk te krijgen, vul het offerteformulier in.

Glasfolie

glasfolie Woerden
Een regelmatige gehoorde klacht in bedrijven is dat de privacy steeds kleiner wordt. Men wil het liefst een eigen kantoor, zonder dat anderen hier naar binnen kunnen kijken. Omdat wij begrijpen dat een werkgever niet alle glazen deuren en ramen wil vervangen door mat glas, melkglas of figuurglas, bieden wij verscheidene designs glasfolie aan. Glasfolie is tegen lage prijzen te koop en zorgt voor een goede privacy. Het glasfolie is bovendien eenvoudig te plaatsen en verwijderen, mocht het toch niet het gewenste resultaat opleveren.

Ventilatieroosters

ventilatierooster in glas Woerden
Ventilatieroosters werden in de jaren tachtig veel geplaatst in particuliere woningen. Een ventilatierooster zorgt ervoor dat een gezond binnenklimaat ontstaat, doordat de luchtvochtigheid laag blijft. Een lage luchtvochtigheid voorkomt ongedierte en verlaagt de ernst van ademhaling- en reumaklachten. Hebt u ruimtes in huis waar er geen raam open wil? Overweeg dan om ventilatieroosters te laten plaatsen door een erkend glaszetter uit Woerden.

Gekleurd glas

gekleurd glas
Gekleurd glas wordt op verschillende manieren gemaakt. Glas is een kleurloos materiaal, dus het is altijd nodig om kleur toe te voegen om gekleurd glas te maken. Dit wordt onder andere gedaan tijdens het smeltproces. Er wordt dan kleurstof toegevoegd en gemengd met het gesmolten glas. Daarnaast kan glas ook beschilderd worden of kan er een laklaag aangebracht worden. Glas-in-lood wordt vaak nog met de hand beschilderd. U heeft dan altijd een uniek product.

Dubbel glas

Wanneer u enkele ramen laat vervangen door dubbel glas levert dit niet alleen een vermindering van geluidsoverlast op. Het grootste voordeel is dat dubbel glas een stuk beter isoleert dan enkel glas. De isolatiewaarde wordt aangegeven met de U-waarde. Deze warmtedoorgangscoefficiënt geeft aan hoeveel warmte er per tijdseenheid en vierkante meter verloren gaat bij een temperatuursverschil tussen binnen en buiten van 1 graad. Enkelvoudig glas heeft een U-waarde van 5,8 en dubbel glas een waarde van 2,9. Een ander voordeel ten opzichte van enkel glas is dat u geen last meer heeft van vorming van condens aan de binnenzijde van uw ramen. Ook tocht is verleden tijd. Voor de beste isolatie kunt u echter het beste kiezen voor HR-glas.

Dubbel glas of isolatieglas aanbrengen

Isolatieglas

Gaat u voor de beste isolatie? Kies dan driedubbel isolatieglas met hoogrendement. HR++ of HR+++ bestaat uit meerdere glasplaten met een ruimte ertussen. Deze ruimte, de spouw, is gevuld met een speciaal ontwikkelt isolatiegas (edelgas). Daarnaast is er nog een speciale coating aan de binnenzijde van één van de glasplaten aangebracht. HR+++ is driedubbel glas en bestaat uit maar liefst drie glasplaten en twee tussenruimtes. Het warmteverlies is minimaal bij het gebruik van driedubbel isolatieglas.Dit merkt u direct op uw energierekening en het comfort van een goed verwarmd huis.De U-waarde van driedubbel glas is het laagste, namelijk 0,6. Dit is zeer goed en u zult merken dat u minimaal verlies van warmte heeft. HR++ glas heeft een waarde van ongeveer 1,1.

Verschil HR glas en dubbel glas

Zowel HR als dubbel glas bestaat uit meerdere glasplaten met een ruimte ertussen. Bij dubbel glas is deze ruimte gevuld met lucht, maar bij HR-beglazing wordt meestal een edelgas gebruikt. De luchtcirculatie en de isolerende eigenschappen van dit gas zijn een stuk beter dan lucht.

Daarnaast is er bij hoogrendementsglas nog een coating van metaal aan de binnenkant aangebracht. De coating is onzichtbaar, maar verhoogt de isolatiewaarde. De U-waarde van dubbel glas is 2,6. Bij HR- glas ligt deze tussen de 1,1 en 0,6. Hierbij geldt: hoe lager hoe beter. Geluid van buiten wordt al gedempt door dubbel glas, maar dit is bij HR-glas nog beter.

Benieuwd naar de mogelijkheden en kosten voor vervanging van uw glas?

Vul het offerteformulier in voor vrijblijvende prijzen van een erkend glaszetter!

Offerte aanvragen

Subsidie op isolatieglas?

Bent u lid van een Vereniging van Eigenaren (VvE)? Dan kunt u subsidie ontvangen voor het plaatsen van isolatieglas. Deze subsidie wordt de Subsidie Energiebesparing Eigen Huis genoemd en een VvE kan deze premie aanvragen. Het potje voor individuele aanvragen is helaas al op en kan niet meer aangesproken worden. Voor het ontvangen van een subsidie is het noodzakelijk dat u de werkzaamheden laat uitvoeren door een aannemer of glashandel. U moet namelijk een uitvoerdersformulier meesturen bij de aanvraag. Neem contact op via het offerteformulier voor isolatieglas voor uw woning in Woerden.

Welke glasbewerkingen zijn er mogelijk?

Naast vele glassoorten zoals draadglas, floatglas en spiegelglas kunt u bij menig glashandel uit Woerden terecht voor diverse bewerking van een eenvoudige glasplaat. Zo kan een glaszetter voor u de ramen rond en poly slijpen, of deze te zandstralen dan wel te matteren. Deze bewerkingen kosten niet zoveel, maar zorgen voor een zeer verzorgd resultaat. Wanneer u op zoek bent naar een manier om uw huis te beschermen tegen de zon, maar geen zonwering wilt kopen, overweeg dan om speciaal glasfolie te bestellen. Dit weerkaatst het zonlicht, waardoor uw woonkamer beter gekoeld blijft. Elke bewerking voeren wij snel en vakkundig voor u uit.

Glas op maat

Glas is in vele afmetingen verkrijgbaar. Maar soms is het nodig om glas op maat te laten maken. Dit is het geval bij afwijkende maten van ramen of speciale ramen. Het is dan niet mogelijk om de standaardmaat ramen te monteren. Met op maat gemaakte ramen bent u verzekerd van een perfecte aansluiting.

Daarnaast is het mogelijk om glas op maat te bestellen voor eettafels, salontafels of kasten. Heeft u een glazen achterwand in uw keuken? Dan kunt u deze uiteraard ook op maat bestellen.

Keurmerken en certificaten

Een glashandel uit de regio Woerden die zich bij ons netwerk aansluit kan diverse keurmerken en certificaten behalen. Eén daarvan is de ISO 9001 certificering. Dit certificaat wordt gecontroleerd en uitgegeven in Nederland door de NEN. Glashandels die voldoen aan de ISO 9001 richten zich op betrouwbaarheid en klanttevredenheid. Wanneer u veiligheidsglas laat plaatsen is het belangrijk om te kijken naar het Politie Keurmerk Veilig Wonen. Dit keurmerk wordt gegeven aan producten die inbraakwerend en veilig zijn. Daarnaast laten gecertificeerde glaszetters zich regelmatig bijscholen, zodat ze op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen.

Voordelen inschakelen glaszetter

Profiteer ook van de voordelen en schakel een glaszetter in. Door uw glas te laten plaatsen of vervangen door een glazenzetter bent u verzekerd van een goede kwaliteit en snelle hulp. De glaszetter zal daarnaast ook uw oude beglazing afvoeren. Een medewerker van een glashandel voorziet u ook graag van advies en handige tips.

 • Perfecte kwaliteit
 • Snelle hulp bij glasschade – 24 uur per dag, binnen 30 minuten aanwezig
 • Handige tips en advies
 • Snelle en professionele plaatsing

Direct contact met glazenzetter Woerden!

Bel naar 088 444 7684 en kom direct in contact met een erkende glaszetter. Heeft u met spoed een glaszetter nodig? Bel dan direct! Binnen 30 minuten is er dan een medewerker van een glashandel aanwezig op uw locatie. Wilt u uw beglazing vervangen door isolatieglas? Of wilt u gelaagd of gehard veiligheidsglas plaatsen in uw woning of bedrijfspand in Woerden? Vul dan het offerteformulier in en u ontvangt snel antwoord van een glazenzetter uit de omgeving van Woerden. Voordeel is dat u meteen geholpen wordt door een glashandel met deskundig advies en veel ervaring.

Glaszetter 24-uursservice WoerdenGlashandel Woerden
Wij werken alleen samen met gerenommeerde bedrijven uit de omgeving van Woerden die jarenlange ervaring hebben in hun sector. Ze weten als geen ander hoe een ruit het beste vervangen moet worden bij glasschade en wat de beste oplossing is voor uw situatie. Elke glashandel en glaszetter die bij ons is aangesloten heeft zich bewezen in de eigen sector, of een specifiek gebied zoals glas-in-lood, veiligheid-, mat- of isolatieglas.

Beek
Brunssum
Echt
Geleen
Heerlen
Hoensbroek
Kerkrade
Landgraaf
Maastricht
Roermond
Sittard
Valkenburg
Venlo
Venray
Weert