Glaszetter Veldhoven

Glaszetter Veldhoven

Hebt u een glaszetter nodig voor het plaatsen van uw glas in Veldhoven? Glas Nu helpt u met het vinden van een hoogwaardige glasservice van een ervaren glashandel bij u in de buurt. Wij werken samen met allerhande bekwame partijen uit Veldhoven die u graag een kosteloos adviesgesprek geven over de opties voor draadglas, gehard of gelaagd veiligheidsglas of melkglas. Daarnaast informeert een erkende glashandel of glaszetter u met alle plezier over de mogelijkheden omtrent enkel, dubbel, mat of isolatieglas, of het ontwerpen van een glas-in-lood paneel. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van onze glasservice? U kunt gratis offertes aanvragen via het contactformulier, of bij ons bij spoed door glasschade in Veldhoven direct bereiken per 088 444 7684.

24uurs glasservice

Wij staan met onze glasservice altijd voor u klaar; 24 uur per dag en 7 dagen per week. Hoe we dat doen? Door altijd bereikbaar te zijn! Via 088 444 7684 bereikt u ons gemakkelijk en snel met al uw vragen, of hulpvraag bij glasschade. Indien gewenst sturen we direct een glaszetter naar uw locatie in Veldhoven om de klus voor u te klaren. Deze glasservice is met name noodzakelijk wanneer uw ruit lekt, of als u glasschade hebt opgelopen door een hevige hagelbui of een voetbal ongeluk. Wat uw vraag ook is, bel ons in Veldhoven. Wij brengen u altijd in contact met een erkende glashandel, die uw enkel, dubbel, mat, of isolatieglas zo weer in optimale staat brengt!

  • 24 uur per dag een glashandel of glaszetter bereikbaar en altijd binnen 30 minuten op locatie in Veldhoven
  • Hulp bij ontwerp glas-in-lood paneel en 15 jaar garantie dankzij onze glasservice

Hoogwaardige kwaliteit

Elke glashandel of glaszetter werkzaam bij Glas Nu levert kwalitatief hoogstaand draadglas, melkglas, of gehard glas. Dit betekent dat ze alleen werken met de meest duurzame en robuuste glastypen, voorzien van een CE markering. Dankzij deze hoogstaande kwaliteit, zal in de toekomst glasschade eenvoudiger voorkomen worden. Bovendien heeft iedere aangesloten glashandel of glaszetter in Veldhoven jarenlange ervaring in zijn werk, waardoor u altijd profiteert van een glasservice van hoge kwaliteit en betrouwbaarheid.

Direct contact

Uw gegevens worden alleen gebruikt voor uw aanvraag.

Glaszetter 24/7 service

Breed assortiment

Zoveel mensen, zoveel smaken, zegt men wel eens. En dat geldt al helemaal voor glaswerk, zo vinden wij. U kunt namelijk kiezen uit isolatieglas, dubbel, mat, gehard, gelaagd en enkel glas, en glas-in-lood. De glaszetter installeert ieder glastype graag bij u in Veldhoven. Weet u echter niet voor welke glassoort u zou moeten kiezen? Vraag dan een kosteloos en vrijblijvend adviesgesprek aan met een glashandel. Dankzij deze glasservice bent u er snel uit! Onderstaand treft u meer informatie aan over de diverse soorten ramen uit ons assortiment.

Direct contact: 088 444 7684

Bent u benieuwd naar ons werk in Veldhoven? Wilt u weten welke glashandel u de beste glasservice biedt? Wilt u weten bij welke glaszetter u terecht kunt bij glasschade? Heeft u interesse in de aanschaf van een glas-in-lood raam? Vraag dan gratis offertes aan door het contactformulier in te vullen. Wij verzenden u voorstellen van iedere gelieerde glashandel, waarna u zelf de keuze maakt op basis van aanbiedingen of prijzen. U kan ons bovendien bereiken per 088 444 7684 voor directe glasservice bij glasschade of andere spoedklussen. Glas Nu helpt u in Veldhoven aan betere beglazing!

Onze glashandel staat voor vakmanschap, snelle service en scherpe prijzen!

Glas vervangen

Glas herstellen Veldhoven

U kunt uw glaswerk bij glasschade eenvoudig laten vervangen door een glaszetter in Veldhoven. Iedere aangesloten glashandel hanteert hiervoor de juiste, meest secure technieken. Het is tevens mogelijk een enkel of dubbel raam te vervangen door een glas-in-lood raam. Wilt u de privacy van uw woonruimte of kantoor verbeteren? Overweeg dan de plaatsing van mat glaswerk. Mat glas is verkrijgbaar in verschillende varianten zoals melkglas en figuurglas. Mat glasfolie is geschikt voor mensen met een beperkt budget en verkrijgbaar bij menig glashandel.

Enkel glas

enkel glas Veldhoven

Enkel glas heeft, in tegenstelling tot de dubbele variant, een zeer lage isolatiewaarde. Enkel glas (en dit geldt tevens voor glas-in-lood) heeft namelijk een warmteverlies waarde van wel 5.1! Door het enkel glaswerk te vervangen door dubbel isolatieglas bespaart u op de stookkosten. De kosten voor het vernieuwen van uw enkele ruiten door dubbel isolatieglas kunnen best hoog oplopen. Een advies is daarom om op het moment van glasbreuk het beschadigde ruit te door een glaszetter te laten vervangen naar de isolerende variant.

Voorzetramen

Voorzetramen plaatsen

Heeft u behoefte aan een beter isolatie van de woning, maar is het bouwtechnisch gezien onmogelijk om dubbele beglazing aan te brengen? Denk dan eens aan voorzetramen, een budgettaire vorm van isolatieglas. Deze zijn tevens geschikt als isolatievorm voor glas-in-lood panelen. Voorzetramen vormen met name een populaire keuze onder monument eigenaren in Veldhoven. De voorzetramen zullen de lage isolatiewaarde van de monumentale beglazing verbeteren zonder schade aan te brengen aan het pand. Een glaszetter van onze glashandel zal de voorzetramen vakkundig plaatsen.

Glas in lood

Glas-in-lood

Houdt u van sierlijke glassoorten en ambieert u de klassieke woningstijl? De glaszetter kan bij u thuis glas-in-lood installeren. Met een dergelijk glas-in-lood werk, haalt u een unieke woonaccessoire in huis. Bij een glaszetter die is gespecialiseerd in glas-in-lood hebt u de keuze uit vele ontwerpen en is het tevens een optie om zelf een ontwerp te maken voor het glas-in-lood paneel. Houd hierbij rekening met het feit dat hoe meer stukjes glaswerk er nodig zijn, hoe hoger de kosten worden.

Dubbel glas

Dubbel isolatieglas Veldhoven

Heeft u vaak last van buitengeluiden of lawaai? Of merkt u dat de warmte in huis snel wegtrekt? Dan is het aan te raden om te kiezen voor dubbel glas. Met dubbel isolatieglas van hoog rendement versterkt u naast de warmte-isolatie tevens de geluidsisolatie. De soort dubbel isolerende beglazing die de medewerkers van onze glashandel in Veldhoven het meeste plaatsen is HR++ beglazing. HR++ staat voor dubbel hoog rendement. Deze dubbele ruiten zorgen ervoor dat u jaarlijks honderden euro’s op de stookkosten kunt besparen.

Veiligheidsglas

veiligheidsglas

Verschillende soorten veiligheidsglas dragen bij aan het voorkomen van lichamelijk letsel na glasschade. Bij elke glashandel en glaszetter kunt u zowel gelaagd als gehard veiligheidsglas kopen. Gelaagd en gehard veiligheidsglas hebben beide geheel eigen voordelen. Gelaagd veiligheidsglas zal namelijk net als draadglas voorkomen dat men via het raam bij u kan inbreken. Gehard veiligheidsglas heeft als belangrijkste eigenschap dat bij een zeer hoge impact de glasplaat in duizenden stukjes zal breken. Kies altijd voor veiligheidsglas met een officieel keurmerk voor de beste kwaliteit.

Gelaagd glas

Gelaagde glasplaten Veldhoven

Gelaagd glas bestaat evenals brandwerende glazen uit meerdere glasplaten. In plaats van brandvertragend schuim, zit tussen deze glasplaten een speciaal folie. Tijdens het verhittingsproces versmelt dit folie met het glas. Het gelaagd glaswerk zorgt er bij hevige impact voor dat scherven niet uit het raam vallen, maar dat het hele raam bijeen blijft. Door ramen met gelaagd glas te installeren bij uw woning of bedrijfspand in Veldhoven zorgt u dan ook voor een verhoogd inbraakveiligheid. Regelmatig vraagt men ons welke glassoort beter is: gelaagd of isolatieglas. Dit is afhankelijk van uw wensen voor veiligheid.

Spiegelglas

Spiegel glas Veldhoven

Een speciale glassoort waar wij uw aandacht tevens nog even op willen vestigen is spiegelglas. Voor particulieren geldt dat spiegels (en daarmee ook spiegelglas) een uitstekende oplossing bieden voor het verkrijgen van meer licht en ruimte in huis. Een spiegel geeft niet alleen een optisch effect, maar zal binnenkomend licht eveneens weer reflecteren. Voor bedrijven in Veldhoven is spiegelglas tevens een goede oplossing. Winkeliers hebben de optie om hiermee eventuele diefstallen in de gaten te houden, en ook voor observatiecentra en politiebureaus vormt het spiegelglas een uitkomst.

Glazen deuren

Glazen terrasdeuren

Hoewel menig glaszetter uit ons netwerk zich voornamelijk richt op het produceren van glazen ramen, kunnen natuurlijk tevens glazen deuren worden geproduceerd. Glazen deuren zijn in de meeste gevallen schuifdeuren die doorgang geven naar het balkon of het terras. Daarnaast doen schuifdeuren in bedrijven dienst als manier om de ruimte af te scheiden, terwijl er geen lichtinval verloren gaat. Komt er door de schuifdeuren te weinig privacy op het kantoor? Kies dan voor mat glasfolie of figuurglas om dit tegen te gaan. Neem vrijblijvend contact op.

Mat glas

Mat glaswerk

Bent u op zoek naar een manier om voldoende licht in de kamer te houden, maar wel de privacy te verbeteren? Dan is wellicht mat glas een goede keuze voor u. Mat glas maakt men met behulp van een zuur dat in het oppervlakte van de glasplaat bijt. Hierdoor wordt het oppervlak ruwer, en zal het licht gereflecteerd en verspreid worden. Het gevolg hiervan is dat mensen niet meer rechtstreeks door het glas kunnen kijken, terwijl er nog steeds veel licht de kamer binnen komt. Mat glasfolie is de goedkope oplossing voor eenzelfde effect.

Floatglas

Floatglas basis Veldhoven

Tegenwoordig is floatglas zeer populair als basismateriaal voor verschillende glassoorten. Floatglas vormt onder andere de basis voor de verscheidene soorten veiligheidsglas, branderwerende glasplaten en isolatieglas. Het voordeel van floatglas is dat het een zeer dunne enkele glasplaat is, dat echter een grote stevigheid kent. Specialisten maken floaglas door een vloeibare glasmassa op een tinbad te gieten en daarna snel af te koelen. Wij informeren u verder over floatglas en de productie.

Brandvertragend glas

Glas brandvertragend

Veel van onze klanten uit Veldhoven weten niet dat het ook mogelijk is om brand te vertragen met behulp van brandwerende ruiten. Brandwerende beglazing is echter steeds populairder. De ramen bestaan uit meerdere glasplaten die van elkaar gescheiden worden door een doorzichtige vloeistof. U zult er normaal niets van zien, totdat het in aanraking komt met extreme hitte. De vloeistof zal zich dan omzetten in een schuim, dat de vlammen zal vertragen. Hoe meer glasplaten met schuim, hoe langer de brandvertraging uiteindelijk zal worden.

Nu bereikbaar via 088 444 7684. 24 uurs glasservice in Veldhoven!

Melkglas

melkglas balustrade

Een speciale soort mat glas waar wij graag uw aandacht op willen vestigen is melkglas. Melkglas is op diverse manier te maken, onder andere door een behandeling met zuur, maar ook met behulp van de plaatsing van een dunne laag folie tussen twee glasplaten. Het effect van melkglas is dat een glasplaat ondoorzichtig wordt, terwijl er onverminderd veel daglicht uw woning of bedrijfspand in Veldhoven binnen komt. Daarbij komt dat de zonwerendheid en isolatiewaarden van het melkglas vergelijkbaar zijn met standaard beglazing.

Gehard glas

geharde glasplaat

Een tweede glassoort waar wij u over willen informeren is gehard glas. Een glasplaat die gehard is, biedt diverse voordelen. Het grootste voordeel is dat de glasplaat in duizenden kleine stukjes uit een zal spatten wanneer iemand hier doorheen valt. Gehard glaswerk is bovendien heel stevig, dus een valpartij zal in veel gevallen voorkomen worden. Dit betekent dat geharde beglazing met name gebruikt wordt voor het maken van glazen deuren. Hoewel het een vorm van veiligheidsglas is, biedt het relatief weinig bescherming tegen inbraak.

Draadglas

gekleurd draadglas

Draadglas is een soort veiligheidsglas die steeds vaker gebruikt wordt. De veiligheid die dit materiaal creëert is dusdanig groot dat veiligheidsbeambten het gebruik hiervan aanraden voor lichtkappen. Hiermee is draadglas een materiaal dat valt onder de brandvertragende materialen. Het zal bij een brand barsten en in stukken breken, maar daarna blijft het hangen in het raster. Wilt u uw woning beschermen tegen een inbraak? Dan is draadglas een optimale keuze. Het draadglas verkleint de kans op een inbraak met ongeveer 50 procent.

Figuurglas

figuurglas

Wist u dat het mogelijk is om figuurglas te plaatsen in uw tussendeur of zelfs als geheel raam? Figuurglas is eenvoudig te beschrijven als glaswerk waarin een reliëf is verwerkt. Dit reliëf varieert van een eenvoudig ontwerp van strepen tot meer uitgebreide patronen als bladeren en bloemen. Het figuurglas brengt een tweeledige functie met zich mee: ten eerste is het zeer geschikt voor het creëren van privacy in bedrijfsruimtes, en ten tweede zorgt het voor meer sfeer en uitstraling in de kamer.

Glasfolie

matfolie

Naast matglas, melkglas en figuurglas bestaan er nog vele andere glasvormen waarmee u uw privacy beschermt. Hebt u maar weinig geld en wilt u toch een deel van de ruit afdekken? Overweeg dan om glasfolie te plaatsen. Glasfolie is bij menig bouwmarkt verkrijgbaar tegen aantrekkelijke prijzen en in verschillende designs. Kies zelf voor een standaard egaal matfolie of ga voor een speciaal design dat tevens enige uitstraling aan de ruimte geeft. Het glasfolie plaatst en verwijdert u gemakkelijk en zonder hulpmaterialen.

Ventilatieroosters

ventilatierooster in isolatieglas

Wist u dat de medewerkers van een glashandel uit Veldhoven u niet alleen kunnen ondersteunen bij het installeren van veiligheidsglas, floatglas, spiegelglas of draadglas? Zij helpen u tevens met alle plezier bij het plaatsen van ventilatieroosters. Ventilatieroosters zorgen ervoor dat de lucht in huis droog blijft en dat vocht geen kans maakt. Dankzij de ventilatieroosters vermindert u de ernst van astma- en reumaklachten en verkleint u het risico op schimmel, houtrot en andere vochtproblemen. De prijs voor een ventilatierooster is bovendien vrij laag.

Wat is driedubbel HR+++ isolatieglas?

Waar dubbel glas bestaat uit twee verschillende glaswanden met een isolerende ruimte tussen deze twee lagen, wordt bij driedubbel isolerend glas hier een laag aan toegevoegd. HR+++ isolatieglas bestaat dan ook uit drie glaswanden, met een hoog isolerend gas in de tussengelegen ruimte gespoten. Daarnaast wordt het rendement van deze ruiten verhoogd door een metaalcoating op de binnenzijde van de glazen aan te brengen. Deze laag geeft een warmtewerende functie, waardoor de warmte binnenshuis blijft behouden. Het resultaat hiervan is dat de warmteverlies waarde van HR+++ isolatieglas maar 0.5 bedraagt. In vergelijking: enkel glaswerk kent een waarde van 5.1. Door dit warmtebehoud bespaart u enorm op de energiekosten. Wilt u ook besparen? Vul uw gegevens in op ons contactformulier of bel op 088 444 7684.

Bewerkingen die wij kunnen uitvoeren

Elke glaszetter en glashandel uit Veldhoven die bij ons is betrokken kan u voorzien van verschillende glassoorten, evenals van materialen die u nodig hebt om de ramen te bevestigen. Denk hierbij ten eerste aan enkel, dubbel en isolatieglas. Meer specifieke vormen zijn draadglas, veiligheidsglas of glas-in-lood panelen. Wat betreft de extra artikelen moet u denken aan een ventilatierooster, ophangingen en voorzetramen. De glassoorten kunnen bovendien op verscheidene manieren bewerkt worden. Een glaszetter uit Veldhoven kan onder meer het enkel glas voor u scherpaf (sa), rond poly (rp) of plat poly (pp) slijpen. Daarnaast zullen de meeste glasspecialisten u ook helpen met het boren van gaten in een raam, het slijpen van handgrepen, of het matteren dan wel zandstralen van de ramen.

Besparen door dubbel glas

Als u toch uw ramen moet herstellen na glasschade, dan kunt u overwegen om te kiezen voor dubbel glaswerk, of een ander soort isolatieglas. Hiermee verbetert u de isolatiewaarde van de woning. Onderzoek heeft uitgewezen dat het installeren van beter isolerende glazen jaarlijks tot €300,- op levert. Bovendien draagt u op deze wijze bij aan het verminderen van het verbruik van fossiele brandstoffen. Andere voordelen van dubbel glas zijn minder geluidsoverlast en een betere inbraakpreventie. Vraag voor een compleet prijzen overzicht informatie op bij een glashandel of glaszetter uit Veldhoven.

ISO 9001 gecertificeerd

Wanneer u door ons met een glashandel of glaszetter in Veldhoven in contact wordt gebracht, dan mag u er van uitgaan dat deze een ISO 9001 (voluit NEN-EN-ISO 9001:2008) certificaat bezit. Dit certificaat geeft aan dat het bedrijf aan een wereldwijde standaardnorm voldoet voor kwaliteit. Dankzij zowel interne als externe audits, en een klanttevredenheid onderzoek wordt gemeten in hoeverre de glashandel voldoet aan de gestelde kwaliteitseisen. Onder deze eisen vallen onder meer het centraal stellen van de behoeften van de klant en het evalueren van de klantervaringen.

Altijd binnen 30 minuten op locatie

Bij Glas Nu werken we met een groot landelijk netwerk. Dit bekent dat we een glasservice kunnen aanbieden, waarbij er ongeacht het tijdstip of de dag altijd een glashandel of glaszetter bij u in Veldhoven aan het werk is. Wanneer er plotseling glasschade of lekkage bij het raamkozijn ontstaat, dan is het voor ons mogelijk om binnen het half uur bij u op de stoep te staan. Daarnaast kunt u bij onze glasservice terecht voor informatie over glas-in-lood ramen, het vervangen van enkel glaswerk door dubbel glas, en meer tips voor het verhogen van de isolatiewaarde van uw pand. Wat uw vraag aan de glaszetter uit Veldhoven ook is, deze kan u altijd deskundig te woord staan.

Wat zijn de voordelen van Glas Nu?

Onze glasservice in Veldhoven is handig voor iedereen die zijn glazen wil laten vervangen na glasschade of ter verbetering van de isolatiewaarde van het pand. Bij Glas Nu krijgt u de mogelijkheid een keuze te maken voor de glashandel die het beste bij u past. Onze offertes worden toegepast op uw wensen voor bijvoorbeeld hoog kwalitatief isolatieglas of glas-in-lood ontwerpen. Dankzij onze glasservice komt u bij glasschade ook direct in contact met een glaszetter bij u in Veldhoven door te bellen met 088 444 7684.

Wat gebeurt er na mijn aanvraag?

Wanneer u een offerte hebt aangevraagd versturen wij deze naar een glaszetter uit Veldhoven. Hij maakt een offerte op maat voor u aan en verstuurt deze naar uw adres. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Glaszetter 24 uursserviceGlashandel Veldhoven
Wij werken alleen samen met gerenommeerde bedrijven in Veldhoven, die bekend zijn in hun sector en veel tevreden klanten hebben. Iedere deelnemende glaszetter of glashandel is ruim ervaren in de glasservice en kan u hierdoor op de beste manier helpen. Omdat iedere specialist zorgvuldig is gecontroleerd kunnen wij de kwaliteit van hun werkzaamheden garanderen. Via ons haalt u in Veldhoven kwaliteitsservice in huis.

Bergen op Zoom
Best
Breda
Den Bosch
Eindhoven
Etten-Leur
Geldrop
Helmond
Roosendaal
Rosmalen
Tilburg
Uden
Valkenswaard
Veghel
Veldhoven
Waalwijk