Glaszetter Valkenswaard

Glaszetter Valkenswaard

Wilt u uw oude glas in uw woning in Valkenswaard laten vervangen door een glaszetter? Of heeft u schade? Op deze pagina leest u meer over de soorten glas zoals gehard en gelaagd veiligheidsglas, subbel isolatieglas en het inschakelen van een glaszetter. Daarnaast geven we meer informatie over glasschade en wat u moet doen als u schade constateert. Bel naar 088 444 7684 om direct in contact te komen met een glaszetter voor spoed. Wilt u graag meer informatie over de kosten? Vul dan het offerteformulier in en u ontvangt spoedig antwoord van een glashandel uit de regio Valkenswaard.

Glasschade? 24/7 glasservice!

Is er bij u ingebroken, of is er een bal door uw ruit geschopt? Wanneer u last heeft van schade is het van groot belang dat u de schade zo snel mogelijk laat repareren. Ook bij grote temperatuurschommelingen kan er na verloop van tijd glasbreuk ontstaan. Is uw glasschade ontstaan buiten kantooruren? U hoeft niet bang te zijn dat u lang moet wachten op een reparatie. Met de 24-uurs spoedservice kunt u dag en nacht een glaszetter bereiken. Binnen 30 minuten is er iemand aanwezig op locatie in Valkenswaard. Bel direct naar 088 444 7684 om in contact te komen met een glaszetter. De voordelen van glasservice op een rij:

 • 24-uur per dag bereikbaar
 • Binnen 30 minuten aanwezig
 • Garantie op het glas en de montage

15 jaar garantie op glas én montage

Wanneer u gebruik maakt van de service van één van de glaszetters of glashandels uit ons netwerk in Valkenswaard bent u verzekerd van 15 jaar garantie. Deze garantie geldt zowel op het glas als op de montage door de glaszetter. Deze zekerheid heeft u ook als u een reparatie met spoed laat uitvoeren.

Afhandeling met de verzekering

Vaak is men bang dat het indienen en claimen van de schade bij een glasverzekering veel gedoe is. Gelukkig neemt de glashandel uit Valkenswaard bijna alles voor u uit handen. U hoeft alleen de schade te melden bij uw verzekeraar. Met een akte van cessie dient de glaszetter de schade voor u in.

Allround glashandel

De glashandel uit Valkenswaard die aangesloten is bij ons netwerk is een allround glashandel, van het bestellen tot het plaatsen. De medewerkers zijn u snel van dienst. Laat daarom uw beglazing door een glaszettersbedrijf uit ons netwerk plaatsen. U krijgt 15 jaar garantie op het glas en de installatie.

Direct contact

Uw gegevens worden alleen gebruikt voor uw aanvraag.

Glaszetter spoedserviceErkend glaszetter Valkenswaard

De voordelen op een rij

 • Direct contact via 088 444 7684
 • Altijd een glashandel bij u in de buurt
 • 24 uur per dag bereikbaar en binnen 30 minuten aanwezig
 • Garantie van erkende glaszetters

Wat te doen bij glasschade in Valkenswaard?

Glasschade ontstaat door een breuk, een klap of door inbraak. Bij glasschade is het belangrijk om direct te reageren. Maak een aantal foto’s voor uw verzekeraar. Liggen er losse glasscherven? Pas dan op dat niemand zich hieraan bezeert. Bel 088 444 7684 om direct in contact te komen met een glaszetter. Alleen als een reparatie niet gelijk mogelijk is (bijvoorbeeld omdat het glas op maat gemaakt moet worden) plaatst de glaszetter eerst een tijdelijke oplossing. Daarna moet u contact opnemen met uw verzekeraar om de schade te melden. De stappen in het kort:

 • Opmeten van glasschade
 • Eventueel opruimen van glasscherven
 • Bel 088 444 7684 voor een glaszetter
 • Meld de schade bij uw verzekeraar

Direct contact: 088 444 7684

Bel 088 444 7684 en u hebt direct contact met een glaszetter uit de omgeving van Valkenswaard. De glaszetter helpt u met uw glasschade en stuurt, als dat nodig is, een medewerker van een glashandel naar u toe.

Wilt u uw enkel of dubbel glas vervangen door hoogwaardig geïsoleerd glas? Of wilt u meer informatie over de kosten voor matglas of melkglas? Neem dan contact op via het offerteformulier. U ontvangt spoedig antwoord.

 • Directe hulp bij spoed
 • Keuze uit diverse soorten beglazing
 • 24 uur per dag bereikbaar
 • Erkende en ervaren glaszetters

Glasschade en met spoed een glaszetter nodig?

Bel gelijk naar 088 444 7684 of vul het formulier in voor spoedservice!

Bel nu glasservice

Wat doet een glaszetter?

Een glaszetter uit Valkenswaard staat voor u klaar om uw oude beglazing te vervangen en nieuwe ramen te plaatsen. De oude ramen voert de glaszetter af, zodat u daar niet meer om hoeft te denken. Voor het plaatsen van nieuwe beglazing werkt een glaszetter samen met meerdere collega’s. Glasplaten zijn zwaar en breekbaar, het is dus belangrijk dat er voorzichtig mee omgegaan wordt. Daarnaast is het mogelijk om de glaszetters uit Valkenswaard in te schakelen voor reparatie. Neem contact op via 088 444 7684 of het offerteformulier. Een glaszetter schakelt u in voor:

 • Vervanging en montage;
 • Uitvoeren van reparatie;
 • Advies op het gebied van beglazing.

Glas vervangen

Een ruit dat kapot is gegaan is vaak niet meer te herstellen. Bij glasbreuk, glasschade of een compleet kapotte ruit moet het glas vervangen worden. Wilt u uw ruiten vervangen met isolatieglas?

De glaszetter zal dan eerst de ramen opmeten. De oude ruit wordt professioneel afgevoerd en alle oude resten zullen netjes weggewerkt worden door de glaszetter. De nieuwe beglazing wordt daarna geplaatst. Dit wordt meestal gedaan door meerdere glaszetters. Na het vervangen werken de glaszetters alles netjes af en ruimen het afval op.

Vrijblijvende offerte ontvangen

Enkel glas

Enkel glas werd jaren terug gebruikt als standaard beglazing voor panden in Valkenswaard. Tegenwoordig wordt het bijna niet meer geplaatst vanwege de lage isolatiewaarde. Voor ramen is het niet meer geschikt. Kies dan altijd voor dubbel of driedubbel glas. We komen enkel glas nog wel tegen binnenshuis, bijvoorbeeld met floatglas of in een schuifdeur.

Heeft u deuren met een glazen inzet in uw woning? Waarschijnlijk gaat het hier om een enkel glas. Deze kunt u laten vervangen door een glaszetter. Laat enkel glas in uw ramen ook vervangen door een glaszetter.

Kosten

Enkel glas is de goedkoopste variant. De prijzen worden beïnvloed door de grootte en het type beglazing. Isolatieglas is duurder, maar biedt vele voordelen ten opzichte van enkel glas. U bespaart daarnaast veel op de stookkosten. Voor dubbel glas moet u rekening houden met gemiddelde kosten van €65,- per m². Dubbel HR++ heeft een goede prijs- en kwaliteitsverhouding. De prijzen hiervoor zijn rond de €80,- tot €100, per m². Hierbij zijn de kosten voor de glaszetters, materialen en hulpmiddelen nog niet meegerekend. De montagekosten zijn afhankelijk van de arbeidsuren, hulpmiddelen zoals steigers en de grootte van het raam. Extra opties zoals gehard veiligheidsglas, melkglas of spiegelglas zijn duurder.

Floatglas

Float glas Valkenswaard
Door zand, kalk en glasstukken met elkaar te versmelten op zeer hoge temperatuur, en deze substantie vervolgens op een tinbad te gieten, ontstaat floatglas. Floatglas is zeer dun maar tegelijkertijd erg sterk en dient daarom als basis voor veel verschillende glassoorten. Zo worden zowel veiligheidsglas als isolatieglas van floatglas gemaakt.

De prijzen voor een glasplaat van floatglas hangen af van de gekozen afmeting en glashandel uit Valkenswaard. Vraag via het offerteformulier prijzen aan!

Glasplaat

enkel glas Valkenswaard
Heeft u een glazen douchecabine in uw woning in Valkenswaard? Of wordt uw inloopdouche of bad afgescheiden met een wand? Het is mogelijk dat de glasplaat onbedoeld beschadigt raakt en daardoor in enkele gevallen soms breekt. Een glaszetter verwijdert de oude glasplaat eenvoudig en plaatst snel een nieuwe. Ook voor een glasplaat voor een grote tafel, plankje in het toilet of als afscheiding van een kantoorruimte schakelt u een glaszettersbedrijf in. Het afschuinen van de hoeken en de randen van een glasplaat is handig voor een eettafel, zo heeft u geen last van scherpe randen.

Veiligheidsglas

veiligheidsglas
Veiligheidsglas is vanwege twee redenen gecreëerd. De eerste is een beperking van de kans op ongewenste snijwonden door glasbreuk. Gehard veiligheidsglas barst in duizenden ronde stukjes uiteen, en gelaagd beveiligingsglas blijft in een stalen netwerk hangen. Bij impact hebt u dus geen risico op ongevallen. Daarnaast is gelaagd veiligheidsglas bedoelt als barrière voor inbrekers. In vergelijking met standaard dubbel glas is de kans op inbraak kleiner door het glas. Kies dan wel voor een beveiligingsglas dat het Politiekeurmerk Veilig Wonen draagt.

Gelaagd glas

Gelaagd glas Valkenswaard
Op deze pagina gaven wij eerder al aan wat de voordelen van veiligheidsglas. Bent u van plan om veiligheidsglas aan te schaffen ter verbetering van de inbraakveiligheid van uw woning of bedrijfspand in Valkenswaard? Dan moet u een keuze maken uit de diverse soorten veiligheidsglas die door onze glaszetters worden aangeboden. Eén van deze glassoorten is gelaagd glas. Gelaagd veiligheidsglas bestaat uit meerdere glasplaten, met daartussen een speciaal folie. De versmelting met de folie zorgt voor veel stevigheid.

Gehard glas

gehard glas
Een tweede glassoort die u via een glaszetter uit ons bedrijf in Valkenswaard kunt verkrijgen is gehard glas. Deze glassoort valt in de categorie veiligheidsglas, maar is niet gecreëerd om inbrekers tegen te houden. Geharde glasplaten hebben een geheel andere functie die gericht is op de veiligheid van gebruikers van het materiaal. Bij een hoge impact zal een glazen deur met een gehard raam als basis namelijk in honderden stukjes breken, die de kans op glaswonden aanzienlijk verkleinen.

Draadglas

draadglas
Bij een glashandel koopt u naast gehard en gelaagd glas ook draadglas. Dit is een vorm van inbraakwerende beglazing. In het draadglas bevindt zich een metalen raster. Dit raster heeft als effect dat glasscherven in het de draden blijven hangen, zodra er sprake is van een breuk. Door uw beglazing te vervangen met draadglas verlaagt u de kans op een gelegenheidsinbraak met ongeveer 50%. Kies wel voor draadglas met het Politiekeurmerk Veilig Wonen voor de beste veiligheid.

Brandwerend glas

brandwerend glas
Brandwerend glas wordt voornamelijk geplaatst in bedrijfspanden met waardevolle papieren of grote voorraden. Daarnaast kan het ook erg geschikt zijn voor particulieren met huizen met dure bezittingen. Door het plaatsen van brandvertragend glas wordt de brand vertraagd. Afhankelijk van het type is een vertraging van 30 minuten tot een uur mogelijk. Daarnaast zorgt het glas ervoor dat er minder rook wordt doorgelaten en voorkomt daarmee veel rookschade. Wilt u meer informatie over het plaatsen van dit soort glas in Valkenswaard? Vul dan het offerteformulier in.

Zonwerend glas

zonwerend glas Valkenswaard
Twijfelt u nog of u zonwering wilt laten plaatsen aan de buitenzijde van uw woning of bedrijfspand in Valkenswaard?

Bekijk ook eens de mogelijkheden voor het plaatsen van zonwerend glas. Zonwerende glasplaten weerkaatsen de zonnestralen en zorgen ervoor dat u geen last heeft van de zon in uw woning. De beglazing is daarnaast isolerend en warmtewerend. U hoeft niet bang te zijn dat het donker wordt in uw huis. Het werkt als een filter.

Mat glas

Matte beglazing Valkenswaard
Matglas is een glasvorm die voor veel mensen weinig kansen biedt. Toch kan matglas zeer handig zijn. Zo is het een ideale glassoort voor woningen die direct aan een doorgaande weg staan. Daarnaast past men mat glas vaak toe bij kantoorpanden om de privacy van werknemers te beschermen.Mat glas maakt men met behulp van een slijpmiddel of door toepassing van een speciaal zuur. Het gevolg is dat het licht niet meer direct naar binnen schijnt, maar diffuus verspreid wordt. Eventueel is goedkope mat glasfolie een alternatieve optie.

Nu bereikbaar via 088 444 7684. 24 uurs glasservice in Valkenswaard!

Bel de glasservice

Melkglas

melkglas
Bij een glashandel uit Valkenswaard is het mogelijk om een groot aantal glassoorten te bestellen. Eén van de speciale soorten die wij graag voor u willen uitlichten is het melkglas.

Melkglas is een soort mat glas, die met een speciale bewerking een witte kleur heeft gekregen. Het melkglas zorgt ervoor dat direct daglicht nog wel de woning binnenkomt, maar diffuus verspreid wordt. Hierdoor heeft u geen kunstlicht nodig, maar is het daglicht niet storend. Het melkglas krijgt bovendien steeds vaker een decoratieve functie.

Voorzetramen

Voorzetramen Valkenswaard
Voor mensen die maar een beperkt budget hebben is het laten monteren van hoogwaardig dubbel glas vaak te duur. Er is echter een oplossing die verhoudingsgewijs weinig geld kost, maar wel een vergelijkbaar effect hebben als dubbel glas: voorzetramen. In eerste instantie werden voorzetramen gemaakt voor monumentale panden waar geen dubbel isolatieglas mocht worden geplaatst, maar tegenwoordig vindt u voorzetramen op veel plekken. Vraag uw lokale glaszetter naar de mogelijkheden, en of een voorzetraam past bij uw woning.

Glas in lood

Glas in lood
Er bestaan vele bewerkingen voor glas. Eén van de bewerkingen die men van oudsher al toepast is het ontwerpen van glas-in-lood ramen. Hoewel dit bedoeld was als een manier om het monteren van grote ramen te voorkomen, kreeg het ook een educatieve en decoratieve functie.

Vandaag de dag wordt glas-in-lood steeds populairder. De steeds veranderende lichtinval en warme lichtfiltering die volgen op de installatie van glas-in-lood panelen kent vele liefhebbers. Bij menig glashandel in Valkenswaard is het mogelijk om zelf uw ontwerp in te dienen.

Spiegelglas

Spiegelglas Valkenswaard
Bent u de eigenaar van een winkel in Valkenswaard, en wilt u zorgen dat er niets van wat er in de winkel gebeurt u ontgaat? Dan kunt u overwegen om spiegelglas te laten installeren. Spiegelglas ziet er aan de ene zijde uit als een spiegel, terwijl u vanaf de andere zijde gewoon door een raam kunt kijken.

Voor politiebureaus en observatiecentra is dit spiegelglas tevens een oplossing. Bij menig glaszetter kunt u bovendien diverse soorten spiegels kopen, zoals verwarmde spiegels voor in de badkamer.

Glazen deuren

Glazen deuren Valkenswaard
Glazen deuren kunnen op diverse manieren gemaakt worden, afhankelijk van de toepassing die u wenst. Zo bestaan er volledig glazen deuren die geschikt zijn voor de doorgang naar het terras of balkon, en die de sfeer van buiten al een beetje naar binnen halen. Daarnaast zijn er tevens deuren waarvan (een deel van) het binnenpaneel uit glas bestaat. Op deze manier creëert u meer licht en ruimte in huis, terwijl er nog wel echt een deur staat. Wilt u geen privacy verliezen door de deur? Plaats dan mat glasfolie op een deurdeel.

Figuurglas

figuurglas
Zoekt u naar een speciaal soort beglazing? Dan moet u bij een glashandel of glaszetter eens informeren naar de mogelijkheden voor figuurglas. Figuurglas is simpelweg te omschrijven als een beglazing met daarin een reliëf. Het reliëf zorgt ervoor dat mensen niet zomaar bij u naar binnen kunnen kijken, maar biedt tevens een unieke uitstraling aan een ruimte. Lange tijd werd figuurglas alleen maar bij particuliere woningen ingezet, maar tegenwoordig is het ook bij de groothandel verkrijgbaar voor toepassingen bij bedrijven.

Glasfolie

glasfolie Valkenswaard
Wij begrijpen dat matglas, melkglas of figuurglas een relatief grote kostenpost is wanneer u net begint met een eigen bedrijf. Wilt u toch de privacy van een kantoorruimte creëren? Overweeg dan om glasfolie aan te schaffen. Glasfolie is een soort plakfolie met een matte afwerking, die ervoor zorgt dat niemand meer bij u naar binnen kijkt.

Bij de meeste bouwmarkten in Valkenswaard is glasfolie in diverse designs verkrijgbaar. Zo is het tevens mogelijk om hiermee enige sfeer te verkrijgen in de ruimte.

Ventilatieroosters

ventilatierooster in glas Valkenswaard
Ventilatieroosters vormen ten slotte dé oplossing voor een hoge luchtvochtigheid in huis. Een hoge luchtvochtigheid ontstaat wanneer er te weinig ventilatie plaatsvindt. De installatie van een ventilatierooster zal een continue stroom van frisse lucht opgang brengen, die de luchtvochtigheid zal laten dalen. De prijs voor de installatie van ventilatieroosters is afhankelijk van diverse factoren. Wij raden aan om hier altijd een erkend glaszetter uit Valkenswaard voor in te schakelen. Zo weet u zeker dat de veiligheid van het woonpand gewaarborgd blijft.

Gekleurd glas

gekleurd glas
Gekleurd glas is niet alleen interessant voor woningen in Valkenswaard, maar ook voor bedrijfspanden. Wilt u uw vergaderruimte afscheiden met een glazen wand? Dan is gekleurd glas erg geschikt.

Daarnaast zien we gekleurd glas uiteraard in glas-in-lood. Glas is kleurloos en de kleur wordt toegevoegd door het materiaal te verven, te lakken of door kleurstof toe te voegen tijdens het smeltproces. Geverfd glas-in-lood is een ambachtelijk product en maakt elk glas uniek.

Dubbel glas

Wanneer u dubbel glas installeert profiteert u van diverse voordelen zoals een vermindering van geluidsoverlast. Daarnaast warmt uw huis minder op door de zon in de warmere maanden. Het grootste voordeel van dubbel glas ten opzichte van enkel glas is de besparing op de energierekening. Doordat er in de winter minder warmte verloren gaat via de ramen is het mogelijk om uw huis efficiënter te verwarmen. Doordat de warmte het huis minder snel verlaat, bespaart sterk op uw stookkosten. Daarnaast zult u geen last hebben van tocht of vocht aan de binnenzijde van uw woning. Dubbel glas bestaat uit twee glasplaten. Deze worden tegen elkaar bevestigd met een ruimte ertussen. Deze ruimte wordt ook wel de spouw genoemd en is meestal 1 tot 1,5 centimeter dik. De spouw wordt gevuld met lucht. De lucht met de twee glasplaten werkt warmtewerend en deze combinatie is ideaal voor isolatie.

Dubbel glas of isolatieglas aanbrengen

Isolatieglas

Naast dubbel isolatieglas, bestaat er ook HR-glas. Deze beglazing bestaat uit twee of meer glasplaten met een ruimte ertussen. De ruimte wordt niet gevuld met lucht, maar door een specifiek isolatiegas op basis van argon. HR++ isolatieglas kent een naar verhouding goede prijs. De investering zal u op termijn terugverdienen dankzij de verbeterde isolering van uw pand in Valkenswaard. HR+++ bestaat zelfs uit driedubbel glas en twee gevulde ruimtes met gas. De isolatiewaarde wordt aangegeven met een warmtedoorgangscoefficiënt. De waarde, de U-waarde, bepaalt hoe hoog het warmteverlies van het materiaal is. Dubbel glas heeft een U-waarde van 2,6, maar wanneer u kiest voor HR++ kunt u rekenen op een waarde van 1,1. Hoe lager de U-waarde, hoe minder verlies van warmte er is. Driedubbel isolatieglas heeft zelfs een waarde van 0,6.

Verschil HR glas en dubbel glas

Weet u precies wat het verschil is tussen HR-glas en dubbel glas? Op het eerste gezicht lijken dubbele beglazing en glas met hoogrendement veel op elkaar. Beide bestaan uit glasplaten waarbij de spouw, de ruimte tussen de glasplaten, gevuld is. Echter is deze ruimte bij dubbel glas gevuld met lucht en bij HR-glas vaak met edelgas.

Daarnaast bestaat er hoogrendementsglas met driedubbel glas. Deze beglazing heeft twee ruimtes die gevuld worden met het isolatiegas. Aan de binnenkant van de glasplaten wordt ook nog een dun metaallaagje aangebracht voor extra isolatie. Deze laag is compleet onzichtbaar.

Meer weten over de kosten en opties voor nieuw glas?

Vul het offerteformulier in en u ontvangt spoedig een vrijblijvende offerte op maat!

Offerte aanvragen

Subsidie op isolatieglas?

Wilt u besparen op isolatieglas en hiervoor een subsidie aanvragen? Alleen een Vereniging van Eigenaren (VvE) kan nog een subsidie aanvragen. Helaas is het potje van de Subsidie Energiebesparing Eigen Huis voor huiseigenaren helemaal op.

Bent u aangesloten bij een VvE? Bespreek dan de mogelijkheden om subsidie aan te vragen met het bestuur. Er worden wel een aantal voorwaarden gesteld voor het ontvangen van de subsidie. Zo moeten de energiebesparende maatregelen uitgevoerd worden door een aannemer of glashandel en moet het isolatieglas een bepaalde isolatiewaarde hebben. Toch besparen? U profiteert altijd van het lagere btw-tarief van 6%.

Welke glasbewerkingen zijn er mogelijk?

Bij vrijwel elke glaszetter of glashandel uit Valkenswaard kunt u terecht voor de aanschaf van vele glassoorten, of het verhelpen van glasschade. Maar een glaszetter kan tevens beglazing voor u bewerken. Denk aan het poly of rond slijpen van de ramen, of het matteren of zandstralen van een glazen binnendeur. De prijzen hiervoor variëren per specialist en hangen af van de exacte glasbewerking die u kiest. Tot slot is het bij veel glaszetters eveneens een optie om speciaal glasfolie te bestellen. Dit folie weerkaatst tijdens de zomermaanden de zon, zodat het lekker koel blijft in huis. Zo hoeft u geen zonwering te kopen en bespaart u dus flink. Weet u nog niet of u moet kiezen voor figuurglas, melkglas, draadglas of gehard en gelaagd beveiligingsglas? Laat het ons dan via het offerteformulier weten.

Glas op maat

Soms is het mogelijk om standaardramen te leveren en te plaatsen in uw woning of bedrijfspand in Valkenswaard. Maar dit is niet altijd het geval. Bij speciaal glas, afwijkende afmetingen of aanvullende eisen moethet glas op maat gemaakt worden. Met op maat gemaakte glassoorten bent u ervan verzekerd dat het precies past.

Uiteraard gelden hier ook dezelfde kwaliteitsnormen. Ramen en glas die op maat gemaakt worden zien we vaak bij figuurglas en bij toepassingen in kantoren en woningen. Bijvoorbeeld bij lange wanden, douchecabines, langs een trap of voor een vitrinekast.

Keurmerken en certificaten

Er zijn vele soorten keurmerken en certificaten te behalen op het gebied van glas. Eén van de belangrijkste certificaten die een glashandel kan behalen is de ISO 9001. De ISO 9001 is een internationale normering die staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en klanttevredenheid. Een glashandel moet minstens drie maanden voldoen aan de eisen van de ISO, voordat het certificaat uitgereikt wordt. Daarna worden ze regelmatig gecontroleerd door de NEN. Met een glashandel met ISO 9001-normering bent u dus zeker van snelle en vakkundige hulp en staat klanttevredenheid altijd voorop. De Nationale Beveiligingsrichtlijn en de politie geven daarnaast keurmerken voor inbraakwerende maatregelen. Glas met het Politie Keurmerk Veilig Wonen is uitermate veilig.

Voordelen inschakelen glaszetter

Van het monteren van nieuwe beglazing of veiligheidglas tot het uitvoeren van een reparatie of herstelwerkzaamheden. De glaszetter is u graag van dienst. Met een glaszetters bent u verzekerd van een hoge kwaliteit. Het inschakelen van een glaszetter via de glasservice biedt u vele voordelen:

 • Hoge kwaliteit
 • Garantie op het glas en de montage
 • Met spoed binnen 30 minuten aanwezig
 • Professionele glasservice en advies

Direct contact met glazenzetter Valkenswaard!

Neem contact op met een glazenzetter uit de omgeving van Valkenswaard door te bellen naar 088 444 7684 of door het formulier in te vullen. Wanneer u belt naar 088 444 7684 komt u direct in contact met een glaszetter. Wilt u graag inzicht in de kosten voor het vervangen van uw enkel glas? Of juist voor het plaatsen van nieuw glas? Dan is het verstandig om het offerteformulier in te vullen. Is het geen spoedgeval? Bel dan meteen naar 088 444 7684 om in contact te komen met een medewerker van een glashandel. U wordt gelijk geholpen en het is zelfs mogelijk dat er een glaszetter binnen 30 minuten in Valkenswaard aanwezig is.

Glaszetter 24-uursservice ValkenswaardGlashandel Valkenswaard
Wij werken alleen samen met gerenommeerde bedrijven uit de omgeving van Valkenswaard die jarenlange ervaring hebben in hun sector. Ze weten als geen ander hoe een ruit het beste vervangen moet worden bij glasschade en wat de beste oplossing is voor uw situatie. Elke glashandel en glaszetter die bij ons is aangesloten heeft zich bewezen in de eigen sector, of een specifiek gebied zoals glas-in-lood, veiligheid-, mat- of isolatieglas.

Beek
Brunssum
Echt
Geleen
Heerlen
Hoensbroek
Kerkrade
Landgraaf
Maastricht
Roermond
Sittard
Valkenburg
Venlo
Venray
Weert