Glaszetter Limburg

Glaszetter Limburg

Wilt u de isolatie van uw pand in Limburg verhogen? Bent u op zoek naar mat glas voor meer privacy op uw kantoor? Of wilt u graag glas-in-lood panelen installeren voor een unieke sfeer? Bij Glas Nu helpen wij u graag bij het vinden van de glashandel in Limburg die u hierbij zullen ondersteunen. Van enkel tot dubbel glas, van gehard en gelaagd veiligheidsglas tot isolatieglas, van draadglas tot mat- en melkglas en van spiegelglas tot floatglas: alles is mogelijk. Wij garanderen dat elke glaszetter die zich aan ons verbonden heeft u snel en deskundig zal helpen, tegen aantrekkelijk prijzen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden, of hebt u behoefte aan direct contact met een erkend glaszetter? Aarzel dan niet om contact op te nemen via ons contactformulier of bel naar 088 444 7684.

24/7 glasservice

Is uw raam kapot door een inbraak, of hebt u anderszins glasschade opgelopen? Dan wilt u dat er zo snel mogelijk een glaszetter komt om nieuw dubbel of gelaagd draadglas te monteren. Wij hebben daarom een 24uurs glasservice ingesteld. U kunt via het contactformulier en 088 444 7684 dag en nacht een medewerker van een glashandel bereiken, die binnen dertig minuten bij u in Limburg op de stoep staat. Desgewenst installeert de professional direct isolatieglas voor u, om problemen in de toekomst te voorkomen.

Hoge kwaliteit, scherpe prijzen

Elke glashandel die in ons systeem opgenomen wil worden, moet voldoen aan diverse voorwaarden. Zo vragen wij dat elke glaszetter gecertificeerd en enkele jaren ervaring heeft met het werk. Zo garanderen wij dat uw dubbel of mat glas in optimale staat blijft wanneer deze door één van onze bedrijven in Limburg gezet is. Bent u bang dat door deze hoge kwaliteit garantie de prijzen voor de plaatsing van floatglas, draadglas, melkglas of een gelaagd raam zeer hoog zullen worden? Niets is minder waar. Dankzij ons unieke vergelijkingssysteem kunt u professionals uit uw regio eenvoudig met elkaar vergelijken op prijs en aanbod. Op deze manier kiest u zelf voor een glashandel die aan al uw eisen voldoet.

Allround glashandel

Een andere voorwaarde voor de aangesloten bedrijven is dat zij een allround glashandel zijn. Dit betekent dat zij u zowel moeten kunnen helpen bij het leveren van simpel dubbel glas, tot isolatieglas, draadglas of zelfs glas-in-lood. Wat uw wensen op het gebied van beglazing ook omvatten, de medewerkers uit Limburg moeten u hierbij kunnen ondersteunen. Daar komt bij dat wij een continue ontwikkeling van onze vakmannen vragen. Er komen steeds meer innovatieve technieken waarmee bijvoorbeeld gelaagd en gehard veiligheidsglas steeds steviger kan worden gemaakt. Wij verwachten dat elke glaszetter die zich bij ons aansluit u van de nieuwste innovaties op de hoogte kan houden, zodat u de beste keuze op het gebied van beveiliging en isolatie zult maken.

088 444 7684 voor direct contact!

Hebt u direct een glashandel in Limburg nodig in verband met glasschade of een hoog warmteverlies? Wil u graag meer informatie over de mogelijkheden van glas-in-lood van een erkend glaszetter? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via het contactformulier. Voor spoed kunt u het beste bellen met 088 444 7684. U komt snel in verbinding met één van de specialisten van onze glashandel.

Direct contactcaptcha
Uw gegevens worden alleen gebruikt voor uw aanvraag.

Glaszetter spoedserviceglaszetter offerte

  • Directe hulp bij spoed
  • Keuze uit diverse soorten beglazing
  • 24 uur per dag bereikbaar
  • Erkende en ervaren glaszetters

Onze glashandel staat voor vakmanschap, snelle service en scherpe prijzen!

Ruit kapot

Ruit vervangen Limburg

Is uw ruit kapot? Zit er een kleine barst in, of is er een bal doorheen gegaan? In vrijwel alle gevallen moeten wij dan voor u nieuw (dubbel) glas plaatsen. Het zetten van nieuwe ruiten is over het algemeen even duur als een reparatie, en zorgt tevens voor een hogere isolatie. Door te kiezen voor isolatieglas is het zelfs mogelijk de eigenlijke investering van het dubbel glas terug te verdienen op de lange termijn door een hoge energiebesparing.

Enkel glas

enkele beglazing

Woont u in Limburg en hebt u nog steeds enkele glazen bij uw ramen? Wij raden aan deze te vervangen door dubbel- of veiligheidsglas. Zo verhoogt u de isolatiewaarde van uw pand, wat leidt tot een hogere verkoopwaarde. Met het verplichte energielabel waartoe de overheid in 2015 is overgegaan, is een juiste isolering van groot voordeel. Enkele beglazing wordt momenteel alleen nog ingezet in een mat glas variant of bij glas-in-lood dat binnen in huis is geplaatst. Het wordt ook wel floatglas genoemd.

Voorzetramen

prijzen Voorzetramen Limburg

Is uw pand relatief oud, en is het niet mogelijk om dubbel glas of veiligheidsglas te installeren? Dan vormen voorzetramen een goed alternatief. Met voorzetramen creëert een glaszetter voor u een soort dubbele ramen, zonder dat hiervoor een intensieve verbouwing nodig is. De prijzen hiervoor vallen tevens relatief mee. Het nadeel van voorzetramen is dat deze relatief minder goed isoleren, waardoor de kosten op lange termijn hoger liggen dan van isolatieglas. Toch vormen ze een goede keuze voor mensen met een beperkt budget.

Glas in lood

Glas in lood raam

Voor veel mensen is glas-in-lood iets wat alleen gevonden wordt in monumentale panden of kerken. De laatste jaren is echter glas-in-lood steeds populairder geworden bij particulieren. Het gaat dan niet perse om glas-in-lood ruiten, maar om panelen voor een binnendeur of schuifdeur. Met een glas-in-lood paneel haalt u een heel eigen sfeer binnenshuis, in exact de stijl die u wenst. De mogelijkheden voor glas-in-lood verschillen per glashandel in Limburg. Meestal is het wel een optie om zelf uw paneel te ontwerpen.

HR++ isolatieglas

HR++ isolatieglas plaatsen

Wilt u uw huis van een betere isolering voorzien? Dan is het aan te raden te kiezen voor speciaal isolatieglas. Dergelijke HR beglazing maakt gebruik van speciaal isolatiegas dat tussen twee glaspanelen wordt gespoten. Hierdoor wordt de convectie verminderd, en daar door het warmteverlies. Het gevolg is dat u op de lange termijn de prijzen voor het dubbel glas terugverdient door te besparen op energiekosten. Bij vrijwel elke glashandel is deze glassoort op voorraad beschikbaar.

Veiligheidsglas

veiligheidsglas vervangen Limburg

Veiligheidsglas is expliciet ontwikkeld om u en uw huisgenoten te beschermen tegen ongewenste snijwonden door glasbreuk. Wij bieden zowel gelaagd als gehard veiligheidsglas aan, waarbij elke variant eigen voor- en nadelen kent. Zo zal gelaagd veiligheidsglas bijdragen aan de inbraakbeveiliging van uw pand in Limburg, doordat het moeilijk te breken is. Als het gehard veiligheidsglas breekt, dan zal het ofwel in vele minieme stukjes uiteenspatten, ofwel in een stalen netwerk blijven hangen.

Gelaagd glas

Gelaagd ruit Limburg

Wij gaven hierboven al aan dat veiligheidsglas een goede keuze is wanneer u uw woning optimaal wil beschermen tegen inbraken. Door veiligheidsglas met een keurmerk te laten plaatsen kunt u de kans op een inbraak zelfs met 50% verlagen. Eén van de soorten veiligheidsglas die bij menig glaszetter uit Limburg verkrijgbaar is, is gelaagd glas. Een gelaagd ruit bestaat uit meerdere glaslagen die men versmelt met een speciaal folie. Dankzij dit folie blijven zelfs bij harde impact de glasstukken aan elkaar zitten. Benieuwd naar de opties? Neem contact met ons op!

Spiegelglas

Ruit met spiegel

Spiegelglas, ook wel gewoon aangeduid als een spiegel is een glassoort die volgens een speciaal gietproces wordt gemaakt. Tegenwoordig zijn spiegels niet meer weg te denken uit de slaap- of badkamer. Om het woongemak te verhogen bestelt u bovendien eenvoudig verscheidene soorten spiegelglas bij onze specialisten. Zo bestaat er speciaal verwarmd spiegelglas, wat ervoor zorgt dat uw spiegel nooit meer beslaat, en kunnen wij het glas slijpen of graveren. De kosten voor spiegelglas hangen met name af van de afmetingen.

Glazen deuren

Deur met raam Limburg

Hebt u een kleinere woning en wil u graag zoveel mogelijk (optische) ruimte verkrijgen? Overweeg dan om glazen deuren te plaatsen. Hierdoor blijft het zicht naar andere ruimtes bestaan, maar kunt u wel geluidsoverlast beperken. Dit hoeven bovendien geen volledige glazen deuren te zijn, onze specialisten uit Limburg kunnen ook een enkel glaspaneel in een deur zetten. Ook voor glazen schuifdeuren bent u bij ons aan het juiste adres. Wilt u uw privacy behouden? Plaats dan mat glasfolie of figuurglas op de deuren.

Mat glas

Mat glas

Mat glas is een speciale glassoort dat mat wordt gemaakt door een behandeling met een zuur of slijpmiddel. Het gevolg is dat het licht niet rechtstreeks naar binnen schijnt, maar verstrooid is. Daarnaast biedt mat glas een goede bescherming tegen ongewenste blikken naar binnen. Een Ideale oplossing indien u aan een drukke doorgaande straat woont. Naast een slijpmiddel of zuur kunt u ook glasfolie gebruiken om mat glas te creëren. Het aanschaffen van mat glas kost relatief weinig, terwijl het resultaat groot is. Vormen van matte beglazing die wij aanbieden zijn figuurglas en melkglas.

Floatglas

Floatglas Limburg

Floatglas is de benaming voor een ultradunne glassoort, waarvan een heleboel andere glassoorten gemaakt kunnen worden. Floatglas ontstaat door het samensmelten van diverse grondstoffen zoals kalk, zand en glasscherven op een hoge temperatuur. De substantie die dan ontstaat giet men op een platte tinnen laag. Het glas zal boven komen drijven, waarna een glaszetter dit via een uniek proces zal terugkoelen. Van floatglas maakt men onder andere veiligheidsglas en isolatieglas. Bij uw glashandel in Limburg vindt u meer informatie over de mogelijkheden.

Brandvertragend glas

Brandvertragend glas Limburg

Naast dubbel en mat glas bestaan er nog vele andere soorten beglazing. Brandvertragende glazen vormen hier een voorbeeld van. Dit ontstaat door tussen twee of meer geharde glaspanelen een tussenlaag te plaatsen van een soort onzichtbaar schuim. Wanneer dit in contact komt met vuur zal het opschuimen, en zo de brand met enkele minuten tot een half uur vertragen. Het veiligheidsglas dat men hiervoor gebruikt is uv-bestendig, en gehard. De prijs voor brandwerende ruiten is hoog, maar ze bieden een hoge bescherming.

Nu bereikbaar via 088 444 7684. 24 uurs glasservice in Limburg!

Melkglas

melkglazen raam

Veel van onze klanten uit Limburg willen graag de uitstraling van hun woonkamer of studeerkamer verbeteren, maar vinden het laten plaatsen van glas-in-lood eigenlijk te duur. Een andere optie die verrassend stijlvol is, is melkglas. Melkglas is met behulp van een zuur of speciale matte PVB-folie te maken. Het zorgt voor een diffuus licht, maar laat wel al het beschikbare daglicht binnen. Daarnaast blijft met het melkglas de isolatiewaarde en zonwerendheid van uw standaard beglazing behouden. Melkglas is verkrijgbaar in diverse kleuren.

Gehard glas

gehard glazen deur

Bent u op zoek naar een glazen deur die een mooie afscheiding biedt voor uw woonkamer, maar geen gevaar oplevert voor uzelf of uw huisgenoten? Overweeg dan om bij een glashandel uit Limburg een glazen deur van gehard glas aan te schaffen. Gehard glas heeft als voordeel dat het pas bij een zeer hoge impact breekt, en dan in duizenden stukken. Hierdoor is de kans op een wond zeer klein. Liever een inbraakveilige glazen deur? Kies dan voor draadglas in plaats van gehard glas. Vul het contactformulier in voor een offerte.

Draadglas

draadglas in deur

Wie een woning goed wil beveiligen tegen een inbraak, doet er goed aan te kiezen voor ramen van draadglas. Draadglas is een speciale vorm van veiligheidsglas waarbij er een metalen raster tussen twee glasplaten zit. Dit metalen raster zorgt ervoor dat bij een grote impact glasstukken in het raam blijven zitten. Hierdoor is de kans op een gelegenheidsinbraak een stuk kleiner. De zekerheid van een optimale veiligheid krijgt u door ramen te kiezen met draadglas met het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Figuurglas

figuurglas plaatsen

Figuurglas is geen nieuwe ontwikkeling binnen de glasbranche, maar niet veel mensen weten wat wij hiermee bedoelen. Figuurglas is eenvoudigweg te omschrijven als een glasplaat met daarin een verweven reliëf. De voordelen van figuurglas zijn tweeledig. Ten eerste zorgt het reliëf voor een verhoogde privacy. De glasplaat is niet direct ondoorzichtig, maar u kunt hier minder gemakkelijk doorheen kijken. Daarnaast zal het reliëf zorgen voor een unieke sfeer en uitstraling in een ruimte. U hebt een ruime keuze uit diverse reliëfs.

Glasfolie

glasfolie plakken

Wie op zoek is naar een manier om meer privacy te verkrijgen, doet er goed aan te kijken naar de vele glasvarianten die hiervoor geschikt zijn. Wij spraken hierboven bijvoorbeeld al over melkglas, matglas en figuurglas. Is er maar weinig geld voor de aanpassingen aan het bedrijfspand? Overweeg dan om glasfolie te plakken op de ramen waar u meer privacy wilt. Glasfolie is gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen en kost bovendien zeer weinig geld. U koopt het bij een bouwmarkt of specialist.

Ventilatieroosters

ventilatierooster Limburg

De specialisten van een glashandel hebben niet alleen ervaring met het installeren, repareren en onderhouden van ramen, er bestaan vele andere klussen die zij voor u kunnen afhandelen. Eén van deze klussen is de installatie van ventilatieroosters. Een gezond binnenleefklimaat heeft een lage luchtvochtigheid, wat u bereikt door een uitstekende ventilatie. Ventilatieroosters zorgen ervoor dat er gedurende dag kleine beetjes frisse lucht het pand binnenkomt. Hiermee verlaagt u de kans op schimmel en houtrot.

Wat is driedubbel HR+++ isolatieglas?

Om de isolatiewaarde van uw pand nog sterker te verhogen dan bij dubbel (mat) glas, kiest u voor driedubbel HR+++ isolerende ramen. Deze beglazing is vergelijkbaar met het standaard isolatieglas, in plaats van twee glasplaten heeft dit echter drie panelen, waartussen isolerend gas is gespoten. In de meeste gevallen weegt het voordeel van driedubbele ramen niet op tegen de hoge kosten. Zeker niet wanneer u kijkt naar de lange termijn. Wil u echter zo energiezuinig en milieuvriendelijk wonen, dan vormt dit een goede optie. Het driedubbel isolatieglas zorgt ervoor dat u bijna niet hoeft te stoken.

Bewerkingen die wij kunnen uitvoeren

Elke glaszetter of glashandel uit Limburg kan u helpen aan diverse glassoorten zoals veiligheidsglas, mat glas of glas-in-lood. Bij standaard beglazing kan men bovendien verscheidene glasbewerkingen voor u uitvoeren. Denk bijvoorbeeld aan het rond of poly slijpen van de ramen. Het is tevens mogelijk om de ruiten te zandstralen of te matteren. Hebt u geen behoefte aan zonwering,maar wilt u wel dat het binnenshuis lekker koel blijft tijdens de zomermaanden? Het is mogelijk om bij een vakman glasfolie te bestellen, dat het zonlicht weerkaatst.

Besparen door dubbel glas

Het grote voordeel van dubbel glas is dat het een hoge besparing van energiekosten oplevert. Wanneer we het vergelijken met een enkel ruit, dan is de besparing van dit isolatieglas ongeveer 15%. Op de lange termijn zult u dan ook de kosten voor de nieuwe ruiten hebben terugverdiend. Dubbel glas heeft bovendien nog andere voordelen, zoals een betere geluidsisolatie en een verminderde kans op gelegenheidsinbraak. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden op het gebied van glasbewerking? Bel dan vandaag nog naar 088 444 7684. Wilt u liever een vrijblijvende offerte ontvangen via de mail? Vul dan het contactformulier in. Wij bieden u met alle plezier onze diensten aan.

ISO 9001 gecertificeerd

Iedere glashandel uit Limburg of omgeving die zich bij ons netwerk wil aansluiten moet voldoen aan de ISO 9001 normering. Dit betekent in essentie dat het bedrijf drie maanden lang aan een voorwaardenpakket aangaande een kwaliteitssysteem van de ISO moet hebben voldaan. De ISO 9001 normering vormt de internationale norm voor kwaliteitsmanagement binnen bedrijven. Betrouwbaarheid en klanttevredenheid vormen de grootste focuspunten. Dit moet zich bij bedrijven uiten in een voortdurende verhoging van de klanttevredenheid, en het naleven van de wettelijke eisen voor het product. Om deze uitstekende kwaliteit te blijven waarborgen wordt het bedrijf bovendien jaarlijks middels interne en externe audits gecontroleerd. Dit gebeurt in Nederland door het testbureau NEN.

Altijd binnen 30 minuten op locatie

Dankzij ons brede landelijke netwerk garanderen wij dat er altijd een specialist binnen het half uur bij u in Limburg op de stoep kan staan om glasschade te verhelpen. Een dergelijke spoedklus meldt u het beste via ons telefoonnummer 088 444 7684 bij ons aan. Hebt u niet met spoed een glaszetter nodig, maar heeft u een aantal vragen over de prijzen van bepaalde glassoorten of opties? Dan adviseren wij om het contactformulier in te vullen. U krijgt snel het gewenste antwoord van ons.

Wat zijn de voordelen van Glas Nu?

Het grote voordeel van Glas Nu is dat u via ons direct in verbinding komt met menig glaszetter uit de regio. Dankzij ons unieke vergelijkingssysteem is het mogelijk de experts vrijblijvend te vergelijken op basis van prijzen en aanbod. Of u nu op zoek bent naar mat glas, dubbel isolatieglas, gehard of gelaagd beveiligingsglas of naar glas-in-lood, wij vinden een glashandel die u daarbij wil ondersteunen. Door het vergelijken is het mogelijk om tot wel 25% te besparen op de uiteindelijke investering. Snel en goed voor uw portemonnee, dat betekent Glas Nu voor u.

Wat gebeurt er na mijn aanvraag?

Wanneer u een offerte heeft aangevraagd versturen wij deze naar een glaszetter uit Limburg. Hij maakt een offerte op maat voor u aan en verstuurt deze naar uw adres. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Glaszetter prijzengoedkope Glashandel
Bent u op zoek naar een erkend glaszetter of glashandel uit uw regio? Dan bent u bij Glas Nu op de juiste plek terecht gekomen. Wij hebben contact met glashandels van over heel Nederland, en dus ook bij u in de provincie. Voor een overzicht van de plaatsen waarin wij actief zijn verwijzen wij u naar onderstaande lijst. Wilt u graag in contact komen met een specialist in Limburg, vul dan het contactformulier in.

Beek
Brunssum
Echt
Geleen
Heerlen
Hoensbroek
Kerkrade
Landgraaf
Maastricht
Roermond
Sittard
Valkenburg
Venlo
Venray
Weert