Glaszetter Limburg

Glaszetter Limburg

Misschien beseft u het zich niet, maar kwalitatief glas heeft een enorme invloed op uw woongenot in Limburg. Dubbel of zelfs driedubbel isolatieglas zorgt ervoor dat de warmte in de winter beter binnenblijft en ’s zomers houdt het uw woonkamer juist lekker koel. Een glaszetter informeert u over de vele verschillende opties voor het vervangen van uw beglazing.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van veiligheidsglas? Of wilt u weten wat het plaatsen van hoogrendementsglas precies gaat kosten? Heeft u schade aan uw ruiten en bent u met spoed op zoek naar een glaszetter? Vraag een vrijblijvende offerte aan of bel naar 088 444 7684 voor direct contact.

Glasschade? 24/7 glasservice!

Er bestaan vele verschillende oorzaken voor glasschade. Wat de reden ook is: het is belangrijk dat de schade zo spoedig mogelijk hersteld wordt. Een ingeslagen ruit leidt niet alleen tot warmteverlies, maar is ook een open uitnodiging voor gelegenheidsinbrekers. Wij bieden u daarom 24/7 glasservice aan. Bel naar 088 444 7684 voor direct contact met een goedkope glashandel of glaszetter uit uw regio en al binnen een half uur staat er iemand voor uw deur. U profiteert van de volgende voordelen:

 • Altijd binnen 30 minuten ter plaatse
 • 24-uurs glasservice
 • 15 jaar garantie

15 jaar garantie op glas én montage

Laat de nieuwe beglazing plaatsen door één van de glaszetters uit Limburg, en profiteer van 15 jaar garantie op uw nieuwe ruiten! Doordat het plaatsen vakkundig en professioneel gebeurt, is de kans op beschadigingen klein. Mochten deze onverhoopt toch ontstaan dan bent u hier voor verzekerd.

Afhandeling met de verzekering

Glasschade is enorm vervelend en dan zit u niet te wachten op lange en ingewikkelde procedures bij uw verzekering. Wij helpen u met een snelle afhandeling! De factuur declareren wij direct bij uw verzekeraar. Dit bespaart u een hoop tijd en energie en zo geniet u direct van uw nieuwe ruiten.

Wat te doen bij glasschade in Limburg?

Het zal u maar gebeuren: na een avondje uit komt u thuis en is er een raam ingeslagen. Wat nu? Allereerst is het belangrijk om de situatie in kaart te brengen. Wat is er precies gebeurd? Indien u verzekerd bent tegen glasschade is het belangrijk om de schade direct te fotograferen, zodat de schade voor de verzekeraar duidelijk is. Bel vervolgens naar 088 444 7684 voor direct contact met een glashandel uit uw regio. De glashandel beschikt over glasplaten van vele verschillende formaten en herstelt de glasschade voor u direct. De goedkope glaszetter is binnen een half uur bij u aanwezig en nog dezelfde avond kunt u weer met een gerust hart naar bed.

Direct contact

Uw gegevens worden alleen gebruikt voor uw aanvraag.

Glaszetter Limburg spoedserviceErkend glaszetter

De voordelen op een rij

 • 24/7 glasservice
 • Tot wel 15 jaar garantie
 • Snelle afhandeling met uw verzekering
 • Prijzen

Allround glashandel

De glashandel in Limburg kan diverse glassoorten bij thuis plaatsen: glas-in-lood, HR beglazing, isolatieglas en natuurlijk enkel- of dubbel glas. Zoekt u naar hoogwaardig kwaliteitsglas of wilt u de ruiten laten vervangen na glasschade? Maak dan gebruik van onze service. Via de glashandel beschikt de glaszetter over kant en klare ruiten die binnen een half uur geplaatst kunnen worden.

Direct contact: 088 444 7684

Wilt u meer informatie ontvangen over de mogelijkheden in Limburg? Vraag dan via het offerteformulier een gratis en vrijblijvende offerte aan van een glashandel uit uw regio. In sommige gevallen is het echter belangrijk dat u direct contact heeft met een glashandel, bijvoorbeeld als u gebruik wilt maken van onze 24/7 glasservice. Bel dan naar 088 444 7684. U staat dan in direct contact met een glaszetter.

Met spoed op zoek naar een glaszetter uit Limburg?

Maak gebruik van onze 24/7 glasservice! Bel naar 088 444 7684 voor direct contact!

Bel nu glasservice

Wat doet een glaszetter?

De werkzaamheden van een ervaren glaszetter uit Limburg lopen flink uiteen. Eén van de voordelen van het inschakelen van een glashandel, is dat u een persoonlijk en professioneel advies krijgt over de verschillende mogelijkheden. Een glaszetter kunt u ook inschakelen voor het plaatsen van interieurglas: Denk hierbij aan het herstellen of vervangen van een glazen tafelblad of achterwand in de keuken. De belangrijkste taken zijn:

 • Het veilig vervoeren van glasplaten
 • Het informeren en adviseren over verschillende glassoorten
 • Het plaatsen van enkel-, dubbel- en isolatieglas
 • Het plaatsen van interieurglas
 • Het herstellen van glasschade

Glas vervangen

Er zijn diverse redenen waarom iemand zijn ruit zou willen vervangen. Er kan natuurlijk een barst zijn ontstaan. Dan is het noodzakelijk om de ramen zo spoedig mogelijk te vernieuwen. Ook zonder glasschade is er voldoende reden om uw ruiten te vervangen. Wellicht woont u in een oude woning waar op dit moment enkel glas aanwezig is.

Door dubbel of zelfs driedubbel isolatieglas te plaatsen, verhoogt u niet alleen uw woongenot, maar verbetert u ook de isolatiewaarde van het huis. Doordat u jaarlijks op de energiekosten gaat besparen, verdient u de investering in de ramen na verloop van tijd vanzelf weer terug.

Vrijblijvende offerte ontvangen

Enkel glas

Enkel glas biedt weinig tot geen bescherming tegen warmteverlies. Het vervangen van een ruit met enkel glas is een eenvoudige service, die uw wooncomfort enorm zal verhogen en waarmee u een flinke besparing op uw stookkosten behaalt.

U kunt enkel glas door standaard dubbel glas op maat vervangen. Maar dubbel isolatieglas op maat biedt tegenwoordig een nog betere bescherming tegen de kou van buitenaf. Voor een optimaal resultaat is het belangrijk om het zetten van de ramen over te laten aan een erkend glaszetter uit Limburg.

Kosten

Hoeveel uw nieuwe ruit gaat kosten, is afhankelijk van meerdere factoren. Uiteraard is dit afhankelijk van de glassoort die u kiest en de afmetingen. Als u gebruik maakt van een spoedservice wordt er, vooral in het weekend en in de avonden, vaak een toeslag voor de service berekend. Heeft het vervangen van de beglazing geen haast? Vraag dan eerst een vrijblijvende offerte aan, zodat u zeker weet wat u gaat betalen. Gemiddeld liggen de kosten voor hoogrendementsglas van één vierkante meter rond de €218,-. In dit bedrag zijn de voorrijkosten, materiaalkosten en afwerkingskosten meegerekend. Voor een duidelijke indicatie van de totale prijs, raden wij u aan een vrijblijvende offerte van een glashandel uit Limburg aan te vragen.

Floatglas

Float glas
Veel van de speciale glassoorten worden gemaakt met floatglas als basis. Floatglas is vergelijkbaar met enkel glas, maar dan wordt het volgens een speciale techniek gemaakt, dat het glas sterker maakt. In dit proces worden glasscherven met diverse andere producten versmolten, en vervolgens uitgegoten op een tinbad. Omdat het glas op het tin blijft drijven, ontstaat er een zeer dunne glaslaag, die daarna snel afgekoeld wordt. Onder andere veiligheidsglas, brandwerend glas en spiegelglas hebben floatglas aan de basis.

Glasplaat

enkel glas Limburg
Een glashandel uit Limburg levert graag de gewenste glasplaten bij u af. Glas vormt steeds vaker een onderdeel van het interieur. Als dit beschadigd raakt, dan wilt u dit natuurlijk vervangen. Interieurglas wordt bijvoorbeeld gebruikt in vitrinekasten. Tegenwoordig worden glasplaten ook geregeld gebruikt als achterwand in de keuken. Heeft u een nieuwe glasplaat nodig? Een glazenzetter kan deze op maat voor u leveren. Indien gewenst zal de vakman de glasplaat op maat tevens voor u plaatsen.

Veiligheidsglas

veiligheidsglas
Veiligheidsglas is zo samengesteld, dat er bij glasschade in Limburg geen gevaarlijke situaties staan. Dit wordt gerealiseerd door het toevoegen van verschillende lagen pvb-folie of door een proces van verhitten en afkoelen, waardoor een spanningsveld in het glas ontstaat. Er bestaan verschillende varianten veiligheidsglas. Zo hebt u bij de glashandel uit Limburg keuze uit gehard en gelaagd veiligheidsglas, maar ook draadglas is bij ons te bestellen. Kijk daarbij tevens naar de brandwerende eigenschappen van het veiligheidsglas voor een dubbel zo veilig pand.

Gelaagd glas

Gelaagd glas Limburg
Wij spraken hierboven al kort over de voordelen van veiligheidsglas. Veiligheidsglas is verkrijgbaar in soorten en maten. Eén variant is gelaagd glas. Gelaagde ruiten zijn ramen die evenals de brandwerende ramen uit meerdere glaslagen bestaan. Tussen deze glasplaten zit echter een speciaal folie dat ervoor zorgt dat bij breuk de scherven niet uiteenvallen. Het raam blijft dus zelfs bij hevige impact in stand. Gelaagde ramen vormen daarom een uitstekende keuze voor het verkleinen van de kans op inbraak.

Gehard glas

gehard glas Limburg
Wist u dat er veel vormen van veiligheidsglas bestaan? De meeste van onze klanten uit Limburg denken bij de term veiligheidsglas direct aan een glassoort die hun beschermt tegen een inbraak, maar er bestaan eveneens veiligheidsglazen die een andere functie hebben. Zo ook gehard glas. Een glasplaat die gehard is, zal niet snel breken, maar als het breekt dan spat het in duizenden stukjes uiteen. Dit heeft als groot voordeel dat snijwonden worden voorkomen mocht iemand onverhoopt door een glazen deur vallen.

Draadglas

draadglas Limburg
Draadglas is een goede keuze wanneer u uw woning in Limburg wilt beschermen tegen een gelegenheidsinbraak. Draadglas valt onder de categorie veiligheidsglas en bestaat uit twee glasplaten met daartussen een metalen raster. De draden van dit raster zullen glasscherven vasthouden, waardoor er zelfs bij hoge impact geen open ruimtes ontstaan. Naast een goede beveiliging tegen inbraak, is het draadglas ook een goed materiaal voor lichtkappen. Wanneer er bijvoorbeeld brand uitbreekt zal het glas wel knappen, maar niet naar beneden vallen.

Brandwerend glas

brandwerend glas
Voor woningen en bedrijven is brandwerend glas een goede manier om de veiligheid te waarborgen. Brandwerend glas is bestand tegen grote hitte. Dit zorgt er tevens voor dat de vlammen minder snel zullen overslaan naar andere ruimtes. Medewerkers krijgen zo de kans om het pand veilig te verlaten. Brandwerende glazen zijn verkrijgbaar in diverse gradaties: 30, 60, 90 en zelfs 120 minuten. Dit houdt in dat de ramen 30 tot 120 minuten bestand zijn tegen de hitte van de vlammen.

Zonwerend glas

zonwerend glas
Zonwerend glas heeft twee belangrijke functies: allereerst zorgt het ervoor dat u minder last heeft van de schitteringen van de zon. Ten tweede houdt dit de warmte van buiten tegen. Zonwerend glas is een geschikte keuze voor kantoren en woonkamers, omdat dit een aangename binnentemperatuur bevorderd. U hoeft niet bang te zijn dat zonwerende glazen ervoor zorgen dat er minder licht naar binnen komt. Want, hoewel de warmte wordt weerkaatst, wordt het licht wel doorgelaten.

Mat glas

Matte beglazing Limburg
Mat glas is een glassoort waarbij het glas bewerkt is met een speciaal zuur. Door dit zuur wordt het glasoppervlak aangetast, waardoor dit wat ruwer wordt. Dit ruwe oppervlak zorgt ervoor dat het licht dat op de beglazing valt verspreid wordt Daardoor is het niet mogelijk recht door het glas te kijken. Het grote voordeel van mat glaswerk is dat u geniet van een verhoogde privacy, zonder dat u hoeft in te leveren op de hoeveelheid licht in huis.

Nu bereikbaar via 088 444 7684. 24 uurs glasservice in Limburg!

Bel de glasservice

Melkglas

melkglas
Waar de meeste mensen de term mat glas wel kennen, is melkglas een onbekendere glassoort. Melkglas is een speciale vorm van mat glas, dat wordt gemaakt door één zijde van een glasplaat te behandelen met een speciaal zuur. Dit zuur tast de bovenlaag van de plaat aan, en zorgt ervoor dat het melkglas ondoorzichtig wordt, maar nog wel licht doorlaat.

Bij menig glashandel uit Limburg is melkglas verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder brons, grijs en blauw. Kies de kleur die bij uw interieur past!

Voorzetramen

Voorzetramen Limburg
Voorzetramen worden gezien als een budgettair alternatief voor dubbel isolatieglas. Daarnaast kunt u voorzetramen gebruiken als isoleringsmethode van glas-in-lood ramen, of wanneer uw pand is aangemerkt als monument. Bij monumenten is het bijvoorbeeld niet toegestaan om dubbel isolatie- of veiligheidsglas te installeren, waardoor vaak heel wat warmte verloren gaat. Voorzetramen gaan dit warmteverlies tegen, maar zullen de integriteit van het monument niet aantasten. Zoek altijd een erkende glashandel om beschadigingen te voorkomen.

Glas in lood

Glas in lood
Om binnenshuis een authentieke uitstraling te krijgen, kunt u kiezen voor glas-in-lood. Tegenwoordig is dit zelfs als dubbel glas te verkrijgen, zodat u de buitenramen eveneens kan voorzien van glas-in-lood. Voeg de huidige technologie samen met oude expertise voor een uniek raam, dat aansluit bij uw interieur.

Maak bijvoorbeeld zelf een ontwerp voor het glas-in-lood, of laat een foto van uw gezin tot een glas-in-lood paneel verwerken. Kies eventueel voor mat glaswerk om het licht nog diffuser in huis te krijgen.

Spiegelglas

Spiegelglas Limburg
Een spiegel is een uitstekende manier om ruimte optisch groter te laten lijken. Daarnaast hebben spiegels ook een ‘verlichtend’ effect, doordat ze het binnenvallende licht reflecteren. Naast de standaard spiegels, bent u bij menig glaszettersbedrijf ook aan het juiste adres voor speciaal spiegelglas. Gespiegelde ruiten zijn aan de ene zijde een spiegel, terwijl aan de andere zijde het raam gewoon doorzichtig is. Dit maakt spiegelglas een uitstekende keuze voor winkeliers, maar ook voor observatoria en politiebureaus.

Glazen deuren

Glazen deuren
Een glazen deur is een uitstekende keuzes wanneer u meer licht in uw woon- of slaapkamer wilt creëren. Met glazen (schuif)deuren creëert u bovendien een eenvoudige doorloop naar het balkon of terras. Daarnaast vormen glazen deuren en wanden een leuke optie voor het afscheiden van diverse ruimtes in één kantoor. Dankzij het glas zorgt u nog steeds voor openheid en ruimtelijkheid in het kantoor, terwijl u de overlast van collega’s tot een minimum beperkt. Kies eventueel voor mat glaswerk voor meer privacy.

Figuurglas

figuurglas Limburg
Figuurglas is een soort beglazing waarin een reliëf is verwerkt. Het kan gaan om diverse reliëfs, met strepen, bolletjes, een bladmotief of een heel ander ontwerp. Figuurglas heeft in praktijk een tweeledige functie. Zo kiest men bij veel bedrijven voor figuurglas vanwege de privacy die deze glazen bieden. Daarnaast is het tevens een populaire oplossing voor het creëren van een unieke uitstraling van een tussendeur of ander soort raamwerk. Figuurglas is perfect aansluitbaar bij elk soort interieur, door de grote variatie die het biedt.

Glasfolie

glasfolie Limburg
Bent u net van kantoor gewisseld en vindt u het vervelend dat mensen steeds bij u naar binnen kijken? Overweeg dan om met behulp van glasfolie enige privacy te verkrijgen. Glasfolie is tegen lage prijzen verkrijgbaar bij de meeste bouwmarkten in Limburg, en is bovendien te koop in een groot aantal designs. Kies voor een strak en elegant design, of creëer enige sfeer in de ruimte met behulp van een speciaal motief. U moet rekening houden met kosten rond €12,50 per vierkante meter.

Ventilatieroosters

ventilatierooster in glas
Iedereen weet dat door koken, douchen en het ophangen van de was er veel vocht in de lucht komt. Deze vocht moet op de één of andere manier verdwijnen, en plaatsmaken voor frisse en droge lucht. Dit doet u door ventilatie. Hebt u vaste ramen in uw pand? Dan biedt een ventilatierooster wellicht uitkomst. De installatie van een ventilatierooster is het beste over te laten aan een ervaren glaszetter uit Limburg. Zo weet u zeker dat de woningbeveiliging in goede staat blijft.

Gekleurd glas

gekleurd glas Limburg
Wilt u gebruik maken van een unieke glassoort? Kies dan voor gekleurd glas. Om de beglazing te kleuren, worden er tijdens het productieproces bepaalde grondstoffen toegevoegd, vlak voordat de ruiten de oven in gaan. Dit geeft het raam een unieke kleur. Er zijn diverse grondstoffen die zorgen voor verschillende kleuren. Gekleurde ramen zijn verkrijgbaar in diverse varianten, waaronder gehard- en enkel glas. Vraag een glashandel uit Limburg naar de prijzen en mogelijkheden.

Dubbel glas

Nadat ontdekt werd dat enkel glas de warmte in huis slecht vasthoudt, is men begonnen met de installatie van standaard dubbel glas. Dubbel glas heeft als voordeel dat de energiekosten tot wel 20% verminderd worden ten opzichte van enkel glaswerk. Een dubbel raam bestaat uit twee glasplaten, met daar tussenin een spouw. De spouw is gevuld met droge lucht. Tegenwoordig beschikt de glashandel uit Limburg ook over nog vele betere opties dan standaard dubbel glas. Kies voor dubbel of driedubbel isolatieglas om de warmte in huis nog beter vast te ouden en een nog hogere besparing op de energiekosten te behalen. Daarbij draagt deze glassoort bij aan het beperken van geluidsoverlast en het verbeteren van de inbraakpreventie. Vraag een glaszetter uit uw regio naar de mogelijkheden en prijzen van dubbele beglazing.

Dubbel glas of isolatieglas aanbrengen

Isolatieglas

Wilt u graag een hoge besparing behalen? Kies dan voor hoogrendementsglas. Dit is een dubbel of driedubbel isolatieglas met een speciale metaalcoating. Deze coating reflecteert de zonnestralen, waardoor uw pand in de zomer lekker koel blijft en in de winter lekker warm. Bovendien is de spouw van hoogrendementsglas met een edelgas. Dit zorgt voor een optimale isolatiewaarde. Hoogrendementsglas is verkrijgbaar in verschillende gradaties: HR+, HR++ en HR+++. HR+++ heeft een U-waarde van ongeveer 0,5 W/m²K. Nadeel van een driedubbel raam is dat deze niet past in ieder kozijn. Als u naast de ruiten ook de kozijnen moet laten vervangen, is de kans groot dat de investering groter is dan de besparing. Daarom raden de meeste glaszetters HR++ beglazing aan.

Verschil HR glas en dubbel glas

Er is zeker een verschil tussen dubbel- en isolatieglas. Waar dubbel glas enkel gebruik maakt van droge lucht om te isoleren, is er bij isolatieglas sprake van zowel een speciale coating als een spouw gevuld met edelgas. Dit zorgt ervoor dat hoogrendementsglas zeker de beste optie is op het gebied van isolatie.

De prijs van HR beglazing ligt echter ook een stuk hoger. Wanneer u een beperkt budget heeft is het daarom vaak een betere optie om te kiezen voor regulier dubbel glas. Een glaszetter uit Limburg voorziet u graag van een persoonlijk en professioneel advies over de verschillende glassoorten.

Kwalitatieve beglazing tegen scherpe prijzen!

Vraag vrijblijvend een kosteloze offerte aan of bel naar 088 444 7684 voor direct contact!

Offerte aanvragen

Subsidie op isolatieglas?

In het verleden kon men een subsidie van de overheid krijgen wanneer u meer dan één energiebesparende maatregel trof. Helaas is het budget voor deze subsidie voor particulieren op. Voor VVE’s is het op dit moment nog wel mogelijk om een subsidie aan te vragen. Dit kan alleen gedaan worden als er minimaal twee energiebesparende maatregelen getroffen worden.

Naast het plaatsen van isolatieglas kunt u bijvoorbeeld de gevelmuren isoleren. Voor particulieren is het soms mogelijk om een gemeentelijke subsidie aan te vragen. Een glaszetter uit uw regio is op de hoogte van alle mogelijkheden van plaatselijke subsidies.

Welke glasbewerkingen zijn er mogelijk?

Elke erkende glaszetter en glashandel levert een groot assortiment aan glassoorten, zoals dubbel, enkel, mat- en isolatieglas ter vervanging van de ramen bij glasschade of onvoldoende isolatiewaarde. In enkele gevallen kunt u bij een glashandel met extra glasservice ook terecht voor glas-in-lood panelen. Deze glassoorten zijn geschikt voor elke woning, maar kunnen op verschillende wijze worden bewerkt voor een persoonlijke touch. Bewerkingen die elke glaszetter uit Limburg kan uitvoeren zijn: verschillende slijpmethodes zoals het rond poly (rp), plat poly (pp) of scherp (sa) slijpen. Daarnaast is het mogelijk de glazen te matteren of te zandstralen voor meer glans.

Glas op maat

Bij het plaatsen of vervangen van ruiten is het belangrijk om een glasplaat op maat te bestellen. In de meeste gevallen gaat het om standaardmaten, die kant en klaar vanuit de glashandel geleverd worden. Heeft u uw raam een afwijkende maat? Dan is het belangrijk om de maten door te geven aan de glashandel. U kunt ervoor kiezen om zelf de maten door te geven, of deze op te laten meten door het glaszettersbedrijf. Let op: als u de dagmaat opgeeft, dan is het belangrijk hier nog ongeveer 24 millimeter aan toe te voegen. De dagmaat is de afstand van het glas van kozijn tot kozijn. Er is echter iets meer ruimte nodig om de glasplaat in de sponning te kunnen plaatsen.

Keurmerken en certificaten

Bent u op zoek naar een glaszetter uit Limburg? Let dan op de keurmerken en brancheverenigingen waar hij bij aangesloten is. Een belangrijk certificaat is het ISO9001 certificaat, dat wordt uitgegeven door Kiwa. Kiwa is een onafhankelijk instituut dat certificaten uitgeeft aan kwalitatieve producten en diensten. Bij een glaszetter die beschikt over dit certificaat bent u verzekerd van vakmanschap en kwaliteit.

Ook het Politie Keurmerk Veilig Wonen is belangrijk om op te letten. Dit keurmerk geeft een indicatie van de veiligheid van de ramen.

Voordelen inschakelen glaszetter

Klanten vragen ons nog regelmatig of het mogelijk is om zelf hun beglazing te zetten. Wij raden dit meestal af, het inschakelen van een glaszetter heeft namelijk diverse voordelen:

 • U profiteert van een 15 jaar lange garantie.
 • U weet zeker dat de ruiten op professionele wijze geplaatst zijn.
 • De klus is een stuk sneller geklaard.
 • U hebt een garantie op het geleverde werk.

Direct contact met glazenzetter Limburg!

Wanneer u het enkel glas in uw kozijnen wilt laten vervangen door dubbel glas, dan bent u waarschijnlijk benieuwd naar de prijzen. Vraag dan direct een kosteloze en vrijblijvende offerte aan. Bij de glashandel in Limburg bent u verzekerd van een uitstekende service tegen een scherpe prijs. Mocht het aanbod u desondanks niet aanspreken, dan zit u nergens aan vast. Heeft u met spoed de hulp van een glaszetter nodig? Neem dan direct contact met ons op via 088 444 7684 . Binnen een half uur staat een glaszetter bij u in Limburg voor de deur om uw glasschade te herstellen.

Glaszetter 24-uursserviceGlashandel Limburg
Wij werken alleen samen met gerenommeerde bedrijven uit de omgeving van Limburg die jarenlange ervaring hebben in hun sector. Ze weten als geen ander hoe een ruit het beste vervangen moet worden bij glasschade en wat de beste oplossing is voor uw situatie. Elke glashandel en glaszetter die bij ons is aangesloten heeft zich bewezen in de eigen sector, of een specifiek gebied zoals glas-in-lood, veiligheid-, mat- of isolatieglas.

Beek
Brunssum
Echt
Geleen
Heerlen
Hoensbroek
Kerkrade
Landgraaf
Maastricht
Roermond
Sittard
Valkenburg
Venlo
Venray
Weert