Glasschade? Bel 088 444 7684!

24/7 spoedservice! Binnen 30 minuten aanwezig!

Bel de spoedservice

Glaszetter Leiden

glaszetter Leiden
Thuisgekomen naar een ingeslagen ruit? Dan heeft u met spoed een glaszetter uit Leiden nodig. Ook als u overweegt om dubbel glas te laten plaatsen heeft u de hulp van een glaszettersbedrijf nodig. Maak gratis gebruik van onze service om in contact te komen met een glaszetter uit uw eigen regio. Op deze pagina leest u meer over de verschillende glassoorten die een glazenzetter plaatst. Ook krijgt u meer informatie over de kostprijzen en leest u wat u moet doen bij glasschade. Wilt u graag meer informatie over de prijzen van diverse glassoorten of hebt u met spoed een glashandel nodig? Bel naar 088 444 7684 voor direct contact of vul het offerteformulier in voor een gratis en vrijblijvende offerte.

Glasschade? 24/7 glasservice!

Glasschade in Leiden wilt u zo snel mogelijk laten repareren, om ongemakken te voorkomen. Maak daarom gebruik van de 24/7 glasservice door te bellen naar 088 444 7684. Op elk moment van de dag staat een erkend glaszetter uit Leiden voor u klaar, om u zo snel mogelijk te helpen. De glashandel levert verschillende glassoorten direct op maat, waardoor de glaszetter de gebroken ruit onmiddellijk vervangt. Zo voorkomt u problemen met de isolatie en profiteert u direct van een hoge veiligheid!


Gratis offerte

Wat te doen bij glasschade in Leiden?

Heeft u glasschade? Dan is het belangrijk dat u eerst de schade opmeet. Maak eventueel foto’s voor uw verzekering. Ruim daarna de glasscherven op, zodat niemand zich eraan bezeert. Neem daarna contact op via het contactformulier of bel naar 088 444 7684 om een erkend glaszetter in te schakelen voor reparatie of vervanging. Controleer vervolgens of u verzekerd bent tegen glasschade en meld de schade dan direct bij uw verzekeraar. Vraag de glaszetter voor dezelfde glassoort of kies voor dubbele glasplaten of HR+++.

Direct contact: 088 444 7684

Direct een glashandel of glaszetter in Leiden nodig voor glasschade? Of wilt u uw huis beter isoleren met isolatieglas? Neem direct contact op via het telefoonnummer 088 444 7684. Via de spoedservice is een glaszetter van een glashandel uit Leiden 24 uur per dag bereikbaar.

De glaszetter is dan binnen 30 minuten bij u aanwezig voor de glasschade. Ook bij het zetten van een nieuw raam is een glaszetter u snel van dienst.

Wat doet een glaszetter?

Een glaszetter kunt u inschakelen voor het repareren, vervangen en monteren van ramen. Meestal werkt een glaszetter niet alleen, vooral niet als er sprake is van grote en zware ramen. U begrijpt vast wel dat glas een zwaar, maar ook kwetsbaar materiaal is. Daarom is het belangrijk dat de glaszetters hier voorzichtig en nauwkeurig mee te werk gaan. Eerst meet de glaszetter het kozijn op. Samen met de glaszetter bepaalt u dan welke glassoort u graag wilt en welke er geschikt is. De beglazing wordt eventueel op maat gemaakt en na levering zo snel mogelijk geplaatst. Het oude raam wordt eerst verwijderd en vervolgens wordt het nieuwe geplaatst. Een glaszetter schakelt u in voor:

 • repareren en herstellen;
 • vervangen en plaatsen nieuwe beglazing;
 • deskundig advies.

Glas vervangen

Is uw raam kapot? Zit er een kleine barst in, of is er een bal doorheen gegaan? In vrijwel alle gevallen moeten er dan een nieuw ruit geplaatst worden.

Het vervangen van uw ruiten is vaak even duur als een reparatie. De glaszetters verwijderen eerst de oude beglazing uit het kozijn. Daarna worden alle resten van de afwerking en de kit verwijderd.

Vaak is het nodig om met twee of meer man te werken, omdat het materiaal erg zwaar en breekbaar is. De glaszetters zetten het nieuwe raam op de juiste plek en zorgen voor de juiste afwerking.

Vrijblijvende offerte ontvangen

Glas reparatie

Bij glasschade is het belangrijk om zo snel mogelijk een reparatie uit te voeren. In de meeste gevallen is het niet mogelijk uw huidige raam te behouden. Voor de veiligheid en een optimale isolatie is het belangrijk om een glasplaat met schade niet in het kozijn te laten zitten. Als u een glaszetter uit Leiden inschakelt voor een glas reparatie, dan kan hij de glasplaat in de meeste gevallen direct vervangen. Dit komt omdat de glashandel verschillende glassoorten direct levert. Blijkt het vervangen niet direct mogelijk, dan zorgt de glaszetter uit Leiden tijdens de reparatie voor een noodoplossing. Eventueel lijmt hij een nieuwe glasplaat tegen het raam met de barst erin totdat de ruit vervangen wordt.

glas reparatie Leiden

Soorten glas

Natuurlijk is glasschade niet de enige motivatie om de ruiten in huis te vervangen. Er zijn enorm veel verschillende glassoorten, waarmee u de uitstraling of isolatie van uw woning kunt veranderen. Wilt u bijvoorbeeld meer privacy? Overweeg dan het plaatsen van melkglas. Zo heeft u minder last van inkijk van buitenaf. Wilt u de isolatie van uw woning in Leiden verbeteren, dan is dubbel of zelfs triple glas een geschikte optie. De glashandel informeert u graag verder over de verschillende glassoorten:


dubbel glas in Leiden

Dubbel glas

Dubbel glas heeft vele voordelen ten opzichte van enkele glasplaten. Dubbele beglazing levert ten eerste een hoge besparing van energiekosten op. Er gaat veel warmte verloren via een enkele glasplaat in uw woning in Leiden. Door dubbele glasplaten te plaatsen vermindert u het verlies. Ten tweede heeft u geen problemen met condensvorming aan de binnenzijde van de ruiten of tocht in huis. Daarnaast is dubbel glas ook geluidisolerend en inbraakwerend. U heeft zo minder last van omgevingsgeluid van buiten.
Wilt u van optimale isolatie gebruik maken? Dan is het verstandig om nog een stapje verder te gaan dan dubbel en te kiezen voor driedubbel glas. Een driedubbel raam isoleert nog beter en hierdoor kunt u het warmteverlies tegengaan.


HR-glas Leiden

HR+ glas en HR++ glas

Wie zijn of haar huis beter wilt isoleren, doet er verstandig aan te kijken naar HR-glas of isolatieglas. Via slecht geïsoleerde ramen verliest u namelijk al snel tot 15% van uw warmte! Dit houdt in dat u met HR-glas flink bespaart op de energiekosten. Isolatieglas, ook wel HR-glas genoemd, is verkrijgbaar in diverse gradaties. HR+, HR++ en HR+++. HR+ isoleert al stukken beter dan enkele- en dubbele ramen en is relatief voordelig.

Kiest u voor HR++ of zelfs HR+++ beglazing dan profiteert u van een nog hogere isolatie! HR+++ beglazing bestaat uit drie glasplaten, met daartussen een spouw gevuld met edelgas. HR+ beglazing heeft twee glasplaten en is daardoor een stuk goedkoper in aanschaf.

verschil dubbel glas en HR-glas

Verschil dubbel glas en HR-glas

Zowel dubbel glas als hoogrendementsglas (HR-glas) bestaat uit meerdere glasplaten. Dubbel glas bestaat uit twee glasplaten met een ruimte, de spouw, ertussen. Deze ruimte is gevuld met lucht en werkt isolerend. HR-glas is in drie verschillende soorten verkrijgbaar, namelijk HR+, HR++ en HR+++. HR+ en HR++ bestaan uit twee glasplaten. De ruimte tussen de platen is bij HR-glas gevuld met edelgas of lucht. Daarnaast is er op HR-glas nog een extra laagje metaal aangebracht aan de binnenzijde. Hierdoor isoleert het nog beter dan dubbel glas. HR+++ bestaat zelfs uit drie glasplaten en is hiermee het meest isolerend.

Dubbel glas of isolatieglas aan laten brengen


triple glas in Leiden

Triple glas

HR+++ beglazing, ook wel driedubbel- of triple glas genoemd, is op dit moment één van de best isolerende ruiten. Een driedubbel raam bestaat uit drie glaslagen, waardoor het nog minder warmte verliest dan bij HR++ glas. Waar u bij een driedubbel raam wel rekening mee moet houden, is dat triple glas een aardige investering is. De dikte van triple glas is namelijk een stuk groter dan de dikte van HR+ beglazing. Het nadeel is dus dat veel kozijnen niet geschikt zijn voor de plaatsing van triple glas. Dit houdt in dat veel inwoners van Leiden naast de ramen, dan ook de kozijnen moeten vervangen. Om deze reden raden veel glaszetters uit Leiden HR+ of HR++ beglazing aan.

Ervaringsverhaal: Enkelglas vervangen door triple glas

Subsidie op isolatieglas?

Tot 1 januari 2019 is het voor Verenigingen van Eigenaren (VvE) in Leiden nog mogelijk om een subsidie aan te vragen voor het nemen van energiebesparende maatregelen. Deze subsidie komt hierna te vervallen. Meer over deze subsidie leest u op rvo.nl. Daarnaast profiteert u van een verlaagd btw-tarief op isolatieglas. Als uw woning ouder is dan 2 jaar betaalt u in 2018 slechts 6% btw op de materiaal- en arbeidskosten voor het plaatsen van dubbel- of driedubbel HR-glas. Per 1 januari 2019 verhoogt dit tarief naar 9%. Het is dus verstandig om zo snel mogelijk contact op te nemen met een glashandel uit de buurt, om zoveel mogelijk op de prijs van het HR-glas te besparen.

Kosten isolatieglas

Bij het vervangen van uw beglazing is het belangrijk om rekening te houden met twee aspecten: de arbeidskosten van het plaatsen en de besparing die u doet op uw energiekosten. Gemiddeld betaalt u voor de plaatsing van HR++ beglazing ongeveer €130,- tot €220,- per m². Voor een precieze prijsindicatie is het verstandig om een gratis en vrijblijvende offerte aan te vragen.

In de tabel hieronder vindt u daarnaast de jaarlijkse energiebesparing die u doet. Laat u 10 m² aan enkelglas vervangen door HR++ beglazing, dan bespaart u jaarlijks al snel tot €230,-! Hiermee verdient u de investering in 5 tot 10 jaar terug.

Besparing glas vervangen door HR++ glas


Van:Naar:Jaarlijkse energiebesparing *
EnkelglasHR++ glas€230,-
Dubbel glasHR++ glas€140,-
Glas in loodHR++ glas€230,-
Figuur-/DraadglasHR++ glas€230,-

* Let op: Er is voor de jaarlijkse besparing uitgegaan van een woning waarbij 10 m² aan glas wordt vervangen. Vraag voor exacte prijzen vrijblijvend een offerte aan.

Waarvan zijn de kosten en terugverdientijd afhankelijk?

Gemiddeld verdient u de investering in dubbel of driedubbel isolatieglas in 5 tot 10 jaar weer terug. Hoe lang dit precies duurt, is uiteraard afhankelijk van verschillende factoren. Heeft u op dit moment dubbel glas en laat u het vervangen door HR++ beglazing dan bespaart u minder dan wanneer u enkelglas laat vervangen.

Ook uw eigen stookgebruik is een invloed op de terugverdientijd. Als u ’s winters de thermostaat flink hoog heeft staan, verdient u natuurlijk meer terug dan wanneer u de thermostaat altijd zo laag mogelijk houdt.

Tot slot is uiteraard ook het totaal vervangen oppervlak van invloed.

Meer informatie over de kosten en mogelijkheden?

Vul het offerteformulier in voor een erkende glashandel uit Leiden!

Offerte aanvragen

Glas op maat

Glas is in vele afmetingen verkrijgbaar. Maar soms is het nodig om glas op maat te laten maken. Dit is het geval bij afwijkende maten van ramen of speciale ramen. Het is dan niet mogelijk om de standaardmaat ramen te monteren. Met op maat gemaakte ramen bent u verzekerd van een perfecte aansluiting. Daarnaast is het mogelijk om glas te bestellen voor eettafels, salontafels of kasten. Heeft u een glazen achterwand in uw keuken? Dan kunt u deze uiteraard ook op maat bestellen.


veiligheidsglas Leiden

Veiligheidsglas

Veiligheidsglas is speciaal ontwikkeld en wordt zowel als gelaagd als gehard glas geleverd. Het gaat niet zomaar kapot, ook niet als er iets hard tegenaan komt. Gehard veiligheidsglas is thermisch behandeld en breekt in heel veel losse korrels. Dit vermindert de kans op letsel of schade door losse stukken glas. Een andere mogelijkheid is draadglas. Deze beglazing wordt bij elkaar gehouden zodra er een breuk ontstaat. Het draagt bij de inbraakbeveiliging voor uw woning of bedrijfspand in Leiden.


melkglas Leiden

Melkglas

Veel van onze klanten uit Leiden willen graag de uitstraling van hun woonkamer of studeerkamer verbeteren, maar vinden het laten plaatsen van glas-in-lood eigenlijk te duur. Een andere optie die verrassend stijlvol is, is melkglas. Melkglas is met behulp van een zuur of speciale matte PVB-folie te maken. Het zorgt voor een diffuus licht, maar laat wel al het beschikbare daglicht binnen. Daarnaast blijft met het melkglas de isolatiewaarde van uw standaard beglazing behouden. Melkglas is verkrijgbaar in diverse kleuren.


gelaagd glas in Leiden

Gelaagd glas

Wij gaven hierboven al aan dat veiligheidsglas een goede keuze is wanneer u uw woning optimaal wil beschermen tegen inbraken. Door glas met een keurmerk te laten plaatsen kunt u de kans op een inbraak zelfs met 50% verlagen. Eén van de soorten die bij menig glaszetter uit Leiden verkrijgbaar is, is gelaagd glas. Een gelaagd ruit bestaat uit meerdere glaslagen die men versmelt met een speciaal folie. Dankzij dit folie blijven zelfs bij harde impact de glasstukken aan elkaar zitten. Benieuwd naar de opties? Neem contact op!


gehard glas Leiden

Gehard glas

Bent u op zoek naar een deur die een mooie afscheiding biedt voor uw woonkamer, maar geen gevaar oplevert voor uzelf of uw huisgenoten? Overweeg dan om bij een glashandel uit Leiden een deur met gehard glas aan te schaffen. Dit heeft als voordeel dat het pas bij een zeer hoge impact breekt, en dan in duizenden stukken. Hierdoor is de kans op een wond zeer klein. Liever een inbraakveilige glazen deur? Kies dan voor draadglas. Vul het offerteformulier in voor een offerte.


draadglas Leiden

Draadglas

Wie een woning goed wil beveiligen tegen een inbraak, doet er goed aan te kiezen voor ramen van draadglas. Draadglas is een speciale vorm waarbij er een metalen raster tussen twee glasplaten zit.

Dit metalen raster zorgt ervoor dat bij een grote impact glasstukken in het raam blijven zitten. Hierdoor is de kans op een gelegenheidsinbraak een stuk kleiner. De zekerheid van een optimale veiligheid krijgt u door ramen te kiezen met draadglas met het Politiekeurmerk Veilig Wonen.


spiegelglas

Spiegelglas

Spiegelglas, ook wel gewoon aangeduid als een spiegel is een glassoort die volgens een speciaal gietproces wordt gemaakt. Tegenwoordig zijn spiegels niet meer weg te denken uit de slaap- of badkamer. Om het woongemak te verhogen bestelt u bovendien eenvoudig verscheidene soorten spiegelglas bij de glashandel. Zo bestaat er speciaal verwarmd spiegelglas, wat ervoor zorgt dat uw spiegel nooit meer beslaat. Of laat de glashandel het spiegelglas slijpen of graveren. De kosten voor spiegelglas hangen met name af van de afmetingen.

Glaszetter Leiden, vervanging van glas tegen een scherp tarief!

Op zoek naar een glashandel in Leiden? Vraag een vrijblijvende offerte aan of bel 088 444 7684.

Bel naar 088 444 7684

glas-in-lood

Glas in lood

Voor veel mensen is glas-in-lood iets wat alleen gevonden wordt in monumentale panden of kerken. De laatste jaren is echter glas-in-lood steeds populairder geworden bij particulieren. Het gaat dan niet per se om glas-in-lood ruiten, maar om panelen voor een binnendeur of schuifdeur. Met een glas-in-lood paneel haalt u een heel eigen sfeer binnenshuis, in exact de stijl die u wenst. De mogelijkheden voor glas-in-lood verschillen per glashandel in Leiden. Meestal is het wel een optie om zelf uw paneel te ontwerpen.


floatglas Leiden

Floatglas

Floatglas is de benaming voor een ultradunne glassoort, waarvan een heleboel andere glassoorten gemaakt worden. Floatglas ontstaat door het samensmelten van diverse grondstoffen zoals kalk, zand en glasscherven op een hoge temperatuur. De substantie die dan ontstaat giet men op een platte tinnen laag. Het glas komt boven drijven, waarna een glaszetter dit via een uniek proces terugkoelt. Van floatglas maakt men onder andere isolatieglas. Bij uw glashandel in Leiden vindt u meer informatie over de toepassingen.


enkelglas Leiden

Enkelglas

Woont u in Leiden en hebt u nog steeds enkelglas in uw kozijnen? Dan is het verstandig om uw engel glas te vervangen door dubbel glas.

Nog beter kunt u kiezen voor hoogrendementsglas. Er gaat veel warmte verloren via een enkelglas, daarnaast heeft u dan vaak last van condens en tocht in uw woning. Met dubbel- of HR-glas verbetert u de isolatie en verwarmt u de woning veel efficiënter.


Mat glas

Mat glas

Mat glas is een speciale glassoort dat mat wordt gemaakt door een behandeling met een zuur of slijpmiddel. Het gevolg is dat het licht niet rechtstreeks naar binnen schijnt, maar verstrooid is. Daarnaast biedt mat glas een goede bescherming tegen ongewenste blikken naar binnen. Een Ideale oplossing indien u aan een drukke doorgaande straat woont. Naast een slijpmiddel of zuur kunt u ook glasfolie gebruiken om mat glas te creëren. Het aanschaffen van mat glas kost relatief weinig, terwijl het resultaat groot is. Vormen van matte beglazing die wij aanbieden zijn en figuur- en melkglas.

glasplaat Leiden

Glasplaat

Heeft u een eettafel met glasplaat en is deze beschadigd? Of wilt u de plaat van uw douchecabine vervangen? Deze platen worden vaak voor u gemaakt, zodat hij precies past. Het is mogelijk om een glasplaat met afgeschuinde hoeken of randen te bestellen. Dat is erg handig voor bijvoorbeeld tafels. Wilt u liever wat kleur? Dat is zeker een optie. Bespreek alle mogelijkheden met de glashandel uit Leiden!


zonwerend glas Leiden

Zonwerend glas

Veel last van schitteringen in uw woning in Leiden door de zon? Of wilt u de zon buitenhouden? Laat dan zonwerend glas plaatsen. Deze beglazing houdt niet alleen de felle zonnestralen tegen, maar is ook warmtewerend. Zonwerend glas heeft daarnaast uitstekende isolerende eigenschappen. Het glas is voorzien van een zonwerende coating genaamd thermopane. U ziet overigens niets van deze coating en hoeft dan ook niet bang te zijn dat het donkerder wordt.

Glashandel Leiden, voor alle soorten glas!

Laat uw huidige glas vakkundig vervangen voor HR++ glas door een glaszetter uit Leiden!

Offerte ontvangen

figuurglas

Figuurglas

Figuurglas is geen nieuwe ontwikkeling binnen de glasbranche, maar niet veel mensen weten wat wij hiermee bedoelen. Het is eenvoudigweg te omschrijven als een glasplaat met daarin een verweven reliëf. De voordelen van figuurglas zijn tweeledig. Ten eerste zorgt het reliëf voor een verhoogde privacy. Het is niet direct ondoorzichtig, maar u kunt hier minder gemakkelijk doorheen kijken. Daarnaast zorgt het reliëf voor een unieke sfeer en uitstraling. U hebt een ruime keuze uit diverse reliëfs.


brandwerend glas Leiden

Brandwerend glas

Er bestaat ook brandvertragend glas. Deze beglazing bestaat uit twee of drie glasplaten met een tussenlaag van schuim. Dit schuim is onzichtbaar en vertraagt de brand met enkele minuten tot een halfuur. Dit is voldoende om de brand te blussen, zonder te veel schade. Brandwerend glas is niet alleen functioneel voor uw woning, maar ook erg geschikt voor bedrijfspanden. De investering van brandwerende beglazing is hoog, maar hiervoor krijgt u ook een hoge bescherming terug.

Gekleurd glas

Gekleurd glas wordt niet alleen gebruikt voor glas-in-lood, maar ook voor constructies, bij trappen of voor andere toepassingen in uw woning in Leiden.

Het materiaal is van zichzelf een kleurloos materiaal, maar krijgt een kleur door het tijdens het productieproces te verven met een speciale verf.

Een andere mogelijkheid is het aanbrengen van een gekleurde laklaag. In de meeste gevallen brengt de glashandel de kleur aan door middel van kleurstof die tijdens het smeltproces wordt toegevoegd.

Prijzen van de belangrijkste glassoorten

Glas soortGemiddelde prijs per m²
Draadglas€100,-
Gehard glas€120,-
Gelaagd glas€150,-
Brandwerend glas€450,-

* Let op: dit zijn gemiddelde kosten inclusief montage en btw. Vraag voor exacte prijzen vrijblijvend een offerte aan.

Voorzetramen

Is uw pand relatief oud, en is het niet mogelijk om dubbel glas of veiligheidsglas te installeren? Dan vormen voorzetramen een goed alternatief. Met voorzetramen creëert een glaszetter voor u een soort dubbele ramen, zonder dat hiervoor een intensieve verbouwing nodig is. De prijzen hiervoor vallen tevens relatief mee. Het nadeel van voorzetramen is dat deze relatief minder goed isoleren, waardoor de kosten op lange termijn hoger liggen dan van isolatieglas. Toch vormen ze een goede keuze voor mensen met een beperkt budget.

Glazen deuren

Hebt u een kleinere woning en wil u graag zoveel mogelijk (optische) ruimte verkrijgen? Overweeg dan om deuren te plaatsen. Hierdoor blijft het zicht naar andere ruimtes bestaan, maar kunt u wel geluidsoverlast beperken. Dit hoeven bovendien geen volledige glazen deuren te zijn, de specialisten uit Leiden zetten ook een enkel glaspaneel in uw deur. Ook voor schuifdeuren bent u bij ons aan het juiste adres. Wilt u uw privacy behouden? Plaats dan goedkope mat glasfolie of figuurglas op de deuren.

Glasfolie

Wie op zoek is naar een manier om meer privacy te verkrijgen, doet er goed aan te kijken naar de vele glasvarianten die hiervoor geschikt zijn. Wij spraken hierboven bijvoorbeeld al over figuur-, melk- en matglas. Is er maar weinig geld voor de aanpassingen aan het bedrijfspand? Overweeg dan om glasfolie te plakken op de ramen waar u meer privacy wilt. Glasfolie is gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen en kost bovendien zeer weinig geld. U koopt het bij een bouwmarkt of specialist.

Ventilatieroosters

De specialisten van een glashandel hebben niet alleen ervaring met het installeren, repareren en onderhouden van ramen, er bestaan vele andere klussen die zij voor u afhandelen. Eén van deze klussen is de installatie van een ventilatierooster. Een gezond binnenleefklimaat heeft een lage luchtvochtigheid, wat u bereikt door een uitstekende ventilatie. Ventilatieroosters zorgen ervoor dat er gedurende dag kleine beetjes frisse lucht het pand binnenkomt. Hiermee verlaagt u de kans op schimmel en houtrot.

Glasschade en met spoed een glaszetter nodig?

Bel naar 088 444 7684 of vul het offerteformulier en maak gebruik van de spoedservice!

Bel direct met 088 444 7684

Welke glasbewerkingen zijn er mogelijk?

Een glaszettersbedrijf of glashandel uit Leiden levert verschillende glassoorten op maat. Daarnaast voert de glashandel diverse glasbewerkingen voor u uit. Bent u op zoek naar een glasplaat voor in uw tafel, dan is het poly slijpen van de randen een goed idee. Hierbij krijgt de plaat ronde randen, zodat u zich hier niet aan snijdt. Andere mogelijkheden zijn het zandstralen of matteren van de glazen platen. Hiermee krijgt uw glasplaat de uitstraling die u wenst. Hieronder staan een aantal populaire soorten glasbewerkingen:

 • Glas snijden, slijpen of frezen.
 • Glasplaten boren voor de realisatie van een uitsparing.
 • Glas buigen voor afwijkende ramen.
 • Het zeefdrukken, graferen of digitaal printen op glasplaten.

Keurmerken en certificaten

Er bestaan verschillende soorten keurmerken voor een glashandel en glaszetter. ISO 9001 is één van de keurmerken voor een glashandel. Dit is een internationale norm voor kwaliteitsmanagement binnen bedrijven waarbij betrouwbaarheid en klanttevredenheid erg belangrijk zijn. De NEN controleert of de glashandel voldoet aan deze ISO-normen. Hierover leest u meer op nen.nl.

Daarnaast bestaat er ook een politiekeurmerk voor veiligheidsglas. De Nationale Beveiligingsrichtlijn (NBR) houdt richtlijnen aan voor de beveiliging van woningen en hierbij is inbraakwerend veiligheidsglas belangrijk. Hierover leest u meer op politiekeurmerk.nl. Glaszetters moeten zich regelmatig laten bijscholen op het gebied van de ontwikkelingen van glas. Zo weet u zeker dat ze op de hoogte zijn van innovaties.

15 jaar garantie op glas én montage

Niet alleen maakt u gebruik van een uitstekende glasservice van een glashandel uit Leiden. U krijgt ook nog eens 15 jaar garantie op het glas en de montage. Wanneer u een reparatie laat uitvoeren door de glaszetter of nieuwe ramen laat plaatsen, bent u verzekerd van 15 jaar garantie. Bij problemen lossen de glaszetters dit direct voor u op.

Afhandeling met de verzekering

Glasschade is erg vervelend, vooral als u na de reparatie ook nog eens van alles moet gaan regelen met uw verzekering. Gelukkig verloopt dit met de hulp van een professioneel glaszetter een stuk gemakkelijker: de glashandel regelt namelijk bijna alles voor u! Het enige wat u moet doen is de schade melden bij uw glasverzekering. Met een akte van cessie dient de glashandel de schade namens u in bij uw verzekeraar in.

Allround glashandel

De glaszetters uit ons netwerk helpen u bij het leveren, vervangen en monteren van beglazing. Van simpel dubbel- tot isolatieglas. Het is ook mogelijk om dubbel veiligheidsglas of glas-in-lood te laten monteren.

U wordt niet alleen geholpen door een professioneel glaszetter, u krijgt ook nog eens garantie op het glas en de plaatsing.

Bel bij spoed: 088 444 7684
glazenzetter Leiden

Voordelen inschakelen glaszetter

Het inschakelen van een glaszetter heeft vele voordelen. De glaszetter ondersteunt u niet alleen bij glasschade en het herstellen van beschadigingen, maar ook bij het vervangen van uw ramen. Met een glaszetter bent u verzekerd van deskundig advies en de hoogste kwaliteit. De voordelen van een glaszetter op een rij:

 • Hoogwaardige kwaliteit
 • Perfecte afwerking
 • Snelle glasservice
 • Deskundig advies
glaszetter Leiden

Direct contact met glazenzetter Leiden!

Glaszetter uit Leiden gezocht? Is de plaat van uw tafel beschadigd? Of denkt u erover na om de isolatie in uw woning in Leiden te verbeteren met dubbel- of hoogrendementsglas? Neem dan contact op met een professionele glashandel. De glaszetters hebben veel ervaring in het herstellen van schade en het vervangen van enkelglas. Ook voorzien ze u van deskundig advies en meer informatie over alle mogelijkheden. Vul het offerteformulier in of bel naar 088 444 7684 voor direct contact. Vooral bij spoed is het verstandig om via 088 444 7684 contact op te nemen. U krijgt altijd tot 15 jaar garantie op het glas en de montage!

Wij werken alleen samen met gerenommeerde bedrijven uit de omgeving van Leiden die jarenlange ervaring hebben in hun sector. Ze weten als geen ander hoe een ruit het beste vervangen moet worden bij glasschade en wat de beste oplossing is voor uw situatie. Elke glashandel en glaszetter die bij ons is aangesloten heeft zich bewezen in de eigen sector, of een specifiek gebied zoals glas-in-lood, veiligheid-, mat- of isolatieglas.

Alphen ad Rijn
Barendrecht
Capelle ad IJssel
Delft
Den Haag
Dordrecht
Gouda
Hellevoetsluis
Katwijk
Leiden
Ridderkerk
Rijswijk
Rotterdam
Schiedam
Spijkenisse
Vlaardingen