Glaszetter Kampen

Glaszetter Kampen

Heeft u met spoed een glaszetter in Kampen nodig? Denkt u erover na om dubbel glas in uw ramen te plaatsen? Of wilt u meer informatie over een glaszetter, soorten beglazing en de mogelijkheden? Op deze pagina leest u hier meer over. Maak gebruik van de spoedservice van de glashandel voor het herstellen van glasschade. Bel naar 088 444 7684 of vul het offerteformulier in voor direct contact. Neem ook contact op voor andere zaken zoals het vernieuwen van uw ramen en het bestellen van een glasplaat.

Glasschade? 24/7 glasservice!

Heeft u glasschade? Dan wilt u dit natuurlijk direct laten repareren. Maak daarom gebruik van de 24-uursservice van een glashandel. Op elk moment van de dag staat er een erkend glaszetter voor u klaar om u zo snel mogelijk te helpen. Of dat nu om 3 uur ’s nachts is of om 11 uur ’s ochtends. De glaszetter is vaak binnen 30 minuten bij u in Kampen aanwezig en is u snel en vakkundig van dienst. Neem contact op via het offerteformulier of bel nu naar 088 444 7684.

 • 24-uurs spoedservice
 • Binnen 30 minuten
 • Voor alle glassoorten

15 jaar garantie op glas én montage

Niet alleen maakt u gebruik van een uitstekende glasservice van een glashandel uit Kampen. U krijgt ook nog eens 15 jaar garantie op het glas en de montage. Wanneer u een reparatie laat uitvoeren door de glaszetter of nieuwe ramen laat plaatsen, bent u verzekerd van 15 jaar garantie. Bij problemen lossen de glaszetters dit direct voor u op.

Afhandeling met de verzekering

Glasschade is erg vervelend, vooral als u na de reparatie ook nog eens van alles moet gaan regelen met uw verzekering. Gelukkig kan dit een stuk gemakkelijker, want de glashandel regelt bijna alles voor u. Het enige wat u moet doen is de schade melden bij uw glasverzekering. Met een akte van cessie dient de glashandel de schade namens u in bij uw verzekeraar in.

Allround glashandel

De glaszetters uit ons netwerk helpen u bij het leveren, vervangen en monteren van beglazing. Van simpel dubbel- tot isolatieglas. Het is ook mogelijk om dubbel veiligheidsglas, brandwerend glas of glas-in-lood te laten monteren. U wordt niet alleen geholpen door een professioneel glaszetter, u krijgt ook nog eens garantie op het glas en de plaatsing.

Direct contact

Uw gegevens worden alleen gebruikt voor uw aanvraag.

Glaszetter spoedservice Erkend glaszetter Kampen

De voordelen op een rij

 • Binnen 30 minuten een glaszetter
 • Spoedservice 24 uur per dag
 • Erkende glaszetters
 • 15 jaar garantie

Wat te doen bij glasschade in Kampen?

Bij glasschade is het belangrijk dat u eerst de schade opmeet. Maak foto’s voor uw verzekeraar en ruim daarna de glasscherven op. Neem contact op via het offerteformulier of bel naar 088 444 7684 om een erkend glaszetter in te schakelen voor reparatie of vervanging. Controleer of u verzekerd bent tegen glasschade en meld de schade direct bij uw verzekeraar. Vraag de glaszetter voor dezelfde glassoort of kies voor dubbel glas of HR+++.

 • Meet de schade op
 • Ruim de glasscherven op
 • Neem contact op met een erkend glaszetter
 • Meld de schade bij uw verzekeraar

Direct contact: 088 444 7684

Direct een glashandel of glaszetter in Kampen nodig voor glasschade? Of wilt u uw huis beter isoleren met isolatieglas? Neem direct contact op via het telefoonnummer 088 444 7684. Via de spoedservice is een glaszetter van een glashandel uit Kampen 24 uur per dag bereikbaar. De glaszetter is dan binnen 30 minuten bij u aanwezig voor de glasschade. Ook bij het zetten van een nieuw raam is een glaszetter u snel van dienst. De voordelen op een rij:

 • directe hulp bij spoed;
 • keuze uit diverse soorten beglazing;
 • 24 uur per dag bereikbaar;
 • erkende en ervaren glaszetters.

Glasschade en met spoed een glaszetter nodig?

Bel naar 088 444 7684 of vul het offerteformulier en maak gebruik van de spoedservice!

Bel nu glasservice

Wat doet een glaszetter?

Een glaszetter kunt u inschakelen voor het repareren, vervangen en monteren van ramen. Meestal werkt een glaszetter niet alleen, vooral niet als er sprake is van grote en zware ramen. U begrijpt vast wel dat glas een zwaar, maar ook kwetsbaar materiaal is. Daarom is het belangrijk dat de glaszetters hier voorzichtig en nauwkeurig mee te werk gaan. Eerst zal de glaszetter het kozijn opmeten. Samen met de glaszetter bepaalt u dan welke glassoort u graag wilt en welke er geschikt is. De beglazing wordt eventueel op maat gemaakt en na levering zo snel mogelijk geplaatst. Het oude raam wordt eerst verwijderd en vervolgens wordt het nieuwe glas geplaatst.

 • Repareren en herstellen
 • Vervangen en plaatsen nieuwe beglazing
 • Deskundig advies

Glas vervangen

Is uw raam kapot? Zit er een kleine barst in, of is er een bal doorheen gegaan? In vrijwel alle gevallen moeten er dan een nieuw ruit geplaatst worden.

Het vervangen van uw ruiten is vaak even duur als een reparatie. De glaszetters verwijderen eerst de oude beglazing uit het kozijn. Daarna worden alle resten van de afwerking en de kit verwijderd.

Vaak is het nodig om met twee of meer man te werken, omdat het glas erg zwaar en breekbaar is. De glaszetters zetten het nieuwe raam op de juiste plek en zorgen voor de juiste afwerking.

Vrijblijvende offerte ontvangen

Enkel glas

Woont u in Kampen en hebt u nog steeds enkel glas in uw kozijnen? Dan is het verstandig om uw engel glas te vervangen door dubbel glas.

Nog beter kunt u kiezen voor hoogrendementsglas. Er gaat veel warmte verloren via een enkel glas, daarnaast heeft u dan vaak last van condens en tocht in uw woning. Met dubbel- of HR-glas verbetert u de isolatie en verwarmt u de woning veel efficiënter.

Kosten

Wilt u nieuw glas plaatsen of uw oude vervangen? De kosten zijn afhankelijk van het benodigde materiaal, de grootte van het raam, het afvoeren van de oude beglazing en de glassoort. Zo is HR+++ duurder dan dubbel glas. Maar HR+++ biedt u wel meer voordelen. Een ruit met HR++ beglazing van 2 bij 1 meter kost gemiddeld tussen de €120,- tot €150,-. Een raam met veiligheidsglas van 1 bij 1 meter kost gemiddeld €180,- tot €210,-. De prijzen zijn exclusief het plaatsen. Houd rekening met extra kosten als er steigers nodig zijn.

Floatglas

Float glas Kampen
Floatglas is de benaming voor een ultradunne glassoort, waarvan een heleboel andere glassoorten gemaakt worden. Floatglas ontstaat door het samensmelten van diverse grondstoffen zoals kalk, zand en glasscherven op een hoge temperatuur. De substantie die dan ontstaat giet men op een platte tinnen laag. Het glas komt boven drijven, waarna een glaszetter dit via een uniek proces terugkoelt. Van floatglas maakt men onder andere isolatieglas. Bij uw glashandel in Kampen vindt u meer informatie over de toepassingen.

Glasplaat

enkel glas Kampen
Heeft u een eettafel met glasplaat en is deze beschadigd? Of wilt u de plaat van uw douchecabine vervangen? Deze platen worden vaak op maat gemaakt, zodat hij precies past.

Het is mogelijk om een glasplaat met afgeschuinde hoeken of randen te bestellen. Dat kan erg handig zijn voor tafels. Wilt u liever wat kleur? Dat is zeker een optie. Bespreek alle mogelijkheden met de glashandel uit Kampen!

Veiligheidsglas

veiligheidsglas
Veiligheidsglas is speciaal ontwikkeld en kan zowel gelaagd als gehard geleverd worden. Het kan niet zomaar kapot gaan, ook niet als er iets tegenaan komt. Gehard veiligheidsglas is thermisch behandeld en breekt in heel veel losse korrels. Dit vermindert de kans op letsel of schade door losse stukken glas. Een andere mogelijkheid is draadglas. Deze beglazing wordt bij elkaar gehouden zodra er een breuk ontstaat. Het draagt bij de inbraakbeveiliging voor uw woning of bedrijfspand in Kampen.

Gelaagd glas

Gelaagd glas Kampen
Wij gaven hierboven al aan dat veiligheidsglas een goede keuze is wanneer u uw woning optimaal wil beschermen tegen inbraken. Door glas met een keurmerk te laten plaatsen kunt u de kans op een inbraak zelfs met 50% verlagen. Eén van de soorten die bij menig glaszetter uit Kampen verkrijgbaar is, is gelaagd glas. Een gelaagd ruit bestaat uit meerdere glaslagen die men versmelt met een speciaal folie. Dankzij dit folie blijven zelfs bij harde impact de glasstukken aan elkaar zitten. Benieuwd naar de opties? Neem contact met ons op!

Gehard glas

gehard glas Kampen
Bent u op zoek naar een deur die een mooie afscheiding biedt voor uw woonkamer, maar geen gevaar oplevert voor uzelf of uw huisgenoten? Overweeg dan om bij een glashandel uit Kampen een deur met gehard glas aan te schaffen. Dit heeft als voordeel dat het pas bij een zeer hoge impact breekt, en dan in duizenden stukken. Hierdoor is de kans op een wond zeer klein. Liever een inbraakveilige glazen deur? Kies dan voor draadglas. Vul het offerteformulier in voor een offerte.

Draadglas

draadglas
Wie een woning goed wil beveiligen tegen een inbraak, doet er goed aan te kiezen voor ramen van draadglas. Draadglas is een speciale vorm waarbij er een metalen raster tussen twee glasplaten zit. Dit metalen raster zorgt ervoor dat bij een grote impact glasstukken in het raam blijven zitten. Hierdoor is de kans op een gelegenheidsinbraak een stuk kleiner. De zekerheid van een optimale veiligheid krijgt u door ramen te kiezen met draadglas met het Politie Keurmerk Veilig Wonen.

Brandwerend glas

brandwerend glas
Er bestaat ook brandvertragend glas. Deze beglazing bestaat uit twee of drie glasplaten met een tussenlaag van schuim. Dit schuim is onzichtbaar en vertraagt de brand met enkele minuten tot een halfuur. Dit kan voldoende zijn om de brand te blussen zonder veel schade.

Brandwerend glas is functioneel voor uw woning, maar ook erg geschikt voor bedrijfspanden. De investering van brandwerende beglazing is hoog, maar hiervoor krijgt u ook een hoge bescherming terug.

Zonwerend glas

zonwerend glas Kampen
Veel last van schitteringen in uw woning in Kampen door de zon? Of wilt u de zon buitenhouden? Laat dan zonwerend glas plaatsen. Deze beglazing houdt niet alleen de felle zonnestralen tegen, maar is ook warmtewerend. Zonwerend glas heeft daarnaast uitstekende isolerende eigenschappen. Het glas is voorzien van een zonwerende coating genaamd thermopane. U ziet overigens niets van deze coating en hoeft dan ook niet bang te zijn dat het donkerder wordt in uw huis. Alleen het felle van de zon wordt gefilterd, verder kunt u genieten van genoeg lichtinval.

Mat glas

Matte beglazing Kampen
Mat glas is een glassoort dat mat wordt gemaakt door een behandeling met een zuur of slijpmiddel. Het gevolg is dat het licht niet rechtstreeks naar binnenschijnt, maar verstrooid is. Daardoor biedt het een goede bescherming tegen ongewenste blikken naar binnen. Een ideale oplossing als u aan een drukke doorgaande straat woont. Naast een slijpmiddel of zuur kunt u ook glasfolie gebruiken om mat glas te creëren. Het aanschaffen van mat glas geeft een groot resultaat voor een kleine prijs.

Nu bereikbaar via 088 444 7684. 24 uurs glasservice in Kampen!

Bel de glasservice

Melkglas

melkglas
Veel van onze klanten uit Kampen willen graag de uitstraling van hun woonkamer of studeerkamer verbeteren, maar vinden het laten plaatsen van glas-in-lood eigenlijk te duur. Een andere optie die verrassend stijlvol is, is melkglas. Melkglas is met behulp van een zuur of speciale matte PVB-folie te maken. Het zorgt voor een diffuus licht, maar laat wel al het beschikbare daglicht binnen. Daarnaast blijft met het melkglas de isolatiewaarde en zonwerendheid van uw standaard beglazing behouden. Melkglas is verkrijgbaar in diverse kleuren.

Voorzetramen

Voorzetramen Kampen
Is uw pand relatief oud, en is het niet mogelijk om dubbel glas of veiligheidsglas te installeren? Dan vormen voorzetramen een goed alternatief. Met voorzetramen creëert een glaszetter voor u een soort dubbele ramen, zonder dat hiervoor een verbouwing nodig is. De prijzen hiervoor vallen relatief mee. Het nadeel van voorzetramen is dat ze relatief minder goed isoleren, waardoor de kosten op lange termijn hoger liggen dan van isolatieglas. Toch vormen ze een goede keuze voor mensen met een beperkt budget.

Glas in lood

Glas in lood
Voor veel mensen is glas-in-lood iets wat alleen gevonden wordt in monumentale panden of kerken. De laatste jaren is echter glas-in-lood steeds populairder geworden bij particulieren. Het gaat dan niet perse om glas-in-lood ruiten, maar om panelen voor een binnendeur of schuifdeur. Met een glas-in-lood paneel haalt u een heel eigen sfeer binnenshuis, in exact de stijl die u wenst. De mogelijkheden voor glas-in-lood verschillen per glashandel in Kampen. Meestal is het wel een optie om zelf uw paneel te ontwerpen.

Spiegelglas

Spiegelglas Kampen
Spiegelglas, ook wel gewoon aangeduid als een spiegel is een glassoort die volgens een speciaal gietproces wordt gemaakt. Tegenwoordig zijn spiegels niet meer weg te denken uit de slaap- of badkamer. Om het woongemak te verhogen bestelt u bovendien eenvoudig verscheidene soorten spiegelglas bij de glashandel. Zo bestaat er speciaal verwarmd spiegelglas, wat ervoor zorgt dat uw spiegel nooit meer beslaat. Of laat de glashandel het spiegelglas slijpen. De kosten voor spiegelglas hangen met name af van de afmetingen.

Glazen deuren

Glazen deuren Kampen
Hebt u een kleinere woning en wil u graag zoveel mogelijk (optische) ruimte verkrijgen? Overweeg dan om deuren te plaatsen. Hierdoor blijft het zicht naar andere ruimtes bestaan, maar kunt u wel geluidsoverlast beperken. Dit hoeven bovendien geen volledige glazen deuren te zijn, onze specialisten uit Kampen kunnen ook een enkel glaspaneel in een deur zetten. Ook voor schuifdeuren bent u bij ons aan het juiste adres. Wilt u uw privacy behouden? Plaats dan goedkope mat glasfolie of figuurglas op de deuren.

Figuurglas

figuurglas
Figuurglas is geen nieuwe ontwikkeling binnen de glasbranche, maar niet veel mensen weten wat wij hiermee bedoelen. Figuurglas is eenvoudigweg te omschrijven als een glasplaat met daarin een verweven reliëf. De voordelen van figuurglas zijn tweeledig. Ten eerste zorgt het reliëf voor een verhoogde privacy. Figuurglas is niet direct ondoorzichtig, maar u kunt hier minder gemakkelijk doorheen kijken. Daarnaast zal het reliëf zorgen voor een unieke sfeer en uitstraling in een ruimte. U hebt een ruime keuze uit diverse reliëfs.

Glasfolie

glasfolie Kampen
Wie op zoek is naar een manier om meer privacy te verkrijgen, doet er goed aan te kijken naar de vele glasvarianten die hiervoor geschikt zijn. Wij spraken hierboven bijvoorbeeld al over melkglas, matglas en figuurglas. Is er maar weinig geld voor de aanpassingen aan het bedrijfspand? Overweeg dan om glasfolie te plakken op de ramen waar u meer privacy wilt. Glasfolie is gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen en kost bovendien zeer weinig geld. U koopt het bij een bouwmarkt of specialist.

Ventilatieroosters

ventilatierooster in glas
De specialisten van een glashandel hebben niet alleen ervaring met het installeren, repareren en onderhouden van ramen, er bestaan vele andere klussen die zij voor u kunnen afhandelen. Eén van deze klussen is de installatie van een ventilatierooster. Een gezond binnenleefklimaat heeft een lage luchtvochtigheid, wat u bereikt door een uitstekende ventilatie. Ventilatieroosters zorgen ervoor dat er gedurende dag kleine beetjes frisse lucht het pand binnenkomt. Hiermee verlaagt u de kans op schimmel en houtrot.

Gekleurd glas

gekleurd glas Kampen
Gekleurd glas wordt niet alleen gebruikt voor glas-in-lood, maar ook voor constructies, bij trappen of voor andere toepassingen in uw woning in Kampen. Het materiaal is van zichzelf een kleurloos materiaal, maar het is mogelijk om het een kleur te geven. Dit kan door het te verven met speciale verf of door een laklaag aan te brengen.

Daarnaast kan er kleur aangebracht worden door kleurstof toe te voegen bij het smeltproces.

Dubbel glas

Dubbel glas heeft vele voordelen ten opzichte van enkele glasplaten. Dubbele beglazing levert ten eerste een hoge besparing van energiekosten op. Er gaat veel warmte verloren via een enkele glasplaat in uw woning in Kampen. Door dubbele glasplaten te plaatsen vermindert u het verlies. Ten tweede heeft u geen problemen met condensvorming aan de binnenzijde van de ruiten of tocht in huis. Daarnaast is dubbel glas ook geluidsisolerend en inbraakwerend. U heeft zo minder last van omgevingsgeluid van buiten.

Wilt u van optimale isolatie gebruik maken? Dan is het verstandig om nog een stapje verder te gaan dan dubbel en te kiezen voor driedubbel glas. Driedubbele beglazing isoleert nog beter en hierdoor kunt u het warmteverlies tegengaan.

Dubbel glas of isolatieglas aanbrengen

Isolatieglas

Wilt u uw huis van een betere isolering voorzien? Dan is het aan te raden te kiezen voor speciaal isolatieglas. Beglazing met hoogrendementsglas bestaat uit twee of drie glasplaten. Tussen de glasplaten zit een ruimte die gevuld is met lucht of edelgas. Daarnaast is er een isolerende coating aangebracht. Deze transparante coating is gemaakt van metaal en wordt aan de binnenzijde van één van de glasplaten aangebracht. De isolatiewaarde wordt uitgedrukt met de U-waarde. De U-waarde is een warmtecoefficiënt en drukt uit hoeveel warmteverlies er is. Hoe lager de U-waarde, hoe hoger de isolatiewaarde en dus hoe minder warmteverlies. De U-waarde van hoogrendementglas ligt rond de 1,1. In vergelijking met dubbele beglazing, scheelt dat aanzienlijk. De waarde van dubbel glas is namelijk 2,9. Driedubbel HR+++ heeft zelfs een waarde van 0,6.

Verschil HR glas en dubbel glas

Zowel dubbel glas als hoogrendementsglas (HR-glas) bestaat uit meerdere glasplaten. Dubbel glas bestaat uit twee glasplaten met een ruimte, de spouw, ertussen. Deze ruimte is gevuld met lucht en werkt isolerend.

Hoogrendementsglas is in drie verschillende soorten verkrijgbaar, namelijk HR+, HR++ en HR+++. HR+ en HR++ bestaan uit twee glasplaten. De ruimte tussen de platen is gevuld met edelgas of lucht. Daarnaast is er nog een extra laagje metaal aangebracht aan de binnenzijde. Hierdoor is het glas nog beter isolerend dan dubbel glas. HR+++ bestaat zelfs uit drie glasplaten en is hiermee het meest isolerend.

Meer informatie over de kosten en mogelijkheden?

Vul het offerteformulier in voor een erkende glashandel uit Kampen!

Offerte aanvragen

Subsidie op isolatieglas?

Op dit moment is het alleen nog mogelijk voor Verenigingen van Eigenaren (VvE) om subsidie aan te vragen voor het nemen van energiebesparende maatregelen zoals isolatieglas. Dit wordt de Subsidie Energiebesparing Eigen Huis
genoemd. Er was ook een subsidieregeling voor particulieren, maar helaas is het potje van de overheid voor deze subsidie inmiddels op. U kunt dus geen aanspraak meer maken op deze regeling. Bent u lid van een VvE? Neem dan contact op en bespreek de mogelijkheden. Toch kunt u als particulier besparen op het plaatsen van nieuw glas, want er geldt een verlaagd BTW-tarief van 6%.

Welke glasbewerkingen zijn er mogelijk?

Elk glaszettersbedrijf of glashandel uit Kampen kan u helpen aan diverse glassoorten zoals veiligheidsglas, mat glas of glas-in-lood. Bij standaard beglazing kan men bovendien verscheidene glasbewerkingen voor u uitvoeren. Denk bijvoorbeeld aan het rond of poly slijpen van de ramen.

Het is tevens mogelijk om de ruiten te zandstralen of te matteren. Hebt u geen behoefte aan zonwering, maar wilt u wel dat het binnenshuis lekker koel blijft tijdens de zomermaanden? Het is mogelijk om bij een vakman glasfolie te bestellen, dat het zonlicht weerkaatst.

Glas op maat

Glas is in vele afmetingen verkrijgbaar. Maar soms is het nodig om glas op maat te laten maken. Dit is het geval bij afwijkende maten van ramen of speciale ramen. Het is dan niet mogelijk om de standaardmaat ramen te monteren. Met op maat gemaakte ramen bent u verzekerd van een perfecte aansluiting.

Daarnaast is het mogelijk om glas op maat te bestellen voor eettafels, salontafels of kasten. Heeft u een glazen achterwand in uw keuken? Dan kunt u deze uiteraard ook op maat bestellen.

Keurmerken en certificaten

Er bestaan verschillende soorten keurmerken voor een glashandel en glaszetter. ISO 9001 is één van de keurmerken voor een glashandel. Dit is een internationale norm voor kwaliteitsmanagement binnen bedrijven waarbij betrouwbaarheid en klanttevredenheid erg belangrijk zijn. Daarnaast bestaat er ook een politiekeurmerk voor veiligheidsglas. De Nationale Beveiligingsrichtlijn (NBR) houdt richtlijnen aan voor de beveiliging van woningen en hierbij is inbraak- en brandwerend veiligheidsglas belangrijk. Glaszetters moeten zich regelmatig laten bijscholen op het gebied van de ontwikkelingen van glas. Zo weet u zeker dat ze op de hoogte zijn van innovaties.

Voordelen inschakelen glaszetter

Het inschakelen van een glaszetter heeft vele voordelen. De glaszetter kan u niet alleen ondersteunen bij glasschade en het herstellen van beschadigingen, maar ook bij het vervangen van uw ramen. Met een glaszetter bent u verzekerd van deskundig advies en de hoogste kwaliteit. De voodelen van een glaszetter op een rij:

 • Hoogwaardige kwaliteit
 • Perfecte afwerking
 • Snelle glasservice (bij spoed binnen 30 minuten)
 • Deskundig advies

Direct contact met glazenzetter Kampen!

Heeft u glasschade? Is uw enkel raam kapot? Is de plaat van uw tafel beschadigd? Of denkt u erover na om de isolatie in uw woning in Kampen te verbeteren met dubbel- of hoogrendementsglas? Neem dan contact op met een professionele glashandel. De glaszetters hebben veel ervaring in het herstellen van schade en het vervangen van enkel glas. Ook voorzien ze u van deskundig advies en meer informatie over alle mogelijkheden. Vul het offerteformulier in of bel naar 088 444 7684 voor direct contact. Vooral bij j spoed om via 088 444 7684 contact op te nemen. U krijgt altijd 15 jaar garantie op het glas en de montage!

Glaszetter 24-uursservice KampenGlashandel Kampen
Wij werken alleen samen met gerenommeerde bedrijven uit de omgeving van Kampen die jarenlange ervaring hebben in hun sector. Ze weten als geen ander hoe een ruit het beste vervangen moet worden bij glasschade en wat de beste oplossing is voor uw situatie. Elke glashandel en glaszetter die bij ons is aangesloten heeft zich bewezen in de eigen sector, of een specifiek gebied zoals glas-in-lood, veiligheid-, mat- of isolatieglas.

Beek
Brunssum
Echt
Geleen
Heerlen
Hoensbroek
Kerkrade
Landgraaf
Maastricht
Roermond
Sittard
Valkenburg
Venlo
Venray
Weert