Glaszetter Helmond

Glaszetter Helmond

Wanneer u zoekt naar een gedegen glasspecialist in Helmond, bent u bij Glas Nu aan het juiste adres. Wij werken in de gehele regio samen met ervaren bedrijven, die uw glaswerk op een duurzame manier bij u thuis kunnen installeren. Dit is mogelijk voor verschillende glassoorten zoals enkel, mat, en dubbelglas, maar ook voor glas-in-lood, draadglas of melkglas. Iedere gelieerde glashandel heeft jarenlange ervaring, zodat ze u op de beste wijze kunnen bijstaan. Is er glasschade ontstaan, en heeft u moet spoed een glaszetter in Helmond nodig? Bel dan naar 088 444 7684 voor een directe glasservice. Wij garanderen dat uw melkglas, figuurglas, draadglas en veiligheidsglas bij ons in goede handen zijn. Minder spoed? Neem dan vrijblijvend contact op via het contactformulier.

Snelle 24uur glasservice, scherpe prijzen

Een voetbal door de ramen, een hevige hagelbui, er bestaan verschillende oorzaken voor glasschade. Wat de reden ook is, wij raden u aan in een dergelijke situatie direct uw ruiten te laten maken door een glashandel, omdat een ingeslagen ruit leidt tot warmteverlies en tevens een open uitnodiging vormt voor inbrekers. Hebt u glasschade en meteen een glaszetter nodig in Helmond? Dan kunt u direct contact opnemen met onze glasservice per 088 444 7684. U krijgt vervolgens een van onze medewerkers aan de lijn, die indien gewenst rechtstreeks een glaszetter naar u toe kan sturen. Deze repareert snel en vakkundig uw enkel, dubbel of isolatieglas. Wij zullen u meestal binnen het half uur helpen!

  • Altijd binnen 30 minuten ter plaatse
  • Ruim assortiment isolatieglas op voorraad
  • 24-uurs glasservice
  • 15 jaar garantie
  • Scherpe prijzen

Voor particulieren en bedrijven

Glas Nu staat voor u klaar; of het nu om particuliere of bedrijfsaanvragen gaat. Iedere aangesloten glashandel in Helmond heeft volledige ervaring in alle facetten van het plaatsen van glasplaten. Daarnaast hebben wij specialisten achter de hand voor specifieke wensen, zoals het ontwerpen en vormgeven van een glas-in-lood-raam. Voor kantoorpanden sturen wij een ervaren glaszetter uw richting op, die precies weet hoe hij uw pand omtovert tot een ‘gouden glasconstructie’. Voor zowel bedrijfs- als particuliere aanvragen neemt u gratis contact op met de glasservice van een glashandel uit Helmond.

Direct contact

Uw gegevens worden alleen gebruikt voor uw aanvraag.

Glaszetter spoedserviceErkend glaszetter Helmond

Breed assortiment

De glashandel in Helmond kan diverse glassoorten bij u thuis installeren, zoals glas-in-lood, HR ++ glas, isolatieglas, en enkel of dubbel glas. Zoekt u naar hoogwaardig kwaliteitsglas, of wilt u uw ruiten vervangen door glasschade, dan bent u bij ons aan het juiste adres! Bij onze glasservice werken we namelijk alleen met de beste glasvervaardigingen, zodat uw woning of bedrijfspand in no-time zal beschikken over de meest duurzame glassoorten.

Direct contact: 088 444 7684

Wilt u meer informatie ontvangen over onze mogelijkheden in Helmond? Wenst u informatie van een glashandel te ontvangen of wilt u meer weten over wat de glaszetter voor u kan betekenen op het gebied van glas-in-lood? Vraag dan offertes aan door het contactformulier in te vullen. Wij sturen u voorstellen toe van diverse gelieerde specialisten, waarna u zelf de keuze kunt maken. Uw beglazing is in veilige handen!

Onze glashandel staat voor vakmanschap, snelle service en scherpe prijzen!

Glas vervangen

Glas vervangen Helmond

Heeft u een barst in uw ruit of andere glasschade? Laat de glaszetter uw glas vervangen! Het vervangen van een dubbel raam met glasschade is een lastige klus, waarvoor de hulp van een glaszetter nodig is. In een aantal gevallen is het een optie de glasschade te herstellen zonder de ruit te vervangen. Bij een inbraak of een bal door het raam zult u echter de gehele glasplaat moeten laten verwijderen om waterschade en een verhoogde kans op ongevallen te voorkomen. Glaszetter uit Helmond nodig? Bel 088 444 7684!

Enkel glas

enkel glas

Enkel glas biedt, in tegenstelling tot dubbel glaswerk, weinig tot geen bescherming tegen warmteverlies. Het vervangen van een ruit met enkel beglazing is een eenvoudige glasservice, die tot veel comfort leidt, alsmede een besparing op de stookkosten vormt. Enkel door dubbel glas vervangen is een taak die u het beste kunt overlaten aan een erkend glaszetter uit Helmond. Zo bent u zeker van een goed en snel resultaat. Wij raden aan om te kiezen voor dubbel isolatieglas voor de grootste warmtebesparing en een beter milieu.

Voorzetramen

Voorzetramen

Voorzetramen worden gezien als een budgettair alternatief voor dubbel isolatieglas. Daarnaast kunt u voorzetramen gebruiken als isoleringsmethode van glas-in-lood ramen, of wanneer uw pand is aangemerkt als monument. Bij monumenten is het bijvoorbeeld niet toegestaan om dubbel isolatie- of veiligheidsglas te installeren, waardoor vaak heel wat warmte verloren gaat. Voorzetramen gaan dit warmteverlies tegen, maar zullen de integriteit en bouwconstructie van het monument niet aantasten. Zoek altijd een erkende glashandel om beschadigingen te voorkomen.

Glas in lood

Glas in lood Helmond

Om binnenshuis een authentieke uitstraling te krijgen, kunt u kiezen voor glas-in-lood. Tegenwoordig is dit zelfs als dubbel glas te verkrijgen, zodat u de buitenramen eveneens kan voorzien van glas-in-lood. Voeg de huidige technologie samen met oude expertise voor een uniek raam, dat volledig aansluit bij uw interieur. Maak bijvoorbeeld zelf een ontwerp voor het glas-in-lood, of laat een foto van uw gezin tot een glas-in-lood paneel verwerken. Kies eventueel voor mat glaswerk om het licht nog diffuser in huis te krijgen.

HR++ isolatieglas

HR++ glas

Wilt u gaan voor de beste mate van isolering? Kies dan voor HR ++ isolatieglas. Dit is een dubbel isolatieglas met een speciale metaalcoating. Deze coating zal de zonnestralen reflecteren en daarmee uw pand in de zomer lekker koel houden. Het dubbel isolatieglas zorgt voor het behoud van de warmte binnenshuis. Wij noemen dit dubbel glaswerk HR++ beglazing vanwege het Hoge Rendement (HR) dat het oplevert. Er bestaat naast dubbel ook driedubbel isolatieglas, dit het HR++ isolatieglas en is geschikt voor energiezuinige woningen.

Veiligheidsglas

veiligheidsglas plaatsen Helmond

Veiligheidsglas is zo samengesteld, dat er bij glasschade in Helmond geen gevaarlijke situaties staan. Dit is te realiseren door het toevoegen van verschillende lagen pvb-folie, of door een proces van verhitten en afkoelen, dat een spanningsveld in het glas creëert. Er bestaan verschillende varianten van veiligheidsglas. Zo hebt u bij onze glashandel de keuze uit gehard en gelaagd veiligheidsglas, maar ook draadglas is bij ons te bestellen. Kijk daarbij tevens naar de brandwerende eigenschappen van het veiligheidsglas voor een dubbel zo veilig pand.

Gelaagd glas

Gelaagde glazen Helmond

Wij spraken hierboven al kort over de voordelen van veiligheidsglas. Veiligheidsglas is verkrijgbaar in soorten en maten. Eén variant is gelaagd glas. Gelaagde ruiten zijn ramen die evenals de brandwerende ramen uit meerdere glaslagen bestaan. Tussen deze glasplaten zit echter een speciaal folie dat ervoor zorgt dat bij breuk de scherven niet uiteen vallen. Het raam blijft dus zelfs bij hevige impact in stand. Gelaagde ramen vormen daarom een uitstekende keuze voor het verkleinen van de kans op inbraak.

Spiegelglas

Spiegel beglazing

Een spiegel is een uitstekende manier om ruimte optisch groter te laten lijken. Daarnaast hebben spiegels ook een ‘verlichtend’ effect, doordat ze het binnenvallende licht reflecteren. Naast de standaard spiegels, bent u bij menig glasspecialist ook aan het juiste adres voor speciaal spiegelglas. Gespiegelde ruiten zijn aan de ene zijde een spiegel, terwijl aan de andere zijde het raam gewoon doorzichtig is. Dit maakt spiegelglas een uitstekende keuze voor winkeliers, maar ook voor observatoria en politiebureaus.

Glazen deuren

Deur van glas Helmond

Een glazen deur is een uitstekende keuzes wanneer u meer licht in uw woon- of slaapkamer wilt creëren. Met glazen (schuif)deuren creëert u bovendien een eenvoudige doorloop naar het balkon of terras. Daarnaast vormen glazen deuren en wanden een leuke optie voor het afscheiden van diverse ruimtes in één kantoor. Dankzij het glas zorgt u nog steeds voor openheid en ruimtelijkheid in het kantoor, terwijl u de overlast van collega’s tot een minimum beperkt. Kies eventueel voor mat glaswerk voor meer privacy.

Mat glas

Mat glas Helmond

Mat glas is een glassoort waarbij het glas bewerkt is met een speciaal zuur. Door dit zuur wordt het glasoppervlak aangetast, waardoor dit wat ruwer wordt. Door het ruwe oppervlak wordt het licht dat op het glas valt verspreid, waardoor het niet meer mogelijk is recht door het glas te kijken. Het voordeel van mat glaswerk is daarom dat er net zoveel licht naar binnen blijft vallen, terwijl u wel geniet van een verhoogde privacy. Kies voor mat glasfolie wanneer u een beperkt budget hebt.

Floatglas

Speciaal glas

Veel van de speciale glassoorten worden gemaakt met floatglas als basis. Floatglas is vergelijkbaar met enkel glas, maar dan wordt het volgens een speciale techniek gemaakt, dat het glas sterker maakt. In dit proces worden glasscherven met diverse andere producten versmolten, en vervolgens uitgegoten op een tinbad. Omdat het glas op het tin blijft drijven, ontstaat er een zeer dunne glaslaag, die daarna snel afgekoeld wordt. Onder andere veiligheidsglas, brandwerend glas en spiegelglas hebben floatglas aan de basis.

Brandvertragend glas

Brandvertragende glazen Helmond

Wanneer mensen op zoek gaan naar brandvertragende middelen zullen zij niet zo gauw aan brandwerende glazen denken. Toch is het mogelijk om met speciale ramen de brand met meerdere minuten tot een kwartier te vertragen. Dit komt doordat de enkele glasplaten van elkaar worden gescheiden door een ondoorzichtige vloeistof. Zodra deze in aanraking komt met extreme hitte zal de vloeistof veranderen in schuim, die de brand vertraagt. Hoe meer glasplaten met schuim ertussen, hoe beter.

Nu bereikbaar via 088 444 7684. 24 uurs glasservice in Helmond!

Melkglas

melkglas voordeur

Waar de meeste mensen de term mat glas wel kennen, is melkglas een onbekendere glassoort. Melkglas is een speciale vorm van mat glas, dat wordt gemaakt door één zijde van een glasplaat te behandelen met een speciaal zuur. Dit zuur tast de bovenlaag van de plaat aan, en zorgt ervoor dat het melkglas ondoorzichtig wordt, maar nog wel licht doorlaat. Bij menig glashandel uit Helmond is melkglas verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder brons, grijs en blauw. Kies de kleur die bij uw interieur past!

Gehard glas

gehard glas Helmond

Wist u dat er veel vormen van veiligheidsglas bestaan? De meeste van onze klanten uit Helmond denken bij de term veiligheidsglas direct aan een glassoort die hun beschermt tegen een inbraak, maar er bestaan eveneens veiligheidsglazen die een andere functie hebben. Zo ook gehard glas. Een glasplaat die gehard is, zal niet snel breken, maar als het breekt dan spat het in duizenden stukjes uiteen. Dit heeft als groot voordeel dat snijwonden worden voorkomen mocht iemand onverhoopt door een glazen deur vallen.

Draadglas

draadglas Helmond

Draadglas is een goede keuze wanneer u uw woning in Helmond wilt beschermen tegen een gelegenheidsinbraak. Draadglas valt onder de categorie veiligheidsglas en bestaat uit twee glasplaten met daartussen een metalen raster. De draden van dit raster zullen glasscherven vasthouden, waardoor er zelfs bij hoge impact geen open ruimtes ontstaan. Naast een goede beveiliging tegen inbraak, is het draadglas ook een goed materiaal voor lichtkappen. Wanneer er bijvoorbeeld brand uitbreekt zal het glas wel knappen, maar niet naar beneden vallen.

Figuurglas

strepen figuurglas

Figuurglas is een soort beglazing waarin een reliëf is verwerkt. Het kan gaan om diverse reliëfs, met strepen, bolletjes, een bladmotief of een heel ander ontwerp. Figuurglas heeft in praktijk een tweeledige functie. Zo kiest men bij menig bedrijf voor figuurglas vanwege de privacy die deze glazen bieden. Daarnaast is het tevens een populaire oplossing voor het creëren van een unieke uitstraling van een tussendeur of ander soort raamwerk. Figuurglas is perfect aansluitbaar bij elk soort interieur, door de grote variatie die het biedt.

Glasfolie

glasfolie Helmond

Bent u net van kantoor gewisseld en vindt u het vervelend dat mensen steeds bij u naar binnen kijken? Overweeg dan om met behulp van glasfolie enige privacy te verkrijgen. Glasfolie is tegen lage prijzen verkrijgbaar bij de meeste bouwmarkten in Helmond, en is bovendien te koop in een groot aantal designs. Kies voor een strak en elegant design, of creëer enige sfeer in de ruimte met behulp van een speciaal motief. U moet rekening houden met kosten rond €12,50 per vierkante meter. Neem contact met ons voor een prijsofferte.

Ventilatieroosters

ventilatierooster

Iedereen weet dat door koken, douchen en het ophangen van de was er veel vocht in de lucht komt. Deze vocht moet op de één of andere manier verdwijnen, en plaatsmaken voor frisse en droge lucht. Dit doet u door ventilatie. Hebt u vaste ramen in uw pand? Dan biedt een ventilatierooster wellicht uitkomst. De installatie van een ventilatierooster is het beste over te laten aan een ervaren glaszetter uit Helmond. Zo weet u zeker dat de woningbeveiliging in goede staat blijft.

Wat is driedubbel HR+++ isolatieglas?

Eén van de nieuwste innovaties op het gebied van glasservice zijn HR+++ glazen. Deze vorm van isolerende beglazing bestaat uit drie verschillende glaswanden, waartussen een hoog isolerend gas is gespoten. Daarnaast wordt op de ruit een coatingslaag van metaal aangebracht. De reflecterende werking van dit materiaal zorgt ervoor dat de warmte terug het huis in wordt gekaatst. Hierdoor kent HR+++ glas een U-waarde (warmteverlies) van maar 0.5! Met HR+++ glaswerk bespaart u niet alleen op de stookkosten, maar draagt u tevens bij aan een beter milieu door de vermindering van het gebruik van fossiele brandstoffen. Een nadeel van HR+++ glazen is de relatief hoge aanschafprijs.

Bewerkingen die wij kunnen uitvoeren

Elke erkende glaszetter en glashandel levert een groot assortiment aan glassoorten, zoals dubbel, enkel, mat- en isolatieglas ter vervanging van de ramen bij glasschade of onvoldoende isolatiewaarde. In enkele gevallen kunt u bij een glashandel met extra glasservice ook terecht voor glas-in-lood panelen. Deze glassoorten zijn geschikt voor elke woning, maar kunnen op verschillende wijze worden bewerkt voor een persoonlijke touch. Bewerkingen die elke glaszetter uit Helmond kan uitvoeren zijn: verschillende slijpmethodes zoals het rond poly (rp) en plat poly (pp), of scherpaf (sa) slijpen. Daarnaast is het mogelijk de glazen te matteren of te zandstralen voor meer glans.

Besparen door dubbel glas

Dubbel glas heeft als voordeel dat uw de energiekosten met wel 20% kunt verminderen ten opzichte van enkel glaswerk. Dit is afhankelijk van de soort dubbele beglazing waar u voor kiest. Het vernieuwen van alle ramen in uw pand loopt meestal echter sterk in de prijzen. Een mogelijkheid is om te wachten met het invoeren van dubbel glas wanneer u een ruit hebt waarbij glasschade ontstaat. Zo is het mogelijk stap voor stap de isolatiewaarde van uw woning te verhogen. Dit is niet alleen ter beperking van het warmteverlies. Dubbele beglazing draagt tevens bij aan het beperken van geluidsoverlast, en hebben een inbraakpreventieve werking. Vraag een glaszetter of glashandel uit Helmond om de mogelijkheden van hun glasservice op het gebied van mat- of dubbelglas.

ISO 9001 gecertificeerd

Een andere kwaliteitseis die wij aan een glashandel of glaszetter uit Helmond stellen, is de ISO 9001 norm. Deze norm, voluit: NEN-EN-ISO 9001:2008, is de wereldwijde standaardnorm voor kwaliteit. De kwaliteiteis is in het leven geroepen met als doel de klant centraal te stellen, de behoeften van de klant te achterhalen, en de tevredenheid van de klant achteraf mee te nemen in de verbetering van het bedrijf. Wanneer één van de bedrijven uit onze glasservice hiervoor in aanmerking willen komen, dan moeten zij minimaal 3 maanden werken volgens een door de ISO geaccepteerd kwaliteitssysteem. Als zij hiermee aantonen de wensen van de klant te respecteren en bestaande regels en wetten na te leven, kunnen zij vanuit de NEN het ISO certificaat ontvangen.

Altijd binnen 30 minuten op locatie

Dankzij de glasservice van het landelijke netwerk van Glas Nu kan er altijd een glaszetter of glashandel binnen 30 minuten bij u in Helmond op de stoep staan. Dit betekent dat er met spoed door glasschade of bij lekkage langs de ramen, u niet lang met het probleem blijft zitten. Een erkende glaszetter komt dit soort problemen regelmatig tegen, en draait z’n hand hier niet voor om. Geen spoed, maar wilt u meer informatie over het vervangen van enkel glas door dubbel glaswerk, of glas-in-lood? Dan bent u bij ons tevens aan het juiste adres. Elke glashandel uit Helmond die bij ons is aangesloten kan u van deskundig advies voorzien.

Wat zijn de voordelen van Glas Nu?

Bent u op zoek naar een geschikte glaszetter in Helmond, dan helpen wij u hierbij. Via ons vraagt u namelijk gemakkelijk en snel offertes aan bij een menig gerenommeerd glashandel of glaszetter in Helmond. Wij werken samen met diverse professionals in uw regio, die u te allen tijde kunnen helpen met het plaatsen van nieuw isolatieglas voor een beter geïsoleerde woning of bedrijfspand, of glas-in-lood ramen als unieke woondecoratie. Dankzij onze glasservice worden al uw wensen op het gebied van beglazing vervuld.

Wat gebeurt er na mijn aanvraag?

Wanneer u een offerte heeft aangevraagd versturen wij deze naar een glaszetter uit Helmond. Hij maakt een offerte op maat voor u aan en verstuurt deze naar uw adres. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Glaszetter serviceGlashandel Helmond
Wij werken alleen samen met gerenommeerde bedrijven uit de omgeving van Helmond die jarenlange ervaring hebben in hun sector. Ze weten als geen ander hoe een ruit het beste vervangen moet worden bij glasschade en wat de beste oplossing is voor uw situatie. Elke glashandel en glaszetter die bij ons is aangesloten is ruim ervaren in de glaszetters sector, of een specifiek gebied zoals glas-in-lood, mat- of isolatieglas.

Bergen op Zoom
Best
Breda
Den Bosch
Eindhoven
Etten-Leur
Geldrop
Helmond
Roosendaal
Rosmalen
Tilburg
Uden
Valkenswaard
Veghel
Veldhoven
Waalwijk