Glaszetter Geldrop

Glaszetter Geldrop

Wist u dat u flink op de stookkosten kan besparen door enkel het glas in uw ramen te vervangen? Hiermee voorkomt u dat de ramen een warmtelek vormen en zorgt u ervoor dat de warmte in huis beter blijft hangen! Met de juiste glassoort voorkomt u zelfs dat de warmte ’s zomers binnendringt.

Heeft u interesse in isolatieglas? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden die veiligheidsglas kan bieden? Twijfel dan niet langer en neem snel contact met ons op. U ontvangt een gratis en vrijblijvende offerte van een glaszetter uit Geldrop.

Glasschade? 24/7 glasservice!

Heeft u schade aan de ruiten van uw woning in Geldrop? Dat is natuurlijk vervelend, en wij begrijpen dat u dit zo snel mogelijk wil laten herstellen! Maak gebruik van onze 24/7 glasservice. W7 dagen per week, 24 uur per dag te bereiken via 088 444 7684. Binnen 30 minuten is er al een glaszetter ter plaatse om uw raam te herstellen!

 • Snel ter plaatse
 • Uw schade wordt direct hersteld
 • Kwaliteit gegarandeerd!

15 jaar garantie op glas én montage

Het heeft een aantal voordelen om het plaatsen van uw nieuwe beglazing uit te besteden aan een erkend glaszettersbedrijf uit Geldrop. Maak gebruik van onze glasservice en profiteer niet alleen van een kwalitatieve en vakkundige montage, maar ook van garantie van uw dubbel glas tot wel 15 jaar lang.

Afhandeling met de verzekering

Glasschade is al vervelend genoeg zonder de langdurige afhandeling met uw verzekering. Goed nieuws: wij zorgen voor de volledige afhandeling met de verzekering! De rekening wordt, indien u verzekerd bent, rechtstreeks naar de verzekeraar gestuurd. Dit bespaart u veeltijd en energie.

Wat te doen bij glasschade in Geldrop?

Helaas gebeurt het regelmatig dat er glasschade ontstaat. Dit kan diverse oorzaken hebben: misschien heeft één van uw buurjongens een voetbal tegen de ramen geschopt, of wellicht is er een poging tot inbraak gedaan. Hoe dan ook: het is belangrijk dat glasschade zo spoedig mogelijk hersteld wordt. Bel allereerst naar 088 444 7684 zodat de glaszetter onderweg is. Neem eventueel wat foto’s voor de verzekering en houd uw kinderen en huisdieren uit de buurt van de scherven. U kunt de scherven zelf alvast bij elkaar vegen, maar de glaszetter kan dit ook voor u opruimen. Zo voorkomt u vervelende verwondingen door de glasscherven.

Direct contact

Uw gegevens worden alleen gebruikt voor uw aanvraag.

Glaszetter spoedserviceErkend glaszetter

De voordelen op een rij

 • 24/7 glasservice
 • Binnen 30 minuten ter plaatse
 • Snelle afhandeling met uw verzekering
 • Tot 15 jaar garantie op uw nieuwe ruiten!

Allround glashandel

Wanneer u gebruik maakt van onze service, dan bent u verzekerd van de hulp van een allround glashandel. Zo is elke glaszetter uit ons netwerk ervaren in het plaatsen van hoogrendementsglas en isolatieglas. Tevens kunnen zij u helpen bij het plaatsen van authentiek glas-in-lood. Omdat de glashandel beschikt over diverse formaten beglazing, kan uw gebroken raam in de meeste gevallen direct vervangen worden!

Direct contact: 088 444 7684

Heeft u glasschade opgelopen en wilt direct contact met een glashandel uit Geldrop? Bel dan naar 088 444 7684. Zo komt u gelijk in contact te staan met een erkende glaszetter uit uw regio. In het geval van nood staat er al binnen een half uur iemand bij u op de stoep , om de schade te herstellen. Bent u benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden? Neem dan via het formulier contact met ons op. Wij sturen u dan gratis en vrijblijvend een offerte van een glaszetter uit Geldrop.

Glasschade? Bel 088 444 7684!

Maak gebruik van onze 24/7 glasservice en uw ruit wordt binnen 30 minuten vervangen!

Bel nu glasservice

Wat doet een glaszetter?

Het zetten van een nieuwe glasplaat is uiteraard niet de enige taak die een glaszetter uit Geldrop uitvoert. Sterker nog: de werkzaamheden van een glaszetter lopen aardig uiteen. Zo kan hij u bijvoorbeeld een persoonlijk advies geven over de geschikte glassoorten en zorgt hij ervoor dat uw beglazing volledig op maat geleverd wordt. In Geldrop zijn dit de meest voorkomende taken van een erkend glaszetter:

 • hij herstelt glasschade;
 • hij informeert over de verschillende glassoorten;
 • een glaszetter meet uw ramen op en snijdt een nieuwe ruit op maat;
 • glazenzetters zorgen voor veilig vervoer voor de beglazing;
 • een glaszetter plaatst tevens interieurglas.

Glas vervangen

In het geval van glasschade is het belangrijk om de ramen zo spoedig mogelijk te vervangen of herstellen. Met een reparatie voorkomt u onnodig warmteverlies en waterschade. In de meeste gevallen is de schade zo groot dat herstel van ruitschade niet mogelijk is en het raam volledig vervangen moet worden.

Natuurlijk is glasschade niet de enige reden om ramen te vervangen. U kunt hier ook voor kiezen als uw huidige beglazing een slechte isolatiewaarde heeft, of als u graag een andere glassoort wilt laten plaatsen. Overweeg bijvoorbeeld de keuze voor veiligheidsglas om glasschade in de toekomst te voorkomen. Of kies voor matglas als u iets meer privacy in huis wilt hebben!

Vrijblijvende offerte ontvangen

Enkel glas

In veel oudere woningen in Geldrop is standaard enkel glas geplaatst. Enkel glas is echter enorm verouderd en heeft een lage isolatiewaarde. De U-waarde van enkel glas ligt rond de 5,1 W/m²K! Het is dan ook een waardevolle investering om een enkel raam te vervangen door isolatieglas. Hiermee kunt u jaarlijks flink op uw energiekosten besparen! Wilt u profiteren van een optimale isolatie? Dan raden wij u aan om een dubbel- of zelfs driedubbel raam te laten plaatsen als vervangende ruit. Een driedubbel raam levert op lange termijn de beste resultaten op. De kosten voor de aanschaf van een dubbel raam liggen relatief hoog, maar dankzij de besparing op de stookkosten verdient u dit weer terug.

Kosten

De kosten voor de beglazing verschillen enorm. De prijs is onder meer afhankelijk van de glassoort die u bestelt: hoogrendementsglas is een stuk prijziger dan dubbel glas. Daar staat echter tegenover dat HR beglazing een hogere besparing oplevert, waardoor dit op termijn voordeliger is.

Stel dat u een dubbel raam van één vierkante meter wilt vervangen door hoogrendementsglas, de gemiddelde kosten bedragen dan ongeveer €218,-. Deze prijs is inclusief materiaalkosten, voorrijkosten, opmeten en afwerken van de ruit én het afvoeren van de beglazing. Kiest u voor een speciale glassoort, dan zijn de kosten hoger.

Floatglas

Float glas Geldrop
De term floatglas staat voor de enkele glasplaat die men verkrijgt door het toepassen van een speciale techniek. Floatglas wordt gemaakt door glas en andere basismaterialen te smelten, en in vloeibare vorm uit te gieten in een bad met een laag tin.

Omdat het glas minder massa heeft dan het tin, zal het hierop blijven drijven. Zo wordt een zeer dunne glasplaat gecreëerd die uitermate geschikt is voor diverse toepassingen. Floatglas vormt de basis voor onder andere gelaagd glas en spiegelglas.

Glasplaat

enkel glas
Natuurlijk kan de glashandel u een glasplaat op maat leveren. Misschien heeft u een glazen tafel waarvan de plaat beschadigd is geraakt, of bent u op zoek naar een glasplaat voor de achterwand van uw keuken! De glashandel uit Geldrop levert verschillende soorten glasplaten die voor dergelijke doeleinden geschikt zijn.

In sommige gevallen is het gewenst dat de plaat een schuine zijde heeft. Ook deze klus voert een erkend glaszetter graag voor u uit.

Veiligheidsglas

veiligheidsglas Geldrop
Vaak komt veiligheidsglas goed van pas. Veiligheidsglas voorkomt namelijk gevaarlijke situaties, doordat het niet breekt. Er bestaan verschillende soorten veiligheidsglas. Zo is gehard glas zo sterk dat dit nauwelijks kapot te slaan is. Gelaagd glas blijft bij schade juist aan elkaar kleven, zodat glasscherven ontstaan. Een glashandel uit Geldrop biedt daarnaast ook draadglas of brandwerend glas. Met veiligheidglas verkleint u de kans op een geslaagde inbraak en beschermt u bovendien uw kinderen tegen verwondingen.

Gelaagd glas

Gelaagd glas Geldrop
Gelaagd glas is in Geldrop een bekende vorm van veiligheidsglas. Gelaagd veiligheidsglas is geproduceerd uit meerdere glaslagen, die met een folie aan elkaar gesmolten zijn. Deze folie zorgt ervoor dat scherven bijelkaar gehouden worden. Dit heeft twee voordelen. Allereerst werkt een gelaagd raam inbraakvertragend: de scherven worden bij elkaar gehouden, waardoor het voor een inbreker onmogelijk is om een gat in het raam te slaan. Daarnaast ontstaan er geen scherven waaraan u, uw kinderen en huisdieren zich kunnen verwonden.

Gehard glas

gehard glas
Om de veiligheid van een glazen deur te garanderen is het mogelijk te kiezen voor een soort veiligheidsglas genaamd gehard glas. Gehard veiligheidsglas zal niet snel breken, maar als het dat doet in duizenden stukjes uiteenbreken. Deze vele stukken voorkomen dat er snijwonden en andere wonden ontstaan. Hoewel veel mensen bij de term veiligheidsglas direct denken aan beglazing die beschermt tegen een gelegenheidsinbraak, is dat niet waarvoor het gehard glas geschikt is.

Draadglas

draadglas
Een andere glassoort die in Geldrop geregeld gebruikt wordt is draadglas. Draadglas wordt als veiligheidsglas veel gebruikt in bedrijfspanden en bij studentenkamers. Het glas is eenvoudig te herkennen door het metalen raster dat in de beglazing is verwerkt. Men denkt vaak dat draadglas, net als gehard glas, erg sterk is. Draadglas werkt echter doordat het metalen raster de glasscherven bij schade bij elkaar houdt. Wanneer u draadglas laat plaatsen verkleint u de kans op een gelegenheidsinbraak met wel 50%!

Brandwerend glas

brandwerend glas Geldrop
Een derde soort veiligheidsbeglazing, is een brandwerend raam! Er is een breed aanbod aan brandwerende ruiten verkrijgbaar, die de veiligheid in uw woning of bedrijfspand vergroot. Brandwerende glazen zijn verkrijgbaar in diverse gradaties: 30, 60, 90 of zelfs 120 minuten! Dit betekent dat een brandwerend raam het maar liefst 30 tot 120 minuten lang volhoudt onder extreme hitte. Doordat de ramen niet barsten, krijgen inwoners of medewerkers de kans het pand veilig te verlaten.

Zonwerend glas

zonwerend glas Geldrop
Verandert uw woonkamer ’s zomers ook in een sauna wanneer de zon op de ramen schijnt? Dan is het plaatsen van een zonwerend raam een goede optie! Zonwerende ramen hebben reflecterende eigenschappen. Deze werken zodanig, dat het zonlicht wel wordt toegelaten maar de warmte van de zonnestralen niet. Hierdoor houdt u de temperatuur ’s zomers lekker koel zonder dat u de gordijnen de hele dag dicht moet houden. Een ander groot voordeel is dat u geen ander type zonwering meer nodig hebt!

Mat glas

Matte beglazing
De term mat glas staat voor de glassoort die gedeeltelijk tot geheel troebel is. Mat glas wordt veelal toegepast in kantoorpanden, om de privacy te vergroten. Een glashandel levert diverse soorten mat glas. Allereerst is gestraalde beglazing erg populair. Deze wordt mat gemaakt door een straalmiddel onder hogedruk tegen het oppervlak te blazen. Door beglazing deels te stralen, verkrijgen glazenzetters unieke designs. Een tweede glassoort is satijnglas, waar één zijde bewerkt wordt met zuur, waarna deze mat wordt.

Nu bereikbaar via 088 444 7684. 24 uurs glasservice in Geldrop!

Bel de glasservice

Melkglas

melkglas
Zoals u wellicht al weet, is het mogelijk om diverse glassoorten te bestellen bij een glashandel in Geldrop. Wij bespraken hierboven al de voordelen van mat glaswerk, maar wist u dat er ook een speciaal soort mat glas verkrijgbaar is bij uw glaszetter dat melkglas genoemd wordt? Het melkglas ontstaat door een behandeling met zuur, wat ertoe leidt dat het melkglas ondoorzichtig wordt, maar nog wel licht doorlaat. Melkglas is niet alleen geschikt als glasplaat, men gebruikt het tevens voor serviezen.

Voorzetramen

Voorzetramen Geldrop
Voorzetramen bieden de uitkomst voor isolering wanneer uw pand niet geschikt is voor het monteren van dubbel- of isolatieglas, of wanneer het pand staat aangeschreven als monument. Voorzetramen zijn een relatief goedkope vorm van isolering en passen ook over glas-in-lood ramen. De plaatsing van voorzetramen dient zeer voorzichtig te gebeuren, omdat zij precies over het bestaande kozijn moeten passen. Daarom raden wij aan een glaszetter van onze glashandel uit Geldrop voor deze klus in te schakelen.

Glas in lood

Glas in lood
Houdt u van sierlijke glassoorten en ambieert u de klassieke woningstijl? De glaszetter kan bij u thuis glas-in-lood installeren. Met een dergelijk glas-in-lood werk, haalt u een unieke woonaccessoire in huis. Het grote voordeel van glas-in-lood ramen is dat u deze op maat kunt laten maken. Laat bijvoorbeeld een foto van uw gezin in een glas-in-lood paneel verwerken of ontwerp een eigentijds design. Een glaszetter uit Geldrop met een specialisatie in glas-in-lood kan dit vervolgens voor u tot een raam verwerken.

Spiegelglas

Spiegelglas
Spiegelglas is een raam dat aan de ene zijde eruit ziet als een spiegel, terwijl het aan de andere zijde als raam fungeert. Winkeliers gebruiken regelmatig een vorm van spiegelglas omdat zij zo een eventuele diefstal kunnen registreren. Daarnaast is spiegelglas zeer gebruikelijk bij politiebureaus en observatiekamers. Voor particulieren geldt dat spiegelglas een prettige manier is om de kamer optisch groter te laten lijken. Omdat spiegelglas relatief duur is om aan te schaffen, moet u goed nadenken voordat u deze glassoort aanschaft.

Glazen deuren

Glazen deuren Geldrop
Glazen deuren zijn een uitstekende keuze voor de doorgang naar het balkon of terras. Met name schuifdeuren worden door onze specialisten uit Geldrop van glas gemaakt. Glazen deuren kunnen bovendien een uitkomst vormen voor op kantoor. Met een glazen tussen wand of schuifdeur zorgt u voor een ruimtelijke aanblik, terwijl u eventuele overlast van collega’s tot een minimum beperkt. Wilt u voorkomen dat iedereen naar binnen kijkt? Overweeg dan de plaatsing van mat glas.

Figuurglas

figuurglas
Figuurglas is eenvoudig omschreven een glasplaat waarin men een reliëf heeft verwerkt. Figuurglas krijgt daarmee een tweeledige functie: ten eerste biedt het privacy, en ten tweede creëert u zo een speciale sfeer in huis. Dankzij de diversiteit die het figuurglas biedt is het mogelijk een variant te kiezen die precies aansluit bij uw wensen en interieur. De kosten voor figuurglas hangen met name af van het soort en de afmetingen die u kiest. Wilt u figuurglas laten plaatsen?

Glasfolie

glasfolie

Hebt u een beperkt budget, maar wilt u er toch voor zorgen dat uw ramen goed afgeschermd zijn tegen blikken van buitenaf? Het plaatsen van glasfolie is dan een goede optie. Bij de meeste bouwmarkten schaft u eenvoudig glasfolie aan in vele designs. Kies voor eenvoudig mat glasfolie of een speciaal folie met een bloemendesign. De kosten voor glasfolie komen op ongeveer €10,- tot €15,- per m². Wilt u glasfolie verwijderen? Gebruik hiervoor dan de juiste materialen.

Ventilatieroosters

ventilatierooster in glas

Een goede ventilatie in huis is zeer belangrijk. Door een pand goed te ventileren zorgt u ervoor dat de kans op vochtproblemen en daarbij horende klachten geen kans maken. Ventileren is relatief gemakkelijk. Het enige wat u hoeft te doen is het openzetten van een raampje. Is dat niet mogelijk? Overweeg dan om een ventilatierooster te installeren door een glaszetter uit Geldrop. Als het ventilatierooster op professionele wijze wordt geplaatst, zal de beveiliging optimaal blijven.

Gekleurd glas

gekleurd glas
Met gekleurd glas in huis creëert u een unieke sfeer. Een voorbeeld van gekleurde beglazing, is glas-in-lood., Maar het is ook mogelijk om de gehele ruit in één kleur te produceren. Bij een erkend glashandel uit Geldrop heeft u hierbij de keuze uit verschillende kleuren. Gekleurde glazen worden veel gebruikt bij de productie van glazen meubilair, maar ze worden ook steeds vaker toegepast bij glazen deuren. De kleur ontstaat door bepaalde grondstoffen aan het glas toe te voegen.

Dubbel glas

Het vervangen van enkel glas door een dubbel of zelfs driedubbel raam, levert jaarlijks een besparing op van uw stookkosten. Dubbel isolatieglas is bij een glashandel leverbaar in vele varianten, met elk een eigen isolatiewaarde en prijs. Wanneer u de prijzen met elkaar vergelijkt, ziet u al snel dat HR++ beglazing verhoudingsgewijs de meest voordelige vorm van dubbel glas is. HR++ ramen hebben namelijk een hoge isolatiewaarde en zijn minder kostbaar dan bijvoorbeeld een driedubbel gelaagde ruit. Daarnaast bieden dubbele ramen tevens voordeel op het gebied van brandveiligheid, inbraakpreventie en het voorkomen van geluidsoverlast. Bent u geïnteresseerd in het plaatsen van een dubbel raam? Houd er dan rekening mee dat uw huidige kozijn wellicht niet geschikt is. Wanneer u op dit moment enkele beglazing heeft, is de kans groot dat uw kozijnen niet breed genoeg zijn voor een dubbele ruit.

Dubbel glas of isolatieglas aanbrengen

Isolatieglas

Het is eenvoudig om te besparen op uw stookkosten door enkel glas te vervangen door een glassoort met een betere isolatiewaarde. Isolatieglas, ook wel hoogrendementsglas genoemd, is verkrijgbaar in verschillende varianten: HR+, HR++ en HR+++. Hierbij geven de plusjes aan in welke mate de glassoort isoleert. De U-waarde van HR+ beglazing ligt rond de 1,2 W/m²K. De U-waarde van HR++ ligt iets lager, rond de 1 tot 1,2 W/m²K. De isolatiewaarde van HR+++ beglazing is met een U-waarde van gemiddeld 0,5 W/m²K nog een stuk beter. Het nadeel is dat de glasdikte een stuk breder is. Dit betekent dat de meeste kozijnen niet geschikt zijn voor een driedubbel raam. HR+++ is in aanschaf al prijzig en hier komen de kosten voor een kozijn dan vaak nog overheen.

Verschil HR glas en dubbel glas

Veel klanten en websites gebruiken de termen hoogrendementsglas en dubbel glas door elkaar. Maar hierin zit wel degelijk eenl verschil. Dubbel glas is een dubbele glaslaag. Hierin zitten twee glaslagen tegen elkaar aan, met daartussen een spouw gevuld met droge lucht.

In het geval van hoogrendementsglas is deze spouw echter gevuld met een edelgas. Dit isoleert stukken beter dan droge lucht, waardoor de U-waarde een stuk beter is. Daarnaast bevat hoogrendementsglas vaak een speciale coating die warmte van de zon weerkaatst. Dit zorgt ervoor dat HR beglazing een betere werking heeft dan een standaard dubbel raam.

Kwalitatieve en goedkope glaszetters uit Geldrop

Vraag vrijblijvend en gratis een offerte aan van een glaszettersbedrijf uit uw regio!

Offerte aanvragen

Subsidie op isolatieglas?

Tot voor kort was het mogelijk om een subsidie aan te vragen wanneer u meer dan één energiebesparende maatregel trof. Helaas is het budget voor particulieren inmiddels verzegd en is het niet langer mogelijk hiervoor een subsidie aan te vragen. Voor VVE’s is er nog wel budget beschikbaar.

Wilt u als VVE isolerende ramen laten plaatsen? Tref dan nog een tweede energiebesparende maatregel aan om van subsidie gebruik te kunnen maken. Voor particulieren is het in sommige gevallen nog wel mogelijk om via de gemeente een subsidie aan te vragen. Hiervoor kunt u het beste advies vragen aan uw glaszetter of gemeenteloket.

Welke glasbewerkingen zijn er mogelijk?

Bij alle erkende glashandels kunt u verschillende glassoorten aanschaffen: denk bijvoorbeeld aan veiligheidsglas, isolatieglas, brandwerende glazen, enkel glas of glas-in-lood. Daarnaast bestaan er nog vele mogelijkheden waarmee u uw raamoppervlakken kunt personaliseren of bewerken. De bewerkingen die elke gemiddelde glashandel of glaszetter voor u uit kan voeren zijn: scherpaf, rond poly, plat poly en facetslijpen, gaten boren, handgrepen slijpen, zandstralen, matteren en folie monteren. Deze laatste bewerking is gericht op het weerkaatsen van het zonlicht. Door een zonwerend folie over de glasplaat te plakken, houdt u zomers de temperatuur binnenshuis heerlijk koel.

Glas op maat

Het is natuurlijk erg belangrijk dat glasplaten volledig op maat geleverd worden. Bij enkel glas is de plaat eenvoudig op maat te snijden, maar met moderne beglazing is dit niet altijd mogelijk. Daarom levert een glashandel glasplaten tegenwoordig volledig op maat.Het is dus belangrijk dat u bij uw bestelling het juiste formaat doorgeeft. Dit doet u door de dagmaat op te nemen, en hier ongeveer 24 millimeter bij op te tellen. De dagmaat is het glas dat u kunt zien: het is gemeten van kozijn tot kozijn. Er is echter iets meer ruimte nodig om de beglazing goed te bevestigen.

Keurmerken en certificaten

Wilt u verzekerd zijn van kwalitatieve hulp van een erkend glaszetter of glashandel? Kijk dan goed naar de eventuele keurmerken en certificaten. Een belangrijk certificaat om op te letten is het ISO 9001 certificaat. Glaszetters uit Geldrop met dit certificaat hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan. Bedrijven die deze normering willen ontvangen moeten als doel hebben de klant centraal te stellen. Andere keurmerken waar u bij de aanschaf van een nieuwe ruit op kunt letten zijn het Politie Keurmerk Veilig Wonen en een eventuele CE markering. Een CE keurmerk geeft aan dat het raam voldoet aan alle wettelijke eisen en richtlijnen.

Voordelen inschakelen glaszetter

Er wordt nog regelmatig gevraagd of het mogelijk is om zelf de bestelde beglazing te plaatsen. Uiteraard kunt u dit zelf uitvoeren, maar het is zeker aan te raden deze klus uit te besteden aan een vakman. Dit heeft namelijk een aantal belangrijke voordelen:

 • U profiteert van een 15 jaar lange garantie!
 • Het isolatieglas is snel en vakkundig geplaatst.
 • U bespaart uzelf een hoop tijd en energie.
 • U bent verzekerd van kwaliteit!
 • Direct contact met glazenzetter Geldrop!

  Bent u inmiddels overtuigd van de voordelen van dubbel isolatieglas en bent u benieuwd naar de prijzen? Of heeft u in verband met schade behoefte aan direct contact met een glaszetter? Bel dan gelijk naar 088 444 7684 en kom in contact met een glaszetter uit uw regio. Als u gebruik maakt van deze 24/7 service kan er al binnen een half uur iemand bij u voor de deur staan. Geen haast? Vraag dan via het offerteformulier een kosteloze en vrijblijvende offerte aan bij een vakman uit de buurt. U zit nergens aan vast, dus waar wacht u nog op?

Glaszetter 24-uursserviceGlashandel
Wij werken alleen samen met gerenommeerde bedrijven uit de omgeving van Geldrop die jarenlange ervaring hebben in hun sector. Ze weten als geen ander hoe een ruit het beste vervangen moet worden bij glasschade en wat de beste oplossing is voor uw situatie. Elke glashandel en glaszetter die bij ons is aangesloten heeft zich bewezen in de eigen sector, of een specifiek gebied zoals glas-in-lood, veiligheid-, mat- of isolatieglas.

Beek
Brunssum
Echt
Geleen
Heerlen
Hoensbroek
Kerkrade
Landgraaf
Maastricht
Roermond
Sittard
Valkenburg
Venlo
Venray
Weert