Glaszetter Drenthe

Glaszetter Drenthe

Bent u van plan om uw enkele beglazing te vervangen door dubbel glas? Hebt u direct hulp nodig bij glasschade, of wilt u uw binnendeur verfraaien met een glas-in-lood paneel? Voor deze en andere zaken zit u bij een glaszetter op de juiste plek. Een glaszetter kan voor u diverse glassoorten plaatsen zoals isolatieglas, gehard en gelaagd veiligheidsglas, spiegelglas, draadglas en mat- of melkglas. Daarnaast helpt hij u graag bij het vervangen van beschadigde ruiten, of het optimaliseren van de inbraakpreventie van uw woning. Wat uw vraag is, elke glashandel uit Drenthe die zich aan ons netwerk verbonden heeft zal u snel en deskundig van kunnen ondersteunen. Bent u benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden voor dubbel isolatieglas? Aarzel dan niet om ons contactformulier in te vullen. Wilt u graag direct in contact komen met een erkend glaszetter uit Drenthe? Bel dan met 088 444 7684.

24/7 glasservice

Wanneer u het slachtoffer geworden bent van een inbraak, of als uw ramen anderszins schade hebben opgelopen, dan wilt u natuurlijk dat deze zo snel mogelijk worden hersteld. Zeker ’s avonds en ’s nachts wilt u niet blijven zitten met een kapot ruit. Bij Glas Nu hebben wij daarom een 24uurs glasservice in het leven geroepen. Dit betekent dat er ongeacht de dag of het tijdstip altijd een glaszetter in de omgeving van Drenthe actief is, en binnen het half uur bij u op de stoep kan staan om het probleem te verhelpen. Desgewenst kan de vakman u direct voorzien van meer informatie over gelaagd of gehard veiligheidsglas of dubbel glas om de kans op inbraak in de toekomst te verkleinen of de isolatie te verhogen.

Hoge kwaliteit, scherpe prijzen

Om te garanderen dat elke glashandel uit Drenthe die zich bij ons aansluit een sterke kwaliteit aan werk levert, moeten deze aan diverse voorwaarden voldoen. De belangrijkste is dat elk bedrijf een ISO 900 certificaat moet hebben. Deze certificering staat voor een uitstekende klanttevredenheid door betrouwbaarheid en kwaliteit. Daarnaast verwachten wij dat elke glaszetter van het bedrijf gediplomeerd is, en relevante werkervaring. Deze hoge kwaliteitseisen leiden echter niet tot verhoogde prijzen en arbeidskosten. Ons unieke prijs vergelijkingssysteem geeft u de kans om alle professionals uit uw regio eenvoudig en snel met elkaar te vergelijken, zowel op geleverde diensten als prijzen. Zoekt u naar mat glas voor op kantoor, glas-in-lood of gelaagd beveiligingsglas? Wij vinden de juiste glashandel voor u!

Allround glashandel

Naast een hoge kwaliteit en scherpe prijsgarantie verwachten wij tevens van elke betrokken glaszetter dat deze over een allround kennis beschikt. Of het nu gaat om het plaatsen van een simpel dubbel glas ruit, of het installeren van gelaagd veiligheidsglas of draadglas ter verhoging van de inbraakbeveiliging. De vakman uit Drenthe moet u hier snel mee kunnen helpen, en u eventueel van additionele informatie voorzien. Hieruit volgt dat een glaszetter zich continu moet ontwikkelen om op de hoogte te blijven van nieuwe technieken en innovaties binnen een specialisme. Zo krijgt u altijd de beste ondersteuning.

088 444 7684 voor direct contact!

Zoekt u per direct op zoek naar een glashandel uit Drenthe? Via ons telefoonnummer 088 444 7684 komt u rechtstreeks in verbinding met een erkend professional, die u met raad en daad kan bij staan. Wilt u graag meer informatie over het ontwerpen van glas-in-lood panelen, of de kosten van mat (dubbel) glas? Dan kunt u het beste het contactformulier invullen. Wij brengen u dan zo snel mogelijk in contact met een glashandel die aan uw eisen voldoet. Hopelijk tot snel!

Direct contactcaptcha
Uw gegevens worden alleen gebruikt voor uw aanvraag.

Glaszetter spoedserviceGlashandel Drenthe

Onze glashandel staat voor vakmanschap, snelle service en scherpe prijzen!

Ruit kapot

Ruit vervangen Drenthe

Hebben de buurkinderen een voetbal door het raam geschopt? Of is er op een andere manier glasschade ontstaan? Om verdere problemen te voorkomen, is het aan te raden spoedig de hulp in te roepen van een glaszetter. Deze kan zorgen voor een tijdelijke versteviging van het ruit, en bespreekt graag met u de gewenste vervolgstappen. Hoe vervelend glasschade ook is, het kan het goede moment vormen om uw enkele beglazing door dubbel glas of isolatieglas op basis van floatglas te vervangen.

Enkel glas

enkele beglazing Drenthe

Tegenwoordig mag bij woningen niet meer enkele beglazing worden geplaatst. Dit komt door de lage isolatiewaarde en het grote verbruik van fossiele brandstoffen dat hier het gevolg van is. Als alternatief voor enkel glas raden wij aan om te kiezen voor dubbel isolatieglas of zelfs gelaagd of gehard veiligheidsglas als u toch aan de slag gaat. Dergelijke ramen met een hoge isolatiewaarde dragen bij aan een beter energielabel, wat ten goede komt aan de verkoopwaarde van uw pand in Drenthe. Een glaszetter installeert het isolatieglas met plezier.

Voorzetramen

Voorzetramen herstellen Drenthe

Bij monumentale panden is het lastig om nieuwe ruiten te plaatsen. Dit komt doordat deze aan vele eisen en voorwaarden verbonden zitten. Een goed alternatief in dat geval is het plaatsen van voorzetramen. Voorzetramen zorgen voor een verbeterde isolatie omdat zij op alternatieve wijze dubbel glas creëren. Wanneer u een beperkt budget hebt zijn voorzetramen tevens een goed idee. De prijs hiervan is laag in vergelijking met wat het oplevert. Glas-in-lood panelen kunnen tevens in voorzetramen worden toegepast.

Glas in lood

Glas in lood decoratieraam

Glas-in-lood wordt over het algemeen geassocieerd met kathedralen en oude gebouwen. Het is tegenwoordig echter ook mogelijk om een glas-in-lood paneel door een glaszetter te laten ontwerpen voor uw huis. Dit kan variëren van een glas-in-lood ruit in de schuifdeur, tot een los paneel voor aan de muur. Met glas-in-lood haalt u een unieke sfeer in huis, doordat het licht gefiltreerd wordt, en telkens een nieuwe aanblik biedt. De prijzen voor glas-in-lood zijn aan de hoge kant, maar u krijgt er dan ook veel voor terug. Een alternatief voor glas-in-lood is figuurglas.

HR++ isolatieglas

HR++ isolatieglas

Dubbel glas staat eveneens bekend als HR++ isolatieglas. Bij deze glassoort plaatst men twee glasplaten naast elkaar, met daartussen een kleine ruimte (maximaal 1.2 centimeter). In deze tussenruimte spuit men een speciaal isolatiegas, waardoor de convectie (luchtverplaatsing) vermindert. Dit leidt tot een beperking van het warmteverlies, en dus een besparing op stookkosten. Isolatieglas biedt veel voordeel in verhouding tot de kosten. Elke glashandel uit Drenthe houdt daarom vaak verschillende soorten dubbel glas op voorraad.

Veiligheidsglas

veiligheidsglas kopen Drenthe

Veiligheidsglas heeft twee specifieke functies. De eerste is dat veiligheidsglas een betere bescherming biedt tegen inbraak. Het gehard of gelaagd glas is stevig en vormt daarom een grote barrière, zeker voor gelegenheidsinbrekers. De tweede functie van gehard veiligheidsglas is een beperking van de kans op snijwonden, wanneer het veiligheidsglas breekt. Deze glassoort is verkrijgbaar in zowel geharde als gelaagde variant. Als het gelaagd draadglas breekt, dan blijven de glasstukken in een metalen frame hangen. Hiermee is het tevens geschikt als brandwerende oplossing.

Gelaagd glas

Glazen gelaagd

Zoekt u naar een manier om uw woning beter te beschermen tegen een inbraak, en is veiligheidsglas de gemaakte keuze? Dan moet u daarna nog kiezen uit de verschillende soorten veiligheidsglas die wij aanbieden. Eén van deze glassoorten is gelaagd glas. Deze vorm van veiligheidsglas bestaat uit meerdere glaslagen met daartussen een speciaal folie. Dit folie wordt versmolten met het glas, waardoor een zeer stevig raam ontstaat, dat zelfs bij hoge impact niet te breken is. Gelaagd glas is steeds populairder in Drenthe.

Spiegelglas

Beglazing met spiegel Drenthe

In vrijwel elke woning in Drenthe zijn spiegels een gebruikelijk item. Spiegelglas werd voor het eerst gemaakt in de zeventiende eeuw in Frankrijk, met als specifiek doel om iets anders te creëren dan standaard doorzichtig glas. Vandaag de dag is spiegelglas in vele soorten en maten verkrijgbaar. Zo is er ten eerste het bekende spiegelglas dat gebruikt wordt in observatiecentra en winkels, maar standaard spiegels maken wij eveneens van spiegelglas. Zoekt u een spiegel voor in de badkamer? Overweeg dan om verwarmd spiegelglas aan te schaffen.

Glazen deuren

Deur met beglazing Drenthe

Glazen deuren werden lange tijd alleen gebruikt als doorgang naar het terras of het balkon. De laatste jaren wordt het echter steeds gebruikelijker om te kiezen voor glazen deuren in huis. Met een glazen deur creëert u op eenvoudige wijze meer licht en (optische) ruimte in huis, wat de woonsfeer ten goede komt. Wilt u op kantoor de open ruimte behouden, maar het geluidsoverlast op de werkvloer verminderen? Dan vormen glazen wanden en deuren wellicht eveneens een goede oplossing. Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier

Mat glas

Mat glas Drenthe

Mat glas is een uitstekende keuze voor de ramen van uw kantoor, of voor de glazen van een binnendeur of schuifdeur. Mat glas wordt mat gemaakt met behulp van een slijpmiddel of een behandeling met een speciaal zuur. Dankzij deze behandeling schijnt het licht niet direct naar binnen. Bovendien biedt mat glas bescherming tegen ongewenste pottenkijkers. Voorbeelden van matglas die wij aanbieden zijn figuurglas en melkglas. Wilt u wel mat glas, maar hebt u hier het budget niet voor? Een glaszetter wil u tevens helpen aan glasfolie dat een zelfde mat resultaat oplevert.

Floatglas

Floatglas

Wanneer we het hebben over speciale glassoorten, dan mag floatglas zeker niet ontbreken. Floatglas vormt namelijk de basis voor menig glassoort, zoals isolatieglas en veiligheidsglas. Floatglas ontstaat door de samensmelting van diverse grondstoffen als zand, kalk en glasscherven. Als deze samengesmolten zijn, giet men de vloeistof in een bak met een dun laagje tin. De vloeistof zal hierop blijven drijven, en teruggekoeld vormt dit een zeer dunne maar stevige glaslaag. Bij uw glashandel in Drenthe helpt men u graag aan meer toepassingen van floatglas.

Brandvertragend glas

Brandvertragend glas

Naast dubbel en mat glas is het tevens mogelijk om bij uw glashandel brandvertragende beglazing te bestellen. Dergelijke ramen zorgen ervoor dat brand tot wel twintig minuten vertraagd wordt. De glassoort ontstaat door twee (of meer) geharde glaspanelen met elkaar te verbinden, en hier tussen een speciale schuimlaag te spuiten. Dit schuim is onzichtbaar, totdat het in aanraking komt met zeer hoge temperaturen, zoals bij brand. Voor brandvertragende ruiten gebruikt men gehard veiligheidsglas dat uv bestendig is. Door de behandeling liggen de prijzen iets hoger.

Nu bereikbaar via 088 444 7684. 24 uurs glasservice in Drenthe!

Melkglas

melkglas Drenthe

Wist u dat er verschillende soorten mat glas bestaan? Eén van de vormen is melkglas, ook wel acide matglas of satijnglas genoemd. Dit melkglas heeft traditioneel een witte kleur, en heeft als groot voordeel dat het licht gewoon doorlaat, maar dit tot een diffuus licht verspreidt. Het melkglas is op diverse manieren te maken, waaronder met behulp van een zuur of speciaal mat PVB-folie. Tegenwoordig biedt menig glashandel uit Drenthe tevens gekleurd melkglas aan. Kies uit grijs, brons, blauw of groen melkglas.

Gehard glas

gehard glas Drenthe

Bent u van plan om uw woonkamer in tweeën te delen met een glazen schuifdeur? Maar wilt u gene risico lopen op glaswonden, mocht er ooit iemand door de deur vallen? Dan is gehard glas de beste keuze voor de basis van de schuifdeur. Gehard glas ontstaat door een speciaal verhitting- en afkoelingsproces dat ervoor zorgt dat er een grote spanning op het glas komt te staan. Bij een hoge impact zal de beglazing in duizenden kleine stukjes uit een spatten. Vraag een offerte aan voor de prijzen.

Draadglas

draadglas Drenthe

Een volgende glassoort waar wij uw aandacht op willen vestigen is draadglas. Draadglas is eveneens een vorm van veiligheidsglas, deze keer echter gericht op het voorkomen van een inbraak. Draadglas bestaat uit twee glasplaten met daartussen een metalen raster. Dankzij dit metalen raster zullen glasstukken in het raam blijven zitten zodra men hier tegenaan slaat. Wilt u zeker weten dat uw woning goed beveiligd is tegen inbraak? Kies dan voor draadglas met een Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Figuurglas

figuurmatglas

Bent u op zoek naar een manier om meer privacy te creëren bij uw kantoorruimte in Drenthe, maar hebt u een hekel aan de volledige ondoorzichtige beglazing die melkglas of een ander soort matglas oplevert? Overweeg dan de plaatsing van figuurglas. Figuurglas is beglazing waarbij in het oppervlak een reliëf is gecreëerd. Dit reliëf is soms zeer eenvoudig, maar bestaat soms tevens uit een ingewikkeld ontwerp van bloemen en bladeren. Het is aan u om te beslissen welke uitstraling het figuurglas moet geven.

Glasfolie

glasfolie Drenthe

Wij begrijpen dat wanneer u op kantoor zit, u liever niet de hele dag de blikken van anderen in uw ruimte wilt hebben. Privacy wordt dan ook steeds belangrijker. Is het vervangen van alle beglazing door matglas, melkglas of figuurglas te duur? Overweeg dan de mogelijkheden van glasfolie. Glasfolie is bij vrijwel elke bouwmarkt en glashandel uit Drenthe te koop tegen lage prijzen. Het is eenvoudig op uw ramen te plakken en in veel gevallen zonder resten te verwijderen van het oppervlak.

Ventilatieroosters

ventilatierooster monteren Drenthe

Het ventileren van woningen heeft vele positieve gevolgen. Zo zorgt een juiste ventilatie voor een kleinere kans op ademhaling- en reumaklachten en is ook de kans op ongedierte een stuk lager dankzij een betere ventilatie. Kunnen de ramen in uw keuken of badkamer niet open? Overweeg dan om een ventilatierooster te laten monteren door een ervaren glaszetter uit Drenthe. Het ventilatierooster geeft voldoende frisse lucht, maar houdt uw woningbeveiliging in tact.

Driedubbel glas

Wat is driedubbel HR+++ isolatieglas?

Naast standaard isolatieglas (HR++) is het eveneens mogelijk te kiezen voor een HR+++ variant. Bij deze constructie bestaat het ruit niet uit twee, maar uit drie glasplaten. In plaats van één ruimte met isolatiegas, bevinden zich hier twee van die ruimtes. Dit leidt tot een nog hogere isolering, en een grotere besparing op stookkosten. De kosten voor driedubbel isolatieglas zijn echter zeer hoog, de uiteindelijke besparing valt daarom erg mee. Menig glashandel raadt daarom het standaard dubbel glas aan.

Besparen door dubbel glas

Zoals gezegd is het mogelijk om op de energiekosten te besparen met de juiste dubbele glazen. Dit komt door een beperking van het warmteverlies. In de meeste gevallen zorgt nieuw dubbel (mat) isolatieglas voor een besparing van zo’n 15%. Deze glassoort heeft tevens een goede geluidsisolatie als gevolg, en u profiteert bovendien van verschillende mogelijkheden op het gebied van glasbewerking.

Bewerkingen die wij kunnen uitvoeren

Zoals gezegd bent u bij vrijwel elke glashandel of glaszetter uit Drenthe die zich bij ons heeft aangesloten aan het juiste adres voor mat glas, glas-in-lood, isolatieglas, of veiligheidsglas. Daarnaast is het mogelijk om uw ruiten te personaliseren met diverse bewerkingen. Zo kunnen wij uw ramen zandstralen, matteren, facetslijpen of handgrepen slijpen. Het is tevens een optie om folie voor u te monteren, zodat u zomers het zonlicht weerkaatst, waardoor het in huis heerlijk koel blijft. De bewerkingen die een glaszetter uit onze glashandel voor u kan uitvoeren hangen af van het soort materiaal. Floatglas is zeer geschikt voor bewerkingen, terwijl figuurglas dit minder is. Weet u niet zeker of iets kan? Neem vrijblijvend contact op.

ISO 9001 gecertificeerd

Elke glaszetter of glashandel uit Drenthe die zich bij ons aansluit moet voldoen aan de ISO 9001 normering. ISO 9001 is de internationale norm op het gebied van kwaliteitsmanagement en richt zich met name op klanttevredenheid en betrouwbaarheid. Een bedrijf dat dit certificaat wil ontvangen moet ten eerste zorgen voor een continu verhogen van de klanttevredenheid, door alle wensen van de klant uit te voeren, en aan de wettelijke eisen voor het product te voldoen. Door een extern testbedrijf zal vervolgens gekeken worden of het certificaat op het bedrijf van toepassing is. Hiervoor moet de organisatie drie maanden lang voldoen aan de eisen van een door de ISO opgesteld kwaliteitssysteem. Om de klanttevredenheid en kwaliteitswaarde voortdurend te garanderen, zal in de navolgende jaren met interne en externe audits de 9001 certificering moeten worden bevestigd. In Nederland is de NEN verantwoordelijk voor het uitgeven van het ISO certificaat.

Altijd binnen 30 minuten op locatie

Doordat wij werken met een breed landelijk opgezet netwerk, kunnen wij onze klanten garanderen dat er altijd een erkend glaszetter binnen dertig minuten op locatie zal komen om glasschade te verhelpen. Bent u dus het slachtoffer geworden van een inbraak, of is er een ander ongeval gebeurd, dan blijft u niet lang zitten met de nadelige gevolgen op het gebied van raam en deur. Bovendien kunt u bij ons glasservice terecht voor al uw vragen op het gebied van glassoorten en opties voor het verbeteren van de inbraakveiligheid, meer privacy door mat glas, of meer sfeer met glas-in-lood panelen. Wat uw vraag ook is, of waarvoor u ook een glashandel in Drenthe nodig heeft, wij staan voor u klaar!

Wat zijn de voordelen van Glas Nu?

Bent u op zoek naar een uniek glas-in-lood paneel, bent u benieuwd naar de voordelen van isolatieglas of mat (dubbel) glas? Bij Glas Nu wordt u altijd direct verbonden aan een glashandel of glaszetter uit uw omgeving die aan uw eisen voldoet, en uw hulp vraag kan beantwoorden. Het voordeel van onze glasservice (nummer: 088 444 7684) is dat u de mogelijkheid om verschillende professionals uit Drenthe met elkaar te vergelijken, en zelf u keuze te maken voor een expert die bij u past. Daarnaast garanderen wij een snelle spoedservice in het geval van glasschade. Dankzij ons brede netwerk is er altijd iemand bij u in de buurt.

Wat gebeurt er na mijn aanvraag?

Wanneer u een offerte heeft aangevraagd versturen wij deze naar een glaszetter uit Drenthe. Hij maakt een offerte op maat voor u aan en verstuurt deze naar uw adres. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Glaszetter 24 uursserviceGlashandel offerte
Bij Glas Nu werken we alleen samen met bedrijven die een ruime ervaring hebben op het gebied van glas, glasschade en sierglas. Wij garanderen dat elk betrokken bedrijf u snel en adequaat kunnen ondersteunen tegen aantrekkelijke prijzen. Vul bij ons contactformulier uw exacte eisen in, en geef aan naar wat voor soort ruit u op zoek bent. Wij werken onder meer in de volgen plaatsen in uw provincie:

Assen
Beilen
Coevorden
Eelde
Emmen
Gieten
Hoogeveen
Meppel
Peize
Roden
Tynaarlo
Westerbork
Westerveld
Zuidwolde
Zuidlaren