Glaszetter Bergen op Zoom

Glaszetter Bergen op Zoom

Glasschade en direct een glaszetter nodig? Of wilt u door middel van hoogrendementsglas graag profiteren van verhoogde isolatie in uw woning in Bergen op Zoom? Lees hier meer over het vervangen van glas, de soorten en de mogelijkheden. Daarnaast vertellen we u meer over dubbel isolatieglas en de kosten. Neem contact op via het offerteformulier voor een vrijblijvende offerte. Heeft u met spoed een glaszetter nodig? Vul het offerteformulier in of bel naar 088 444 7653. Een medewerker van de glashandel is dan binnen 30 minuten bij u op locatie om het probleem te herstellen.

Glasschade? 24/7 glasservice!

Glasschade kan allerlei oorzaken hebben. Inbraak, een bal die door het raam gaat of een breuk in het ruit. Wat de schade ook is, u wilt het uiteraard zo snel mogelijk verholpen hebben. Maak daarom gebruik van de spoedservice door te bellen naar 088 444 7653 of door het offerteformulier in te vullen. De spoedservice is 24 uur per dag bereikbaar en een glaszetter is binnen 30 minuten bij u op locatie. De voordelen op een rij:

 • Spoedservice 24 uur per dag
 • Binnen 30 minuten op locatie
 • 15 jaar garantie op glas en montage
 • Professionele glaszetters

15 jaar garantie op glas én montage

Laat u uw glas vervangen door één van de glaszetters? Dan profiteert u niet alleen van de beste kwaliteit, maar ook meteen van 15 jaar garantie. Deze garantie geldt zowel voor het raam als op de montage. Ontstaan er later problemen met de beglazing of de manier van monteren? Maak dan gebruik van de garantie en alles wordt voor u opgelost.

Afhandeling met de verzekering

Bent u bang dat het veel gedoe is om uw schade te claimen bij uw verzekeraar? Dan kunnen we u gerust stellen. Het enige wat u namelijk zelf moet doen is de schade melden bij uw verzekeraar. De glaszetter regelt verder alles met uw verzekeraar. De schade wordt eenvoudig ingediend bij uw verzekeraar door de glashandel en u hoeft verder niets te doen.

Allround glashandel

Een glashandel levert niet alleen hoogwaardig dubbel glas op maat en driedubbel glas, maar heeft ook erkende glaszetters in dienst voor het plaatsen en monteren. Een vakman uit Bergen op Zoom is u graag van dienst. De medewerker van een glashandel voorziet u daarnaast van deskundig advies op het gebied van beglazing en de mogelijkheden.

Direct contact

Uw gegevens worden alleen gebruikt voor uw aanvraag.

Glaszetter spoedservice Bergen op Zoom Erkend glaszetter Bergen op Zoom

De voordelen op een rij

 • 24-Uurs service
 • Binnen een halfuur aanwezig
 • Erkende glaszetters
 • 15 jaar garantie

Wat te doen bij glasschade in Bergen op Zoom?

Heeft u glasschade aan uw woning of bedrijfspand in Bergen op Zoom? Breng dan eerst de schade in kaart. U kunt hiervoor ook foto’s nemen, dit kan handig zijn voor de verzekering later.

Daarna is het verstandig om de glasscherven op te ruimen. Huisdieren, kinderen en andere personen kunnen zich dan niet meer bezeren aan de glasscherven.

Neem vervolgens contact op met een glashandel en glaszetter door te bellen naar 088 444 7653 of door het offerteformulier in te vullen. Bij spoed is er glaszetter binnen 30 minuten aanwezig. Als laatste moet u dan nog de schade bij uw verzekeraar melden.

Direct contact: 088 444 7653

Glasschade en direct een glaszetter in Bergen op Zoom nodig? Via het telefoonnummer 088 444 7653 komt u direct in contact met een erkende glaszetter. Deze adviseert u en beantwoord al uw vragen. Voor meer informatie is het verstandig om het offerteformulier in te vullen. U ontvangt spoedig antwoord van een glashandel bij u uit de regio Bergen op Zoom.

 • directe hulp bij spoed;
 • keuze uit diverse soorten beglazing;
 • 24 uur per dag bereikbaar;
 • erkende en ervaren glaszetters.

Heeft u met spoed een glaszetter nodig in verband met glasschade?

Bel direct naar 088 444 7653 of vul het offerteformulier in voor spoedservice!

Bel nu glasservice

Wat doet een glaszetter?

Een glaszetter helpt u met diverse zaken. Zo staan glaszetters voor u klaar voor het herstellen van beglazing of glasplaten, maar ook voor het vervangen van uw ramen. Voor het plaatsen van ramen werkt een glaszetter vaak samen. Grote ramen zijn erg zwaar en daarom komt een glaszetter vaak samen met minimaal een van z’n collega’s. De glaszetters plaatsen uw nieuwe ramen niet alleen, maar zorgen ook voor het verwijderen en afvoeren van de oude ramen. Met een glaszetter bent u verzekerd van de beste kwaliteit, garantie en snelle hulp. Voordelen van een glaszetter:

 • Beste kwaliteit en garantie
 • Snelle hulp
 • Deskundig advies

Glas vervangen

Hebben de buurkinderen een voetbal door het raam geschopt? Of is er op een andere manier glasschade ontstaan? Om verdere problemen te voorkomen, is het aan te raden spoedig de hulp in te schakelen van een glaszetter. Een glaszetter kan u huidige ruit tijdelijk verstevigen, zodat er geen andere problemen ontstaan.

Wanneer u de ruit laat vervangen is het verstandig om te kijken naar de mogelijkheden voor dubbel of driedubbel isolatieglas. Dit levert niet alleen een waardestijging op van uw woning, maar merkt u ook door een lagere energierekening. Een glaszetter verwijdert de oude glazen en kitranden. Daarna plaatst de vakman de nieuwe beglazing in het kozijn en zorgt hij voor een goede afwerking.

Vrijblijvende offerte ontvangen

Enkel glas

Tegenwoordig is het niet meer verstandig om enkel glas te plaatsen. Enkel glas bestaat maar uit, de naam zegt het al, één glasplaat. Het grootste nadeel is dat het bijna niet isoleert. U verliest hierdoor veel warmte. Andere nadelen zijn condensvorming en tocht in uw woning in Bergen op Zoom.

Een alternatief is om te kiezen voor dubbel of hoogrendementsglas. Deze beglazing heeft een hogere isolatiewaarde en hierdoor heeft u geen last van condens of tocht.

Kosten

Wilt u graag meer weten over de kosten van nieuw glas? Het is lastig om specifieke prijsopgave te geven, maar we geven u wel een aantal voorbeelden. Een raam met HR++ van 1 bij 2 meter kost ongeveer €120,- tot €150,-. De uiteindelijke prijs is afhankelijk van het type glas, de grootte en het materiaal dat nodig is voor het monteren. Daarnaast komen er nog kosten bij voor het verwijderen van de oude beglazing en het afvoeren. Het is verstandig om rekening te houden met extra kosten zoals steigers, hoogwerkers en andere hulpmaterialen.

Floatglas

Float glas
Wanneer we het hebben over speciale glassoorten, dan mag floatglas zeker niet ontbreken. Floatglas vormt namelijk de basis voor menig glassoort, zoals isolatieglas. Floatglas ontstaat door de samensmelting van diverse grondstoffen als zand, kalk en glasscherven. Als deze samengesmolten zijn, giet men de vloeistof in een bak met een dun laagje tin. De vloeistof zal hierop blijven drijven, en teruggekoeld vormt dit een zeer dunne maar stevige glaslaag. Bij uw glashandel in Bergen op Zoom helpt men u graag aan meer toepassingen van floatglas.

Glasplaat

enkel glas
Een glasplaat voor een eettafel of salontafel is vaak gemaakt van een geharde glasplaat. Deze glassoort is niet alleen erg stevig, maar ook een stuk veiliger als het kapot gaat. Geharde glasplaten spatten namelijk uiteen in losse korrels en dit voorkomt schade en letsel.

Daarnaast is het verstandig om de hoeken en de randen van het glas voor een tafel af te schuinen. Een plaat als achterwand in uw keuken geeft uw keuken een prachtige uitstraling en is erg praktisch in gebruik.

Veiligheidsglas

veiligheidsglas Bergen op Zoom
De naam zegt het natuurlijk al. Veiligheidsglas zorgt voor meer veiligheid. Veiligheidsglas heeft twee specifieke functies. De eerste is dat veiligheidsglas een betere bescherming biedt tegen inbraak. De tweede functie is de beperking van de kans op snijwonden na beschadiging van het glas of wanneer het veiligheidsglas breekt. Gelaagd draadglas breekt in losse stukken, maar deze blijven hangen in een metalen frame. Hierdoor heeft u geen last van losse glasscherven die kunnen zorgen voor letsel of schade.

Gelaagd glas

Gelaagd glas
Zoekt u naar een manier om uw woning beter te beschermen tegen een inbraak, en is veiligheidsglas de gemaakte keuze? Dan moet u daarna nog kiezen uit de verschillende soorten veiligheidsglas die wij aanbieden. Eén van deze glassoorten is gelaagd veiligheidsglas. Gelaagd glas bestaat uit meerdere glaslagen met daartussen een speciaal folie. De folie wordt versmolten met de glasplaat, waardoor een zeer stevig raam ontstaat, dat zelfs bij hoge impact niet te breken is. Deze glassoort wordt steeds populairder in Bergen op Zoom.

Gehard glas

gehard glas Bergen op Zoom
Bent u van plan om uw woonkamer in tweeën te delen met een schuifdeur? Maar wilt u geen risico lopen op glaswonden, mocht er ooit iemand door de deur vallen? Dan is gehard glas de beste keuze voor de basis van de schuifdeur. Geharde glasplaten ontstaan door een speciaal verhitting- en afkoelingsproces dat ervoor zorgt dat er een grote spanning op komt te staan. Bij een hoge impact zal de beglazing in duizenden kleine stukjes uit een spatten. Vraag een offerte aan voor de prijzen.

Draadglas

draadglas Bergen op Zoom
Een volgende glassoort waar wij uw aandacht op willen vestigen is draadglas. Draadglas is eveneens een vorm van veiligheidsglas, deze keer echter gericht op het voorkomen van een inbraak. Draadglas bestaat uit twee glasplaten met daartussen een metalen raster. Dankzij dit metalen raster blijven glasstukken in het raam zitten zodra men hier tegenaan slaat. Wilt u zeker weten dat uw woning goed beveiligd is tegen inbraak? Kies dan voor draadglas met een Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Brandwerend glas

brandwerend glas Bergen op Zoom
Heeft u voorraad opgeslagen in uw bedrijfspand? Of wilt u uw huis extra beveiligen tegen brand? Dan is het interessant om brandvertragend glas te plaatsen. De glashandel kan brandvertragende beglazing leveren. Deze beglazing zorgt voor een aanzienlijke vertraging van het vuur dat zich meestal snel verspreidt. Bescherm ook uw eigendommen of bedrijfsvoorraad en laat brandwerende ramen plaatsen. Tussen de glasplaten zit een speciale schuimlaag welke zorgt voor de vertraging. De brandvertraging kan oplopen tot een halfuur.

Zonwerend glas

zonwerend glas
Het is mogelijk om allerlei zonweringen te installeren om de zon tegen te gaan, maar dit zorgt vaak voor een donkere woning en vaak kunt u niet meer vrij naar buiten kijken. Door zonwerend glas te plaatsen heeft u dit probleem niet, maar kunt u tegelijkertijd wel de felle zonnestralen tegenhouden. Uw woning of bedrijf in Bergen op Zoom wordt hierdoor niet donkerder. Daarnaast werkt zonnewerende beglazing ook warmtewerend. Ideaal in de warmere zomermaanden, want u geniet dan van een aangename temperatuur in huis.

Mat glas

Matte beglazing
Mat glas is een uitstekende keuze voor de ramen van uw kantoor, of voor de glazen van een binnendeur of schuifdeur. Matglas wordt mat gemaakt met behulp van een slijpmiddel of een behandeling met een speciaal zuur. Dankzij deze behandeling schijnt het licht niet direct naar binnen. Bovendien biedt het bescherming tegen ongewenste pottenkijkers. Voorbeelden van matglas die wij aanbieden zijn figuurglas en melkglas. Wilt u wel mat glas, maar heeft u hier het budget niet voor? Een glaszetter wil u tevens helpen aan goedkope glasfolie dat een zelfde mat resultaat oplevert.

Nu bereikbaar via 088 444 7653. 24 uurs glasservice in Bergen op Zoom!

Bel de glasservice

Melkglas

melkglas Bergen op Zoom
Wist u dat er verschillende soorten matte beglazing bestaan? Eén van de vormen is melkglas, ook wel acide matglas of satijnglas genoemd. Dit melkglas heeft traditioneel een witte kleur, en heeft als groot voordeel dat het licht gewoon doorlaat, maar dit tot een diffuus licht verspreidt. Het melkglas is op diverse manieren te maken, waaronder met behulp van een zuur of speciaal mat PVB-folie. Tegenwoordig biedt menig glashandel uit Bergen op Zoom tevens gekleurd melkglas aan. Kies uit grijs, brons, blauw of groen melkglas.

Voorzetramen

Voorzetramen Bergen op Zoom
Bij monumentale panden is het lastig om nieuwe ruiten te plaatsen. Dit komt doordat deze aan vele eisen en voorwaarden verbonden zitten. Een goed alternatief in dat geval zijn voorzetramen. Voorzetramen zorgen voor een verbeterde isolatie omdat zij op alternatieve wijze dubbel glas creëren. Wanneer u een beperkt budget hebt zijn voorzetramen tevens een goed idee. De prijs hiervan is laag in vergelijking met wat het oplevert. Glas-in-lood panelen kunnen tevens in voorzetramen worden toegepast.

Glas in lood

Glas in lood Bergen op Zoom
Glas-in-lood wordt over het algemeen geassocieerd met kathedralen en oude gebouwen. Het is tegenwoordig echter ook mogelijk om een glas-in-lood paneel door een glaszetter te laten ontwerpen voor uw huis. Dit kan variëren van een glas-in-lood ruit in de schuifdeur, tot een los paneel voor aan de muur. Met deze glassoort haalt u een unieke sfeer in huis, doordat het licht gefiltreerd wordt en telkens een nieuwe aanblik biedt. De prijzen zijn soms aan de hoge kant, maar u krijgt er veel voor terug. Een alternatief is figuurglas.

Spiegelglas

Spiegelglas
In vrijwel elke woning in Bergen op Zoom zijn spiegels een gebruikelijk item. Spiegelglas werd voor het eerst gemaakt in de zeventiende eeuw in Frankrijk, met als specifiek doel om iets anders te creëren dan standaard doorzichtig glas. Vandaag de dag is spiegelglas in vele soorten verkrijgbaar. Zo is er ten eerste het bekende spiegelglas dat gebruikt wordt in observatiecentra en winkels, maar standaard spiegels wordt eveneens van spiegelglas gemaakt. Zoekt u een spiegel voor in de badkamer? Overweeg dan om verwarmd spiegelglas aan te schaffen.

Glazen deuren

Glazen deuren
Glazen deuren werden lange tijd alleen gebruikt als doorgang naar het terras of het balkon. De laatste jaren wordt het echter steeds gebruikelijker om te kiezen voor deuren in huis. Met een glazen deur creëert u op eenvoudige wijze meer licht en (optische) ruimte in huis, wat de woonsfeer ten goede komt. Wilt u op kantoor de open ruimte behouden, maar het geluidsoverlast op de werkvloer verminderen? Dan vormen wanden en deuren wellicht eveneens een goede oplossing. Neem vrijblijvend contact met ons op via het offerteformulier.

Figuurglas

figuurglas Bergen op Zoom
Bent u op zoek naar een manier om meer privacy te creëren in uw kantoorruimte in Bergen op Zoom, maar wilt u niet ondoorzichtige beglazing van melkglas of matglas? Overweeg dan de plaatsing van figuurglas.

Figuurglas is beglazing waarbij in het oppervlak een reliëf is gecreëerd. Dit reliëf is soms zeer eenvoudig, maar bestaat soms tevens uit een ingewikkeld ontwerp van bloemen en bladeren. Het is aan u om te beslissen welke uitstraling het figuurglas moet geven.

Glasfolie

glasfolie Bergen op Zoom
Wij begrijpen dat wanneer u op kantoor zit, u liever niet de hele dag de blikken van anderen in uw ruimte wilt hebben. Privacy wordt dan ook steeds belangrijker. Is het vervangen van alle beglazing door matglas, melkglas of figuurglas te duur? Overweeg dan de mogelijkheden van glasfolie. Glasfolie is bij vrijwel elke bouwmarkt en glashandel uit Bergen op Zoom te koop tegen lage prijzen. Het is eenvoudig op uw ramen te plakken en in veel gevallen zonder resten te verwijderen van het oppervlak.

Ventilatieroosters

ventilatierooster in glas
Het ventileren van woningen heeft vele positieve gevolgen. Zo zorgt een juiste ventilatie voor een kleinere kans op ademhaling- en reumaklachten en is ook de kans op ongedierte een stuk lager dankzij een betere ventilatie. Kunnen de ramen in uw keuken of badkamer niet open? Overweeg dan om een ventilatierooster te laten monteren door een ervaren glaszetter uit Bergen op Zoom. Het ventilatierooster geeft voldoende frisse lucht, maar houdt uw woningbeveiliging in tact.

Gekleurd glas

gekleurd glas Bergen op Zoom
Glas is een materiaal dat van zichzelf geen kleur heeft. Toch is het mogelijk om kleur toe te voegen. Dit kan onder andere door het toevoegen van kleurstof bij het smelten van het materiaal, maar ook door speciale verf of een laklaag. Bij glas-in-lood zien we vaak dat het glas geverfd wordt, dit geeft het de unieke uitstraling. Gekleurd glas kunt op vele manieren inzetten. Denk bijvoorbeeld aan de balustrade rond de trap. In een kantoor wordt het vaak gebruikt om ruimtes af te scheiden.

Dubbel glas

Dubbel glas bestaat uit twee glasplaten die tegen elkaar aan geplaatst zijn. Tussen de beide platen zitten een hele kleine ruimte, dit wordt de spouw genoemd. In de spouw is lucht gespoten. Door de dubbele glasplaten en de spouw heeft dubbel glas een hogere isolatiewaarde dan enkele glasplaten. De isolatiewaarde beperkt het warmteverlies. Deze glassoort heeft tevens een goede geluidsisolatie. Geen last meer van ongewenste geluiden van buiten. Laat het monteren door een vakman. Bij een verkeerde plaatsing kan het voorkomen dat er vocht tussen de platen komt. Wanneer dit gebeurt kan het niet meer hersteld worden en is vervanging de enige oplossing. Alhoewel de isolatiewaarde van dubbel glas een stuk hoger is ten opzichte van enkel glas, willen we u erop wijzen dat hoogrendementsglas nog beter is. Een driedubbele isolatieglas heeft een hogere isolatiewaarde, betere geluidsisolatie en meer mogelijkheden.

Dubbel glas of isolatieglas aanbrengen

Isolatieglas

Isolatieglas bestaat uit beglazing met twee of drie glasplaten. HR+ en HR++ bestaat uit twee platen. Deze worden tegen elkaar aan geplaatst met een kleine ruimte ertussen, maximaal 1,2 centimeter. De ruimte tussen de platen wordt een spouw genoemd en is gevuld met edelgas of lucht. De luchtverplaatsing wordt hierdoor verminderd. Daarnaast is er een speciale coating aangebracht aan de binnenzijde van één van de glasplaten. HR+++ bestaat zelfs uit drie platen met twee ruimtes gevuld met isolatiegas. We drukken de isolatiewaarde van materiaal uit met de U-waarde. Hierbij geldt dat een lage U-waarde gewenst is. Hoe lager de waarde is, hoe beter het materiaal isoleert. Dubbel glas heeft een U-waarde van 2,9, maar HR+ en HR++ hebben een waarde rond de 1,1. Een stuk lager dus. HR+++ gaat nog verder en heeft zelfs een waarde van maar 0,6.

Verschil HR glas en dubbel glas

Het verschil tussen HR-glas en dubbel glas zien we in de U-waarde van het materiaal. Het verschil is tamelijk groot, dit betekent dat HR-glas een stuk beter isoleert. Ook al bestaan beide soorten beglazing uit meerdere glasplaten met een met lucht of gas gevulde tussenruimte, HR-glas heeft ook nog een speciaal metaallaagje. HR+++ verschilt nog van dubbel glas, omdat er een derde glasplaat en tweede ruimte met isolatiegas is toegevoegd.

Met dubbel glas houdt u al veel warmteverlies tegen, maar dit wordt nog groter met HR-glas. Daarnaast werkt HR-glas nog beter op het gebied van geluidsisolatie en inbraak.

Raam kapot en benieuwd naar de kosten?

Schakel een erkend glashandel in. Vul het offerteformulier in voor vrijblijvend contact!

Offerte aanvragen

Subsidie op isolatieglas?

Wilt u besparen op driedubbel isolatieglas? Vroeger was het mogelijk om hiervoor subsidie aan te vragen. Helaas is het potje van de Subsidie Energiebesparing Eigen Huis leeg.

Alleen voor een Vereniging van Eigenaren (VvE) is het nog mogelijk om aanspraak te maken op de subsidie. De subsidie is speciaal in het leven geroepen voor energiebesparende maatregelen en het plaatsen van isolatieglas behoort hier ook bij. Er gelden wel een aantal voorwaarden voor het aanvragen. Zo wordt er een voorwaarde gesteld aan de hoogte van de U-waarde. Schakel ook uw VvE in en laat u adviseren.

Welke glasbewerkingen zijn er mogelijk?

Zoals gezegd bent u bij vrijwel elke glashandel of glaszetter uit Bergen op Zoom die zich bij ons heeft aangesloten aan het juiste adres voor matglas, glas-in-lood, isolatieglas, of veiligheidsglas. Daarnaast is het mogelijk om uw ruiten te personaliseren met diverse bewerkingen. Zo kunnen wij uw ramen zandstralen, matteren, facetslijpen of handgrepen slijpen. Het is tevens een optie om folie voor u te monteren, zodat u zomers het zonlicht weerkaatst, waardoor het in huis heerlijk koel blijft. De bewerkingen die een glaszetter uit onze glashandel voor u kan uitvoeren hangen af van het soort materiaal. Floatglas is zeer geschikt voor bewerkingen, terwijl figuurglas dit minder is. Weet u niet zeker of iets kan? Neem vrijblijvend contact op.

Glas op maat

Glas is in vele afmetingen verkrijgbaar. Maar soms is het nodig om glas op maat te laten maken. Dit is het geval bij afwijkende maten van ramen of speciale ramen. Het is dan niet mogelijk om de standaardmaat ramen te monteren. Met op maat gemaakte ramen bent u verzekerd van een perfecte aansluiting.

Daarnaast is het mogelijk om glas op maat te bestellen voor eettafels, salontafels of kasten. Heeft u een glazen achterwand in uw keuken? Dan kunt u deze uiteraard ook op maat bestellen.

Keurmerken en certificaten

Elke glashandel die zich aansluit bij ons netwerk in Bergen op Zoom moet voldoen aan een aantal eisen. Hierbij is de ISO 90010 norm erg belangrijk. Deze internationale norm staat voor kwaliteit en richt zich met name op klanttevredenheid. In Nederland voert de NEN de controle en het uitgeven van het certificaat uit. Daarnaast moeten gecertificeerde glaszetters zich regelmatig laten bijscholen op het gebied van glas, ontwikkelingen en innovaties. Er worden niet alleen keurmerken en certificaten overhandigd aan een glashandel, maar ook ramen kunnen keurmerken hebben. Bijvoorbeeld het Politie Keurmerk voor inbraakwerende ramen.

Voordelen inschakelen glaszetter

Profiteer ook van de voordelen van een glaszetter van een glashandel! Het vervangen en monteren van ramen is nauwkeurig werk dat met veel precisie uitgevoerd moet worden. Wanneer het niet goed geplaatst wordt, is de isolatie niet op orde, kunnen er problemen met vocht ontstaan en daarnaast kan het glas eruit vallen. Dit wilt u uiteraard voorkomen. Ga ook voor de beste kwaliteit, snelle service en natuurlijk garantie door een glaszetter in te schakelen. De voordelen van een glaszetter op een rij:

 • Beste kwaliteit
 • Later geen problemen door slechte plaatsing
 • Snelle service
 • Garantie op glas en montage

Direct contact met glazenzetter Bergen op Zoom!

Wanneer u glasschade heeft, wilt u uiteraard direct contact met een glashandel. Bel naar 088 444 7653 of vul het offerteformulier in. Met de spoedservice is er binnen 30 minuten een glaszetter aanwezig. Deze service is er niet alleen voor particulieren, maar ook voor bedrijven in Bergen op Zoom. Wilt u uw beglazing een upgrade geven met isolatieglas of een nieuwe glasplaat bestellen voor uw douchecabine. Bel dan ook naar 088 444 7653! U komt dan direct in contact met een erkend glaszetter die u verder helpt. Uiteraard is het ook mogelijk om al uw wensen voor het glas aan te geven op het offerteformulier. U wordt dan zo spoedig mogelijk geholpen door de glashandel.

Glaszetter 24-uursserviceGlashandel Bergen op Zoom
Wij werken alleen samen met gerenommeerde bedrijven uit de omgeving van Bergen op Zoom die jarenlange ervaring hebben in hun sector. Ze weten als geen ander hoe een ruit het beste vervangen moet worden bij glasschade en wat de beste oplossing is voor uw situatie. Elke glashandel en glaszetter die bij ons is aangesloten heeft zich bewezen in de eigen sector, of een specifiek gebied zoals glas-in-lood, veiligheid-, mat- of isolatieglas.

Beek
Brunssum
Echt
Geleen
Heerlen
Hoensbroek
Kerkrade
Landgraaf
Maastricht
Roermond
Sittard
Valkenburg
Venlo
Venray
Weert