Glaszetter leads ontvangen

Bent u als erkend glaszetter op zoek naar een gemakkelijke manier om uw klantenbestand uit te breiden? Door een samenwerking met het netwerk van Glas Nu krijgt u gegarandeerd een aantal extra leads per maand! U profiteert van onze jarenlange ervaring met het werven van nieuwe opdrachten binnen de MKB sector, met name door een verbetering van vindbaarheid in zoekmachines.

Bent u geïnteresseerd? Vul dan het formulier op deze pagina zo nauwkeurig mogelijk in, en wij nemen spoedig contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. Uiteraard is dit gesprek geheel vrijblijvend, wij verplichten u tot niets.

Alleen opdrachten in uw eigen regio

Wij begrijpen dat u graag wilt blijven werken op basis van uw standaard tarieven, en graag geen extra reistijd kwijt bent. Daarom sturen wij alleen de aanvragen van potentiële klanten naar u door die zich binnen uw werkgebied bevinden. Om u te behoeden voor onnodig geldelijk risico, werken wij niet op basis van vaste maandelijkse kosten, maar een no cure no pay principe. Dit betekent dat u alleen betaalt voor de opdrachten die wij voor u binnenhalen.

Wilt u graag meer weten over onze resultaten, of zich aanmelden voor een samenwerking? Vul vandaag nog het contactformulier in en wij beantwoorden uw vragen binnen twee werkdagen.

Hartelijke groet,
Team Glas Nu

Bedrijf aanmelden

"*" geeft vereiste velden aan

1Werkzaamheden & Regio
2Je gegevens
Type leads*
Selecteer je werkgebied*