Glaszetter Aalsmeer

Glaszetter Aalsmeer

Wilt u gebruik maken van het kwaliteitswerk van een professionele glaszetter in Aalsmeer? Glas Nu werkt met ervaren specialisten uit het hele land. Daarom zullen wij u ook in Aalsmeer perfect ondersteunen bij een klus. Of u nu een glasservice nodig heeft voor het herstellen van glasschade, of voor de verbetering van de isolatie van uw woning: onze mensen plaatsen zowel isolatieglas, glas-in-lood, spiegelglas, melkglas, draadglas en gehard en gelaagd veiligheidsglas. Voor het verhelpen van glasschade maakt onze glashandel in Aalsmeer gebruik van professionele materialen en technieken. Een glaszetter van Glas Nu heeft als doel u zo vakkundig en spoedig mogelijk te helpen. Neem direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

24 uurs glasservice

Bij ons maakt u gebruik van een 24 uurs glasservice. Dat houdt in dat u bij glasschade te allen tijde – ongeacht de dag of het tijdstip – profiteert van onze diensten in Aalsmeer. Neem direct contact op via 088 444 7684 en krijg een medewerker van een erkend glashandel uit de omgeving van Aalsmeer aan de lijn. Deze glaszetter kan indien nodig hetzelfde dagdeel nog bij u voor de deur staan. Betreft het geen spoed en wenst u een prijsopgave of meer informatie? Vul dan het contactformulier in. Wij adviseren u graag over het maken van de juiste keuze uit verschillende soorten isolatieglas, mat- of dubbelglas of glas-in-lood. Daarnaast tonen we u graag aan wat de meerwaarde is van isolering door het vervangen van enkel glas. Met onze glasservice kunnen wij u altijd met plezier ondersteunen.

  • Directe hulp bij spoed
  • Keuze uit diverse soorten beglazing
  • 24 uur per dag bereikbaar
  • Erkende en ervaren glaszetters
  • Aantrekkelijke tarieven

Hoogwaardige kwaliteit

Het werk van elke glashandel die aan ons netwerk verbonden is, is uiterst hoogstaand. Dit houdt in dat we enkel werken met vakmannen in Aalsmeer die jarenlange ervaring hebben in de glashandel. Ze weten hoe ze het beste met diverse problemen, zoals condens of glasschade om moeten gaan en beschikken hiervoor over de meest innovatieve technieken en materialen. Bovendien controleren wij iedere glaszetter continu op de kwaliteit van de geleverde diensten. Zo verzekeren we u van de perfecte glasservice voor isolatieglas, gehard en gelaagd veiligheidsglas, draadglas, melkglas, spiegelglas mat- en dubbel glas en glas-in-lood.

Direct contact

Uw gegevens worden alleen gebruikt voor uw aanvraag.

Glaszetter met spoedserviceErvaren glaszetter

Allround glashandel

Iedere aangesloten glaszetter in Aalsmeer is onderdeel van een allround glashandel. Dit betekent dat ze precies weten hoe de verschillende klussen moeten worden uitgevoerd, en dit snel en deskundig doen. Wanneer u bijvoorbeeld zit met glasschade, lossen onze vakspecialisten dit snel voor u op, maar ook als u de isolatiewaarde van het huis wilt verhogen met isolatieglas helpen ze u graag. Een laatste onderdeel van de glasservice van een allround glashandel is het installeren van diverse glas-in-lood ramen. Hiermee kunt u de waarde van uw woning verhogen en haalt u een unieke vorm van decoratie in huis.

Direct contact

Wilt u weten wat de tarieven zijn voor een glashandel in Aalsmeer? Wilt u erachter komen wat de glaszetter vraagt voor het installeren van dubbel glas, isolatieglas of glas-in-lood? Of bent u geïnteresseerd in het werk betreft de glasschade? Neem dan contact op met onze glasservice via 088 444 7684 of vul het contactformulier in om een gratis offerteaanvraag te doen voor een goede glasservice. Wij staan 24 uur per dag voor u klaar en zijn doorgaans binnen 30 minuten bij u op locatie in het geval van spoed. Bovendien zijn er bij ons verschillende soorten glas op voorraad. Kortom, wij bieden alles voor uw ruit!

Onze glashandel staat voor vakmanschap, snelle service en scherpe prijzen!

Glas vervangen

Glas vervangen

Wanneer u last heeft van glasschade is het verstandig om uw ruit zo snel mogelijk te vervangen. Zo voorkomt u dat inbrekers vrij spel krijgen. Bovendien verliest uw huis dankzij glasschade veel warmte. Dat kunt u beter voorkomen. In een aantal gevallen is het mogelijk om de glasbreuk te herstellen, is dit geen optie? Overweeg dan om het bestaande raam te vervangen door dubbel isolatieglas of speciaal gehard of gelaagd veiligheidsglas. Het veiligheidsglas zal problemen met inbraak in de toekomst voorkomen.

Enkel glas

enkel glas vervangen

Woningen die voor de jaren tachtig gebouwd zijn hebben standaard enkel glas als beglazing. Wij leveren enkel glas direct. Om de isolatiewaarde van uw pand te verhogen en te besparen op stookkosten, kunt u een enkel raam beter vervangen door dubbel isolatieglas. Een standaard dubbel raam bestaat uit twee glasplaten, met daartussen een luchtlaag om het warmteverlies te verminderen. Naast standaard dubbelglas bestaat er speciaal dubbel isolatieglas. Dit geven wij bij onze glashandel in Aalsmeer aan met de term HR++ (dubbel hoog rendement).

Voorzetramen

Voorzetramen vervangen

Bij sommige woningen in Aalsmeer kan een glaszetter geen dubbele glazen plaatsen. Dit is soms het gevolg van bouwtechnische beperkingen of doordat het pand monumentale waarde heeft. Een oplossing is om te kiezen voor voorzetramen. Dit scheelt tot wel 50% op het warmteverlies. De glaszetter zal de voorzetramen voorzichtig over de bestaande kozijnen plaatsen. Voor mensen met een beperkt budget vormen voorzetramen tevens een ideale oplossing. De energiezuinige werking van de voorzetramen is niet optimaal, maar een stuk beter dan die van enkele ruiten.

Glas in lood

Glas in lood ramen

Een authentieke uitstraling in uw woning kunt u krijgen door middel van glas-in-lood. Deze methode gebruikt men al eeuwenlang als decoratie van het huis. Tegenwoordig zelfs als dubbel glas te verkrijgen waardoor ook de buitenramen voorzien kunnen worden van glas-in-lood. Bij een gespecialiseerde glashandel in Aalsmeer bestelt u eenvoudig glas-in-lood panelen naar eigen ontwerp, of kiest u uit één van de bestaande glas-in-lood ontwerpen. Let op: hoe meer glasstukken het patroon vraagt, hoe hoger de kosten en hoe langer de productie tijd.

HR++ isolatieglas

hoogrendements isolatieglas

Goed dubbel glas is isolerend, geluidswerend en.. brandwerend! Onze vakmannen kunnen brandwerende glassoorten bij u thuis installeren die vuur 20 minuten zullen weerstaan. Voorkom onnodig risico, en bescherm uw dierbare bezittingen. Kies voor brandwerend isolatieglas. Een dergelijk raam bestaat uit twee glasplaten met daartussen een onzichtbaar schuim dat in effect treedt bij hoge temperaturen. Naast brandwerend isolatieglas bestaat er ook brandwerend veiligheidsglas. Onder andere draadglas is een uitstekende keuze voor lichtkappen.

Veiligheidsglas

veiligheidsglas in Aalsmeer

Om uw pand extra te beschermen tegen inbraak, kiest u het beste voor veiligheidsglas. Er bestaan verschillende soorten veiligheidsglas, die elk naast een inbraakwerende werking ook een bescherming vormen tegen letsel. Bij menig glashandel uit Aalsmeer hebt u de keuze uit zowel gehard als gelaagd veiligheidsglas. Gehard veiligheidsglas is een goede oplossing ter voorkoming van snijwonden. Gelaagd veiligheidsglas biedt de meeste voordelen op het gebied van inbraakbeveiliging. De kosten voor het aanschaffen van veiligheidsglas hangen af van de afmetingen en stevigheid van het materiaal.

Gelaagd glas

Glaslagen Aalsmeer

Hoewel brandwerende glazen uit een soort gelaagd glaswerk bestaan, bestaat er ook speciaal gelaagd glas. Dit is een vorm van veiligheidsglas, dat met name bekend staat om de goede bestendigheid tegen hoge impact. Gelaagd glas heeft meerdere enkele glaslagen met daartussen een folie. Tijdens een smeltproces worden de glaslagen en het folie met elkaar versmolten, waardoor een zeer stevig raam ontstaat. Zelfs bij hoge impact zal het gelaagd glas in de sponning blijven, en zullen er geen scherven in het rond vliegen.

Spiegelglas

Glas met spiegel

Voor kleinere woningen zijn spiegels uitermate geschikt, omdat zij optisch meer ruimte in een kamer creëren. Hiervoor kan gebruik gemaakt worden van standaard spiegels, maar ook van spiegelglas. Spiegelglas is een glassoort waarbij de ene zijde eruit ziet als een spiegel, terwijl deze aan de andere zijde fungeert als raam. Dit maakt het spiegelglas zeer bruikbaar voor winkeliers die hun winkel in de gaten willen houden, en voor observatiecentra of politiebureaus. Het aanschaffen van spiegelglas is relatief duur.

Glazen deuren

Deuren van glas

Om in huis geen afgesloten kamers te krijgen, is het een optie om (deels) glazen deuren te plaatsen. Het gaat dan om deuren die volledig van glas zijn gemaakt, maar ook een enkel binnenpaneel kan uit een glaspaneel bestaan. Over het algemeen worden glazen deuren echter gebruikt voor doorgangen naar het terras of balkon. Een doorzichtige deur geeft hierbij een openlijk en ruimtelijk gevoel, alsof u ook binnen al op het terras zit. Hoewel wij een glaspaneel meestal van enkel glas maken, is figuurglas of melkglas tevens een optie.

Mat glas

Matte ramen Aalsmeer

Wilt u graag meer privacy in huis, maar bent u bang om veel lichtinval te verliezen? Dan is mat glas de perfecte oplossing voor u. Mat glaswerk creëert men met behulp van een speciaal zuur dat in de oppervlakte van het glas bijt. Als gevolg hiervan wordt het oppervlak ruw, wat het inkomende zonlicht verspreid. Dit betekent dat mensen niet meer rechtstreeks bij u naar binnen kunnen kijken, maar dat de hoeveelheid lichtinval gelijk blijft. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden voor mat glas. Is standaard mat glaswerk te duur? Overweeg dan mat glasfolie.

Floatglas

Floatglas prijzenAalsmeer

Tegenwoordig is floatglas zeer populair bij glasmakers. Dit komt doordat floatglas een zeer dunne glasvorm is, die wel een goede stevigheid biedt. Hierdoor gebruikt men floatglas als basis voor verschillende glassoorten. Onder andere veiligheidsglas en spiegelglas hebben floatglas als basis. De glasplaten worden zo dun gemaakt, doordat het vloeibare glas op een tinbad is uitgegoten. Het mengsel blijft op de tin drijven, en zal zo een zeer egale en dunne glasplaat worden. Benieuwd naar de kosten voor floatglas? Neem vrijblijvend contact op.

Brandvertragend glas

Veiligheidsglas brandvertragend

Wanneer mensen hun woning of bedrijfspand willen beschermen tegen brand, dan zal brandvertragend glas niet het eerste zijn wat in hun opkomt. Toch vormen brandwerende ruiten een uitkomst, doordat de ramen zo minder snel uit elkaar spatten en de vlammen dan buitenshuis blijven. Brandwerende glasplaten maakt men met behulp van een doorzichtig schuim dat pas zichtbaar wordt wanneer het in aanraking komt met extreme hitte. Hoe meer schuim- en glaslagen er in het raam zitten, hoe langer de brand vertraagd zal worden.

Nu bereikbaar via 088 444 7684. 24 uurs glasservice in Aalsmeer!

Melkglas

melkglas ramen

Een glassoort die steeds populairder is onder onze klanten uit Aalsmeer is melkglas. Mat melkglas heeft kort gezegd drie grote voordelen: het voorkomt inkijk van de buren in uw woning of bedrijfspand, het geeft een witte reflectie aan de binnenzijde en zorgt ten derde voor een mat licht. Hierbij verliest u geen isolatiemogelijkheden, en blijft de zonwerendheid van het raam gelijk aan standaard glas. Melkglas is te creëren op diverse manieren, met een speciaal zuur of met een matte PVB-folie.

Gehard glas

gehard veiligheidsglas

Gehard glas is een glassoort die onder de veiligheidsbeglazing valt. Het is echter niet een beglazing die beschermt tegen inbraak. Het grote voordeel van een glasplaat die gehard is, is dat deze pas bij een heel hoge impact in stukken breekt. Het spat dan in duizenden stukjes uiteen, die de kans op een wond aanzienlijk verkleint. Dit betekent dat gehard glas zeer populair is voor het maken van glazen deuren of scheidingswanden. Bij een glashandel kan men u meer informatie geven.

Draadglas

draadglas Aalsmeer

Op deze pagina vindt u diverse vormen van beglazing, die elk hun eigen voor- en nadeel hebben. Een soort veiligheidsglas waar wij graag uw aandacht op willen vestigen is draadglas. Draadglas bestaat uit twee glasplaten met daartussen een soort metalen raster. Het metalen raster zal bij glasbreuk de scherven bij elkaar houden. Hierdoor is het tevens een soort veiligheidsglas die wordt gebruikt voor lichtkappen en dergelijke, en behoort het daarmee tot de brandvertragende materialen.

Figuurglas

figuurglas reliëf

Een glashandel met een zeer uitgebreid assortiment zal naast het veiligheidsglas, isolatieglas en glas-in-lood ook figuurglas aanbieden. Figuurglas is te omschrijven als beglazing met een in het oppervlak verweven reliëf. Dit reliëf heeft een dubbele functie: het zorgt voor meer privacy en biedt sfeer. Omdat figuurglas in een groot aantal designs te maken is, past het altijd binnen de uitstraling en het interieur van de kamer of kantoorruimte. Figuurglas is dan ook niet alleen voor particulieren geschikt, veel bedrijven profiteren al van de voordelen.

Glasfolie

pvb-folie

Mensen die maar een beperkt budget hebben voor de inrichting van een kantoorruimte, vinden de kosten voor figuurglas, melkglas of matglas vaak te hoog. Het alternatief dat wij u adviseren is de plaatsing van glasfolie. Glasfolie is tegen lage prijzen verkrijgbaar bij vrijwel elke bouwmarkt in Aalsmeer. Het is gemakkelijk te plaatsen en verwijderen, en bovendien aan te schaffen in een groot aantal designs. Het is aan u of u kiest voor een eenvoudig egaal glasfolie, of één met een speciaal design. Neem vrijblijvend contact met ons op!

Ventilatieroosters

ventilatierooster installeren

Tijdens het koken, was ophangen of douchen ontstaat er veel vocht in de lucht. Een hoge luchtvochtigheid binnenshuis brengt vervelende gevolgen met zich mee. Zo verhoogt dit de kans op ademhalingsproblemen en is ook het risico op houtrot en schimmel groter. U gaat de vochtproblemen tegen door een goede ventilatie. Dit doet u door ramen te openen, of als dit geen optie is: door de installatie van ventilatieroosters. Laat een erkend glaszetter uit Aalsmeer de ventilatieroosters plaatsen, voor het beste leefklimaat.

Wat is driedubbel HR+++ isolatieglas?

Een van de nieuwste innovaties op het gebied van glasservice is de productie van HR+++ isolatieglas. Deze glassoort is nog niet leverbaar in elke glashandel uit Aalsmeer. Houdt hier rekening mee wanneer u in de aanschaf van HR+++ beglazing bent geïnteresseerd. HR+++ glas is een glassoort die bestaat uit drie verschillende glazen, waartussen een luchtdichte ruimte wordt gelaten. Het is vergelijkbaar met dubbele ruiten, maar dan met één laag extra. Deze glassoort kent dan ook een U-waarde (warmteverlies) van 0.5-0.9. U bespaart jaarlijks tot wel 300 euro met dergelijke ramen. De aanschaf van HR+++ ruiten is echter ook zeer prijzig. Wij raden de aanschaf daarom alleen aan voor mensen met de wens voor een energieneutraal huis.

Bewerkingen die wij kunnen uitvoeren

Elke glashandel die bij ons is aangesloten kan verschillende glassoorten leveren. Denk hierbij aan enkel of dubbel glas, isolatieglas, gehard en gelaagd glaswerk, spiegelglas, draadglas, mat- en melkglas of glas-in-lood. Deze verschillende glassoorten kunnen bovendien op verscheidene manieren worden bewerkt. Denk hierbij aan het rond of plat poly slijpen, of het scherpaf of facetslijpen. Daarnaast kan een glaszetter gaten boren in de beglazing, handgrepen slijpen en het glas zandstralen of matteren. Een laatste bewerking is het monteren van folie op de ramen. Deze hebben een zonwerende werking, waardoor u zomers geen last hebt van de zon. Welke toepassing u ook zoekt voor uw ramen, dankzij onze glasservice wordt dit mogelijk gemaakt.

Besparen door dubbel glas

Hebt u glasschade en wilt u de ruiten dan direct vernieuwen door glazen met een betere isolatiewaarde? Hier vindt u hoe u met dubbel glas tegen lage prijzen op de stookkosten kunt besparen en andere voordelen. Het grootste voordeel van dubbele glazen ten opzichte van enkel glas, is de vermindering van het warmteverlies. Dankzij de luchtdichte ruimte tussen de glaswanden blijft de warmte langer binnenshuis. Zo bespaart u tot 25 procent op de stookkosten. Daarnaast profiteert u met dubbele ramen van minder geluidsoverlast, en wordt de inbraakwerendheid van uw woning verhoogd. Elke glashandel zal u dan ook adviseren om uw enkele ramen minimaal te vervangen door dubbel glas, het liefst zelfs door HR++ dubbel glas.

ISO 9001 gecertificeerd

Elke glashandel uit Aalsmeer die bij Glas Nu is aangesloten, beschikt over een ISO 9001 certificering. Deze normering is een internationale standaardnorm voor kwaliteit. Met een ISO 9001 certificering wordt erkend dat een bedrijf als doel heeft de klant zoveel mogelijk in alle wensen tegemoet te komen en deze tevreden te stellen. In Nederland wordt de ISO norm uitgegeven door de NEN. Voordat een bedrijf dit label mag dragen, moet het minimaal 3 maanden hebben gewerkt naar een kwaliteitssysteem dat door de ISO als positief wordt geëvalueerd, en moet het bedrijf tevens hebben aangetoond dat het de eigen prestaties continu kan verbeteren. Een glaszetter met een ISO label geeft gegarandeerd dan ook een hoge glasservice. Wilt u nog meer informatie over ISO gecertificeerd glas? Bel ons dan via 088 444 7684!

Altijd binnen 30 minuten op locatie

Wanneer u door glasschade met spoed een glashandel nodig hebt, kunt u het beste contact op nemen met onze 24uurs glasservice. Dankzij ons brede landelijke netwerk kunnen wij garanderen dat er altijd een ervaren glaszetter in de buurt van Aalsmeer aan het werk is. U hoeft dan ook niet lang te blijven zitten met glasschade, binnen het half uur kunnen we bij u op de stoep staan. Dit geldt niet alleen op werkdagen tussen 9 en 17, maar ook op zon- en feestdagen of tijdens vakanties. Eén van onze experts staat altijd voor u klaar en helpt u direct.

Wat zijn de voordelen van Glas Nu?

Onze service in Aalsmeer is handig voor iedereen die hun huidige beglazing wil laten vervangen. Hiervoor bestaan vaak uiteenlopende redenen: van een kapotte ruit tot het beter willen isoleren van een woning. U kunt hier gemakkelijk en snel in contact komen met een glaszetter bij u in Aalsmeer.

Wat gebeurt er na mijn aanvraag?

Wanneer u een offerte heeft aangevraagd, bijvoorbeeld voor glas-in-lood ruiten, versturen wij deze naar een glaszetter uit Aalsmeer. Hij maakt een offerte op maat voor u aan, en verstuurt deze naar uw adres. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Glaszetter spoedservice AalsmeerGlashandel prijzen
Wij werken alleen samen met gerenommeerde bedrijven in Aalsmeer, die bekend zijn in hun sector en veel tevreden klanten hebben. Iedere deelnemende glaszetter of glashandel beschikt over ruime ervaring en kan u hierdoor op de beste manier helpen. Omdat iedere specialist zorgvuldig door ons is geselecteerd, garanderen wij u een hoge kwaliteit van hun werkzaamheden. Via ons haalt u glasservice van hoge kwaliteit in huis!

Alkmaar
Amstelveen
Amsterdam
Beverwijk
Bussum
Den Helder
Haarlem
Heemskerk
Heerhugowaard
Hilversum
Hoofddorp
Hoorn
Huizen
Ijmuiden
PurmerendZaandam